ddr2 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Αν καταλαθος βάλω κάποια εφαρμογή που δεν είναι για iPad τι γίνεται έχουμε θέμα? Ευχαριστώ. Καλορίζικο! :) εγώ περιμένω το επόμενο Iphone που θα έχει τα σωθικά του ipad2. Θα ξυρίζει μιλάμε.:happy::happy: Οι εφαρμογές που δεν είναι για Ipad, απλά δεν καταλαμβάνουν όλη την οθόνη. Κανένα άλλο πρόβλημα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Παιδιά καλησπέρα μόλις το πήρα στα χέρια και με έχει ενθουσιάσει.Έχω iPhone 4 και δεν πίστευα ότι θα με εξιταρει σαν συσκευη τόσο πολύ. Είναι καταπληκτική συσκευή και νομίζω πως θα αντικαταστήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το laptop. Για ταινίες με χωριστους υποτιτλους μόνο με jailbreak kai buzz player ή παίζει και τίποτα άλλο ?έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή εφαρμογή για κλείδωμα φωτογραφιών και βίντεο σαν το video safe π.χ. Το sbsettings παίζει και στο iPad? Αν καταλαθος βάλω κάποια εφαρμογή που δεν είναι για iPad τι γίνεται έχουμε θέμα? Ευχαριστώ. AVplayerHD κανει τα παντα και χωρις jailbreak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 υπάρχει κάποια δυνατότητα να χωρίσουμε user levels στο ipad? να μπορεί δηλαδή κάποιος χρήστης να έχει πρόσβαση σε κάποιες από τις εγκατεστημένες εφαρμογές αλλά όχι σε άλλες θα ήθελα συγκεκριμένα να μπορώ να δίνω το ipad σε κάποιον για να τριγυρίζει στο internet αλλά να μη μπορεί πχ να γράψει μηνύματα στο twitter ή να δει τα email μου κλπ μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο? κοίταξα μπας και βρω κάτι σχετικό αλλά δεν κατάφερα Κατι τετοιο μπορεις να κανεις μονο αν εχεις κανει jailbreak το ipad σου.Αν ναι κανεις add στο cydia το xsellize repo και μετα ξαχνεις για την εφαρμογη locktopus και την εγκαθιστας. Η εφαρμογη εχει default password: password και μπορει να αλλαξει μεσα απο τις ρυθμισεις του ipad.Αυτη η εφαρμογη σου δινει την δυνατοτητα να κανεις lock τις εφαρμογες που θελεις να χρησιμοποιεις μονο εσυ οπως το μαιλ. Για να κλειδωσεις μια εφαρμογη πιεζεις παρατεταμενα πανω στο εικονιδιο της και μετα πατας το λουκετακι που εμφανιζεται κατω αριστερα. Ελπιζω να σε καλυψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Λυθηκε το προβλημα σου..... αγνοησε ολα τα παραπανω και βαλε το Lockdown pro απο το cydia!!!! Κατι τετοιο μπορεις να κανεις μονο αν εχεις κανει jailbreak το ipad σου.Αν ναι κανεις add στο cydia το xsellize repo και μετα ξαχνεις για την εφαρμογη locktopus και την εγκαθιστας. Η εφαρμογη εχει default password: password και μπορει να αλλαξει μεσα απο τις ρυθμισεις του ipad.Αυτη η εφαρμογη σου δινει την δυνατοτητα να κανεις lock τις εφαρμογες που θελεις να χρησιμοποιεις μονο εσυ οπως το μαιλ. Για να κλειδωσεις μια εφαρμογη πιεζεις παρατεταμενα πανω στο εικονιδιο της και μετα πατας το λουκετακι που εμφανιζεται κατω αριστερα. Ελπιζω να σε καλυψα. ευχαριστώ για τις προτάσεις! να πω την αλήθεια δε το θεωρούσα και πολύ πιθανό να γίνεται αλλά τελικά όλα είναι δυνατά με ένα ipad! :D Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompokompo Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 AVplayerHD κανει τα παντα και χωρις jailbreak Καλορίζικο! :) εγώ περιμένω το επόμενο Iphone που θα έχει τα σωθικά του ipad2. Θα ξυρίζει μιλάμε.:happy::happy: Οι εφαρμογές που δεν είναι για Ipad, απλά δεν καταλαμβάνουν όλη την οθόνη. Κανένα άλλο πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Επειδή είναι το πρώτο μου θα ήθελα να ρωτήσω αν το jailbreak έχει κινδύνους..:O Ευχαριστώ. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompokompo Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Επειδή είναι το πρώτο μου θα ήθελα να ρωτήσω αν το jailbreak έχει κινδύνους..:O Ευχαριστώ. Από την μικρή μου εμπειρία με iOS συσκευές νομίζω πως αν προσεχείς στοιχειωδώς και δεν βάζεις στην συσκευή σου εφαρμογές ότι να ´ναι δεν διατρεχεις κανέναν κίνδυνο η μάλλον διατρεχεις τον ίδιο κίνδυνο με τις συσκευές που δεν είναι jailbreak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Ίσως εννοεί αν η διαδικασία του jailbreak ενέχει κινδύνους για τη συσκευή. Μη μας μείνει τούβλο δηλαδή. Εγώ πάντως αυτό θα ήθελα να μάθω. :confused: Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο ακόμα αλλά πάντα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σε ότι δεν είναι authorized... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Ίσως εννοεί αν η διαδικασία του jailbreak ενέχει κινδύνους για τη συσκευή. Μη μας μείνει τούβλο δηλαδή. Εγώ πάντως αυτό θα ήθελα να μάθω. :confused: Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα διαβασα καπου για τα νουμερα απο hits στο jailbreakme την πρωτη μερα μονο, πρεπει να ηταν κατι εκατονταδες χιλιαδες με απολογοσμο 0 τουβλα:D Η αποφαση βεβαια ειναι καθαρα δικια σου, οτι και να λεμε εμεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με το jailbreak, τωρα που εχω βαλει 3 tweaks και 2 εφαρμογες απο instalous κανω sync με iTunes ή πρεπει να εχω κανει καποια διαδικασια πρωτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 υπάρχει κάποια δυνατότητα να χωρίσουμε user levels στο ipad? να μπορεί δηλαδή κάποιος χρήστης να έχει πρόσβαση σε κάποιες από τις εγκατεστημένες εφαρμογές αλλά όχι σε άλλες θα ήθελα συγκεκριμένα να μπορώ να δίνω το ipad σε κάποιον για να τριγυρίζει στο internet αλλά να μη μπορεί πχ να γράψει μηνύματα στο twitter ή να δει τα email μου κλπ μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο? κοίταξα μπας και βρω κάτι σχετικό αλλά δεν κατάφερα βγήκε μια εφαρμογή ειδικά για αυτή τη δουλειά που ονομάζεται iUsers! Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Σημερα δεν μπορω να μπω στο app store με τιποτα! Εκανα και restore αλλα και παλι τιποτα. Αλλος εχει αυτο το προβλημα? Εχετε τιποτα να προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Σημερα δεν μπορω να μπω στο app store με τιποτα! Εκανα και restore αλλα και παλι τιποτα. Αλλος εχει αυτο το προβλημα? Εχετε τιποτα να προτεινετε? Μην κάνετε restore για αυτό το λόγο. Δεν φταίει η συσκευή σας. Συμβαίνει πού και πού (όχι πολύ συχνά) και μάλλον οφείλεται στους σέρβερς της άπλ. Το ίδια συμβαίνουν και το μάρκετ του android καμιά φορά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Καλησπέρα, εδώ και μια εβδομάδα είμαι κάτοχος iPad 2. Σήμερα που έβαλα το navigon δεν βρίσκει σήμα, αμέσως μετά δοκίμασα το google maps ούτε αυτο, ενώ παλιά που είχα το iPad 1 όλα δούλευαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ξέρετε τι φταίει? Τα wifi only δεν έχουν κεραία gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Καλησπέρα, εδώ και μια εβδομάδα είμαι κάτοχος iPad 2. Σήμερα που έβαλα το navigon δεν βρίσκει σήμα, αμέσως μετά δοκίμασα το google maps ούτε αυτο, ενώ παλιά που είχα το iPad 1 όλα δούλευαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ξέρετε τι φταίει? Τα wifi only δεν έχουν κεραία gps? οχι φιλε μου το to wifi only δεν εχει gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Μην κάνετε restore για αυτό το λόγο. Δεν φταίει η συσκευή σας. Συμβαίνει πού και πού (όχι πολύ συχνά) και μάλλον οφείλεται στους σέρβερς της άπλ. Το ίδια συμβαίνουν και το μάρκετ του android καμιά φορά. Οντως εχεις απολυτο δικιο! Το εμαθα ομως "the hard way",που λενε και στο χωριο μου :p. Τελικα κατα το απογευμα επανηλθε χωρις να κανω τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flynn31 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Γεια σε ολους, Απο χθες δεν μπορω να δω you tube videos. Το μυνημα που μου βγαζει ειναι "this movie cannot be played". Εχω δοκιμάσει τα πάντα: 1) Restart ipad 2)Reset ipad 3)Restore ipad 4)Τηλεφωνησα στον internet provider. Ολα καλα με την συνδεση. 5)Ολα λειτουργουν κανονικα στην συσκευη εκτος απο αυτο το πρόβλημα. Εχω απελπιστει. Πρωτη φορα συμβαινει αυτο. Δοκιμασα να δω you tube videos απο safari αλλα τίποτα.Μπορω να κάνω search αλλα δεν φορτωνει τα videos. Σας παρακαλώ αν κανεις γνωριζει για αυτο το θεμα η εαν έχετε παρόμοια εμπειρια βοηθηστε με. Εχω απελπιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nichio Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Καλημέρα σε όλους... :lol: Από την περασμένη εβδομάδα, είμαι κάτοχος ενός IPAD 2, 16GB, WIFI. Απίστευτη εμπειρία, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος ως τώρα. Ένα προβληματάκι που αντιμετωπίζω είναι με το Find my IPAD, το οποίο αρνείται να εντοπίσει το IPAD (ενώ το IPHONE το βλέπει κανονικά). Δοκίμασα το reset network settings, αλλά δεν διορθώθηκε. Διέγραψα & επαναδημιούργησα το MobileMe account, τζίφος. :wacko::mad: Ξέρει μήπως κανένα φιλαράκι τίποτα παραπάνω????? Παράθεση My Devices : :DIPAD 2 - 16GB / WIFI / Black Iphone 3GS - 16GB / Black Palm Treo 680 SE K810i - Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Γεια σε ολους, Απο χθες δεν μπορω να δω you tube videos. Το μυνημα που μου βγαζει ειναι "this movie cannot be played". Εχω δοκιμάσει τα πάντα: 1) Restart ipad 2)Reset ipad 3)Restore ipad 4)Τηλεφωνησα στον internet provider. Ολα καλα με την συνδεση. 5)Ολα λειτουργουν κανονικα στην συσκευη εκτος απο αυτο το πρόβλημα. Εχω απελπιστει. Πρωτη φορα συμβαινει αυτο. Δοκιμασα να δω you tube videos απο safari αλλα τίποτα.Μπορω να κάνω search αλλα δεν φορτωνει τα videos. Σας παρακαλώ αν κανεις γνωριζει για αυτο το θεμα η εαν έχετε παρόμοια εμπειρια βοηθηστε με. Εχω απελπιστεί. To έχεις κάνει jailbreak? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Καλημέρα σε όλους... :lol: Από την περασμένη εβδομάδα, είμαι κάτοχος ενός IPAD 2, 16GB, WIFI. Απίστευτη εμπειρία, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος ως τώρα. Ένα προβληματάκι που αντιμετωπίζω είναι με το Find my IPAD, το οποίο αρνείται να εντοπίσει το IPAD (ενώ το IPHONE το βλέπει κανονικά). Δοκίμασα το reset network settings, αλλά δεν διορθώθηκε. Διέγραψα & επαναδημιούργησα το MobileMe account, τζίφος. :wacko::mad: Ξέρει μήπως κανένα φιλαράκι τίποτα παραπάνω????? πρέπει το iPad να είναι συνδεδεμένο σε wifi δίκτυο για να το βρεί. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosT Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να αναβαθμίσω απο 4.3 σε 4.3.3 σε ξένο υπολογιστή (ειμαι σε διακοπές και δεν έχω τον δικό μου μαζί) χωρίς να χάσω applications και δεδομένα από jailbreak? θέλω δηλαδή να επανέρθει το ipad όπως είναι:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sekim Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Θα πρέπει να χρησιμοιησεις υπολογιστή που δεν έχει γίνει authorize για κάποια συσκευή apple Έπειτα κανεις ένα backup, αναβάθμιση, jb, restore και τέλος Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Θα πρέπει να χρησιμοιησεις υπολογιστή που δεν έχει γίνει authorize για κάποια συσκευή apple Έπειτα κανεις ένα backup, αναβάθμιση, jb, restore και τέλος Sent from my iPhone using Tapatalk Ειναι λάθος να γίνεται restore για συσκευές που είναι JB... ίσως δημιουργηθούν πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 το jb όμως πως μπορείς να το αφαιρέσεις? Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts