Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα..εγω που εκανα update σε Belle και εχασα τα ελληνικα απο γλωσσα πως μπορω να την βαλω μεσα?

Ούτε και για 059F053 τίποτα ρε παιδιά...Και δεν βλέπω ούτε και under investigation. Κάποιος άλλος με τον ίδιο κωδικό μήπως την έχειο λάβει;

Ούτε και για 059F053 τίποτα ρε παιδιά

Προφανώς επειδή είναι στο ίδιο variant με το άλλο να είναι και αυτό under investigation.

Σε μένα συνέβει το εξής περίεργο.

Συνέδεσα το κινητό στο ovi suite και μου βγάζει ότι μήνυμα ότι υπάρχει αναβάθμιση στην belle. Πριν προχωρίσω όμως έκανα αναβάθμιση το ovi suite και τους χάρτες και μετά με το αναβαθμισμένο ovi suite δεν μου βρίσκει πλέον διαθέσιμη αναβάθμιση λογισμικού για τη συσκευή!

Παιδιά μπορεί να αργήσει λιγάκι...

059F047 Under investigation

Έτσι εξηγείται αυτό που έπαθα χθες!

Δεν είχε σχέση η αναβάθμιση του ovi suite. Πέτυχα το "κατέβασμα" της ανανέωσης της belle, αφού κι εγώ έχω 059F047...

Ούτε και για 059F053 τίποτα ρε παιδιά...Και δεν βλέπω ούτε και under investigation. Κάποιος άλλος με τον ίδιο κωδικό μήπως την έχειο λάβει;

Και γω το ίδιο pr. code έχω αλλά τίποτε ακόμα. :mad:

Έτσι εξηγείται αυτό που έπαθα χθες!

Δεν είχε σχέση η αναβάθμιση του ovi suite. Πέτυχα το "κατέβασμα" της ανανέωσης της belle, αφού κι εγώ έχω 059F047...

Μήπως σε μπέρδεψε η αναβάθμιση του nokia suite γιατί από όσο θυμάμαι έγραφε με ξεκάθαρα γράμματα για αναβάθμιση σε belle των τηλεφώνων. Λέω μήπως γιατί κι εγώ πριν καμια βδομάδα που μου έβγαλε αναβάθμιση belle για το suite όμως, ψάρωσα για λίγα δεύτερα. Το θεωρώ απίθανο να υπήρχε η αναβάθμιση και να την κατέβαζαν, στην ουσία δεν θα απέχει πολύ από τις υπόλοιπες.

:ninja:

Γιατι ομως τα συγκεκριμενα product codes, "under investigation"????

Τι ψαχνουν δηλ να βρουν???

Τo 059F047 πχ που εχω εγω, Dark Grey Ελληνικο, τι διαφορα εχει απο τα αλλα χρωματα που εχουν Ελληνικα και εχει βγει ηδη η αναβαθμιση???

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Γιατι ομως τα συγκεκριμενα product codes, "under investigation"????

Τι ψαχνουν δηλ να βρουν???

Τo 059F047 πχ που εχω εγω, Dark Grey Ελληνικο, τι διαφορα εχει απο τα αλλα χρωματα που εχουν Ελληνικα και εχει βγει ηδη η αναβαθμιση???

Άλλο είναι το θέμα.. Γιατί σκας και δε βάζεις του lagoskon να τελειώνεις? Και αν θες γνήσια, βάλε τη balkans..

Μήπως σε μπέρδεψε η αναβάθμιση του nokia suite γιατί από όσο θυμάμαι έγραφε με ξεκάθαρα γράμματα για αναβάθμιση σε belle των τηλεφώνων. Λέω μήπως γιατί κι εγώ πριν καμια βδομάδα που μου έβγαλε αναβάθμιση belle για το suite όμως, ψάρωσα για λίγα δεύτερα. Το θεωρώ απίθανο να υπήρχε η αναβάθμιση και να την κατέβαζαν, στην ουσία δεν θα απέχει πολύ από τις υπόλοιπες.

Τι να πω; Μπορεί. Η ουσία είναι να έρθει σύντομα η belle και για εμάς και να την βάλουμε!:)

ΞΕρω οτι τις τελευαταιες μερες το μονο που κανω ειναι να γκρινιαζω... αλλα εχει καταντησει αηδια το ολο θεμα... ελληνικα κινητα νοκια ν8 ειμαστε οι φτωχοι συγγενεις... η παιδια ενος κατωτερου θεου... ειλικρινα νιωθω βλακας με ολη αυτην την αναμονη... πιστευω οτι ολοι μας λιγο πολυ καπως ετσι νιωθουμε οσοι εχουμε ελληνικο κινητο

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλησπέρα!!! Μετά από αναβάθμιση σε Belle, πόση είναι η ελεύθερη C: σε εσάς;.... Γιατί σ' εμένα είναι στα 105,6mb... :worry:
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα!!! Μετά από αναβάθμιση σε Belle, πόση είναι η ελεύθερη C: σε εσάς;.... Γιατί σ' εμένα είναι στα 105,6mb... :worry:

τοσο ειναι σε ολους, αλλα να σου πω την αληθεια δε με νοιαζει το εχω δοκιμάσει το κινητό στα 30mb και δεν ειχε κανένα πρόβλημα, ολα ειναι στο μυαλό μας τελικά :p

τοσο ειναι σε ολους, αλλα να σου πω την αληθεια δε με νοιαζει το εχω δοκιμάσει το κινητό στα 30mb και δεν ειχε κανένα πρόβλημα, ολα ειναι στο μυαλό μας τελικά :p

Thanks για τη γρήγορη απάντηση! :) Απλά, μετά από την αναβάθμιση, ¨έχασα¨ 10mb περίπου, όχι τίποτα σοβαρό..

P.S.: Νομίζω ελβετικό έχεις κι εσύ, ε; :p

Huawei Nova 5T

ΞΕρω οτι τις τελευαταιες μερες το μονο που κανω ειναι να γκρινιαζω... αλλα εχει καταντησει αηδια το ολο θεμα... ελληνικα κινητα νοκια ν8 ειμαστε οι φτωχοι συγγενεις... η παιδια ενος κατωτερου θεου... ειλικρινα νιωθω βλακας με ολη αυτην την αναμονη... πιστευω οτι ολοι μας λιγο πολυ καπως ετσι νιωθουμε οσοι εχουμε ελληνικο κινητο

Λοιπόν παιδί κατώτερου λαού και θεού, φτωχέ μου συγγενή! Κατέβασε την επίσημη belle από lagoson (την αδυνατισμένη) και διάβασε λιγουλάκι και ότι δε πιάσεις εδώ είμαστε!

130κάτι , απλά αφού τα εγκατέστησα όλα έπεσα στα 100..

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Σε σας εχει τα καινουρια widget?Εγω χθες περασα την belle και δεν υπαρχουν πουθενα Edited by sak11000

130κάτι , απλά αφού τα εγκατέστησα όλα έπεσα στα 100..

Τώρα είμαι διπλά σίγουρος! ;) Μια άλλη απορία και πάει σε όλους.. Μετά την αναβάθμιση, μου εμφανίστηκε το F - Secure, που πρίν δεν υπήρχε... :confused:

Huawei Nova 5T

Τώρα είμαι διπλά σίγουρος! ;) Μια άλλη απορία και πάει σε όλους.. Μετά την αναβάθμιση, μου εμφανίστηκε το F - Secure, που πρίν δεν υπήρχε... :confused:

Εμένα είναι στα 87,5 !!!!! Το F-SECURE δεν είναι συμβατό με την BELLE

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

σβηστε τα αυτα

f-secure και αηδιες

δεν εχουν λογο υπαρξης στο Symbian αυτες οι σαβουρες. τσαμπα MB απο τη rom σας τρωνε.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Σε σας εχει τα καινουρια widget.Εγω χθες περασα την belle και δεν υπαρχουν πουθενα

Στην επίσημη δεν υπάρχουν ακόμα, υποθέτουμε θα βγούν με updates. Στου lagoskon υπάρχουν κανονικά! :D

Είναι συμβατό αυτό που έχει ενσωματομένο.

Edited by impreza_sti

εμενα ειναι στα 118 mb αλλα δεν υπαρχουν τα widget για το 3g και το data

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Κοίταξε αν στην εγκατάσταση της Belle, σου πέρασε κάποια αρχεία από τις άλλες μνήμες στην C:. ;) Σ' εμένα αυτό έκανε.

σβηστε τα αυτα

f-secure και αηδιες

δεν εχουν λογο υπαρξης στο Symbian αυτες οι σαβουρες. τσαμπα MB απο τη rom σας τρωνε.

Μα κι εγώ δεν το είχα πρίν. Με την Belle ήρθε...

εμενα ειναι στα 118 mb αλλα δεν υπαρχουν τα widget για το 3g και το data

Εσύ είσαι καλός... ;)

Huawei Nova 5T

Παιδια και εγω δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την official γιατι αλλες φορες κολλαει το καταστημα,αλλες το wifi,αλλες το opera και αλλες ολο το κινητο :/ και σκεφτομαι να περασω αυτην που λετε ,του lagoskon δηλαδη!! αξιζει τον κοπο ή οχι?? Edited by alexpapad

Βαρέθηκα να περιμένω και έβαλα την 609 του lagoskon. Πραγματικά άλλο τηλέφωνο... Πρώτη φορά το φλάσαρα χωρίς πολύ κόπο χαρη στο πολυ καλο ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ FLASHING (ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ) CUSTOM BELLE ΣΤΟ Ν8 του moralas. Οποιος δεν το εχει δοκιμασει ας τολμησει.... Φοβερη δουλεια και απο lagoskon και απο τον moralas για εμας που δεν "νιωθούμε" και πολυ.... Edited by soc07

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...