Petros94141 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Μόνο μπύρα άλφα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_K Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Βαρελίσια ή Fix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inextremo Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Απο ελληνικες ζεος! Απο ξενες Estrella Damm! Παράθεση Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 προχθές έτυχε δοκίμασα αυτή την ολοκαίνουρια Θεσσαλονικιά Νύμφη και θα την ξαναπροτιμησω σαφώς!! https://parallaximag.gr/thessaloniki/inymfi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteratos Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Όταν λέμε μπύρα, εννοούμε ΑΜΣΤΕΛ. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbal Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 ΦΙΞ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Μόνο Άλφα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Τις τελευταίες μέρες στην Τουρκία Efes Pilsner. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Μόνο άλφα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Κατά σειρά προτίμησης.... 1. Fischer 2. Fix 3. Πλάστιγγα weiss ( που πάει στο Νο1 όταν είμαι στον Βόλο και μπορώ να την βρω ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thatswhatshesaid Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Έχουμε φάει ένα κόλλημα στην παρέα με την Baltika, weiss για αρχή και lager για τη συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superd Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Μπυρα HEINEKEN επιλεγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kosdim33 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Άλφα αμστελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kira83 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Heineken / Μύθος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim101 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Αμστελ πίνω αλλά θα ήθελα να δω και καμιά άλλη μήπως έχει καλύτερη Παράθεση Απεργίες GR - Windows 10 App (PC,Mobile,Xbox) Download HERE Γιορτές - Windows 10 App (PC,Mobile,Xbox) Download HERE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Ooooooποια αλλη (εκτος του γνωστου γερμανικου φτηνομαγαζου) και να δοκιμασεις, καλυτερη απ την Αμστελ θα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Ooooooποια αλλη (εκτος του γνωστου γερμανικου φτηνομαγαζου) και να δοκιμασεις, καλυτερη απ την Αμστελ θα ειναι. δεν εχεις δικιο.παρεξηγημενη η amstel.εγω φετος ξανα ηπια μετα απο πολυ καιρο μπυρα και θεωρω την amstel την πιο "ψημενη" μπυρα.πλεον ειναι πολυ ωραια και οχι το παλιο το νεροζουμι.πλουσιος αφρος και το καταλαβαινεις απο την πρωτη γουλια.για καθημερινη μπυρα ειναι μια χαρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Ooooooποια αλλη (εκτος του γνωστου γερμανικου φτηνομαγαζου) και να δοκιμασεις, καλυτερη απ την Αμστελ θα ειναι. Εξαιρετική η Amstel όπως και η "φθηνή" Alfa. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 heninger-amstel-alfa-heineken-mythos,,,,,ο καλος μυλος ολες τις αλεθει.....περα της πλακας παιδια αυτην που ειχα δοκιμασει περυσι την μαμος απο πατρα επαθα πλακα μιλαμε για ωραια μπυρα παιδια ωραια γευση και σε οσους τους το ειπα και δοκιμασαν τους αρεσε πολυ.....ελπιζω οι πατρινοι να την τιμουν πινωντας την.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 δεν εχεις δικιο.παρεξηγημενη η amstel.εγω φετος ξανα ηπια μετα απο πολυ καιρο μπυρα και θεωρω την amstel την πιο "ψημενη" μπυρα.πλεον ειναι πολυ ωραια και οχι το παλιο το νεροζουμι.πλουσιος αφρος και το καταλαβαινεις απο την πρωτη γουλια.για καθημερινη μπυρα ειναι μια χαρα. Προσωπικα για καθημερινη θα διαλεξω πρωτα την kaizer, και μετα κατα σειρα: paulaner μυθο, αλφα, φιξ αμστελ. Πινεται και η αμστελ αλλα οι αλλες ειναι καλυτερες για το γουστο μου. Για μερακληδες (επειδη δεν υπαρχει παντου) ψαξτε τη Ζεος. Εχει αναφερθει αλλα την υπενθυμιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 δεν εχεις δικιο.παρεξηγημενη η amstel.εγω φετος ξανα ηπια μετα απο πολυ καιρο μπυρα και θεωρω την amstel την πιο "ψημενη" μπυρα.πλεον ειναι πολυ ωραια και οχι το παλιο το νεροζουμι.πλουσιος αφρος και το καταλαβαινεις απο την πρωτη γουλια.για καθημερινη μπυρα ειναι μια χαρα. Τι εννοεις ρε φιλε "ψημενη μπυρα"?Εμενα παντως ιδια μου φαινεται η αμστελ εδω και χρονια.Ενταξει δεν ειναι και καμια σουπερ μπυρα,αλλα απο τις πολυ γνωστες μαρκες ειναι μαζι με την Αλφα απο τις πρωτες μου προτιμησεις.Αντιθετα η χαϊνεκεν μου φαινεται εντελως νεροζουμι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 (edited) και οι ολλανδικες ειναι χαλια.μπορω να σου πω οτι η χαινεκεν χωρις αλκοολ μου αρεσε περισοτερο.αμστελ μου αρεσει παρα πολυ η πιλς η κιτρινη συσκευασια.αυτη ναι ειναι πολυ ψημενη μπυρα:lol: κατα τα αλλα ειμαι φαν των weiss ,paulander weiherstephaner κ.α. Edited December 5, 2019 by dreamer12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Κορόνα εδώ και 20 χρονια Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonymous_t Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Πρόσφατα δοκίμασα το μηλοκλέφτη. Πιο πολύ σαν αναψυκτικό μου έκανε παρά μπύρα. Σας άρεσε εσας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Νταξει δε τρελάθηκα κιόλας, αλλά πίνεται Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts