Jump to content

Πανελλήνιες 2005

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια, μεταγραφες στο Τ.Ε.Ι Πληροφορικης Αθηνων απο ποια αλλα Τ.Ε.Ι γινονται ? Εψαξα ολο το ελληνικο web και ξεκαθαρη απαντηση δεν βρηκα...

Νομίζω ότι γίνονται απο το ΤΕΙ Πληροφορικής Θεσσαλονίκης μόνο

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι εννοείς, τι θέλεις να πεις?:confused:

Όπως είπε και ο papathvas, θα καταλάβεις σε κάτι μηνες...

Και να σου αρέσουν τωρα τα μαθηματικά ή/και η φυσική του Λυκείου δεν είναι καθόλου μα καθόλου σίγουρο οτι θα διατηρήσεις τις προτιμήσεις σου και στο Πανεπιστήμιο...

Θυμάσαι ενα πράγμα την αλλαγή απο τα Μαθηματικά του Δημοτικού στο Γυμνάσιο; Για παρόμοια κατάσταση μιλάμε... :)

...

Θυμάσαι ενα πράγμα την αλλαγή απο τα Μαθηματικά του Δημοτικού στο Γυμνάσιο; Για παρόμοια κατάσταση μιλάμε... :)

Χειρότερη θα έλεγα... :rolleyes:

Να και τα δικά μου:

Μαθηματικά Κ: 20

Φυσική Κ: 19 (94-96)

Χημεία Κ: 17,7 (88-89)

Βιολογία Κ: 19,2 (97-95)

Μαθηματικά ΓΠ: 19,6 (97-99)

Φυσική ΓΠ: 19,8 (98-100)

Βιολογία ΓΠ: 20

Ιστορία: 19 (95-95)

Έκθεση: 14,9 (69-80)

19175 μόρια στο 4ο πεδίο... Γάμη-σέτα!

Περνάω ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΑΠΘ

Θερμά συγχαρήτηρια συνάδελφοι :) Θα σας περιμένουμε στο ΕΜΠ (να δείτε τι μλκία θα κάνετε :p)
Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

2ο έτος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.

Harris_led:

Όσον αφορα τα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, λάβε υπόψην σου πως είναι πολύ καινούριο τμήμα. Μόλις πέρισυ νομίζω βγήκαν οι πρώτοι απόφοιτοι. Όντως δεν αναγνωρίζονται ούτε ως Μαθηματικοί/Φυσικοί (δεν μπορούν να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, να διοριστούν στο Δημόσιο) ούτε ως Μηχανικοί (αν και παλεύουν γι' αυτο).

Προσπωπικά πιστεύω οτι σε σχέση με το κλασσικό Μαθηματικό βρίσκονται πιο κοντά στην παραγωγή με ότι αυτο συνεπάγεται. Ίσως να μπορεις πιο εύκολα να κάνεις μεταπτυχιακές σπουδές σε διάφορους τεχνολογικούς τομείς σε σχέση με το Μαθηματικό. Παράλληλα την επιλογη για Φυσικός/Μαθηματικός την κάνεις στο 3ο έτος όπου έχεις αποκτήσει μια πιο σφαιρίκη εικόνα σε σχέση με τώρα. Κακά τα ψέμματα κανείς υποψήφιος φοιτητής δεν έχει ιδέα περι πανεπιστημιακών Μαθηματικών και Φυσικής όταν κάνει μηχανογραφικό...

Anyway, δες οδηγούς σπουδών, πάρε και άλλες γνώμες και διάλεξε!

Καλά αποτελέσματα σε όλους παιδιά!

Τώρα είδα αυτό :) Εγώ είμαι στο Εφαρμοσμένων Μαθηματικών Φυσικών επιστημών , με κατεύθυνση φυσικού των εφαρμογών και ροές Πυρηνικής Φυσικής και lasers :)

Ναι. Όντως δεν μας δέχονται στον ΑΣΕΠ (ας είναι καλά η φασιστική κυρία Μαριέττα Γιαννάκου, που ενώ το Π.Ι μας ενέκρινε ως μοναδική ανάμεσα σε 59 (!!!) σχολές, η υπουργός χωρίς αιτία αρνείται :) )

Λέτε, ώντας μοναδικός πλήρως καταρτισμένος επιστήμονας στην ελλάδα στο αντικείμενο Lasers, καθώς και με ειδίκευση Πυρηνικής Φυσικής, λες να θέλω να εργαστώ στο σχολείο; :)

Μη διαλέξετε τίποτα αν δεν σας αρέσει πραγματικά.....γιατί μετά θα είστε δυστυχείς....

Καλή συνέχεια :)

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Μη διαλέξετε τίποτα αν δεν σας αρέσει πραγματικά.....γιατί μετά θα είστε δυστυχείς....

Καλή συνέχεια :)

Αυτο γράψ'το με γραμματοσειρά 72, bold και underlined! :)

παιδια μηπως ξερετε αν και που δημοσιευουν τα αποτελεσματα στο internet???

Με τίποτα λέμε!Στην Ελλάδα είμαστε.

Στην Κύπρο συμπληρώνεις πριν τις εξετάσεις το μηχανογραφικό και την ημέρα των αποτελεσμάτων σου στέλνει το υπoυργείο με SMS τη σχολή που πέρασες και τα μόρια σου!

Εννοείται βγαίνουν οι πίνακες και στο internet!

Αλλά εντάξει, πρέπει να το παραδεχτώ ότι

1)είναι πολύ λιγότεροι υποψήφιοι

2)υπάρχει άριστη οργάνωση

3)υπάρχουν εξέταστρα... γύρω στα 25 ευρώ / μάθημα που θα δώσεις.

Συγχαρητήρια σε όλους για τα αποτελέσματα... Άμα ενδιαφέρεται κανείς για ΗΜΜΥ ΕΜΠ να μου στείλει Pm, email κλπ να του δώσω info...

Ξερει κανεις σιγουρα αν και τι θα αλλαξει στις εξετασεις του χρονου??

Και κατι αλλο,μπορεις να αναπροσαρμοσεις τους προφορικους βαθμους?

Mutilator :shifty:

Ο,τι πιο επίσημο έχω διαβάσει αυτόν τον καιρό ειναι αυτό...Λογικά σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί...Τωρα, το άλλο που έλεγες για τους προφορικούς, δεν το καταλαβα... :O :alien:

Και κατι αλλο,μπορεις να αναπροσαρμοσεις τους προφορικους βαθμους?

Για αν αναπροσαρμοσεςι τους προφορικους πρεπει να ξαναπας την Γ Λυκειου κανονικα.

Μαθηματα θα ειναι 6 αντι για 9.

Τα 4 κατευθυνσης , εκθεση , και ενα απο τα φετινα γενικης παιδεις κατ επιλογη.Θα υπαρχουν και Αρχαια γενικης παιδειας... :D :D :D

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Γιάννη, τι έγινε με την κόρη σου? Πώς τα πήγε?

16.000 μορια.Νομικη ηθελε αλλα η Νομικη δεν την ηθελε...Φιλοσοφια περναει τουλαχιστον.Ισως ειναι και καλυτερα τελικα για επαγγελματικη αποκατασταση...Υπαρχει κανεις απο φιλοσοφικη εδω μεσα ????? :worry: :worry: :worry:

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Τα αποτελέσματα των υποψηφίων μαθητών ΤΕΕ θα έχουν βγει μέχρι τις 7 Ιουλίου, ιδού : http://news.pathfinder.gr/greece/news/210511.html

16.000 μορια.Νομικη ηθελε αλλα η Νομικη δεν την ηθελε...Φιλοσοφια περναει τουλαχιστον.Ισως ειναι και καλυτερα τελικα για επαγγελματικη αποκατασταση...Υπαρχει κανεις απο φιλοσοφικη εδω μεσα ????? :worry: :worry: :worry:

Αν είναι τυχερή μπορεί να περάσει στην Κομοτηνή. Να το δηλώσει στο μηχανογραφικό οπωσδήποτε!(και Αθήνα και Θεσ/νίκη) Και να μην απογοητεύεται! Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνουν οι βάσεις!

Εγω βγαζω 15860 μορια στο 5ο πεδιο και χανω για 200 μορια το Οικονομικων επιστημων στο Αριστοτελειο ( αδικια δεν θα ειναι να το χασω , τι λετε ? ... ) . Εχω ως εναλλακτικες απο το 4ο πεδιο ( 15000 μορια ) το Μηχανικων διαχ. ενεργειακων πορων ( Κοζανη ) και το ΤΕΙ Πληροφορικης στη Θεσσαλονικη . Ακομη αν πεσουν οι βασεις μπορει να περασω στο Μηχανικων παραγωγης και διοικησης ( Ξανθη ) , Διοικησης και Τεχνολογιας ( Ναουσα ) και το ΝΕΟ τμημα στη Κοζανη ( Μηχανικων Πληροφ και Τηλεπικοινωνιων - Πολυτεχνικη σχολη αλλα μαλλον θα εχει βαση 17000 μορια και δεν εχω ελπιδα να περασω σε αυτη αλλα θα τη δηλωσω , τι λετε ? )

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student

Να δηλώσει όλα τα τμήματα Νομικής εννοείται,δεν ξέρεις ποτε! Προσοχή με το μηχανογραφικό...την πρώτη χρονιά εφαρμογής του συστήματος,έγιναν τραγικά λάθη.

Anyway. Αν έρθει Φιλοσοφική Αθήνας,θα την αναλάβω εγώ Γιάννη :D

(Την επαγγ.αποκατάσταση στη Φιλοσοφία δεν ξέρω που την είδες βέβαια :worry:

Εννοείται άλλο Φιλοσοφική = Σχολή με 10 διαφορετικά τμήματα,και άλλο Φιλοσοφία,που τμήμα Φιλοσοφίας ξεχωριστό,δεν υπάρχει στην Αθήνα).

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

@zlaths: Κοίτα.. Μπορείς να βάλεις ως πρώτη επιλογή Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ καθώς οι βάσεις μπορεί να πέσουν..Το νέο τμήμα της κοζάνης, ακριβώς επειδή ειναι νέο τμημα δεν ξερεις με ακρίβεια που θα είναι περίπου η βάση του.. Τωρα, όσον αφορά την Σχολή της Νάουσας, επειδή είμαι απο Νάουσα κ έχω μιλήσει με τους φοιτητές, λένε πως είναι καλή η σχολή..Απλά ίσως σε δυσκολέψει η πόλη με τους ρυθμούς της κ με αυτά που σου προσφέρει σε σχέση με την Θεσ/νικη.. Αλλα είναι πολύ κοντα στην Θεσ/νικη οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα...

Για τη σχολη Μηχανικων διαχ. ενεργειακων πορων ( Κοζανη ) μπορει να δωσει καποιος πληροφοριες ιδιως αν ειναι απο τη Κοζανη . Ευχαριστω .

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student

Μαθηματα θα ειναι 6 αντι για 9.

Μπα τα αλλα 3 που πηγανε;Χμ μαλλον τα πηραμε εμεις οι περσινοι ε; :X

:rolleyes: :X

Παιδια ποτε ακριβως δινουμε τα μηχανογραφικα γιατι τελειωσα περσι και θελω να δωσω παλι φετος μηχανογραφικο για το 10%.Thanks :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

exei mathei kaneis pososta epitixeias?!?! ekane leei kati anakoinoseis to ypourgio 45% ton mathiton kato apo thn vash h lathos akusa sto radio shmera?!?!? :confused:

!!!??? kanena site?!?!?

kalo mhna pedia! k kalhmera! :D

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...