vrwmiaris Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 (edited) Install zip from sd card ΤΝΧ φιλος.και ποιο πραγμα να κανω backup?κ που να το εχω αποθηκευμενο?σε ποιο φακελο? -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms (τπτ, κ, γτ, κλπ) Edited March 17, 2011 by navi55 Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 ΤΝΧ φιλος.κ ποιο πραγμα να κανω backup? Πριν περάσεις το fix, μέσα από το CWM πάς Backup/restore---Backup για να πάρεις Backup την κατάσταση του τηλεφώνου σου ώστε αν συμβεί κάτι μετα το πέρασμα του fix (που δεν νομίζω) να επαναφέρεις το κινητό σου στην κατάσταση που ήταν πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 απεγκατεστησα την εφαρμογη "μηνυματα" της μαμας ρομ γιατι εχω το handcent. και πλεον οταν μου ερχεται μηνυμα αναβει πρωτα η οθονη σβηνει και μετα απο 3 δευτερολεπτα μου ερχεται το μηνυμα. μπορουμε να κανουμε κατι γ αυτο? μαμα ρομ εχω και το χω κανει και 512. επισης κατι φορες κομπλαρει μονο του. στο ακυρο μου ζηταει κωδικο σιμ σα να κανει επανεκινιση χωρις λογο... και μερικες φορες θελει επανεκινηση για να κσεμπλοκαρει Κακώς απέγκατέστησες την εφαρμογή μηνημάτων της μαμάς rom και πιθανότατα γι'αυτό εμφανίστηκαν τα προβλήματα που αναφέρεις. Έπρεπε απλά να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής ώστε να έρχονται ειδοποιήσεις μόνο από handcent. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 (edited) Πριν περάσεις το fix, μέσα από το CWM πάς Backup/restore---Backup για να πάρεις Backup την κατάσταση του τηλεφώνου σου ώστε αν συμβεί κάτι μετα το πέρασμα του fix (που δεν νομίζω) να επαναφέρεις το κινητό σου στην κατάσταση που ήταν πριν. μετα κανω reboot?power key +vol up η τίποτα αλλο? -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms (τπτ, κ, γτ, κλπ) Edited March 17, 2011 by navi55 Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriss Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Κακώς απέγκατέστησες την εφαρμογή μηνημάτων της μαμάς rom και πιθανότατα γι'αυτό εμφανίστηκαν τα προβλήματα που αναφέρεις. Έπρεπε απλά να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής ώστε να έρχονται ειδοποιήσεις μόνο από handcent. τα κολληματα που εκλεινε μονο του μου τα παρουσιαζε απο πριν. τις ειδοποιησεισ τις ειχα απενεργοποιησει απλα το διεγραψα για θεμα χωρου. τωρα μπορουμε να κανουμε τιποτα? Παράθεση Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 μετα κανω reboot?power key +vol up η τπτ αλλο? Για να μπεις CWM power key + vol down. Μετά που θα πάρεις το back up περνας to fix και μετα reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Για να μπεις CWM power key + vol down. Μετά που θα πάρεις το back up περνας to fix και μετα reboot το τηλεφωνο κλειστο για power key + vol down ετσι? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 το τηλεφωνο κλειστο για power key + vol down ετσι? Έτσι.....άντε ακόμα!!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 τα κολληματα που εκλεινε μονο του μου τα παρουσιαζε απο πριν. τις ειδοποιησεισ τις ειχα απενεργοποιησει απλα το διεγραψα για θεμα χωρου. τωρα μπορουμε να κανουμε τιποτα? Στην μαμά rom μάλλον Επαναφορά ρυθμίσεων αλλά δεν ξέρω τι "παράπλευρες απώλειες" θα 'χεις!!! Αν θες πέρίμενε μήπως κάποιος άλλος έχει καλήτερη απάντηση στο πρόβλημα. Μήπως έχεις διαθέσιμο κανένα backup της εφαρμογής με titanium backup να το επαναφέρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 το εκανα.ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΥΛΗΣ............i love u.... Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Σήμερα μου κανε νερά το youtube. Μυστηριωδώς ότι browser και να άνοιγα όταν πήγαινα σε Youtube link αντί να ανοίξει την εφαρμογή για youtube μου έλεγε ότι το βίντεο δεν υποστηρίζεται. Απεγκατέστησα και επανεγκατέστησα την εφαρμογή, έσβησα από το menu->Settings->Applications->Youtube και Browser τα "Clear Defaults" και μετά την επανεκκίνηση έστρωσε. (bug τησ jj9?) Εμένα πάλι μου είχε συμβεί να παίζει 2-3 δεύτερα από το εκάστοτε video και μετά μου έλεγε ότι δεν υποστηρίζεται (ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς). Μετά από επανεγκατάσταση και καθαρισμό δεδομένων επανήλθε. JJ9 Εδώ και λίγες μέρες φορτίζω το κινητό με φορτίστη στα 400mA και εχω δει μεγάλη διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας. Αργεί βέβαια αρκετά να φορτίσει. Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Εγώ πάλι εδώ και λίγες ημέρες το φορτίζω με έναν στα 900-950mΑ (μου διαφεύγει η ακριβής τιμή) και διαπιστώνω πως αποφορτίζεται σχετικά πιο γρήγορα. Κυρίως αυτό που έχω παρατηρήσει, είναι πως όταν το βγάζω από την φόρτιση μέσα σε 30-60 λεπτά έχει πέσει κατά 3%, αν και ΟΚ, μου βγάζει μια μέρα με αρκετό WiFi/Browsing/Games/τηλέφωνα. ρε παίδες έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις rom και σε καμία δεν μπόρεσα να περάσω τις επαφές μου κανονικά και τι εννοώ με αυτό , ΄έκανα εξαγωγή τις επαφές από το galaxy3 που έχω και τις περνάω στο zte το αποτέλεσμα μερικές να με τις περνάει 987-765-87989 και από ότι πρόσεξα μόνο σε αυτές που δεν έχουν +30 μπροστά από τον αριθμό (στο galaxy τις βλέπει κανονικά ) τις σβήνω όλεσ και τις στέλνω από ένα nokia 5800 που έχω (με bluetooth ) αλλά πάλι τα ίδια με κάνει βγάζει τους αριθμούς 787-232-2323 και δεν λέει τώρα να αρχίσω να διορθώνω τους αριθμούς έναν έναν καμία ιδέα βοήθεια ?? το παραπάνω το κάνει και σε σταθερά και σε κινητά (αριθμούς) Μου το έκανε κι εμένα αυτό. Το διόρθωσα από το Gmail κάνοντας συγχρονισμό και μεταφέροντας τις εφαρμογές στην ομάδα "Οι επαφές μου" (ήταν σε άλλη ομάδα πριν). Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purplehead Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 τα κολληματα που εκλεινε μονο του μου τα παρουσιαζε απο πριν. τις ειδοποιησεισ τις ειχα απενεργοποιησει απλα το διεγραψα για θεμα χωρου. τωρα μπορουμε να κανουμε τιποτα? τα κουλά που λες μου τα κάνει και το δικό μου. το είχα ποστάρει πριν από κάμποσο καιρό, αλλά δεν απάντησε κανείς :( το κάνει καμία φορά όταν δέχομαι κλήση και δε φαίνεται ούτε στις αναπάντητες μετά. το έψαξα λίγο και διάβασα κάπου ότι μπορεί να μην κάνει καλή επαφή η σιμ. καθάρισα τις επαφές και νομίζω ότι πλέον συμβαίνει πιο σπάνια, αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου. λύση πάντως μόνιμη δεν έχω βρει :worry: υπόψιν, είμαι με στοκ ρομ και 512 ΜΒ. την πρώτη φορά που μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα ήταν λίγες μέρες αφού είχα κάνει το κόλπο με την αύξηση της ραμ, χωρίς να λέω ότι φταίει αυτό, αφού δεν συμβαίνει σε άλλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 ρε παίδες έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις rom και σε καμία δεν μπόρεσα να περάσω τις επαφές μου κανονικά και τι εννοώ με αυτό , ΄έκανα εξαγωγή τις επαφές από το galaxy3 που έχω και τις περνάω στο zte το αποτέλεσμα μερικές να με τις περνάει 987-765-87989 και από ότι πρόσεξα μόνο σε αυτές που δεν έχουν +30 μπροστά από τον αριθμό (στο galaxy τις βλέπει κανονικά ) τις σβήνω όλεσ και τις στέλνω από ένα nokia 5800 που έχω (με bluetooth ) αλλά πάλι τα ίδια με κάνει βγάζει τους αριθμούς 787-232-2323 και δεν λέει τώρα να αρχίσω να διορθώνω τους αριθμούς έναν έναν καμία ιδέα βοήθεια ?? το παραπάνω το κάνει και σε σταθερά και σε κινητά (αριθμούς) Κόιταξε επειδή και σε μένα το έκανε, μήπως δήλωσες γλώσσα English US στο τηλ? Άλλαξέ την σε English UK. Άνοιξε το .vcf αρχείο με έναν text Editor και κάνε search και replace όλες τις "-" με τίποτα. Με΄τα σώστο και κάνε πάλι import. Έαν είχες +30 στην αρχή τότε το + στο έχει αφαιρέσει και πρέπει να το προσθέσεις με αντίστοιχο τρόπο πχ replace :30 με :+30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridonv Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής υποστηρίζει τη σωστή εμφάνιση ελληνικών χαρακτήρων από τα στοιχεία των τραγουδιών. Και το Μουσική (το μανίσιο) που δοκιμάζω και το Music Player και το Winamp μού δείχνουν αλαμπουρνέζικους τους περισσότερους χαρακτήρες από τα στοιχεία του τραγουδιών. Κάνω κάτι λάθος; Edited March 17, 2011 by spyridonv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 ένα πρόβλημα που έχω με το handcent είναι ότι μέσα στα μνμ ή στη λίστα αν πατήσω "μενου-περισσότερα" τότε στο υπομενού που ανοίγει δεν φαίνονται τα γραμματα με τις διάφορες επιλογές... αυτό είναι πρόβλημα της εφαρμογής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής υποστηρίζει τη σωστή εμφάνιση ελληνικών χαρακτήρων από τα στοιχεία των τραγουδιών. Και το Μουσική (το μανίσιο) που δοκιμάζω και το Music Player και το Winamp μού δείχνουν αλαμπουρνέζικους τους περισσότερους χαρακτήρες από τα στοιχεία του τραγουδιών. Κάνω κάτι λάθος; Αυτό είναι θέμα κωδικοποίησης (character encoding). Λογικά θα είναι σε καμιά βλαμμένη κωδικοποίηση των windows, αν τα κάνεις UTF-8 δεν θα έχεις θέμα. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 ένα πρόβλημα που έχω με το handcent είναι ότι μέσα στα μνμ ή στη λίστα αν πατήσω "μενου-περισσότερα" τότε στο υπομενού που ανοίγει δεν φαίνονται τα γραμματα με τις διάφορες επιλογές... αυτό είναι πρόβλημα της εφαρμογής? 'Εγινε και σε μένα αυτό. Κάπου στο thread part I κάποιος είπε πως αν πας ρυθμίσεις>Θέμα (σκούρο ανοιχτό) και βάλεις ανοιχτό βλέπεις τις επιλογές. Όταν δοκίμασα δεν έγινε τίποτα. Μια μέρα μετά ήταν όλα οκ. Μάλλον θα είχα κάνει reboot και μετά δούλεψε. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.Τώρα έχω πάλι σκούρο και τα δειχνει μια χαρά. Το βρήκα: Αρχικό μήνυμα από cdrov Έχω το εξής πρόβλημα με το Handcent SMS. Όταν βγει το αναδυώμενο μενού που λέει προώθηση κλπ. βγαίνει μαύρο πλαίσιο και τα γράμματα δεν φαίνονται με αποτέλεσμα να μην ξέρω που είναι η κάθε επιλογή... Σας λεέι κάτι?? wolf13 :Θα βαλεις το light theme, θα κλεισεις το προγραμμα και οταν ανοιξει θα ειναι οκ Με απλό κλείσιμο νομίζω δεν δούλεψε αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridonv Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Αυτό είναι θέμα κωδικοποίησης (character encoding). Λογικά θα είναι σε καμιά βλαμμένη κωδικοποίηση των windows, αν τα κάνεις UTF-8 δεν θα έχεις θέμα. Και πώς αλλάζει η κωδικοποίηση των στοιχείων στα τραγούδια; Μιλάμε για τα tag που είναι ενσωματωμένα σε κάθε τραγούδι (Συνθέτης, Τραγουδιστής, Τίτλος...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Έχω το εξής θεματάκι με το Android. Θέλω να βάλω σε μια επαφή ένα συγκεκριμένο κομμάτι από την κάρτα SD. Μπαίνω στην καρτέλα της επαφής, πατάω ΜΕΝΟΥ και πάω στις ρυθμίσεις. Εκεί εμφανίζεται αν θέλω να επιλέξω το κομμάτι με το Android System ή το Handcent sms. Επέλεγα τελικά το Android system το οποιο μου εμφανίζεται από τότε. αλλά δεν μπορώ να πλοηγηθώ στην κάρτα για να επιλέξω το κομμάτι που θέλω. Οπότε πρόβλημα.... Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 (edited) Αυτό είναι θέμα κωδικοποίησης (character encoding). Λογικά θα είναι σε καμιά βλαμμένη κωδικοποίηση των windows, αν τα κάνεις UTF-8 δεν θα έχεις θέμα. Πολύ πιθανό αντί για τα ονόματα των αρχείων να διαβάζει τα id3 tags τα οποί ανα είναι σε λάθος κωδικοποίηση. Εμένα με έσωσε ο Mort player που υποστηρίζει διαχείριση μουσικής βάσει filesystem φακέλους κλπ όχι βάσει Id tags. Το δικό μου κάτι έχει πάθει σήμερα και το μικρόφωνο λειτουργεί όποτε θέλει. Δεν έχω καταλάβει τι παίζει αλλά γενικά έχω καταλάβει ότι για κάποιες περιόδους με καλούν και η κλήση τους προωθείται, ενώ την ίδια στιγμή παίρνω τηλέφωνο εγώ και απλά δεν ακούω και δε με ακούνε. Έχει κανείς συναντήσει το ίδιο πρόβλημα; Εφόσον κάποιες φορές δουλεέυει φαίνεται να είναι θέμα software. Μήπως να έκανες κανένα reset σε factory defaults? ναι κ γω αυτο θα θελα να με πειτε εχω τη jjrsl9.κ κατι αλλο ποιο προγραμμα χρησιμοποιειτε για convert ταινιων κ βιντεo για το blade? Χρειάζονται convertion? αφού παίζει και divx. IMtoo mp4 video converter με προφίλ Iphone είναι μια χαρά. Έχω το εξής θεματάκι με το Android. Θέλω να βάλω σε μια επαφή ένα συγκεκριμένο κομμάτι από την κάρτα SD. Μπαίνω στην καρτέλα της επαφής, πατάω ΜΕΝΟΥ και πάω στις ρυθμίσεις. Εκεί εμφανίζεται αν θέλω να επιλέξω το κομμάτι με το Android System ή το Handcent sms. Επέλεγα τελικά το Android system το οποιο μου εμφανίζεται από τότε. αλλά δεν μπορώ να πλοηγηθώ στην κάρτα για να επιλέξω το κομμάτι που θέλω. Οπότε πρόβλημα.... Αν και δεν μπορώ να απαντήσω, μήπως να το ποστάριζες σε κάποιο άλλο Thread που μιλάει για Android και όχι για ZTE BLade? Φοβάμαι ότι μακραίνουμε (κ εγώ μαζί) αυτό το thread με απορίες για το android αντί να εστιάσουμε τη προσοχή μας στο ZTE Blade και να το κρατήσουμε σχετικό. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited March 18, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Και πώς αλλάζει η κωδικοποίηση των στοιχείων στα τραγούδια; Μιλάμε για τα tag που είναι ενσωματωμένα σε κάθε τραγούδι (Συνθέτης, Τραγουδιστής, Τίτλος...) Με κάποιο πρόγραμμα που να φτιάχνει tags. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Παιδιά μια ερώτηση... με την FLB r10 σήμερα ξέχασα την οθόνη στην μέγιστη φωτεινότητα και σε 3 ώρες έπεσε η μπαταρία απ'το 70% στο 17%... Είναι λογικό ή μήπως έχει πρόβλημα η ROM (μπορεί και τα battery stats)Λογικότατο. Τη μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας την κάνει η οθόνη και μετά το WiFi, με το 3G να έρχεται αρκετά πίσω. Εδώ και λίγες μέρες φορτίζω το κινητό με φορτίστη στα 400mA και εχω δει μεγάλη διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας. Αργεί βέβαια αρκετά να φορτίσει. Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk400mA ίσως είναι λίγο μια και η μπαταρία του Blade έχει 2 modes φόρτισης, το USB Mode στα 500mA και το AC Mode στα 700-750mA. Το ποιο mode χρησιμοποιείται, μπορείς να το δεις στο About Phone > Status, ενώ το φορτίζεις. Φαντάζομαι στη δική σου περίπτωση θα γράφει, Charging (USB). Και σαφώς θα δεις διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας αν φορτίζεται στα 500mA. Αυτό ισχύει για όλες τις μπαταρίες. Αλλά τα 400mA είναι ίσως λίγα, όχι επειδή παθαίνει κάτι η μπαταρία αλλά επειδή "ζορίζεται" ο φορτιστής. Καλύτερα να βρεις φορτιστή στα 500mA ή να το φορτίζεις μέσω USB του υπολογιστή σου. εχω πρόβλημα.Η μπαταρία κρατά πολύ λίγο (χαλαρο σερφαρισμα και λιγο gaming) 16 ώρες το πολύ.Παίζει να φταίει ο φορτιστής?Χρησιμοποιώ έναν στα 1500mah (μαζί ερχόταν φορτιστής στα 800mah) Όχι δε φταίει ο φορτιστής. Τα κυκλώματα της μπαταρίας του Blade, θα τραβάνε ρεύμα 500μΑ (από USB) ή 700-750mA (από φορτιστές), ανεξάρτητα το ρεύμα που μπορεί να δώσει ο κάθε φορτιστής. Ακόμα και φορτιστή 5000mA να συνδέσεις, η μπαταρία θα παίρνει 700-750mA. Η μπαταρία ίσως σου κρατήσει περισσότερο, αν φορτίζεις σε USB Mode (δες παραπάνω). 1500 mah είναι παρά πολύ, και σίγουρα δεν το φορτίζει σωστά συν ότι σκοτώνεις την μπαταρία έτσι. Η καλύτερη λύση είναι φόρτιση είτε με μικρότερο φορτιστη η φόρτιση από το pc. Δεν ισχύει αυτό. Οι σύγχρονες μπαταρίες έχουν κυκλώματα για να παίρνουν ακριβώς το ρεύμα που πρέπει από οποιονδήποτε φορτιστή, ανεξάρτητα τι ρεύμα μπορεί να δώσει ο κάθε φορτιστής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 (edited) Δεν ισχύει αυτό. Οι σύγχρονες μπαταρίες έχουν κυκλώματα για να παίρνουν ακριβώς το ρεύμα που πρέπει από οποιονδήποτε φορτιστή, ανεξάρτητα τι ρεύμα μπορεί να δώσει ο κάθε φορτιστής. ελπίζω να ισχύει και για την μπαταρία του blade γιατί πήρα φορτιστή αυτοκινητου και μετά είδα ότι είναι 2A μονο :lol:. edit: Εδώ και κάτι μέρες όταν ανοίγω το gps μου ανοίγει και το wifi ενώ δεν έχω ενεργοποιήσει αυτή την επιλογή. Το κακό είναι ότι αργεί υπερβολικά να βρει σήμα το gps και φαντάζομαι ότι φταίει αυτό. Τι στο ~!@#$%^ έχω πειράξει. fl10b Edited March 18, 2011 by billerr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridonv Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Εδώ και κάτι μέρες όταν ανοίγω το gps μου ανοίγει και το wifi ενώ δεν έχω ενεργοποιήσει αυτή την επιλογή. Το κακό είναι ότι αργεί υπερβολικά να βρει σήμα το gps και φαντάζομαι ότι φταίει αυτό. Τι στο ~!@#$%^ έχω πειράξει. fl10b Πήγαινε στις ρυθμίσεις-->Τοποθεσία και ασφάλεια-->και ξετίκαρε τη ρύθμιση Υπηρεσία υποβοηθούμενου GPS (aGPS). Αυτό απαιτεί σύνδεση ίντερνετ για να λειτουργήσει (κι όταν υπάρχει ασύρματη σύνδεση, το έχουμε ενεργοποιημένο, γιατί κλειδώνει γρηγορότερα δορυφόρους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Πήγαινε στις ρυθμίσεις-->Τοποθεσία και ασφάλεια-->και ξετίκαρε τη ρύθμιση Υπηρεσία υποβοηθούμενου GPS (aGPS). Αυτό απαιτεί σύνδεση ίντερνετ για να λειτουργήσει (κι όταν υπάρχει ασύρματη σύνδεση, το έχουμε ενεργοποιημένο, γιατί κλειδώνει γρηγορότερα δορυφόρους) Όχι το έχω κάνει αυτό αλλα εξακολουθεί να το κάνει. Ξαναπέρασα πάλι και την rom (χωρίς wipe) αλλα δεν έγινε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts