Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι λετε τωρα???και το κρυβανε τετοιο πραγμα??παντως εγω ειχα μεινει στα παλια s60,ειμαι κ νεοπας βεβαια με το Ν8,μολις χτες το αγορασα...:D

Αστους να κραζουν..παντως εγω προσωπικα απο την μεταβαση μου απο Ν86 σε Ν8 εχω μεινει με το στομα ανοιχτο απο τις λειτουργιες κ τις δυνατοτητες γενικα του Ν8 κ του λογισμικου του!Αλματα προοδου μπροστα...:rolleyes:

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την ΤΡΟΠΟΠΟΊΗΣΗ όταν θες να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι στο μήνυμα σου.
Poco X3 nfc 6/128

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αστους να κραζουν..παντως εγω προσωπικα απο την μεταβαση μου απο Ν86 σε Ν8 εχω μεινει με το στομα ανοιχτο απο τις λειτουργιες κ τις δυνατοτητες γενικα του Ν8 κ του λογισμικου του!Αλματα προοδου μπροστα...:rolleyes:

ε ναι, τι avi εδω 720p παιζει :p . Η.264 δοκιμασε κανεις σας η να το δοκιμασω τωρα ?

Λοιπον το δοκιμασα, παιζει και Η.264 ...

Edited by SaintPetrouil

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

ε ναι, τι avi εδω 720p παιζει :p . Η.264 δοκιμασε κανεις σας η να το δοκιμασω τωρα ?

Λοιπον το δοκιμασα, παιζει και Η.264 ...

καλησπερα. παιζει Η.264 αλλα οτι ταινια υπαρχει σε mkv στο internet ειναι πλεον με Χ.264. Δοκιμασα μετατροπη απο Η264 σε Χ264 αλλα διαρκει περισσοτερο και απο την ταινια :lol: ελπιζω σε επομενη αναβαθμιση να βαλουνε codec για Χ264 :)

ειναι το μονο παραπονο που εχω απο το Ν8 μαζι με τον music player :(

ο default παιζει τα παντα και δεν χριεαζεται να του βαλεις αλλον. αν θελεις κατι αλλο υπαρχει ο julyplayer

Εγώ δλδ είμαι ο μόνος που έχει θέμα με τον default?? :p Βάζω αρχεία mp4 και flv στα 720p kai 1080p , και σε άλλα είτε θα τα παίζει, είτε θα έχω μόνο εικόνα, είτε μόνο ήχο.. -.-

Ο Julyplayer τα αναπαράγει αυτά??

καλησπερα. παιζει Η.264 αλλα οτι ταινια υπαρχει σε mkv στο internet ειναι πλεον με Χ.264. Δοκιμασα μετατροπη απο Η264 σε Χ264 αλλα διαρκει περισσοτερο και απο την ταινια :lol: ελπιζω σε επομενη αναβαθμιση να βαλουνε codec για Χ264 :)

ειναι το μονο παραπονο που εχω απο το Ν8 μαζι με τον music player :(

σε προλαβα :) .. του εβαλα και χ.264 και την επαιξε χωρις μετατροπη! :)

Εγώ δλδ είμαι ο μόνος που έχει θέμα με τον default?? :p Βάζω αρχεία mp4 και flv στα 720p kai 1080p , και σε άλλα είτε θα τα παίζει, είτε θα έχω μόνο εικόνα, είτε μόνο ήχο.. -.-

Ο Julyplayer τα αναπαράγει αυτά??

1080 σαφως και δεν παιζει. Για τα αλλα δεν εχω δοκιμασει να σου πω την αληθεια (περαν των 720p που τα παιζει κανονικα) . Ειναι οπως οταν το πηρες, η του χεις κανει αλλαγες σε firmware? update για το video εκανες?

Oneplus 5 - 128GB

σε προλαβα :) .. του εβαλα και χ.264 και την επαιξε χωρις μετατροπη! :)

1080 σαφως και δεν παιζει. Για τα αλλα δεν εχω δοκιμασει να σου πω την αληθεια (περαν των 720p που τα παιζει κανονικα) . Ειναι οπως οταν το πηρες, η του χεις κανει αλλαγες σε firmware? update για το video εκανες?

το μονο που θα μπορουσα να πω ειναι οτι σε μια οθονη 3,4 δεν ειναι δτυνατον να δεις τη λεπτομερεια του 1080 οποτε δωρον αδωρον να τα παιξει , αν και πιστευω οτι σε επομενη αναβαθμιση θα το δουμε κι αυτο. παντως εγω του εχω βαλει σχεδον τα παντα ακομα και wmv και δεν εχω κανενα προβλημα. γενικα νομιζω οτι προκειτε για αρκετα καλο video player

το μονο που θα μπορουσα να πω ειναι οτι σε μια οθονη 3,4 δεν ειναι δτυνατον να δεις τη λεπτομερεια του 1080 οποτε δωρον αδωρον να τα παιξει , αν και πιστευω οτι σε επομενη αναβαθμιση θα το δουμε κι αυτο. παντως εγω του εχω βαλει σχεδον τα παντα ακομα και wmv και δεν εχω κανενα προβλημα. γενικα νομιζω οτι προκειτε για αρκετα καλο video player

συμφωνω απολυτα.. Ετσι ειναι. Ενταξει, και εγω τα δοκιμασα απλα για να ξερω τα ορια του. Οτι βλεπω, το κανω convert με ενα προγραμμα που εχω για ταινιες για κινητα , που ριχνει την αναλυση και το μεγεθος του αρχειου .

Oneplus 5 - 128GB

συμφωνω απολυτα.. Ετσι ειναι. Ενταξει, και εγω τα δοκιμασα απλα για να ξερω τα ορια του. Οτι βλεπω, το κανω convert με ενα προγραμμα που εχω για ταινιες για κινητα , που ριχνει την αναλυση και το μεγεθος του αρχειου .

επειδη με εχουν πει και δικηγορο της nokia (μαλλον του ν8 θα επρεπε να με πουν) θεωρω οτι το κινητο ειναι σχεδιασμενο για καποια πραγματα και οχι για ολα. θα πρεπει λιγο να καταλαβουμε οτι τα μηχανηματα εχουν και καποια ορια. το οτι μας δινει τη δυνατοτητα να γινει μηχανημα αναπαραγωγης σε πολυ μεγαλες οθονες λογω της συνδεσης hdmi που παρεχει ισως θα επρεπε να του ειχε δοθει και η δυνατοτητα για 1080 αλλα και παλι πιστευω οτι θα ηταν υπερβολη. ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το ν8 εδω και 4 μηνες περιπου που το εχω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θελω και νεα πραγματα.

σαφως . Αλλωστε χαιρομαι με το επιπεδο μας σε αυτο το thread γιατι αν μη τι αλλο πρεπει να τονιζουμε και τα + και τα - . Μονο ετσι βελτιωνονται τα πραγματα. Κοιταξε, καλο θα ναι να το κανουν να παιζει και 1080 , οχι για να το κανω και εγω συνεχεια, αλλα 1 φορα που θα μου χρειαστει να το χρησιμοποιησω :) . Σε καποιο ταξιδι η κατι αναλογο. Αλλωστε το πα και πιο πανω, για εμενα το κινητο ΑΥΤΟ πλησιαζει το τελειο. Εχω στην τσεπη μου , ενα πραγματακι μικρο, στιβαρο , στυλατο που ειναι 1)φωτογραφικη,2)βιντεοκαμερα,3)GPS(worldwide),4)Mini tabletaki να μπαινω οποτε χρειαζομαι νετ ευκολα, γρηγορα,5)τηλεφωνο με απιστευτη ποιοτητα ηχου,6)mp3 player(εχω ολη μου την μουσικη μεσα,7)gameboy(ναι εχω μεινει στα παλια ακομα :p). 8)rooter για ωρα αναγκης, 9)video player για ταξιδια,10) USB stick(αν και με 32GB που του χω βαλει ,σαν εξωτερικος σκληρος μοιαζει πιο πολυ :p) !

και ναι, μου λειπει το φλας 10.1(το θελω και επειδη το ζηταω θα μου το βαλουν, δεν το απαξιωνω για να μην μου το βαλουν) και μου λειπει και ενας καλος browser(φυσικα μεχρι να μου τον φερουν δουλευω τον opera, δεν ηρθε η καταστροφη! ) .

Ξεχασα να αναφερω κατι ? :)

Edited by mirrorofsorrow

Oneplus 5 - 128GB

φιλε αναλογα τι θα του βαλεις μεσα μπορεις να το θεωρησεις παρα πολλα πραγματα. το ζητημα ειναι τι ζητας. ειναι απολυτα πληρης συσκευη με μικρα προβληματα οπως και οι περισσοτερες. σιγουρα θελει καποιες αναβαθμισεις να γινει λιγο πθιο γρηγορο αλλα και παλι δεν καταλαβαινω για πιο λογο γινονται ολες αυτες οι συγκρισεις με το μηλο η οτιδηποτε αλλο. για μενα ειναι μακραν καλυτερο απο το μηλο διοτι εχει καλυτερη καμερα (απο ολα τα κινητα εχει μακραν καλυτερη καμερα) και gps. γιαυτο και με λενε δικηγορο και τα σχετικα. και τα mail μου παιρνω ανετα και γενικα οτι χρειαζομαι. οποτε γιαυτο και φαινομαι (και ειμαι) απολυτος υπερασπιστης του ν8 και δεν σηκωνω πολλα πολλα απο ανθρωπους που μπαινουν εδω για να δημιουργησουν εντυπωσεις οχι για να υπερασπιστω την επιλογη μου αλλα γιατι δεν μπορω να ακουω χαζομαρες χωρις λογο:) Edited by mirrorofsorrow

Παιδια μηπως ξερετε σε ποιο μενου πρεπει να παω για να κανω βαθμονομηση οθονης?Εχω φαει τον κοσμο κ δεν το βρισκω πουθενα σαν επιλογη..Ευχαριστω:O
Poco X3 nfc 6/128

Στις capacitive οθόνες δεν υπάρχει επιλογή βαθμονόμησης.

Αν πέσει λίγο νερό στην οθόνη, μόνο σταγονίτσες, υπάρχει καμιά περίπτωση να χαλάσει?

Αν πέσει λίγο νερό στην οθόνη, μόνο σταγονίτσες, υπάρχει καμιά περίπτωση να χαλάσει?

οχι σε καμμια τετοια περιπτωση δεν εχει προβλημα η οθονη του ν8. εχω εμπειρια

οχι σε καμμια τετοια περιπτωση δεν εχει προβλημα η οθονη του ν8. εχω εμπειρια

Και εγώ με τη σειρά μου να πω ότι επιβίωσε 3 φορές από πέσιμο :p Χωρίς γρατζουνιές μάλιστα!

Αυτό δεν γίνεται ούτε στα απλά κινητά! Μερικές σταγόνες δεν κάνουν καμία ζημιά, πόσο μάλλον στο N8! Αν βέβαια μιλάς κάτω από τη βροχή...ε, δεν είναι αδιάβροχο το κινητό!!

καλησπερα.....τι σταγονιτσες βρε παιδια.την τριτη στην παρνηθα ημουν με το χιονι και γεμισε η οθονη και ο φακος του χιονι.το καθαρισα πολλες φορες για να τραβηξω με την καμερα.δεν επαθε τιποτε απολυτως.περιτο να σας πω οτι φωτο και βιντεο ηταν απαιχτα!

Μια ερωτηση

Γιατι το κουμπάκι αναβοσβήνει??? ειναι φυσιολογικό???

Να προσθαίσω οτι δεν έχω κάποιο μύνημα ή αναπ....

Μια ερωτηση

φυσιολογικο ειναι... για να βλεπεις το κινητο αν ειναι ανοικτο η να το βρεις στο σκοταδι :lol: με κληση/μηνυμα αναβοσβηνει 2 φορες και γρηγορα... αν βαλεις προφυλαξη οθονης δεν θα αναβοσβηνει :):)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

σαφως . Αλλωστε χαιρομαι με το επιπεδο μας σε αυτο το thread γιατι αν μη τι αλλο πρεπει να τονιζουμε και τα + και τα - . Μονο ετσι βελτιωνονται τα πραγματα. Κοιταξε, καλο θα ναι να το κανουν να παιζει και 1080 , οχι για να το κανω και εγω συνεχεια, αλλα 1 φορα που θα μου χρειαστει να το χρησιμοποιησω :) . Σε καποιο ταξιδι η κατι αναλογο. Αλλωστε το πα και πιο πανω, για εμενα το κινητο ΑΥΤΟ πλησιαζει το τελειο. Εχω στην τσεπη μου , ενα πραγματακι μικρο, στιβαρο , στυλατο που ειναι 1)φωτογραφικη,2)βιντεοκαμερα,3)GPS(worldwide),4)Mini tabletaki να μπαινω οποτε χρειαζομαι νετ ευκολα, γρηγορα,5)τηλεφωνο με απιστευτη ποιοτητα ηχου,6)mp3 player(εχω ολη μου την μουσικη μεσα,7)gameboy(ναι εχω μεινει στα παλια ακομα :p). 8)rooter για ωρα αναγκης, 9)video player για ταξιδια,10) USB stick(αν και με 32GB που του χω βαλει ,σαν εξωτερικος σκληρος μοιαζει πιο πολυ :p) !

και ναι, μου λειπει το φλας 10.1(το θελω και επειδη το ζηταω θα μου το βαλουν, δεν το απαξιωνω για να μην μου το βαλουν) και μου λειπει και ενας καλος browser(φυσικα μεχρι να μου τον φερουν δουλευω τον opera, δεν ηρθε η καταστροφη! ) .

Ξεχασα να αναφερω κατι ? :)

να προσθεσω και τον FM Transmitter που εμενα μου εχει λυσει τα χερια...

ακουω την αγαπημενη μου μουσικη οπου θελω(στο αμαξι σε φιλους κτλ κτλ κτλ...)...

ειναι απίστευτα το ποσα πραγματα σου δινει το nokia n8....και ολα αυτα μπαινουν μεσα στην τζεπη σου.....:)

κανενα κινητό για μενα αυτη την στιγμη δεν το φτανει...

το μοναδικο του μειον ειναι ο browser(και εκει χτυπανε ολοι γιατι αλλου δεν μπορουν) αλλα υπαρχει και ο οπερα...που για τα βασικα κανει την δουλεια του μια χαρα...:)(λιγο βελτίωση θελει μονο....)

ασε που για flash 10 κτλ με 2g/3g δεν θα μπορέσεις να κανεις ποτε σερφαρισμα της προκοπης!! και για ολα αυτα εχω και το pc μου....;)

Μια ερωτηση

φυσιολογικο ειναι... για να βλεπεις το κινητο αν ειναι ανοικτο η να το βρεις στο σκοταδι :lol: με κληση/μηνυμα αναβοσβηνει 2 φορες και γρηγορα... αν βαλεις προφυλαξη οθονης δεν θα αναβοσβηνει :):)

ειναι η λεγομενη "αναπνοη"?

ειναι η λεγομενη "αναπνοη"?

ναι γιαυτο λεει :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Επισης κανε μια δοκιμη αν εχεις αριθμους που ξεκινανε απο 0030 -για κληση απο εξωτερικο- να μην εχει κενο μετα το 0030 και τον επομενο

Δοκιμασε 0030210 και οχι 0030 210

Ενα τετοιο ειχα εγω...

:up: Τελικά αυτό ήταν Problem solved Εύγε νέε μου!!! Και να φανταστείς τις συγκεκριμένες επαφές τις μετέφερα από το Ν97 και πιο πριν από το Ν95 και σε αυτά δούλευαν χωρίς πρόβλημα! Τι να πεις ? Παραξενιές του ^3:confused:

Nobody's perfect

ασε που για flash 10 κτλ με 2g/3g δεν θα μπορέσεις να κανεις ποτε σερφαρισμα της προκοπης!!

Παρολα αυτα το flash lite 4 που εχει κανει καλα την δουλεια του, κατα 80% ανοιγει ολα τα βιντεο. Αλλα κριμα που ακομα δεν θα βαλουν flash10 ουτε στην pr2:(

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...