Jump to content

sekim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sekim

  • Ημ. Γέννησης 19/03/1969

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

sekim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα πρέπει να χρησιμοιησεις υπολογιστή που δεν έχει γίνει authorize για κάποια συσκευή apple Έπειτα κανεις ένα backup, αναβάθμιση, jb, restore και τέλος Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Φίλε μου δε λειτουργεί αυτή η διαδικασία... Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!
  4. Για μετατροπή Mp3 σε Wav το απλούστερο είναι το WinAmp Plug-ins/Output/waveOut Output Για Mp3 σε Audio CD τα "ρίχνεις" κατ' ευθείαν στο Nero... ;)
  5. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ >ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ>ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ>ΕΙΔΟΠ. Και απο εκεί αλλάζεις ήχο!!!
  6. Δεν θα ήταν δυνατό να πίστευα κάτι τέτοιο φυσικά! Απλά το έθεσα στο forum για να έχουμε γενικώς το νου μας. Κατά την άποψή μου, πριν καλά καλά "βγει απ' τ' αυγό του" το P800 - σημειωτέον απο τα ακριβότερα μοντέλα της αγοράς - η SE λανσάρει το P900, σε ελάχιστο χρόνο! Ίσως λοιπόν και τους... πέρναγε από το νου! ένας τύπος "απόσυρσης" του P800. Ποιός ξέρει? Εξάλλου όπως είπα στο posting μου, ο τύπος είπε για "βρώμα" - δε ξέρω από που το έμαθε - και σαφώς δεν έκανε επίσημη ανακοίνωση! Επίσης δε μπορώ να γνωρίζω τι συμφέρον θα είχε από κάτι τέτοιο η SE από μιά τέτοια κίνηση! Να στε καλά!
  7. Σήμερα μόλις αναβάθμισα το P800 μου, σε SE Service Center στη Ρόδο, και ο τεχνικός μου είπε ότι έχει κυκλοφορήσει μια "βρώμα" πως η SonyEricsson θα αντικαταστήσει από τους πελάτες της τα P800 με P900 Βρε μπας?
  8. Παιδιά ποιό νομίζετε ότι είναι καλύτερο, το Tracker ή το Handy Day?
×
×
  • Create New...