Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν θελεται θα το κανω εγω αλλα μου ζηται να βαλω το κινητο σε. FTP mod. εγω ομως το εχω φλασαρει το κινητο πειτε μου πως επιστρεφω στην αρχικη κατασταση και θα το δοκιμασω

δεν είναι πλέον τόσο εύκολο όσο παλιά, αλλά δεν είναι και δύσκολο...

Το κλείδωμα των 256RAM γίνεται με το appsboot.mbn. Παλιά, η Ουγκρική TPT rom είχε το σωστό appsboot.mbn ώστε στο install της rom να γίνεται repartition και να ξεκλειδώνει η RAM. Δυστυχώς όμως η Ουγκρική TPT rom είναι για Gen1, αλλά είναι και TPT method, που πλέον στα gen2 δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Ο μόνος γνωστός τρόπος μέχρι τώρα για να φλασάρεις το appsboot.mbn στο gen2 blade είναι μέσω windows, και περιγράφεται εδώ. Ο οδηγός ουσιαστικά είναι για μετατροπή gen1->gen2 από τα windows, αλλά αν ακολουθήσεις ακριβώς τις οδηγίες θα έχεις στο τέλος ένα ωραιότατο gen2 repartitioned κινητό με 512RAM, ακόμα κι αν ήταν gen2 από την αρχή.

Καλό διάβασμα και καλή τύχη. Θυμήσου πάντα να κρατάς ένα backup ώστε αν γίνει στραβή να έχει το κεφάλι σου ήσυχο.

Επίσης, αφού το blade του φίλου σου είναι 2,2 wind, κάνε ένα κόπο και ανέβασε το nandroid backup να δώσουμε τροφή και σε εμάς τους παιχνιδιάριδες.

ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις πληροφοριες

οσον αφορα την εκδοση 2.2 μαλλον μας προλαβε η wind και την εβγαλε στο site της

εγω την κατεβασα αλλα οπωσ ειδα ειναι ενα προγραματακι δεν βλεπεισ σκετο το αρχειο τησ αναβαθμησης..οποτε εμεισ που εχουμε custom rom τι γινετε?μπορουμε να το κανουμε οποσ λεει?

Λογικό, τι περιμένατε δηλαδή από τη στιγμή που και τα gen2 ελληνικά blades έχουν βγει με 256;

δεν είναι και τόσο κακό αυτό.... βάλτε το update, κάντε nandroid, βάλτε μετά την σουδική με τις οδηγίες εδώ και μετά πάλι το nandroid restore. Και έχουμε έτσι και τρόπο να γυρνάμε στα 256ΜΒ αν χρειαστεί:)

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

αν θελεται θα το κανω εγω αλλα μου ζηται να βαλω το κινητο σε. FTP mod. εγω ομως το εχω φλασαρει το κινητο πειτε μου πως επιστρεφω στην αρχικη κατασταση και θα το δοκιμασω

Κατεβάζεις αυτο το αρχείο http://www.megaupload.com/?d=8V1V7F02

και κάνεις την διαδικασια που γράφει εδω, μονο την πρωτη παραγραφο που γραφει backup και τα βηματα 1-6 http://techblog.gr/mobile/zte-blade-512mb-ram-0593/ με την διαφορα οτι αντι για το recovery-clockwork-2.5.1.3-blade.img στον φακελο βάζεις το αρχειο recovery.img , δινοντας την εντολη

fastboot-windows flash recovery recovery.img

Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

Καλησπέρα σε όλους. Το κινητό μετά την επίσημη αναβάθμιση σε 2.2 είναι σαν καινούριο ή θα παραμείνουν επαφές-εφαρμογές; Ευχαριστώ! :)

Με τοσες ωραιες custom rom 2.2 και 2.3 γιατι θελετε να βαλετε την μουφα την επισημη;

Θα έλεγα ότι είναι το καλήτερο δώρο που έκανε η wind σε αυτούς που θα χρειαστεί να κάνουν χρήση της εγγύησης και θέλουν να καλύψουν της "ανομίες" τους!!!:lol::D

Θα έλεγα ότι είναι το καλήτερο δώρο που έκανε η wind σε αυτούς που θα χρειαστεί να κάνουν χρήση της εγγύησης και θέλουν να καλύψουν της "ανομίες" τους!!!:lol::D

χαχαχαχαχα σωστος

μας γυρναει και στα 256 οποτε ουτε γατα ουτε ζημια

αν μπορεί κάποιος απο οσους εκαναν την αναβάθμιση να μας πει

πως αναφέρεται πλέον το κινητο στο Pigfish ( https://market.android.com/details?id=com.apedroid.pigfish&feature=search_result )

, ως G1 ή ως G2;

Διάβασε κανείς που λέει να μπούμε σε λειτουργία FTM πως θα το κάνουμε? αφού με - και power μπαίνει στο clockworkmod

Διάβασε κανείς που λέει να μπούμε σε λειτουργία FTM πως θα το κάνουμε? αφού με - και power μπαίνει στο clockworkmod

5-6 post παραπάνω... ήμαρτον

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

5-6 post παραπάνω... ήμαρτον

σωστός τα διάβασα γρήγορα και δεν κατάλαβα τι έλεγε. το έχεις γράψει λάθος FTM είναι και όχι FTP

την βαζω αλλα αν θελω να βαλω την ss5 θα μπορω να κανω μερικο restore απο το clockworkmod ,η πρεπει να γινουν ολα απ'την αρχη ;

αυτο και μετα αμεσως την βαζω .

και οταν εννοω μερικο εννοω να ξαναπερασω την ss5 με kernel για gen2 και μετα επαναφορα τα δεδομενα.

Edited by thanos1916

Το κινητό γίνεται GEN 2 μετά από την αναβάθμιση?

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)