stelios_85_07 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 κάνε cut/paste όλα τα αρχεία από το .android_secure στον υπολογιστή σου και κάνε επανεκκίνηση στο κινητό... αν σου δουλεύουν όλα είσαι μια χαρά και μπορείς να τα σβήσεις άφοβα. Αν όχι ξαναπέρνατα στην sd. Στο folder .android_secure μπαίνουν όλα τα προγράμματα που έχεις επιλέξει να μπουν στην sd αλλά με το ενσωματωμένο πρόγραμμα του android, όχι με a2sd ή s2e. Αν τελικά αυτά τα αρχεία σου είναι απαραίτητα για να λειτουργήσουν τα προγράμματά σου, τότε θα πρέπει να πας στις εφαρμογές και να επιλέξεις μία μία να είναι στην εσωτερική μνήμη (δηλαδή: ext partition) Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Μόλις το έκανα. Για να δούμε. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Υπάρχει καμία καλή εφαρμογή. εκτός απο την wi fi keep alive, που να διορθώνει το bug του blade οταν μπαίνει σε sleep mode να διακόπτει την σύνδεση με το wi fi? (Έχω 2,2 έκδοση της wind) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Μόλις το έκανα. Για να δούμε. Τελικά δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να εγκαταστήσουμε τον firefox στο blade? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 ακόμα όχι, δεν υποστηρίζεται από την mozilla ο επεξεργαστής. Ίσως στο μέλλον. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 ακόμα όχι, δεν υποστηρίζεται από την mozilla ο επεξεργαστής. Ίσως στο μέλλον. Επειδή στο pc χρησιμοποιώ firefox υπάρχει κάποιος τρόπος να συγχρονίζω τα bookmarks του firefox με του opera στο κινητου? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 παιδια παιζει καμια rom καλυτερη απο rls5? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 (edited) παιδια παιζει καμια rom καλυτερη απο rls5? Αν μιλάς για 2.2 έκδοση Android, ΟΧΙ. Από 'κει και μετά υπάρχουν καλύτερες 2.3 rom, με σημαντικότερες τις CyanogenMod 7, Ginger Stir fry (ή Blademix), Moldovan Mile High Mountain Pie . Edited November 5, 2011 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Πριν ένα μήνα είχα περάσει την blademix σε ένα φίλο.. (δεν θυμάμαι έκδοση.. Για κάποιο λόγο θυμάμαι να έλεγε φιναλ αλλά δεν είμαι σίγουρος). Εχει λοιπόν λίγες μέρες που η μπαταρία του στραγγίζεται κανονικά! Δεν πίστευα μέχρι που το είδα! Μιλάμε για τρελή κατανάλωση όχι αστεία! 1% ανά ένα λεπτό (στην καλύτερη) πέφτει όταν το δουλεύεις! Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο κάτι τέτοιο στα καλά καθούμενα;; Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Πριν ένα μήνα είχα περάσει την blademix σε ένα φίλο.. (δεν θυμάμαι έκδοση.. Για κάποιο λόγο θυμάμαι να έλεγε φιναλ αλλά δεν είμαι σίγουρος). Εχει λοιπόν λίγες μέρες που η μπαταρία του στραγγίζεται κανονικά! Δεν πίστευα μέχρι που το είδα! Μιλάμε για τρελή κατανάλωση όχι αστεία! 1% ανά ένα λεπτό (στην καλύτερη) πέφτει όταν το δουλεύεις! Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο κάτι τέτοιο στα καλά καθούμενα;; Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Λίγο πολύ σε όλους μας έχει συμβεί battery drain. Εγώ το αντιμετώπισα παρακολουθώντας ποια εφαρμογή δημιουργεί το πρόβλημα (στην περίπτωση που το δημιουργεί κάποια χαζοεφαρμογή και δεν είναι θέμα της rom). Με κάποιον task manager λοιπόν μπορείς να παρακολουθείς ποιες εφαρμογές τρέχουν και να δεις αν υπάρχει κάποια ύποπτη. Επίσης από το ρυθμίσεις-Σχετικά με το τηλέφωνο-Χρήση μπαταρίας μπορείς να δεις αν δείχνει κάποια εφαρμογή που σου προκαλεί το battery drain και το διάγραμμα χρήσης της μπαταρίας απ το οποίο μπορείς να βγάλεις διάφορα συμπεράσματα. Επίσης με το autostarts από το market μπορείς να απαγορεύσεις την αυτόματη εκκίνηση διαφόρων εφαρμογών. Αν με αυτά δεν γίνει κάτι δεν ξέρω κάτι άλλο που μπορεί να βοηθήσει οπότε μάλλον η rom σου θα είναι για αλλαγή. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Λίγο πολύ σε όλους μας έχει συμβεί battery drain. Εγώ το αντιμετώπισα παρακολουθώντας ποια εφαρμογή δημιουργεί το πρόβλημα (στην περίπτωση που το δημιουργεί κάποια χαζοεφαρμογή και δεν είναι θέμα της rom). Με κάποιον task manager λοιπόν μπορείς να παρακολουθείς ποιες εφαρμογές τρέχουν και να δεις αν υπάρχει κάποια ύποπτη. Επίσης από το ρυθμίσεις-Σχετικά με το τηλέφωνο-Χρήση μπαταρίας μπορείς να δεις αν δείχνει κάποια εφαρμογή που σου προκαλεί το battery drain και το διάγραμμα χρήσης της μπαταρίας απ το οποίο μπορείς να βγάλεις διάφορα συμπεράσματα. Επίσης με το autostarts από το market μπορείς να απαγορεύσεις την αυτόματη εκκίνηση διαφόρων εφαρμογών. Αν με αυτά δεν γίνει κάτι δεν ξέρω κάτι άλλο που μπορεί να βοηθήσει οπότε μάλλον η rom σου θα είναι για αλλαγή. Ευχαριστώ φίλε.. Εγώ ήμουν αυτος που σου είχε προτείνει το autostarts και σε αντίστοιχο πρόβλημα σου,σου είχα πει να κοιτάξεις τι χρησιμοποιεί την cpu με τερμιναλ..! :lol: Έχω ελέγξει όλες τις παραμέτρους στα stats της μπαταρίας,με τερμιναλ,με task manager κλπ και δεν φαίνεται κάτι να πάει στραβά. Το φλασαρισμα δεν το γλυτώνω, απλά έχω βαρεθεί να αλλάζω ρομς σε blade μήνες τώρα (2 φίλοι μου έχουν :S ) γιατί πάντα κάτι συμβαίνει.. (ρητορικό) ερώτημα: Τι στο καλό να περάσω για να ησυχάσω??! Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 (edited) Ευχαριστώ φίλε.. Εγώ ήμουν αυτος που σου είχε προτείνει το autostarts και σε αντίστοιχο πρόβλημα σου,σου είχα πει να κοιτάξεις τι χρησιμοποιεί την cpu με τερμιναλ..! :lol: Έχω ελέγξει όλες τις παραμέτρους στα stats της μπαταρίας,με τερμιναλ,με task manager κλπ και δεν φαίνεται κάτι να πάει στραβά. Το φλασαρισμα δεν το γλυτώνω, απλά έχω βαρεθεί να αλλάζω ρομς σε blade μήνες τώρα (2 φίλοι μου έχουν :S ) γιατί πάντα κάτι συμβαίνει.. (ρητορικό) ερώτημα: Τι στο καλό να περάσω για να ησυχάσω??! Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ως προς το ρητορικό ερώτημα, εγώ με την τελευταία rom της υπογραφής μου είναι μια χαρά. Άσχετο: Αν πάρω κάτι τέτοιο ή ακόμα καλύτερα τέτοιο θα μπορώ να συνδέσω το blade με εξωτερικό δίσκο η φλασάκι απευθείας? Μπα ε? Μήπως θα μπορούσε να γίνει με κάποιο τρόπο? (με κάποια εφαρμογή π.χ.) Edited November 6, 2011 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Αν πάρω κάτι τέτοιο ή ακόμα καλύτερα τέτοιο θα μπορώ να συνδέσω το blade με εξωτερικό δίσκο η φλασάκι απευθείας? Μπα ε? Μήπως θα μπορούσε να γίνει με κάποιο τρόπο? (με κάποια εφαρμογή π.χ.) Όχι, δεν γίνεται. Το blade όταν το συνδέει με ένα pc συμπεριφέρεται σαν φλασάκι, οπότε θα είναι σαν να συνδέεις δύο φλασάκια... χρειάζεσαι ένα λειτουργικό σύστημα ενδιάμεσα για να διαχειριστεί τα mount/unmount Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Καλησπέρα σας!!! ΕΚΠΕΜΠΩ SOS Χτες το blade μου εμφανισε ενα μυνημα δεν θυμαμαι τι ακριβως και μετά έβγαλε μια κενη οθόνη και δεν επανερχόταν στην επιφανεια εργασιας.... δοκιμασα να το κλείσω από το κουμπί αλλά τίποτε,,, τελικα αφαιρεσα την μπαταρία. Μόλις την ξαναβάζω ανοιγω το κινητό... εμφανίζεται η πρώτη οθόνη με το ανθρωπακι του android και μετά η λευκή οθόνη που γράφει ZTE και μετά τίποτε..... μένει κολλημένο το κινητό σε αυτήν την οθόνη:wacko: ούτε καν κλείνει παρά μόνο αν βγάλεις την μπαταρία!!! Εχει κανείς καμμια ιδέα τι μπορεί να είναι? Το κινητό είναι αγορασμένο περίπου τον απρίλιο και έχω περάσει την επισημη αναβάθμιση της wind που είχε βγάλει μετα από ενα μηνα περίπου... HELP PLEASE:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasa18 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Παιδες διεγραψα κατα λαθος σε κατι δοκιμες την εφαρμογη του μαρκετ !! Πως την ξαναβαζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 (edited) Καλησπέρα σας!!! ΕΚΠΕΜΠΩ SOS Χτες το blade μου εμφανισε ενα μυνημα δεν θυμαμαι τι ακριβως και μετά έβγαλε μια κενη οθόνη και δεν επανερχόταν στην επιφανεια εργασιας.... δοκιμασα να το κλείσω από το κουμπί αλλά τίποτε,,, τελικα αφαιρεσα την μπαταρία. Μόλις την ξαναβάζω ανοιγω το κινητό... εμφανίζεται η πρώτη οθόνη με το ανθρωπακι του android και μετά η λευκή οθόνη που γράφει ZTE και μετά τίποτε..... μένει κολλημένο το κινητό σε αυτήν την οθόνη:wacko: ούτε καν κλείνει παρά μόνο αν βγάλεις την μπαταρία!!! Εχει κανείς καμμια ιδέα τι μπορεί να είναι? Το κινητό είναι αγορασμένο περίπου τον απρίλιο και έχω περάσει την επισημη αναβάθμιση της wind που είχε βγάλει μετα από ενα μηνα περίπου... HELP PLEASE:cry: Υποθέτω πως δεν έχεις nandroid backup. Εγώ στην θέση σου θα φλάσαρα ξανά την rom μιας και δεν μπαίνει καν στο λειτουργικό. Αν όμως δεν είσαι σχετικός με το άθλημα και δεν διατίθεσαι να καείς τότε πήγαινε σε μια wind και πες τους να στο φτιάξουν μιας και έχεις εγγύηση. Παιδες διεγραψα κατα λαθος σε κατι δοκιμες την εφαρμογη του μαρκετ !! Πως την ξαναβαζω; Όλο και κάπου θα την βρεις εδώ. Όχι, δεν γίνεται. Το blade όταν το συνδέει με ένα pc συμπεριφέρεται σαν φλασάκι, οπότε θα είναι σαν να συνδέεις δύο φλασάκια... χρειάζεσαι ένα λειτουργικό σύστημα ενδιάμεσα για να διαχειριστεί τα mount/unmount Μα φυσικά, έχω όμως λειτουργικό σύστημα, το android... Το ερώτημα λοιπόν που θέτω είναι αν μέσω του android μπορεί με κάποιο τρόπο να αναγνωριστεί μια usb συσκευή (από φλασάκι, μέχρι πληκτρολόγιο). Κι επειδή το android από μόνο του σίγουρα δεν θα μπορεί, αν υπάρχουν παράπλευροι τρόποι για να επιτευχθεί, όπως π.χ. κάποια εφαρμογή. Edited November 7, 2011 by mcde Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Μα φυσικά, έχω όμως λειτουργικό σύστημα, το android... Το ερώτημα λοιπόν που θέτω είναι αν μέσω του android μπορεί με κάποιο τρόπο να αναγνωριστεί μια usb συσκευή (από φλασάκι, μέχρι πληκτρολόγιο). Κι επειδή το android από μόνο του σίγουρα δεν θα μπορεί, αν υπάρχουν παράπλευροι τρόποι για να επιτευχθεί, όπως π.χ. κάποια εφαρμογή. Για να το πω πιο σωστά, θες ένα λειτουργικό σύστημα που να έχει usb host drivers και modified kernel για να μπορεί να τους δουλέψει. Με λίγα λόγια, βράστα.... Τα προβλήματα που έχεις είναι 2: 1) Οι drivers που θα πρέπει να φτιάξεις μόνος σου, και να πάρεις τον kernel source, και να τον κάνεις πάλι compile με τους drivers για usb host. Μόνο έτσι το κινητό θα είναι host machine, οπότε και θα μπορεί να κάνει mount την usb συσευή. Είναι διαδικασία εξαιρετικά δύσκολη γιατί δεν θα βρεις εύκολα οδηγίες αφού το usb του blade δεν είναι καλά documented. Έχει γίνει σε ένα HTC Hero, αλλά δεν έχω ακούσει άλλη περίπτωση να το έχει καταφέρει κανείς σε κανένα smartphone. 2) Το ρεύμα. Η USB των κινητών δεν μπορεί να δώσει ρεύμα, οπότε και δεν μπορεί να λειτουργήσει το flash drive. Ακόμα και στο HTC Hero που το είχαν καταφέρει, χρειάστηκε να γίνει και παρέμβαση στο hardware. Αν θυμηθώ/βρω το link για το htc hero θα σου το στείλω να δεις τι τράβηξε ο άνθρωπος για να το καταφέρει... (αν θυμάμαι καλά του πήρε 3 μήνες και πολλές ώρες δοκιμών). Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Χμ μάλιστα, πολύ τεκμηριωμένη η απάντησή σου. Λες στις μελλοντικές εκδόσεις αndroid και smartphones να είναι ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Χμ μάλιστα, πολύ τεκμηριωμένη η απάντησή σου. Λες στις μελλοντικές εκδόσεις αndroid και smartphones να είναι ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό? Ήδη υπάρχει σε κάποιες συσκευές π.χ . Πολύ βολικό και μακάρι να το δούμε σε περισσότερες. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrele Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Γεια σας παιδια μου ηρθε και εμενα να φλασαρω το blade και να ξεκλειδωσω τα 512mb αλλα και να περασω μια αλλη ρομ. απλα επειδη ο ογκος πληροφοριων ειναι πολυ μεγαλος και μπερδευτηκα καπως θα ηθελα αν μπορει να μου πει καποιος πολυ συντομα την διαδικασια και θα το ψαξω με τα μονος μου...απλα τα βηματα... Δηλαδη ακολουθω ακριβως την διαδικασια: http://zteblade.info/?p=20 ?? το blade μου είναι GEN 1 οπότε λογικα μου κανει αυτος ο οδηγος. πρεπει να το κανω gen2? και ποια ρομ ειναι σχετικα δημοφιλης??? καποιο λινκ?? εαν δεν βαριεται καποιο παλικαρι να τα ξαναπει αλλη μια φορα λιγο συνοπτικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Μην το πάρεις και αψήφιστα πάντως... θέλει μια κάποια προσοχή. ;) ένα λίνκ για αρχή που θα σε κατατοπίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Γεια σας παιδια μου ηρθε και εμενα να φλασαρω το blade και να ξεκλειδωσω τα 512mb αλλα και να περασω μια αλλη ρομ. απλα επειδη ο ογκος πληροφοριων ειναι πολυ μεγαλος και μπερδευτηκα καπως θα ηθελα αν μπορει να μου πει καποιος πολυ συντομα την διαδικασια και θα το ψαξω με τα μονος μου...απλα τα βηματα... Δηλαδη ακολουθω ακριβως την διαδικασια: http://zteblade.info/?p=20 ?? το blade μου είναι GEN 1 οπότε λογικα μου κανει αυτος ο οδηγος. πρεπει να το κανω gen2? και ποια ρομ ειναι σχετικα δημοφιλης??? καποιο λινκ?? εαν δεν βαριεται καποιο παλικαρι να τα ξαναπει αλλη μια φορα λιγο συνοπτικα... Δες και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305444. Υπάρχει rom 2.3.5 για GEN1 αλλά με GEN2 θα έχεις περισσότερες επιλογές από rom να διαλέξεις. Διάβασε καλά τον οδηγό . Αν δεν κατάλαβες κάτι ρώτα πάλι. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Στο modaco βλεπω αναφορες για GEN3. Τι διαφορα εχει απο το GEN2? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Καλησπέρα.Θέλω να περάσω το cusmom image με τα 300mb ελευθερά αλλά το vol+ +menu δεν δουλεύει,το κινητό συνεχίζει να ανήγει κανονικά έχω την τελευταία nightly apo cm7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Καλησπέρα.Θέλω να περάσω το cusmom image με τα 300mb ελευθερά αλλά το vol+ +menu δεν δουλεύει,το κινητό συνεχίζει να ανήγει κανονικά έχω την τελευταία nightly apo cm7 Αφού έχεις cm, κράτα πατημένο το power button, στο μενού που θα βγει επέλεξε reboot και στο επόμενου μενού recovery και το κινητό θα ξεκινήσει με CWM ;) Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Αφού έχεις cm, κράτα πατημένο το power button, στο μενού που θα βγει επέλεξε reboot και στο επόμενου μενού recovery και το κινητό θα ξεκινήσει με CWM ;) Ε και? Εγώ θέλω να περάσω image όχι καινούρια εκδοση :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts