pexths Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Τωρα απαντησες σωστα!! παντως η μπυρα μεχρι και 10-12 αλκοολ ειναι καλα..μετα χανεις την γευση της..και το αλκοολ σε :chair: θυμαμαι ηπια την μπυρα και μετα κατεβαλα προσπαθεια για να κατεβω απο το σκαμπο χωρις να πεσω. ηταν πραγματικα δυναμιτης. ευχαριστως θα την ξαναεπινα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Αγαπημενες ειναι οι Franziskaner, Paulaner, MacFarland, Kaizer, Stella Artois. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS1978 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 fisher,heineken,calsberg,guiness Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goutsos Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Ηeineken και μονο. Παράθεση Γιάννης::google: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Ολες από τις μικρές Ελληνικες φίρμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasmak1993 Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Οταν πινω αυτη θα ειναι Ηeineken ή Μythοs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoebus16 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Heineken, καλύτερα βαρελίσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Τα πάντα ολα! Εκτός από ale Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Χθες δοκιμασα μια νεα μπυρα και οι πρωτες εντυπωσεις ηταν κατι παραπανω θετικες.επελεξα Ale γιατι ειμαι φαν,αλλα strong ale πρωτη φορα επινα.επισης μου εκανε εντυπωση ο τροπος σερβιρισματος και το μοναδικο ποτηρι.επισης στα ++ οτι με μια μπυρα..ειχα ζαλιστει.βεβαια ημουν και κουρασμενος.αλλα αυτη η μπυρα,ειναι ΜΠΥΡΑ!! http://archbeerhouse.gr/cms/wp-content/uploads/Kwak.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Αγαπημενες ειναι οι Franziskaner, Paulaner, MacFarland, Kaizer, Stella Artois. Με εξαιρεση τη paulaner που δεν την εχω δοκιμασει (ουτε ακουσει) μπορω να πω οτι ξερεις να πινεις!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Δοκίμασα προχθές στη γιορτή μπύρας στο ΣΕΦ την Oktoberfest. http://www.beer.gr/index.php/Μπύρες/231-hboktoberfestbier Απλά ΤΕΛΕΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 αυτες που μου αρεσουν ειναι αρκετες! Heineken, Carib, McFarland, Corona, Bière du Démon, Budweiser, La Trappe Dubbel, Pilsner Urquell(απ αυτη ειχα πιει λιιιιιτρα στη Τσεχια), Πειραϊκή Pils, Fischer Pils,Amstel Pulse :) Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Εμένα μου αρέσει περισσότερο η Heineken, και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η karib... Αλλά είναι πανάκριβη ρε παιδιά :p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Κάιζερ, Βεργίνα, Αμστελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Με εξαιρεση τη paulaner που δεν την εχω δοκιμασει (ουτε ακουσει) μπορω να πω οτι ξερεις να πινεις!! :D Δοκιμαστην και θα με αγαπησεις.:p:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Heineken, Kaiser, Erdinger, Mythos. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 modelo εχει δοκιμασει κανεις...? Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 modelo εχει δοκιμασει κανεις...? τι ειναι αυτο παλι :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 τι ειναι αυτο παλι :wacko: ειναι μεξικανικη, Grupo Modelo, εκει ανηκει και η CORONA..εχουν παρομοια γευση, αλλα η modelo special εχει καλυτερη γευση.. Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 ειναι μεξικανικη, Grupo Modelo, εκει ανηκει και η CORONA..εχουν παρομοια γευση, αλλα η modelo special εχει καλυτερη γευση.. πρωτη φορα την ακουω! μεξικανικες ξερω την corona-carib-sol-desperados Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 και γω αυτες ηξερα μονο, αλλα σημερα πηγα σε ενα μπαρακι και μου προτεινανε την modelo... "Grupo Modelo is a large brewery in Mexico. It is partly owned by the Mitchell group. It has 63% of the Mexican beer market,[2] and produces top-selling imported beer in the United Kingdom, United States and Canada (via a joint venture with Constellation Brands). Its export brands include Corona, Modelo, and Pacífico."by wikipedia Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 franziskaner, erdinger , paulaner. Αν δεν βρω καμία απο τις τρεις fischer ή kaizer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 η mythos η κοκκινη ειναι καλη?ποια η διαφορα της απο την κλασσικη mythos? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Tην εχω δοκιμασει την κοκκινη και εχω να πω οτι ειναι αρκετα καλη βεβαια να συγκρινω με την απλη δεν μπορω μιας και απλη εχω πιει μια φορα πριν χρονια. Παντως κοκκινη βρησκεις ευκολα. Απο το σουπερ μαρκετ εγω παιρνω καμια φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Remali1986 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Warsteiner και stella.......top.........:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts