Jump to content

iPad 2 (2011)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν καταλαθος βάλω κάποια εφαρμογή που δεν είναι για iPad τι γίνεται έχουμε θέμα? Ευχαριστώ.

Καλορίζικο! :) εγώ περιμένω το επόμενο Iphone που θα έχει τα σωθικά του ipad2. Θα ξυρίζει μιλάμε.:happy::happy:

Οι εφαρμογές που δεν είναι για Ipad, απλά δεν καταλαμβάνουν όλη την οθόνη. Κανένα άλλο πρόβλημα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα μόλις το πήρα στα χέρια και με έχει ενθουσιάσει.Έχω iPhone 4 και δεν πίστευα ότι θα με εξιταρει σαν συσκευη τόσο πολύ. Είναι καταπληκτική συσκευή και νομίζω πως θα αντικαταστήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το laptop. Για ταινίες με χωριστους υποτιτλους μόνο με jailbreak kai buzz player ή παίζει και τίποτα άλλο ?έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή εφαρμογή για κλείδωμα φωτογραφιών και βίντεο σαν το video safe π.χ. Το sbsettings παίζει και στο iPad? Αν καταλαθος βάλω κάποια εφαρμογή που δεν είναι για iPad τι γίνεται έχουμε θέμα? Ευχαριστώ.

AVplayerHD κανει τα παντα και χωρις jailbreak

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

υπάρχει κάποια δυνατότητα να χωρίσουμε user levels στο ipad?

να μπορεί δηλαδή κάποιος χρήστης να έχει πρόσβαση σε κάποιες από τις εγκατεστημένες εφαρμογές αλλά όχι σε άλλες

θα ήθελα συγκεκριμένα να μπορώ να δίνω το ipad σε κάποιον για να τριγυρίζει στο internet αλλά να μη μπορεί πχ να γράψει μηνύματα στο twitter ή να δει τα email μου κλπ

μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο?

κοίταξα μπας και βρω κάτι σχετικό αλλά δεν κατάφερα

Κατι τετοιο μπορεις να κανεις μονο αν εχεις κανει jailbreak το ipad σου.Αν ναι κανεις add στο cydia το xsellize repo και μετα ξαχνεις για την εφαρμογη locktopus και την εγκαθιστας. Η εφαρμογη εχει default password: password και μπορει να αλλαξει μεσα απο τις ρυθμισεις του ipad.Αυτη η εφαρμογη σου δινει την δυνατοτητα να κανεις lock τις εφαρμογες που θελεις να χρησιμοποιεις μονο εσυ οπως το μαιλ. Για να κλειδωσεις μια εφαρμογη πιεζεις παρατεταμενα πανω στο εικονιδιο της και μετα πατας το λουκετακι που εμφανιζεται κατω αριστερα. Ελπιζω να σε καλυψα.

Λυθηκε το προβλημα σου..... αγνοησε ολα τα παραπανω και βαλε το Lockdown pro απο το cydia!!!!

Κατι τετοιο μπορεις να κανεις μονο αν εχεις κανει jailbreak το ipad σου.Αν ναι κανεις add στο cydia το xsellize repo και μετα ξαχνεις για την εφαρμογη locktopus και την εγκαθιστας. Η εφαρμογη εχει default password: password και μπορει να αλλαξει μεσα απο τις ρυθμισεις του ipad.Αυτη η εφαρμογη σου δινει την δυνατοτητα να κανεις lock τις εφαρμογες που θελεις να χρησιμοποιεις μονο εσυ οπως το μαιλ. Για να κλειδωσεις μια εφαρμογη πιεζεις παρατεταμενα πανω στο εικονιδιο της και μετα πατας το λουκετακι που εμφανιζεται κατω αριστερα. Ελπιζω να σε καλυψα.

ευχαριστώ για τις προτάσεις!

να πω την αλήθεια δε το θεωρούσα και πολύ πιθανό να γίνεται αλλά τελικά όλα είναι δυνατά με ένα ipad! :D

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

AVplayerHD κανει τα παντα και χωρις jailbreak

Καλορίζικο! :) εγώ περιμένω το επόμενο Iphone που θα έχει τα σωθικά του ipad2. Θα ξυρίζει μιλάμε.:happy::happy:

Οι εφαρμογές που δεν είναι για Ipad, απλά δεν καταλαμβάνουν όλη την οθόνη. Κανένα άλλο πρόβλημα.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Επειδή είναι το πρώτο μου θα ήθελα να ρωτήσω αν το jailbreak έχει κινδύνους..:O

Ευχαριστώ.

Από την μικρή μου εμπειρία με iOS συσκευές νομίζω πως αν προσεχείς στοιχειωδώς και δεν βάζεις στην συσκευή σου εφαρμογές ότι να ´ναι δεν διατρεχεις κανέναν κίνδυνο η μάλλον διατρεχεις τον ίδιο κίνδυνο με τις συσκευές που δεν είναι jailbreak.

Ίσως εννοεί αν η διαδικασία του jailbreak ενέχει κινδύνους για τη συσκευή.

Μη μας μείνει τούβλο δηλαδή.

Εγώ πάντως αυτό θα ήθελα να μάθω. :confused:

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο ακόμα αλλά πάντα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σε ότι δεν είναι authorized...

Ίσως εννοεί αν η διαδικασία του jailbreak ενέχει κινδύνους για τη συσκευή.

Μη μας μείνει τούβλο δηλαδή.

Εγώ πάντως αυτό θα ήθελα να μάθω. :confused:

Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα διαβασα καπου για τα νουμερα απο hits στο jailbreakme την πρωτη μερα μονο, πρεπει να ηταν κατι εκατονταδες χιλιαδες με απολογοσμο 0 τουβλα:D

Η αποφαση βεβαια ειναι καθαρα δικια σου, οτι και να λεμε εμεις!

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με το jailbreak, τωρα που εχω βαλει 3 tweaks και 2 εφαρμογες απο instalous κανω sync με iTunes ή πρεπει να εχω κανει καποια διαδικασια πρωτα;
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

υπάρχει κάποια δυνατότητα να χωρίσουμε user levels στο ipad?

να μπορεί δηλαδή κάποιος χρήστης να έχει πρόσβαση σε κάποιες από τις εγκατεστημένες εφαρμογές αλλά όχι σε άλλες

θα ήθελα συγκεκριμένα να μπορώ να δίνω το ipad σε κάποιον για να τριγυρίζει στο internet αλλά να μη μπορεί πχ να γράψει μηνύματα στο twitter ή να δει τα email μου κλπ

μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο?

κοίταξα μπας και βρω κάτι σχετικό αλλά δεν κατάφερα

βγήκε μια εφαρμογή ειδικά για αυτή τη δουλειά που ονομάζεται iUsers!

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

Σημερα δεν μπορω να μπω στο app store με τιποτα! Εκανα και restore αλλα και παλι τιποτα. Αλλος εχει αυτο το προβλημα? Εχετε τιποτα να προτεινετε?

Σημερα δεν μπορω να μπω στο app store με τιποτα! Εκανα και restore αλλα και παλι τιποτα. Αλλος εχει αυτο το προβλημα? Εχετε τιποτα να προτεινετε?

Μην κάνετε restore για αυτό το λόγο.

Δεν φταίει η συσκευή σας. Συμβαίνει πού και πού (όχι πολύ συχνά) και μάλλον οφείλεται στους σέρβερς της άπλ.

Το ίδια συμβαίνουν και το μάρκετ του android καμιά φορά.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Καλησπέρα, εδώ και μια εβδομάδα είμαι κάτοχος iPad 2. Σήμερα που έβαλα το navigon δεν βρίσκει σήμα, αμέσως μετά δοκίμασα το google maps ούτε αυτο, ενώ παλιά που είχα το iPad 1 όλα δούλευαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ξέρετε τι φταίει? Τα wifi only δεν έχουν κεραία gps?

Καλησπέρα, εδώ και μια εβδομάδα είμαι κάτοχος iPad 2. Σήμερα που έβαλα το navigon δεν βρίσκει σήμα, αμέσως μετά δοκίμασα το google maps ούτε αυτο, ενώ παλιά που είχα το iPad 1 όλα δούλευαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ξέρετε τι φταίει? Τα wifi only δεν έχουν κεραία gps?

οχι φιλε μου το to wifi only δεν εχει gps

Μην κάνετε restore για αυτό το λόγο.

Δεν φταίει η συσκευή σας. Συμβαίνει πού και πού (όχι πολύ συχνά) και μάλλον οφείλεται στους σέρβερς της άπλ.

Το ίδια συμβαίνουν και το μάρκετ του android καμιά φορά.

Οντως εχεις απολυτο δικιο! Το εμαθα ομως "the hard way",που λενε και στο χωριο μου :p.

Τελικα κατα το απογευμα επανηλθε χωρις να κανω τιποτα.

Γεια σε ολους,

Απο χθες δεν μπορω να δω you tube videos. Το μυνημα που μου βγαζει ειναι "this movie cannot be played". Εχω δοκιμάσει τα πάντα:

1) Restart ipad

2)Reset ipad

3)Restore ipad

4)Τηλεφωνησα στον internet provider. Ολα καλα με την συνδεση.

5)Ολα λειτουργουν κανονικα στην συσκευη εκτος απο αυτο το πρόβλημα. Εχω απελπιστει. Πρωτη φορα συμβαινει αυτο. Δοκιμασα να δω you tube videos απο safari αλλα τίποτα.Μπορω να κάνω search αλλα δεν φορτωνει τα videos.

Σας παρακαλώ αν κανεις γνωριζει για αυτο το θεμα η εαν έχετε παρόμοια εμπειρια βοηθηστε με. Εχω απελπιστεί.

Καλημέρα σε όλους... :lol:

Από την περασμένη εβδομάδα, είμαι κάτοχος ενός IPAD 2, 16GB, WIFI.

Απίστευτη εμπειρία, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος ως τώρα.

Ένα προβληματάκι που αντιμετωπίζω είναι με το Find my IPAD, το οποίο αρνείται να εντοπίσει το IPAD (ενώ το IPHONE το βλέπει κανονικά).

Δοκίμασα το reset network settings, αλλά δεν διορθώθηκε.

Διέγραψα & επαναδημιούργησα το MobileMe account, τζίφος. :wacko::mad:

Ξέρει μήπως κανένα φιλαράκι τίποτα παραπάνω?????

My Devices :

:DIPAD 2 - 16GB / WIFI / Black

Iphone 3GS - 16GB / Black

Palm Treo 680

SE K810i - Black

Γεια σε ολους,

Απο χθες δεν μπορω να δω you tube videos. Το μυνημα που μου βγαζει ειναι "this movie cannot be played". Εχω δοκιμάσει τα πάντα:

1) Restart ipad

2)Reset ipad

3)Restore ipad

4)Τηλεφωνησα στον internet provider. Ολα καλα με την συνδεση.

5)Ολα λειτουργουν κανονικα στην συσκευη εκτος απο αυτο το πρόβλημα. Εχω απελπιστει. Πρωτη φορα συμβαινει αυτο. Δοκιμασα να δω you tube videos απο safari αλλα τίποτα.Μπορω να κάνω search αλλα δεν φορτωνει τα videos.

Σας παρακαλώ αν κανεις γνωριζει για αυτο το θεμα η εαν έχετε παρόμοια εμπειρια βοηθηστε με. Εχω απελπιστεί.

To έχεις κάνει jailbreak?

Καλημέρα σε όλους... :lol:

Από την περασμένη εβδομάδα, είμαι κάτοχος ενός IPAD 2, 16GB, WIFI.

Απίστευτη εμπειρία, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος ως τώρα.

Ένα προβληματάκι που αντιμετωπίζω είναι με το Find my IPAD, το οποίο αρνείται να εντοπίσει το IPAD (ενώ το IPHONE το βλέπει κανονικά).

Δοκίμασα το reset network settings, αλλά δεν διορθώθηκε.

Διέγραψα & επαναδημιούργησα το MobileMe account, τζίφος. :wacko::mad:

Ξέρει μήπως κανένα φιλαράκι τίποτα παραπάνω?????

πρέπει το iPad να είναι συνδεδεμένο σε wifi δίκτυο για να το βρεί.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να αναβαθμίσω απο 4.3 σε 4.3.3 σε ξένο υπολογιστή (ειμαι σε διακοπές και δεν έχω τον δικό μου μαζί) χωρίς να χάσω applications και δεδομένα από jailbreak? θέλω δηλαδή να επανέρθει το ipad όπως είναι:worry:

Θα πρέπει να χρησιμοιησεις υπολογιστή που δεν έχει γίνει authorize για κάποια συσκευή apple

Έπειτα κανεις ένα backup, αναβάθμιση, jb, restore και τέλος

Sent from my iPhone using Tapatalk

Θα πρέπει να χρησιμοιησεις υπολογιστή που δεν έχει γίνει authorize για κάποια συσκευή apple

Έπειτα κανεις ένα backup, αναβάθμιση, jb, restore και τέλος

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ειναι λάθος να γίνεται restore για συσκευές που είναι JB... ίσως δημιουργηθούν πρόβλημα...

• The title was changed to iPad 2 (2011)
  • The topic was unpinned