Jump to content

eri77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About eri77

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

eri77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε καμία περίπτωση σκέφτηκε ποτέ κανείς ότι ξύνονται οι υπάλληλοι. Το θέμα είναι όλη η διαχείριση πού κάνουν τα ΕΛΤΑ. Από περιέργεια ήθελα να ξέρω.. Γιατί δεν γινόταν αυτός ο χαμός πριν 2 χρόνια π.χ? Και το σημαντικότερο... Θα βελτιωθεί η κατάσταση?? Σκέφτονται να κάνουν κάτι που για αυτό??
  2. η αγαπημενη μου ειναι du demon.βαριεμαι να ασχολούμαι οποτε Haineken,Corona
  3. 10/1/2021, 16:09 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 5/1/2021, 06:06 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 4/1/2021, 15:56 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 28/12/2020, 03:12 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2 μηνες στο αεροδρομιο....ετσι για να ξερω.εχω σπασει ολα τα ρεκορ???
  4. :up::up::up: ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :up::up::up:
  5. https://www.imdb.com/title/tt2431022/ Το ανθρώπινο είδος: Η ιστορία όλων μας
  6. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τους πηρα τηλεφωνο για το συγκεκριμένο δέμα (αλλα και για ενα αλλο).κατα τα λεγομενα τους δεν εχει φτασει ελλαδα.μαλιστα πρότειναν να ζητησω refund
  7. Fences (2016) https://m.imdb.com/title/tt2671706/ Εκτός από έναν υπέροχο Denzel Washington, το μονόλογο τής Viola Davis είναι φοβερό. Από μόνο του, το μονόλογο αυτό, δίνει στην ταινία πολύ αξία και είναι από αυτές πού δεν πρέπει να χάσετε.
  8. Η κατάσταση έχει γίνει απαράδεκτη. Γνωρίζει κάποιος αν όλο αυτό θα συνεχιστεί η με κάποιο τρόπο τα ΕΛΤΑ θα βελτιώσουν τήν εξυπηρέτηση?? Δλδ, βλέπουν αυτό που γίνεται και δεν ανησυχούν καθόλου?? Σκέφτονται να κάνουν κάτι για αυτή την κατάσταση?
  9. καλησπερα σε ολους.έχω μια ερώτηση η οποία μπορεί να είναι και χαζη.αν αλλαζουμε rom και βαζουμε του G935G,θα εχουμε ενα duos??? (απο τι εχω διαβαζει αυτη η μετατροπη μπορει να γινει στο p8 lite) ευχαριστώ εκ των προτέρων
  10. Very important warning: Always make sure that you trust the sources of the ROM you download and know that it is meant for your phone. After flashing a wrong preloader, your phone will be completely dead (can't be powered on, it will not charge and won't be detected anymore by the computer) and there is no way to recover it. αυτο τα λεει ολα στην περίπτωσή μου.δεν ασχολουμαι αλλο.δεν εχω τις γνωσεις να προχωρησω και δεν ξέρω αν υπάρχουν λύσεις από εδώ και πέρα.
  11. μετα απο πολυ κοπο βρηκα την σωστη rom.αλλα το flash tool δεν θελει να ξερει.οταν εβαλα για πρωτη φορα την συσκευη θυμαμαι οτι μου εδειξε com 5.το flash tool τώρα δείχνει com 1.αλλα δεν δινει επιλογη να το αλλαξω.μηπως υπαρχει καμια ιδέα για αυτό?η μηπως κατι δεν κανω σωστα?ευχαριστω εκ των προτερων
  12. τους ντριβερ τους έχω.βαζω αλλη συσκευη και το flash tool ξεκιναει κανονικα.με την συγκεκριμένη συσκευη το flash tool δεν ξεκινάει καν.στην ουσία σου δινει την εντυπωση οτι δεν εχω τους ντριβερ αλλά αυτό δεν ισχύει.ολα νεκρα.
  13. τοτε σίγουρα έχει μείνει από μπαταρία.εσυ εχεις μια ελπιδα.εμενα δεν με σώνει τίποτα:(
  14. εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.το σκεφτηκα και εγω αυτο με την μπαταρια αλλα δυστυχως δεν ισχυ. <<φόρτωσα την μπαταρια σε αλλο κινητο>>.το τηλ δεν αναγνωριζεται καν απο το flash tool.αν τυχόν βρει κανεις την λυση ας κάνει ένα κόπο να τα γράψει εδώ.
×
×
  • Create New...