SaintPetrouil Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 σαν τι προβληματα ? για πες! ωστε να τα διασταυρωσουμε στα δικα μας. Κρασαρίσματα. Κολλάει όποτε γουστάρει και σέρνεται μετά.. Θέλει reboot για να στρώσει(όχι κάθε φορά, αλλά μου το έκανε 7-8 φορές). Το nokia store μπαίνω και με πετάει έξψ απο μόνο του. Πολλά apps απλά δεν μπαίνουν, συνεχώς αποτυχίες εγκατάστασης. Το Ν8 μέχρι στιγμής έχει μόνο το πρόβλημα με το Nokia Store Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 χθες περασα και εγω την belle....ενταξει το κινητο εγινε πολυ ποιο γρηγορο......αλλα μεχρι εκει...δυο παιχνιδια τα εχασα...και συγνωμη ρε παιδια...αλλα αυτο το πληκτρολογιο που εχει τωρα για να γραφεις μηνυματα..sorry αλλα εχει τοσα μικρα γραμματα που μου βγαζουν την πιστη για να γραψω :mad:....εχετε κατι να προτεινετε ? α και το screen saver που βγαζει θα ειναι μονιμο στην οθονη...γιατι οσο και αν το εψαξα..δεν βρηκα τον τροπο να το βγαλω:D 1ον Εννοειται πως υπαρχουν επιλογες για το πληκτρολογιο.. Ή αλλαζει γραμματοσειρα και βαζεις μεγαλη ή αλφαριθμητικο πληκτρολογιο ή swype!! 2ον Ποιον screen saver εννοεις?? το ρολοι?? και οσο για τα δυο παιχνιδια ρε φιλε δυο παιχνιδια ειναι δν ειναι 100 :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Κρασαρίσματα. Κολλάει όποτε γουστάρει και σέρνεται μετά.. Θέλει reboot για να στρώσει(όχι κάθε φορά, αλλά μου το έκανε 7-8 φορές). Το nokia store μπαίνω και με πετάει έξψ απο μόνο του. Πολλά apps απλά δεν μπαίνουν, συνεχώς αποτυχίες εγκατάστασης. Το Ν8 μέχρι στιγμής έχει μόνο το πρόβλημα με το Nokia Store Ακριβως αυτα ειχα και γω :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakyr_7 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Παιδιά ερώτηση..Στο navifirm επιλέγοντας για download όλα τα αρχεία για το product code 0599774 δεν υπάρχει το αρχείο για την mass memory. Προσπάθησα μέσω φοίνικα να κάνω package download για το product code 0599794 και να τσεκάρω εκεί την επιλογή για mass memory content αλλά μου πετάει το σφάλμα: System does not support utf8 encoding.Line 1, position 1. Και φυσικά δεν μπορώ να ξεκινήσω το download γιατί παραμένει ανενεργό το κουμπί.. Δοκίμασα και σε win 7 και σε winXP αλλά το ίδιο σφάλμα... Χρειάζομαι καμία συγκεκριμένη έκδοση του φοίνικα μήπως; Καμία ιδέα; Edited February 8, 2012 by stakyr_7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaws Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 1ον Εννοειται πως υπαρχουν επιλογες για το πληκτρολογιο.. Ή αλλαζει γραμματοσειρα και βαζεις μεγαλη ή αλφαριθμητικο πληκτρολογιο ή swype!! 2ον Ποιον screen saver εννοεις?? το ρολοι?? και οσο για τα δυο παιχνιδια ρε φιλε δυο παιχνιδια ειναι δν ειναι 100 :confused: ενταξει δεν ειναι και 100....αλλα δεν παυει να τα ειχα πληρωσει..:D και οσο για το screen saver ναι το ρολοι εννοω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Παιδιά ερώτηση..Στο navifirm επιλέγοντας για download όλα τα αρχεία για το product code 0599774 δεν υπάρχει το αρχείο για την mass memory. Προσπάθησα μέσω φοίνικα να κάνω package download για το product code 0599794 και να τσεκάρω εκεί την επιλογή για mass memory content αλλά μου πετάει το σφάλμα: System does not support utf8 encoding.Line 1, position 1. Και φυσικά δεν μπορώ να ξεκινήσω το download γιατί παραμένει ανενεργό το κουμπί.. Δοκίμασα και σε win 7 και σε winXP αλλά το ίδιο σφάλμα... Καμία ιδέα; Αυτο το αρχειο για το mass memory ειναι ενα αρχειο mem.card contect και αν ναι ειναι σημαντικο? Γιατι εγω συμφωνα με τις οδηγιες ενος παιδιου απο το φορουμ το διεγραψα οταν εγκαθιστουσα την belle!!! :/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 χθες περασα και εγω την belle....ενταξει το κινητο εγινε πολυ ποιο γρηγορο......αλλα μεχρι εκει...δυο παιχνιδια τα εχασα...και συγνωμη ρε παιδια...αλλα αυτο το πληκτρολογιο που εχει τωρα για να γραφεις μηνυματα..sorry αλλα εχει τοσα μικρα γραμματα που μου βγαζουν την πιστη για να γραψω :mad:....εχετε κατι να προτεινετε ? α και το screen saver που βγαζει θα ειναι μονιμο στην οθονη...γιατι οσο και αν το εψαξα..δεν βρηκα τον τροπο να το βγαλω:D οπως το εβγαζες και πριν, πηγαινε: ρυθμίσεις, θέματα, προφύλαξη οθόνης και επιλέγεις καμία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Παιδιά μπορεί να αργήσει λιγάκι... 059F047 Under investigation After some feedback on those two product codes, we are currently investigating if there's is an issue with some of the software, and as a pre-caution we have removed those variants from distribution for the moment. We will re-add them as soon as possible! and to further clarify "under investigation", we are checking for further information on what is the status of the variant Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirPanagiotis Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω πως δημιουργώ την 6 homescreen; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Κάτω δεξιά, προσθήκη αρχικής οθόνης SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Καλησπερα..εγω που εκανα update σε Belle και εχασα τα ελληνικα απο γλωσσα πως μπορω να την βαλω μεσα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyranannakat Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Ούτε και για 059F053 τίποτα ρε παιδιά...Και δεν βλέπω ούτε και under investigation. Κάποιος άλλος με τον ίδιο κωδικό μήπως την έχειο λάβει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Ούτε και για 059F053 τίποτα ρε παιδιά Προφανώς επειδή είναι στο ίδιο variant με το άλλο να είναι και αυτό under investigation. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Σε μένα συνέβει το εξής περίεργο. Συνέδεσα το κινητό στο ovi suite και μου βγάζει ότι μήνυμα ότι υπάρχει αναβάθμιση στην belle. Πριν προχωρίσω όμως έκανα αναβάθμιση το ovi suite και τους χάρτες και μετά με το αναβαθμισμένο ovi suite δεν μου βρίσκει πλέον διαθέσιμη αναβάθμιση λογισμικού για τη συσκευή! Παιδιά μπορεί να αργήσει λιγάκι... 059F047 Under investigation Έτσι εξηγείται αυτό που έπαθα χθες! Δεν είχε σχέση η αναβάθμιση του ovi suite. Πέτυχα το "κατέβασμα" της ανανέωσης της belle, αφού κι εγώ έχω 059F047... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Ούτε και για 059F053 τίποτα ρε παιδιά...Και δεν βλέπω ούτε και under investigation. Κάποιος άλλος με τον ίδιο κωδικό μήπως την έχειο λάβει; Και γω το ίδιο pr. code έχω αλλά τίποτε ακόμα. :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Έτσι εξηγείται αυτό που έπαθα χθες! Δεν είχε σχέση η αναβάθμιση του ovi suite. Πέτυχα το "κατέβασμα" της ανανέωσης της belle, αφού κι εγώ έχω 059F047... Μήπως σε μπέρδεψε η αναβάθμιση του nokia suite γιατί από όσο θυμάμαι έγραφε με ξεκάθαρα γράμματα για αναβάθμιση σε belle των τηλεφώνων. Λέω μήπως γιατί κι εγώ πριν καμια βδομάδα που μου έβγαλε αναβάθμιση belle για το suite όμως, ψάρωσα για λίγα δεύτερα. Το θεωρώ απίθανο να υπήρχε η αναβάθμιση και να την κατέβαζαν, στην ουσία δεν θα απέχει πολύ από τις υπόλοιπες. :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Γιατι ομως τα συγκεκριμενα product codes, "under investigation"???? Τι ψαχνουν δηλ να βρουν??? Τo 059F047 πχ που εχω εγω, Dark Grey Ελληνικο, τι διαφορα εχει απο τα αλλα χρωματα που εχουν Ελληνικα και εχει βγει ηδη η αναβαθμιση??? http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Γιατι ομως τα συγκεκριμενα product codes, "under investigation"???? Τι ψαχνουν δηλ να βρουν??? Τo 059F047 πχ που εχω εγω, Dark Grey Ελληνικο, τι διαφορα εχει απο τα αλλα χρωματα που εχουν Ελληνικα και εχει βγει ηδη η αναβαθμιση??? Άλλο είναι το θέμα.. Γιατί σκας και δε βάζεις του lagoskon να τελειώνεις? Και αν θες γνήσια, βάλε τη balkans.. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Μήπως σε μπέρδεψε η αναβάθμιση του nokia suite γιατί από όσο θυμάμαι έγραφε με ξεκάθαρα γράμματα για αναβάθμιση σε belle των τηλεφώνων. Λέω μήπως γιατί κι εγώ πριν καμια βδομάδα που μου έβγαλε αναβάθμιση belle για το suite όμως, ψάρωσα για λίγα δεύτερα. Το θεωρώ απίθανο να υπήρχε η αναβάθμιση και να την κατέβαζαν, στην ουσία δεν θα απέχει πολύ από τις υπόλοιπες. Τι να πω; Μπορεί. Η ουσία είναι να έρθει σύντομα η belle και για εμάς και να την βάλουμε!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 ΞΕρω οτι τις τελευαταιες μερες το μονο που κανω ειναι να γκρινιαζω... αλλα εχει καταντησει αηδια το ολο θεμα... ελληνικα κινητα νοκια ν8 ειμαστε οι φτωχοι συγγενεις... η παιδια ενος κατωτερου θεου... ειλικρινα νιωθω βλακας με ολη αυτην την αναμονη... πιστευω οτι ολοι μας λιγο πολυ καπως ετσι νιωθουμε οσοι εχουμε ελληνικο κινητο S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Καλησπέρα!!! Μετά από αναβάθμιση σε Belle, πόση είναι η ελεύθερη C: σε εσάς;.... Γιατί σ' εμένα είναι στα 105,6mb... :worry: Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Καλησπέρα!!! Μετά από αναβάθμιση σε Belle, πόση είναι η ελεύθερη C: σε εσάς;.... Γιατί σ' εμένα είναι στα 105,6mb... :worry: τοσο ειναι σε ολους, αλλα να σου πω την αληθεια δε με νοιαζει το εχω δοκιμάσει το κινητό στα 30mb και δεν ειχε κανένα πρόβλημα, ολα ειναι στο μυαλό μας τελικά :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 τοσο ειναι σε ολους, αλλα να σου πω την αληθεια δε με νοιαζει το εχω δοκιμάσει το κινητό στα 30mb και δεν ειχε κανένα πρόβλημα, ολα ειναι στο μυαλό μας τελικά :p Thanks για τη γρήγορη απάντηση! :) Απλά, μετά από την αναβάθμιση, ¨έχασα¨ 10mb περίπου, όχι τίποτα σοβαρό.. P.S.: Νομίζω ελβετικό έχεις κι εσύ, ε; :p Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 ΞΕρω οτι τις τελευαταιες μερες το μονο που κανω ειναι να γκρινιαζω... αλλα εχει καταντησει αηδια το ολο θεμα... ελληνικα κινητα νοκια ν8 ειμαστε οι φτωχοι συγγενεις... η παιδια ενος κατωτερου θεου... ειλικρινα νιωθω βλακας με ολη αυτην την αναμονη... πιστευω οτι ολοι μας λιγο πολυ καπως ετσι νιωθουμε οσοι εχουμε ελληνικο κινητο Λοιπόν παιδί κατώτερου λαού και θεού, φτωχέ μου συγγενή! Κατέβασε την επίσημη belle από lagoson (την αδυνατισμένη) και διάβασε λιγουλάκι και ότι δε πιάσεις εδώ είμαστε! monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Καλησπέρα!!! Μετά από αναβάθμιση σε Belle, πόση είναι η ελεύθερη C: σε εσάς;.... Γιατί σ' εμένα είναι στα 105,6mb... :worry: 130κάτι , απλά αφού τα εγκατέστησα όλα έπεσα στα 100.. Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts