bebes Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 τo ipad2 εχει επεξεργαστη σαν το 4S; Αν ειναι να δω αν εχει περασμενη κανενας γνωστος την εκδοση ios9 για να δουμε αν δουλευει. Ειχα αποφασισει να μην το ανεβασω απο την 7, αλλα ολο και περισσοτερες εφαρμογες απο το Appstore θελουν νεοτερη εκδοση :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 τo ipad2 εχει επεξεργαστη σαν το 4S; Αν ειναι να δω αν εχει περασμενη κανενας γνωστος την εκδοση ios9 για να δουμε αν δουλευει. Ειχα αποφασισει να μην το ανεβασω απο την 7, αλλα ολο και περισσοτερες εφαρμογες απο το Appstore θελουν νεοτερη εκδοση :( Ναι έχει ίδιο επεξεργαστή, ίδια RAM και ίδια κάρτα γραφικών. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nichio Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 τo ipad2 εχει επεξεργαστη σαν το 4S; Αν ειναι να δω αν εχει περασμενη κανενας γνωστος την εκδοση ios9 για να δουμε αν δουλευει. Ειχα αποφασισει να μην το ανεβασω απο την 7, αλλα ολο και περισσοτερες εφαρμογες απο το Appstore θελουν νεοτερη εκδοση :( Αν μπορείς, μείνε εκεί που είσαι. Πολύ βαρύ το 9.... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση My Devices : :DIPAD 2 - 16GB / WIFI / Black Iphone 3GS - 16GB / Black Palm Treo 680 SE K810i - Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Αν μπορείς, μείνε εκεί που είσαι. Πολύ βαρύ το 9.... Sent from my iPad using Tapatalk "Δυστυχώς" το αναβαθμισα. Κυριωτερος λογος οι εφαρμογες απο το appstore που δεν ηταν διαθεσιμες στην 7 Εγω δεν καταλαβα καποια διαφορα, αλλα τα παιδια (που το "στίβουν") μου λενε οτι εγινε πιο αργο και καμια φορα κολλάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 "Δυστυχώς" το αναβαθμισα. Κυριωτερος λογος οι εφαρμογες απο το appstore που δεν ηταν διαθεσιμες στην 7 Εγω δεν καταλαβα καποια διαφορα, αλλα τα παιδια (που το "στίβουν") μου λενε οτι εγινε πιο αργο και καμια φορα κολλάει Δεν μπορεί να υποστηρίξει το λειτουργικό είναι παλιά η συσκευή Έπρεπε να το αφήσεις όπως ήταν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ticker1510 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Καλησπέρα. Ξέρουμε αν η Apple έκοψε την υποστήριξη airplay στο ios 9.3.5 για το ipad 2; Ενώ στο air βλέπω κανονικά το κουμπί airplay και το Apple tv, στο 2 δεν μου εμφανίζεται το κουμπί airplay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Καλησπέρα. Ξέρουμε αν η Apple έκοψε την υποστήριξη airplay στο ios 9.3.5 για το ipad 2; Ενώ στο air βλέπω κανονικά το κουμπί airplay και το Apple tv, στο 2 δεν μου εμφανίζεται το κουμπί airplay Οχι υπαρχει ακομη διαθεσιμο! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ticker1510 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Οχι υπαρχει ακομη διαθεσιμο! Το τσέκαρα και με δεύτερο ipad 2 και ούτε σε αυτό εμφανίζεται το airplay/air drop. Στο ipad air συνεχίζει να εμφανίζεται και να συνδέεται κανονικά. Έχω κάνει τις απαραίτητες επανεκκινήσεις/επαναφορές χωρίς αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Το τσέκαρα και με δεύτερο ipad 2 και ούτε σε αυτό εμφανίζεται το airplay/air drop. Στο ipad air συνεχίζει να εμφανίζεται και να συνδέεται κανονικά. Έχω κάνει τις απαραίτητες επανεκκινήσεις/επαναφορές χωρίς αποτέλεσμα. Ανεβάζεις προς τα επάνω το control centre και μετά σερνεις προς τα αριστερά Εκεί έχει επιλογή γι αυτό που ψάχνεις. Δεν εμφανίζεται σε εσενα; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ticker1510 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Ανεβάζεις προς τα επάνω το control centre και μετά σερνεις προς τα αριστερά Εκεί έχει επιλογή γι αυτό που ψάχνεις. Δεν εμφανίζεται σε εσενα; Το ipad 2 δεν αναβαθμίζεται σε ios 10 οπότε έχει το παλιό control center. Στο 9.3.5 που είναι και η τελευταία έκδοση που υποστηρίζει απλά σέρνεις προς τα πάνω και το κουμπί είναι στο κέντρο. Δεν έχω δει πουθενά κάποια ενημέρωση για το αν συνεχίζει η υποστήριξη airplay σε ipad 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Το ipad 2 δεν αναβαθμίζεται σε ios 10 οπότε έχει το παλιό control center. Στο 9.3.5 που είναι και η τελευταία έκδοση που υποστηρίζει απλά σέρνεις προς τα πάνω και το κουμπί είναι στο κέντρο. Δεν έχω δει πουθενά κάποια ενημέρωση για το αν συνεχίζει η υποστήριξη airplay σε ipad 2. Sorry έχεις δίκιο. Δεν μπορώ να βοηθήσω ίσως κάποιος που έχει την συσκευή απαντήσει σύντομα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Φίλη έχει το εν λόγω ταμπλέτ και δε φορτίζει. Στην ουσία φορτίζει μόνον όταν είναι κλειστό και φτάνει μέχρι το 1%, δεν πάει παραπάνω. Οπότε αν το βγάλει από την μπριζα δεν ανοίγει κατόπιν. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ωφέλιμη. Ευχαριστώ Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Φίλη έχει το εν λόγω ταμπλέτ και δε φορτίζει. Στην ουσία φορτίζει μόνον όταν είναι κλειστό και φτάνει μέχρι το 1%, δεν πάει παραπάνω. Οπότε αν το βγάλει από την μπριζα δεν ανοίγει κατόπιν. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ωφέλιμη. Ευχαριστώ Πιθανόν μπαταρία Φορτιστής Καλώδιο Ας δοκιμάσει για αρχή με άλλο καλώδιο και φορτιστή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Καλές γιορτές! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Kαλημέρα σε όλους. Καμία λύση για το "ς" μέσα σε λέξεις, όταν γράφουμε κείμενα; Παράθεση Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Kαλημέρα σε όλους. Καμία λύση για το "ς" μέσα σε λέξεις, όταν γράφουμε κείμενα; Από ότι διαβάζω σε διάφορα fora αυτό έχει διορθωθεί από την 10.2 έκδοση του ios και μετά (10.2.1 και 10.3 beta). Είσαι όμως σε παλιά συσκευή εσύ οπότε καλύτερα να βάλεις κάποιο άλλο πληκτρολόγιο από το appstore. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Έχει η μητερα μου μια 2ετία το ipad2 (νομιζω γιατι δεν ειχα ποτε apple). Κανένα παιχνιδι και σερφαρισμα στο ιντερνετ. Τωρα τελευταια της κανει το εξης. Οταν μπαινει safari μετα απο λιγο της μαυριζει η οθονη και ξεκολλαει μονο με το home button το οποιο την πεταει στην home screen και της γραφει"δεν υπάρχει sim". Μπηκα στην εφαρμογη του καιρου, σε καποια παιχνιδια και δεν μου το εκανε. Στο safari μετα απο 10'' εγινε κατευθειαν αυτο που περιεγραψα. Ειναι software ή κατι αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Καθάρισε το ιστορικό, τα cookies και τη μνήμη cache του Safari, και δες αν συνεχίζει να το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει τρόπος να γίνει πιο γρήγορο το iPad 2 με έκδοση 9.3.5; Έχω το συγκεκριμένο, και μου φαίνεται πολύ αργό. Πρώτη φορά έχω προϊόν της Apple. Κάποιος μου είπε ότι μόνο με υποβάθμιση μπορεί να γίνει κάτι. Γίνεται κάτι τέτοιο; Δηλώνω άσχετος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Καλησπέρα! Έπεσες στην περίπτωση... Η συσκευή όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ήταν τον Μάρτη του 2011, με έκδοση iOS 4.3. Όπως καταλαβαίνεις είναι λογικό να τα βρίσκει δύσκολα με το iOS 9 του 2015. Εσύ, έτσι την πήρες τη συσκευή, δλδ με iOS 9; Να κάνεις υποβάθμιση, όχι δε γίνεται. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή εγκατάσταση εκ νέου της τελευταίας έκδοσης, η οποία είναι η 9.3.5. Βέβαια αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να διαγραφούν τα πάντα από τη συσκευή και να καθαρίσει από τυχών σκουπίδια/υπολείμματα από χρόνια χρήση, αλλά δε πρόκειται να δεις μεγάλη διαφορά στην απόκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει τρόπος να γίνει πιο γρήγορο το iPad 2 με έκδοση 9.3.5; Έχω το συγκεκριμένο, και μου φαίνεται πολύ αργό. Πρώτη φορά έχω προϊόν της Apple. Κάποιος μου είπε ότι μόνο με υποβάθμιση μπορεί να γίνει κάτι. Γίνεται κάτι τέτοιο; Δηλώνω άσχετος. Τα έφαγε τα ψωμιά του. Το ότι δουλεύει ακόμα το θεωρώ επίτευγμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Υπάρχει τρόπος να γίνει υποβάθμιση το ios; Το ταμπλετ είναι καινούργιο, είναι από αντικατάσταση, και το έχω αγοράσει από αγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Υπάρχει τρόπος να γίνει υποβάθμιση το ios; Το ταμπλετ είναι καινούργιο, είναι από αντικατάσταση, και το έχω αγοράσει από αγγελία. Ψάξε στο google για iPad 2 downgrade πχ με το εργαλείο Odysseus Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Υπάρχει τρόπος να γίνει υποβάθμιση το ios; Το ταμπλετ είναι καινούργιο, είναι από αντικατάσταση, και το έχω αγοράσει από αγγελία. Ψάξε στο google για iPad 2 downgrade πχ με το εργαλείο Odysseus Δεδομένου του γεγονότος πως το Odysseus χρειάζεται τα SHSH Blobs, και σε συνδυασμό του πως η συσκευή είναι καινούρια, όχι, δεν μπορεί να μεταβεί σε παλιότερη έκδοση λογισμικού. Επίσης, για να δει πραγματική διαφορά θα πρέπει να μεταβεί σε έκδοση iOS 7 ή παλιότερη, πράγμα που σημαίνει πως ο φίλος δε θα βρίσκει εφαρμογές για να κάνει τη δουλειά του. Αν συνυπολογιστεί πως και η έκδοση του Safari, του Internet browser, σε τόσο παλιές εκδόσεις του iOS θα έχει προβλήματα με μοντέρνες ιστοσελίδες, λόγω του ότι δεν υποστηρίζει τις τελευταίες τεχνολογίες HTML/CSS κτλ, μάλλον άχρηστη θα του είναι μια τέτοια συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Δηλαδή, από ότι βλέπω, δεν υπάρχει σωτηρία! Πάντως, για να είμαι ακριβής, το πρόβλημα είναι όταν ανοίγει μια εφαρμογή. Εκεί αργεί. Από την στιγμή που ανοίξει, συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα, παίζει κανονικά. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι για να βελτιωθεί αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts