p_k Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Strange brew dr.haze double ipa...... Για τους λάτρεις των ipa Ότι καλύτερο έχω πιεί.... Είναι και ελληνική Στάλθηκε από το MI 9T PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι σημαίνει ακριβώς ipa; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 (edited) IPA India Pale Ale Υπάρχουν φανταστικές μπύρες από Έλληνες μικρο-ζυθοποιους σε πάρα πολλά είδη. Δοκιμάστε τις και θα καταλάβετε. Η μπύρα έχει εξελιχθεί εδώ και χρόνια. Μην μένετε στις κλασικές lager/pils. Εγώ, έχω αρκετά χρόνια που φτιάχνω μπύρα στο σπίτι και πραγματικά το απολαμβάνω. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Edited November 14, 2020 by kobi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madike7 Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 εζα Pils πολυ τιμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy20 Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 patronus weissbier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trouman Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Προσπαθώ να υποστηρίξω τις πολλές νέες ελληνικές από μικρές ζυθοποιίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaralvamv Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 απαστερίωτη vambeer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amazf1t Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Νίκη και Κίρκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoDeath7 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Δεν πίνω γενικά μπύρα και απορώ πώς μπορείτε και το πίνετε αυτό το πράγμα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Δεν πίνω γενικά μπύρα και απορώ πώς μπορείτε και το πίνετε αυτό το πράγμα :P Δεν σε κατακρινω..... εσυ τι πινεις; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Βεργίνα κόκκινη Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mike_komotini Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Βεργίνα!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 (edited) δοκίμασα την fisher tradition προχθές,ωραίο μπουκάλι με παλιό κλείσιμο ανάγλυφο και ωραία μπύρα,650ml,θαρρώ θα καταλήξω σε αυτήν,για πιο δυνατή chimay blue αλλά δεν συμφέρει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited January 22, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios268 Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Πάντα πράσινη ( χαινεκεν ) . Εναλλακτικά Κάιζερ ή μύθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tgleven Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Warsteiner όταν την βρίσκω, αλλιώς Fisher ή Εζα Lager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackhill66 Δημ. February 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2021 Βεργίνα!!!!!!!!! ναιιιι βεργιναρααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hesemesa Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 fix! (Τωρα μπηκα και δεν τα εχω διαβασει).. Αυτη τη ζ αρεσει σε κανεναν; Εμενα καθολου! ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βεργίνα!!!!!!!!! Μια χαρα ειναι και η Βεργινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eri77 Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 η αγαπημενη μου ειναι du demon.βαριεμαι να ασχολούμαι οποτε Haineken,Corona Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiosdrda Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Fix πολλυ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchi Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Βεργίνα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackhill66 Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 βεργινα οεοοοοο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 Μπύρα Μαμος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hungrybees Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Όποια είναι σε προσφορά :) αρκεί βέβαια και η ποιότητα να είναι σχετικά καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Corona..... Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
howto Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 (edited) ΤΖΙΤΖΙΜΠΥΡΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΩ Edited September 19, 2021 by howto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 Fix χωρίς αλκοόλ. Κορυφή στο είδος της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts