aspirin Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Έχω βάλει την modacco12 και έχω το εξής πρόβλημα. Δεν μπορώ να στείλω κανένα αρχείο μέσω bluetooth. Στην προηγούμενη έκδοση ΡΟΜ ήταν όλα μια χαρά. Τί μπορεί να φταίει? Δοκίμασα από δύο υπολογιστές να στείλω κάποιο αρχείο Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 το FTP ειναι FTP client ? από περιέργεια ρωτάω τι ακριβώς σου χρησιμεύει στο κιν? :mobile::mobile::mobile: SwiFTP, περισσότερα εδώ. Αλλά το screenshot δεν είναι από το δικό μου κινητό. Είναι το screenshot που έχει και ο developer στο ποστ του. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Watchdog lite. Το advanced task killer βγάλτο και γενικά μην κάνεις kill εφαρμογές. Το angry birds επειδή όντως δημιουργεί προβλήματα μπορείς να ρυθμίσεις το watchdog να στο κλείνει όταν πρέπει. Σε ευχαριστώ.Όντως πολύ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 αν μπορει καποιος ας βοηθησει παιδια. το 1) αληθευει οτι χαλαει η μπαταρια? Όχι δεν ισχύει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Παιδια το Automatic Task Killer το εχει δοκιμασει κανεις; Ουσιαστικα το εβαλα μηπως κερδισω λιγο απο μπαταρια αλλα μαλλον ειναι χειροτερο,εκτος αν κανω κατι λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Έχω εδώ και πολύ καιρό το εξής πρόβλημα και είμαι στα πρόθυρα του να πετάξω το κινητό στον τοίχο. Καμιά φορά, στα καλά καθούμενα, η εγκατάσταση μιας εφαρμογής κολλάει. Μετά ο μόνος τρόπος να εγκαταστήσω εφαρμογές είναι να κάνω reboot. Όταν όμως κάνω reboot μετά δεν μου εμφανίζει τις εφαρμογές που είναι στην sd. Την sd την αναγνωρίζει κανονικά όμως δεν λειτουργούν οι εγκατεστημένες σε αυτήν εφαρμογές. Μετά από ποκίλο αριθμό reboot (όσο του καπνίσει κάθε φορά) οι εφαρμογές επανέρχονται. Είμαι root και έχω την εφαρμογή app2sd. Έχω την JJ9 rls. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω ένα σφυρί και να το σπάσω.:devil::devil::devil: Έχω δοκιμάσει διάφορα, όπως καθαρισμό του dalvik cache, επανεγκατάση της ROM αλλά τίποτα. ROM δεν άλλαξα γιατί με έχει βολέψει και προσπαθώ να λύσω απλά το πρόβλημα. Όποιος βρει την λύση κερδίζει. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 ειμαι με flb r9 και εχω το εξης προβλημα. εκει που εχω συγχρονισει το λογαριασμο gmail μου και ενω εχω απενεργοποιησει τον αυτοματο συγχρονισμο συχνα βλεπω στη μπαρα επανω το εικονιδιο που προσπαθει να συγχρονισει.και οταν παω να δω τι προσσπαθει να γυγχρονισει βλεπω οτι ειναι κατι που λεει:"συγχρονισμος εφαρμογης Picasa web Albums". μπορειτε να μου πειτε πως το απενεργοποιω αυτο η πως το διαγραφω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 ειμαι με flb r9 και εχω το εξης προβλημα. εκει που εχω συγχρονισει το λογαριασμο gmail μου και ενω εχω απενεργοποιησει τον αυτοματο συγχρονισμο συχνα βλεπω στη μπαρα επανω το εικονιδιο που προσπαθει να συγχρονισει.και οταν παω να δω τι προσσπαθει να γυγχρονισει βλεπω οτι ειναι κατι που λεει:"συγχρονισμος εφαρμογης Picasa web Albums". μπορειτε να μου πειτε πως το απενεργοποιω αυτο η πως το διαγραφω?? Πας Ρυθμίσεις-->Λογαριασμοί & συγχρονισμός τσεκάρεις τον Αυτόματο συγχρονισμό και μετά πάτας κάτω στον λογαριαμό σου gmail και τότε θα σου εμφανίσει τις επιλογές που έχεις για συγχρονισμό και ένα κουτάκι που μπορείς να τσεκάρεις τι και τι θες να συγχρονίζει. Αν δεν έχεις ενεργοποιημένο τον αυτόματο συγχρονισμό δεν σου βγάζει τα κουτάκια για να τσεκάρεις. Μετά αν θες το ξαναπενεργοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Πας Ρυθμίσεις-->Λογαριασμοί & συγχρονισμός τσεκάρεις τον Αυτόματο συγχρονισμό και μετά πάτας κάτω στον λογαριαμό σου gmail και τότε θα σου εμφανίσει τις επιλογές που έχεις για συγχρονισμό και ένα κουτάκι που μπορείς να τσεκάρεις τι και τι θες να συγχρονίζει. Αν δεν έχεις ενεργοποιημένο τον αυτόματο συγχρονισμό δεν σου βγάζει τα κουτάκια για να τσεκάρεις. Μετά αν θες το ξαναπενεργοποιείς. να σαι καλα φιλε μου:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Έχω εδώ και πολύ καιρό το εξής πρόβλημα και είμαι στα πρόθυρα του να πετάξω το κινητό στον τοίχο. Καμιά φορά, στα καλά καθούμενα, η εγκατάσταση μιας εφαρμογής κολλάει. Μετά ο μόνος τρόπος να εγκαταστήσω εφαρμογές είναι να κάνω reboot. Όταν όμως κάνω reboot μετά δεν μου εμφανίζει τις εφαρμογές που είναι στην sd. Την sd την αναγνωρίζει κανονικά όμως δεν λειτουργούν οι εγκατεστημένες σε αυτήν εφαρμογές. Μετά από ποκίλο αριθμό reboot (όσο του καπνίσει κάθε φορά) οι εφαρμογές επανέρχονται. Είμαι root και έχω την εφαρμογή app2sd. Έχω την JJ9 rls. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω ένα σφυρί και να το σπάσω.:devil::devil::devil: Έχω δοκιμάσει διάφορα, όπως καθαρισμό του dalvik cache, επανεγκατάση της ROM αλλά τίποτα. ROM δεν άλλαξα γιατί με έχει βολέψει και προσπαθώ να λύσω απλά το πρόβλημα. Όποιος βρει την λύση κερδίζει. Εγώ την δουλεύω ξεφτιλιστικά τελευταίες μέρες και δεν έχει κάνει κιχ πουθενά. To apps2sd φταίει φίλε μου. Πέρνα τις εφαρμογές σου εκεί που πρέπει, οι sdcards δεν δουλεύουν όπως η εσωτερική, απαιτόυν drivers και είναι αργές. Όταν περνάς και τρέχεις τις εφαρμογές σου εκεί τι περιμένεις να δουλέψει? Το λές και μόνος σου ότι το πρόβληαμ είναι στην εγκατάσταση εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Η αναβαθμιση μνημης γίνετε με την ουγγρική rom , μετά μένει 512 ότι και άλλη rom βάλεις. 2.1 έχει από wind το κινητό.Όντως από τιμή σε σχέση με το τι πέρνεις τα σπάει.Θέλει μαγείρεμα να γίνει ακόμα καλύτερο το blade. 'Οχι πως δεν λέει ετσι και αλλιώς.Και με 2.1 μια χαρά πάει. Βασικό ζόρι με την 2.1: δεν μπορείς να κάνεις install προγράμματα στην sd (με κόλπο γίνεται,αλλά πιο καλά με 2.2). Το android έχει πολλά που θα θες installed είτε είναι must ,είτε είναι γούστο. Συν το :με 2.2 όπως πολλoί λένε το κινητό πάει πολύ καλύτερα (συν τα 256 mb ram extra). Δεν σου προτεινω μεταχειρισμένο. Σ'αυτή την τιμή ,χτύπα το καινούριο, με εγγυημένη εγγυηση και τι ενοώ μ'αυτό? Ακόμα δεν εχω δει κάποιον με custom rom ή 512 ram να ποστάρει για το αν είχε πρόβλημα με την εγγύηση(έχω διαβάσει όλο το νήμα αλλα αν κάτι δεν είδα, πείτε). ΟΚ αν θες περνάς την παλιά ROM αλλά τα 256 mb extra μένουν. Δεν ξέρω αν το ψάχνουν τόσο στην wind το θέμα(ίσως αυτός που το είχε πριν από εσένα να του βγαλε γούστα με πειράγματα). Σίγουρα πάντως μπορεί να έχεις κάποιο ελατωματικό κομμάτι που να μην μπορείς να ξαναφλασάρεις την μαμά ROM(ανάλογα το ζόρι πάντα).'Εγώ το έχω μια εβδομάδα περίπου τώρα και θα το πείράξω στάνταρ. Απλά περιμένω να το τεστάρω λίγο σε 2.1 να περιμένω να περάσει η DOA περίοδος (μπας και κάτσει καμιά στραβή) και μετά το ρισκάρω γιατί αξίζει και γιατί μπορώ να βολευτώ με το παλιό μου κινητό οσπου να χτυπήσω κάτι άλλο ,αν κάτι στραβώσει. Διαβάστε το thread ,αξίζει τον κόπο και τον χρόνο. σε ευχαριστω πολυ φιλαρακο αρχιζω το διαβασμα!να σαι καλα! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opetran Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Καλησπέρα σε όλους, το εχω από τρίτη 8/3 και έβαλα ήδη άλλη ρομ. μήπως θα μπορούσε κάποιος πού χρησιμοποιεί το igo να μου πει ποια έκδοση να βάλω γιατί κάπου διάβασα ότι κάποιες εκδόσεις παίζουν στην μισή οθόνη? Αν ξέρετε και από πού ακόμα καλύτερα. πμ φυσικά. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Για όποιον ενδιαφέρεται για πληκτρολόγια κλπ νομίζω το καλύτερο είναι το anysoft keyboard και έχει και ελληνικό layout. Γρήγορο κ όμορφο, δωρεάν απ το Market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dipl Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Έχει βάλει κανείς την Cyanogen; Ποια είναι καλύτερη, η RC2 ή η τελευταία nightly; Παράθεση Life is just a razorblade salvation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Για όποιον ενδιαφέρεται για το Blade άμεσα, το έχει μόνο ο Αρμάος στη Κρήτη... Η Wind δεν ξέρει πότε και αν θα φέρει πόσα Blade και σε ποια μαγαζιά θα πάνε....:p Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 (edited) Έχει βάλει κανείς την Cyanogen; Ποια είναι καλύτερη, η RC2 ή η τελευταία nightly; Μια και που είσαι πατρίδα, είπα να σου απαντήσω εγώ:) Η RC2 είναι η 2.3.3, είναι πάρα πολύ καλή αλλά έχει ακόμα θεματάκια. (Προς το παρόν η τελευταία nigtly και η rc2 δεν εχουν καμία διαφορά). Δεν έχει καθόλου ραδιόφωνο, εάν αυτό σε ενδιαφέρει. Και έχει πρόβλημα, προς το παρόν, με το Proximity Sensor. Δλδ. όταν κάνεις κλήση και μαυρίζει η οθόνη, όταν το απομακρύνεις το κινητό σου δεν ξαναφωτίζει και εκεί είναι το πρόβλημα. Ίσως να περιμένεις λιγάκι... αλλά για μένα είναι φοβερή. Μετά σου προτείνω την flbr10b πάρα πολύ καλή. υ.γ. Εγώ προσωπικά τώρα χρησιμοποιώ την nigthly 15 και βρήκαν τουλαχιστον μια άκρη για το proximity sensor, σ' εμένα λειτουργεί σε άλλους ίσως όχι. Σας δίνω το λινκ για να το δείτε: http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/334222/an-experimental-cm7-kernel/ http://www.mediafire.com/file/311zq39vb9c2b2d/t0mm13b_update.zip md5sum: f1fad9d7fa7b44d60717e03c0e2ede29 t0mm13b_update.zip βάζοντας αυτό μέσω rom manager ή recovery manager, μπαίνεις στο clockwork και κάνεις install to zip αρχείο. Μετά πας στα settings-->ρυθμίσεις κλήσης--> και βάζεις "ν" στο Always use proximity. Εμένα πάντως μου δούλεψε... Edited March 10, 2011 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Έχει βάλει κανείς την Cyanogen; Ποια είναι καλύτερη, η RC2 ή η τελευταία nightly; Την έβαλα την RC2. Δε δουλεέυει το ραδιόφωνο, ο Proximity sensor και το κινητό πολύ συχνά κολάει. Δε λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 (edited) Εγώ την δουλεύω ξεφτιλιστικά τελευταίες μέρες και δεν έχει κάνει κιχ πουθενά. To apps2sd φταίει φίλε μου. Πέρνα τις εφαρμογές σου εκεί που πρέπει, οι sdcards δεν δουλεύουν όπως η εσωτερική, απαιτόυν drivers και είναι αργές. Όταν περνάς και τρέχεις τις εφαρμογές σου εκεί τι περιμένεις να δουλέψει? Το λές και μόνος σου ότι το πρόβληαμ είναι στην εγκατάσταση εφαρμογών. Είναι αδύνατον να χωρέσουν στο τηλέφωνο. Αν είναι να μην χρησιμοποιώ το app2sd τότε να το πετάξω κιόλας... (Η κάρτα είναι αυτή που είχε μέσα όταν το πήρα) Edited March 10, 2011 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 όσον αφορά το handcent sms και τις αναφορές παράδοσης: με τις χιλιάδες ρυθμίσεις που έχει έχασα την μπάλα. για να καταλάβω, η αναφορά παράδοσης δεν μπορεί να εμφανίζεται στη μπάρα ειδοπ? το μόνο που παίρνω αυτή τη στιγμή είναι η ειδοποιήση "το μνμ σας εχει αποσταλεί" αυτό σημαινει πως παραδόθηκε κιόλας? :wacko: ο μόνος τρόπος να δω τις αναφορές είναι να πάω μέσα απ τα μενού και να δω΄όλη τη λιστα αναφορών. Ας μου δώσει κάποιος τα φώτα του γτ ζαλίστηκα να δοκιμάζω διάφορα. θέλω απλά μετά από κάθε αποστολή να παίρνω μια ειδοποιήση ότι παραδόθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Είναι αδύνατον να χωρέσουν στο τηλέφωνο. Αν είναι να μην χρησιμοποιώ το app2sd τότε να το πετάξω κιόλας... (Η κάρτα είναι αυτή που είχε μέσα όταν το πήρα) Δοκιμασε το move2sd enabler Παράθεση :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 όσον αφορά το handcent sms και τις αναφορές παράδοσης: με τις χιλιάδες ρυθμίσεις που έχει έχασα την μπάλα. για να καταλάβω, η αναφορά παράδοσης δεν μπορεί να εμφανίζεται στη μπάρα ειδοπ? το μόνο που παίρνω αυτή τη στιγμή είναι η ειδοποιήση "το μνμ σας εχει αποσταλεί" αυτό σημαινει πως παραδόθηκε κιόλας? :wacko: ο μόνος τρόπος να δω τις αναφορές είναι να πάω μέσα απ τα μενού και να δω΄όλη τη λιστα αναφορών. Ας μου δώσει κάποιος τα φώτα του γτ ζαλίστηκα να δοκιμάζω διάφορα. θέλω απλά μετά από κάθε αποστολή να παίρνω μια ειδοποιήση ότι παραδόθηκε Μπαίνεις στο handcent > ρυθμίσεις > ρυθμίσεις ειδοποίησης > ειδοποίηση αποστολών και τσεκάρεις ειδοποιηση κατά τη λήψη. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Δοκιμασε το move2sd enabler Βασικά αυτό χρησιμοποιώ, έκανα λάθος που ανέφερα το app2sd καθώς αυτό είναι για απλη μεταφορά των εφαρμογών. Καμιά ιδέα??? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Μπαίνεις στο handcent > ρυθμίσεις > ρυθμίσεις ειδοποίησης > ειδοποίηση αποστολών και τσεκάρεις ειδοποιηση κατά τη λήψη. είσαι ωραίος!! ευχαριστώ! αν και τελικά βρήκα πως στη λίστα συνομιλίας όταν παραδοθεί βάζει ένα τικ, που είναι και λιγότερο ενοχλητικό. Αν δω κ δεν βολέψει θα το γυρίσω πάλι στη ρύθμιση που είπες! Τα sms ήταν το "δύσκολο" που αντιμετώπισα σαν νέος στο android, γτ ταλαιπωρήθηκα λίγο και με το πληκτρολόγιο μέχρι να βρω κ να το περάσω με βάση τα γούστα μου. Πολύ μ αρέσει γενικά όμως το λειτουργικό του όπως και το κινητό άψογο. Για την μπαταρία άκουσα πολλά εδω μέσα αλλά εγώ με ανοιχτό wifi διαρκώς και μέτρια φωτεινότητα και ξεζούμισμα (λόγω ρυθμίσεων πρώτων ημερών για κάνα 6ωρο/μέρα) μου κρατά 24ώρες άνετα (~4η φόρτιση τώρα), μία φόρτιση την μερα με τόση χρήση για μένα είναι τζετ! (στα ταξίδια βέβαια θέλει λίγη εγκράτεια για να αντέξει αλλά μη τα θέλουμε και όλα δικά μας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyros76 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Παιδιά έχω την flbr9b. Για να περάσω την r10b πρέπει να κάνω πρώτα wipe; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Παιδιά έχω την flbr9b. Για να περάσω την r10b πρέπει να κάνω πρώτα wipe; Ευχαριστώ. Οχι δεν χρειαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts