DxL Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Καλησπέρα κι από εμένα. Αγόρασα σήμεα ενα Playstation Slim μαύρο, και θέλω να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω για να παίξω αντεγραμμένα παιχνίδια. Ο ένας τρόπος είναι να το τσιπάρω. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος πιο εύκολος και πιο ασφαλής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 το save στη memory card για το GT4 δεν αναγνωριζεται πλεον απο τη συσκευη μου. μου βγαζει μηνυμα "save corrupted", μπορω να κανω κατι?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Φιλε Αντωνη θα σου πω ο,τι ακριβως εκανα εγω..Λοιπον, καταρχας θα ανοιξεις το winrar, κ θα πας options -> settings -> integration, και θα ξετσεκαρεις το .iso.. Τωρα..Τα διασπαρτα αρχεια που ειχα εγω στο Α παιχνιδι ηταν κατι .iso, .bin, κτλ.. Αν το κανεις αυτο με το .iso, στη θεση ολων αυτων των αρχειων θα εμφανιστει ενα .iso πολυ μεγαλου μεγεθους. Μετα ανοιγεις το Nero, πατας Burn image to disk, κ κανεις add μονο αυτο το .iso..Τελος, αρχιζεις την εγγραφη σε οσο το δυνατον μικροτερη ταχυτητα μπορεις..Μην το ξεχασεις αυτο.. Τωρα, αν τα διασπαρτα αρχεια που ειχες απο την αρχη ειναι .001, .002, .003, κτλ, θα κανεις "ανοιγμα με" σε ενα απο αυτα, πχ στο .001 (δεν εχει σημασια), κ θα διαλεξεις ανοιγμα με το winrar..Μετα, αφου ανοιξει το winrar με το τεραστιο επισης .iso, θα το κανεις "extract to" σε ενα σημειο.Υστερα ανοιγεις το Νero κ κανεις ακριβως την ιδια διαδικασια, βρισκεις το αρχειο απο εκει που το εκανες extract, το κανεις add, κ αρχιζεις την εγγραφη σε οσο το δυνατον μικροτερη ταχυτητα! Αν εχεις καποια δυσκολια, στειλε μου PM.. :) Mήπως έχεις καμμιά ιδέα γιατί ενώ κατέβασα το PES6 ενώ το τρέχει αργεί γενικά; (Αργεί να το φορτώσει, μετά από κάποια διακοπή στο παιχνίδι, αργεί να ξαναρχίσει κ.ο.κ.) ;;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 To Final Fantasy 12 που μας έρχεται τον Μάρτιο δείχνει εκπληκτικό!:D Review: http://www.gamelife.gr/cPages/reviews.asp?id=244 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimka Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Βρηκα το playstation 2 slim 120euro ειναι καλη τιμη?? συνολικα υπολογιζω οτι συνολικα για αρχη(τσιπαρισμα) θα χρειαστω γυρω στα 200euro.Αξιζει να δωσεις χρηματα για μια κονσολα παλιας τεχνολογιας τωρα την στιγμη που εχουν βγει καινουριες πχ ΧΒΟΧ 360 ,Wii(καλα το ps3 απο οτι ακουω θα ειναι απλισιαστο:cry: ).Η να περιμενω κανα χρονο και με κατι παραπανω να παρω κατι πιο καινουριο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Πάρε το Wii και ξέχνα τα άλλα...Άκου τι σου λέω. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
analgitos Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Πάρε το Wii και ξέχνα τα άλλα...Άκου τι σου λέω. +1 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Βρηκα το playstation 2 slim 120euro ειναι καλη τιμη?? συνολικα υπολογιζω οτι συνολικα για αρχη(τσιπαρισμα) θα χρειαστω γυρω στα 200euro.Αξιζει να δωσεις χρηματα για μια κονσολα παλιας τεχνολογιας τωρα την στιγμη που εχουν βγει καινουριες πχ ΧΒΟΧ 360 ,Wii(καλα το ps3 απο οτι ακουω θα ειναι απλισιαστο:cry: ).Η να περιμενω κανα χρονο και με κατι παραπανω να παρω κατι πιο καινουριο?? Όχι, έχει σκέτη συσκευή με ένα χειριστήριο 99€ στο πλαίσιο...:) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimka Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Ευχαριστω πολυ παιδια δεν θα το παρω τελικα μαλλον παω για Wii το δοκιμασα σε εναν φιλο και εχει τρελο χαβαλε (99e?? με το φπα γιατι και αυτο που ειχα βρει εκανε 101 χωρις το φπα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Καλησπέρα στους gamers ! Περαστικός από το thread και στριμωγμένος πατέρας:wacko: , ψάχνω μια σύντομη απάντηση. Αγόρασα σήμερα ένα PS2 στους διαδόχους:lol: και με ρωτάνε: 1) θα μπορέσουν και πώς να παίξουν αντίγραφα παιχνιδιών που έχω ήδη κατεβάσει από το νετ :ninja: (χωρίς τσιπαρίσματα και εξωτερικούς σκληρούς)? 2) θα μπορέσω να κάνω back-up :X γνήσιων παιχνιδιών που να διαβάζονται από το PS2 ? Ευχαριστώ Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 προσωπικη αποψη.Ο καλυτερος τροπος για backup παιχνιδια ειναι το τσιπ αρκει να στο βαλει αξιοπιστο ατομο και αξιοπιστο τσιπακι.Εχω τσιπαρει αρκετες κονσολες ps1-ps2-xbox με χιλιαδες ωρες λειτουργιας χωρις ποτε να ειχα προβλημα.Αλλη λυση ειναι χωρις να πειραξεις το μηχανημα ειδικο δισκακι που τρεχει αντιγραφα σχετικα ακριβο με αυτα που προσφερει δεν ειναι 100 τοις 100 συμβατο με ολα τα παιχνιδια.Τωρα για να κανεις backup παιχνιδιων ειναι γελειο αρκει να εχεις υπολογιστη με dvdr.Αν επιτρεπεται απο τους κανονες του site θα σου πω βημα βημα τι να κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 kamia selida gia download ps2 games kai ti programata tha xreiasto Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 @dimitris15 http://www.gamestorrents.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolyc Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Μόλις πήρα τον nerwork adapter της sony και ένας παλιός σκληρος που έχω δεν μπορεί να συνδεθει μαζί του γιατι η υποδοχη IDE στον σκληρο έχει μεγάλη απόσταση από την υποδοχή του ρευματος σε σχέση τον network adapter. Φταίει ο σκληρός?Να ψάξω για κάποιον άλλο? Έχω ξενερώσει τελείως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_red Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 paides mipos kserei kapoios na mou pei poia koumpia tou ps2 paizontai ta eksis:1)square 2)triangle 3)circle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolyc Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Άν κατεβάσω ένα παιχνίδι από το internet σε τι μορφη πρέπει να είναι το αρχείο έτσι ώστε αν το βάλω στον σκληρό του PS2 να μπορεί να το τρέξει με το HD advance 3.0 ? Αν κάποιος απαντήσει δεσμεύομαι να βρώ την κοπέλα που προσέφερε στοματικο έρωτα για το Wii ( http://www.taultunleashed.com/phpbb2/post-250308.html ) και να του την προξενέψω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerontas Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Μόλις πήρα τον nerwork adapter της sony και ένας παλιός σκληρος που έχω δεν μπορεί να συνδεθει μαζί του γιατι η υποδοχη IDE στον σκληρο έχει μεγάλη απόσταση από την υποδοχή του ρευματος σε σχέση τον network adapter. Φταίει ο σκληρός?Να ψάξω για κάποιον άλλο? Έχω ξενερώσει τελείως....Αν ο σκληρός είναι συμβατός, θάναι κρίμα να τον αλλάξεις μόνο γι αυτό. Γύρω από τις υποδοχές IDE και ρεύματος υπάρχει ένα έλασμα, που μπορείς δοκιμασμένα να το αφαιρέσεις, ώστε η υποδοχή του ρεύματος να μετατοπιστεί όσο χρειάζεται. Αν σου είναι δύσκολο να βρεις τις λίστες με τους συμβατούς δίσκους, γράψε άν θες το μοντέλο του δικού σου. Καλή Τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sts_swiss Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 καλησπερα και καλη χρονια...8ελω να κανω μια ερωτηση..σε μερικες μερες γιορταζει ο ανιψιος μου και ξερω οτι του αρεσει ενα παιχνιδι με ονομα god of war αν δεν κανω λα8ος το οποιο 8ελω να του αγορασω..με μια γρηγορη ματια ομως στο media markt βρηκα τον τιτλο αλλα σε platinum εκδοση...το ερωτημα ειναι ποια ειναι η διαφορα της Platinum απο την "κανονικη" εκδοση? το βιβλιαρακι με τις οδηγιες υπαρχει μεσα? την "κανονικη" εκδοση μπορω να την βρω ή ειναι αρκετα παλιος ο τιτλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Στην ουσια καμια διαφορα. Platinum παιχνιδια γινονται οταν τα παιχνιδια εχουν κανει μεγαλες πωλησεις και ξαναβγαινουν με τη ονομασια platinum.Ειναι πληρης παιχνιδια με τα βιβλιαρακια τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolyc Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Φίλε gerontas σε ευχαριστώ πολύ. Μέχρι να μου απαντήσεις τον έσφαξα τον network adapter και την βρήκα την άκρη!!!! Άν κατεβάσω ένα παιχνίδι από το internet σε τι μορφη πρέπει να είναι το αρχείο έτσι ώστε αν το βάλω στον σκληρό του PS2 να μπορεί να το τρέξει με το HD advance 3.0 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Ρε παιδιά σας παρακαλώ επειδή δεν έχω χρόνο και δεν μπορώ να διαβάσω όλες τις σελίδες, μπορεί κανείς να βοηθήσει; Νοίκιασα ένα dvd και θέλω να το αντιγράψω αλλά δεν τα κατάφερα ακόμη. Το έκανα με alcohol 120, το ps2 μου είναι τσιπαρισμένο, αλλά όταν το έβαλα να παίξει δυστυχώς δεν έπαιζε. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αντιγράψω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Με dvd decrypter πας mode-iso-readr και μετα mode-iso-write w.Συμβουλη να το καψεις σε 4χ ταχυτητα και σε επωνυμο δισκακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakar Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Γεια σας Μολις αγορασα ενα ps2 slim και το τσιπάρισα Διαβασα στο forum αρκετα πραγματα αλλα στο τελος μπερδευτηκα. Θα ήθελα να μου εξηγησει καποιο απο τα μελη εδω, πως μπορω να δω ταινια ή videoclip με την καταληξη .avi στο ps2. Πρεπει να γραψω σε dvd ή σε cd το αρχειο .avi ? Επισης υπαρχει η δυνατοτητα να μην αγορασω memory card και ανταυτού να εχω ενα memory stick? Σας ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Απ'όσο ξέρω το PS2 δεν παίζει .avi αρχεία. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα όπως το ConvertXtoDVD για να κάνεις το avi σου DVD Όχι, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις Memory Stick. Το PS2 παίρνει Memort Cards τα οποιά δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με τα MS! Μπορείς (αν δεν σε νοιάζει να είναι Sony) να βρεις πολύ μεγαλύτερα σε χωρητικότητα και φθηνότερα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Γεια σας Μολις αγορασα ενα ps2 slim και το τσιπάρισα Διαβασα στο forum αρκετα πραγματα αλλα στο τελος μπερδευτηκα. Θα ήθελα να μου εξηγησει καποιο απο τα μελη εδω, πως μπορω να δω ταινια ή videoclip με την καταληξη .avi στο ps2. Πρεπει να γραψω σε dvd ή σε cd το αρχειο .avi ? Επισης υπαρχει η δυνατοτητα να μην αγορασω memory card και ανταυτού να εχω ενα memory stick? Σας ευχαριστω εκ των προτερων αυτο που θες γινεται με ενα προγραμματακι που λεγεται sms player το καις σαν cd ps1 και το φορτωνει η κονσολα.μετα επιλεγεις την ταινια είτε να την φορτώσει απο το drive ανοιγοντας το καπακι και αλλαζοντας το δισκακι ειτε μεσω usb σκληρου εαν εχεις την λεπτη κονσόλα.Α!και το καλυτερο παιζει εξωτερικους ελληνικοτατους υποτιτλους και mp3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts