Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχω ακομη ενα προβλημα με την αννα !

εχω κανει tag τα mp3 μου κτλ και ενω με το προηγούμενο φιρμ ολα τα διαβαζε ρολοι τωρα εχω προβλημα....

δεν τα διαβαζει σωστα δεν τα βγαζει σαν ΕΝΑ αλμπουμ κτλ κτλ κτλ.....

εχετε καμια λυση για αυτο....?

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχετε δοκιμάσει να συνδέσετε usb στο κινητό ?

Εγώ που δοκίμασα, χωρίς να είναι το κινητό σε φόρτιση , δεν το αναγνώριζε. Όταν το έβαλα να φορτίζει, λειτούργησε για 2 λεπτά..

άκουσα ένα κομμάτι και μετά στοπ! 4 gb είναι το flashακι.. :/

Έχετε δοκιμάσει να συνδέσετε usb στο κινητό ?

Εγώ που δοκίμασα, χωρίς να είναι το κινητό σε φόρτιση , δεν το αναγνώριζε. Όταν το έβαλα να φορτίζει, λειτούργησε για 2 λεπτά..

άκουσα ένα κομμάτι και μετά στοπ! 4 gb είναι το flashακι.. :/

κανονικα , χωρις προβλημα. Ειναι σε fat32 ? μηπως εχεις πολλα κομματια και εκανε ωρα να τα αναγνωρισει? Μηπως ειχες χαμηση σταθμη στην μπαταρια ? Γιατι το usb παιρνει ρευμα απο το κινητο :)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

κανονικα , χωρις προβλημα. Ειναι σε fat32 ? μηπως εχεις πολλα κομματια και εκανε ωρα να τα αναγνωρισει? Μηπως ειχες χαμηση σταθμη στην μπαταρια ? Γιατι το usb παιρνει ρευμα απο το κινητο :)

Δεν ειμαι σίγουρος, αλλα πρεπει να ειχα χαμηλή μπαταρία.. Οποτε μαλλον για αυτο.. Οταν το έβαζα, για καποιο κλάσμα του δευτερολέπτου έδειχνε πως λειτουργούσε.. Θα το δοκιμασω ξανα.. :)

Εχει δοκιμάσει κανεις να αναπαράγει στην τηλεοραση του με hdmi αρχεία που ειναι στο USB μέσω του κινητού; :p κάποια ταινια πχ.. :)

---

I am here: http://maps.google.com/maps?ll=39.155643,20.984308

Edited by antonispap40

Δεν ειμαι σίγουρος, αλλα πρεπει να ειχα χαμηλή μπαταρία.. Οποτε μαλλον για αυτο.. Οταν το έβαζα, για καποιο κλάσμα του δευτερολέπτου έδειχνε πως λειτουργούσε.. Θα το δοκιμασω ξανα.. :)

Εχει δοκιμάσει κανεις να αναπαράγει στην τηλεοραση του με hdmi αρχεία που ειναι στο USB μέσω του κινητού; :ρ κάποια ταινια πχ.. :)

---

I am here: http://maps.google.com/maps?ll=39.155643,20.984308

πολυ περιπλοκο το τελευταιο :p ... Εγω οταν θελω να το κανω τις περναω στο κινητο και τις παιζω απο εκει :)

Oneplus 5 - 128GB

Παιδιά καλημέρα , ξερετε αν γίνεται να συνδεέτεαι στη usb το κινητό αλλά να μην φορτώνει???

Το θέλω αυτό επειδή θέλω να κάνεις πληρη κύκλο φόρτωση-αποφόρτιση χωρίς να μεσολαβεί γέμισμα μπαταρίας

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αααα και κάτι άλλο το Τ9 δεν λειτουργεί όταν γράφω ονοματα( αποστολέα π.χ.) , μόνο μέσα στο κείμενο, μήπως δεν κάνω κάτι καλά

Ο Επιμένων Νικά

Παιδιά καλημέρα , ξερετε αν γίνεται να συνδεέτεαι στη usb το κινητό αλλά να μην φορτώνει???

Το θέλω αυτό επειδή θέλω να κάνεις πληρη κύκλο φόρτωση-αποφόρτιση χωρίς να μεσολαβεί γέμισμα μπαταρίας

Αααα και κάτι άλλο το Τ9 δεν λειτουργεί όταν γράφω ονοματα( αποστολέα π.χ.) , μόνο μέσα στο κείμενο, μήπως δεν κάνω κάτι καλά

δεν παρχει λογος, δεν παθαινει κατι η μπαταρια :) μονο μην την αφηνεις ποτε να αδειαζει τελειως, τοτε χαλα ;)

οχι, δε λειτουργει σε ονοματα...

Εχει δοκιμάσει κανεις να αναπαράγει στην τηλεοραση του με hdmi αρχεία που ειναι στο USB μέσω του κινητού; :ρ κάποια ταινια πχ.. :)

πιο παλια ετσι το εκανα συνεχεια :) τωρα τελευταια επειδη εχασα και το φλασακι:p εχω περασει στο κινητο φακελους με διαφορες σειρες πχ house, simpsons κτλ και τα δειχνω στην τηλεοραση

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

σε ευχαριστώ για την απάντηση σου , η νοκια λεει παντως να αδειάζει ....

δεν ξερω ποια ειναι η επικρατεστερη αποψη, αλλα υπαρχουν τουλαχιστον 3 πανω στο πως να φερεσαι στην μπαταρια λιθιου και ολες προερχονται απο ατομα που γνωριζουν πανω στο θεμα.. :)

Oneplus 5 - 128GB

καλησπερα πηγα να βγαλω φωτο και μου λεει ¨"σφαλμα συστηματος"

ποια εφαρμογη μπορει να το μπλοκαρει ? στο παλιο μου Ν8 τις ειχα ολες και δεν ειχα προβλημα εκτος απο τη ¨sleeping screen" και την "camera update" . λετε καποια απο τις δυο?

τελικα ηταν το "camera application" με το που το εβγαλα εφτιαξε η καμερα.

Edited by gsa1967

μετά το φλασάρισμα που έκανα για να βάλω ελληνική άννα, όταν μπαίνω στο ovi store και προσπαθώ να ανοίξω την περιγραφή κάποιας εφαρμογής, το ovi store παραμένει στην οθόνη 'περιμένετε' χωρίς να κάνει τίποτα άλλο....πειράχτηκε τίποτα ή είναι προσωρινό θέμα του ovi store;

μετά το φλασάρισμα που έκανα για να βάλω ελληνική άννα, όταν μπαίνω στο ovi store και προσπαθώ να ανοίξω την περιγραφή κάποιας εφαρμογής, το ovi store παραμένει στην οθόνη 'περιμένετε' χωρίς να κάνει τίποτα άλλο....πειράχτηκε τίποτα ή είναι προσωρινό θέμα του ovi store;

Ειχα το ιδια προβλημα και το post του φιλου GeorgeChios βοηθησε.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3753902#post3753902

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

πολυ περιπλοκο το τελευταιο :p ... Εγω οταν θελω να το κανω τις περναω στο κινητο και τις παιζω απο εκει :)

πιο παλια ετσι το εκανα συνεχεια :) τωρα τελευταια επειδη εχασα και το φλασακι:p εχω περασει στο κινητο φακελους με διαφορες σειρες πχ house, simpsons κτλ και τα δειχνω στην τηλεοραση

ΜΜ.. ναι.. Δεν μου πέρασε καθόλου όμως από το μυαλό να μην χρησιμοποιώ το usb.. :lol:

Και γω για σειρές το θέλω πιο πολύ.. όταν πηγαίνω στο χωριό να βλέπω τις σειρές μου, και εδώ στο σπίτι στη μεγάλη τηλεόραση..!! :P

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

:!: Σε ενα ερωτημα μου που δεν εχει απαντηθει, μπορει καποιος να μου πει γιατι σπανια βρισκω ταινια 720p που να μπορει να την παιξει το Ν8(μεχρι 2.5GB Παντα) και γιατι πολλες avi δεν τις παιζει, ή , παιζει ηχο χωρις εικονα μερικες φορες και αλλες το αντιθετο ?

Εχει να κανει με το bitrate? :!:

καλησπερα πηγα να βγαλω φωτο και μου λεει ¨"σφαλμα συστηματος"

ποια εφαρμογη μπορει να το μπλοκαρει ? στο παλιο μου Ν8 τις ειχα ολες και δεν ειχα προβλημα εκτος απο τη ¨sleeping screen" και την "camera update" . λετε καποια απο τις δυο?

τελικα ηταν το "camera application" με το που το εβγαλα εφτιαξε η καμερα.

:!: μου εκανε και εμενα ακριβως το ιδιο. Τωρα τι κανουμε? Δεν θα χουμε δηλαδη το update της Nokia για την βελτιωση της καμερας? :!:

Edited by impreza_sti

Oneplus 5 - 128GB

:!: μου εκανε και εμενα ακριβως το ιδιο. Τωρα τι κανουμε? Δεν θα χουμε δηλαδη το update της Nokia για την βελτιωση της καμερας? :!:

θα ξαναδοκιμασω να το περασω, αν ξανακολλησει τοτε θα μεινω χωρις το update.

Παιδιά αν κάνω hard reset και format (εχω ελληνικό κινητο) εκτός τηλεφωνα φωτογραφίες κλπ χάνω τίποτε άλλο ?, διότι κάτι είχα διαβάσει για qt, αν το θυμάμαι καλα και το είχα καταλάβει σωστά

Το κινητο είναι καινούριο και θέλω να περάσω την anna, αλλά και για αργότερα οταν θα βγει επισημα η belle

Ο Επιμένων Νικά

Κανενα νεο για την ΟΤΑ αναβαθμιση σε Anna για το Ν8 με κωδικο προιοντος "059D693: N8-00 RM-596 Country Variant Hungary HU Dark Grey V1"?

Μεσω Ovi Suite ειναι διαθεσιμη παντως, τα θελω τα ελληνικα μου ομως :lol:

Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy:

ΜΜ.. ναι.. Δεν μου πέρασε καθόλου όμως από το μυαλό να μην χρησιμοποιώ το usb.. :lol:

Και γω για σειρές το θέλω πιο πολύ.. όταν πηγαίνω στο χωριό να βλέπω τις σειρές μου, και εδώ στο σπίτι στη μεγάλη τηλεόραση..!! :P

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

κοιτα, αμα ειναι πολλα gb, περνα οσα χωρανε στο Ν8 και τα αλλα στο φλασακι, και οταν θα θες κατι απο το φλασακι, συμφερει να βαλεις το φλασακι και να την αντιγραψεις την ταινια στο κινητο παρα να την δεις απο εκει, πολυ μεγαλυτερη καταναλωση ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

παιδια λιγο τα φωτα σας γιατι εχουν σπασει λιγο τα νευρα μου!

εχω το κινητο του φιλου που περασα την αννα!

ολα δουλευουν ρολοι εκτος απο τα mp3! τι εννοω...

με το προηγουμενο φιρμ ειχαμε κανει tag ολα τα mp3 με το mp3 tag προγραμμα!

τα παντα δουλευαν ρολοι το κινητο αναγνωριζε τα τραγουδια σαν αλμπουμ κανονικα με τα εξωφυλα κτλ.

με την αννα το πραγμα δεν λειτουργει σωστα! δεν διαβαζει τα αλμπουμ σωστα οπως πριν ενω και στις νεες "αλλαγες" που καναμε με το mp3 tag υπαρχει το ιδιο προβλημα!

προφανως κατι παιζει εδω.

σε σας τα mp3 που ειχατε πριν τα "διαβαζει" κανονικα τωρα?(οπως και πριν εννοω με αλμπουμ εξωφυλλα κτλ η τα βγαζει μπερδεμενα?)

καποιον αλλο καλο mp3 player για το n8 εχετε να προτείνεται?εχω καιρο να ασχοληθω αρκετο καιρο και εχω μεινει πολυ πισω.

Βρε παιδιά, τι έχει αλλάξει στο ovi store? Πήγα να αγοράσω μια εφαρμογή που ήθελα και μου βγάζει πλέον μόνο αγορά μέσω πιστωτικής! Μέχρι προχτές μπορούσα να πάρω ό,τι ήθελα και να χρεωθεί στον λογαριασμό. Ήταν βολικό αυτό για όσους δεν (θέλουν να) χρησιμοποιούν κάρτες...

μηπως εχει να κανει με καποιον απληρωτο λογαριασμο του φορεα σου ?

παιδια λιγο τα φωτα σας γιατι εχουν σπασει λιγο τα νευρα μου!

εχω το κινητο του φιλου που περασα την αννα!

ολα δουλευουν ρολοι εκτος απο τα mp3! τι εννοω...

με το προηγουμενο φιρμ ειχαμε κανει tag ολα τα mp3 με το mp3 tag προγραμμα!

τα παντα δουλευαν ρολοι το κινητο αναγνωριζε τα τραγουδια σαν αλμπουμ κανονικα με τα εξωφυλα κτλ.

με την αννα το πραγμα δεν λειτουργει σωστα! δεν διαβαζει τα αλμπουμ σωστα οπως πριν ενω και στις νεες "αλλαγες" που καναμε με το mp3 tag υπαρχει το ιδιο προβλημα!

προφανως κατι παιζει εδω.

σε σας τα mp3 που ειχατε πριν τα "διαβαζει" κανονικα τωρα?(οπως και πριν εννοω με αλμπουμ εξωφυλλα κτλ η τα βγαζει μπερδεμενα?)

καποιον αλλο καλο mp3 player για το n8 εχετε να προτείνεται?εχω καιρο να ασχοληθω αρκετο καιρο και εχω μεινει πολυ πισω.

εμένα κανονικα παιζουν και εμφανιζονται ολα .. Βεβαια και παλαιοτερα προ αννας, ενω ειχα ονομα καλλιτεχνη και αλμπουμ μεσα μου βγαζε σε μερικα "αγνωστος"

Edited by SaintPetrouil

Oneplus 5 - 128GB

Κανενα νεο για την ΟΤΑ αναβαθμιση σε Anna για το Ν8 με κωδικο προιοντος "059D693: N8-00 RM-596 Country Variant Hungary HU Dark Grey V1"?

Μεσω Ovi Suite ειναι διαθεσιμη παντως, τα θελω τα ελληνικα μου ομως :lol:

ελα ντε, κι εγώ αυτό περιμένω... αντε να δούμε...

Και έτσι στα ξαφνικά απο εχτές ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Ανοίγω το Maps, όλα τέλεια....

20 λεπτά μετά, ενώ μου κάνει την πλοήγηση, βγάζει ένα υπέροχο μήνυμα...

"Εισάγετε κάρτα SIM"... 10 δευτερόλεπτα μετά... "΅Επανεκκίνηση τηλεφώνου".

Ευχαριστώ λέω και πάλι καλά που μπόρεσα να σταματήσω με alarm.

Όντως κάνει επαννεκίνηση, ανοίγει χωρίς να ζητήσει pin, ξανανοίγω το maps στα καπάκια και με έφτασε στον προορισμό μου μετά από 30 λεπτά.

Έλα που μετά απο κανα 2ωρο χρειάστηκε να βγάλω φωτογραφίες...

Βγάζω καμια 20ριά φωτό, μόλις όμως πατάω να πάει στην έκθεση...τίποτα

Άνοιγε απλά και όλα ήταν κενά. Πάτησα το τικ για επιλογή φωτογραφιών και voila...

Όλες οι φωτογραφίες χωρίς τις τελευταίες 20!!! Super.

Στο τέλος της ημέρας βάζω το gps... και μια από τα ίδια. Προφανώς ζεσταίνεται υπερβολικά και μου πετάει την Sim και μετά κλείνει. Έκαιγε και μόλις το άφησα να κρυώσει κλειστό για κανα 20λεπτο, μόνο τότε άνοιξε βλέποντας την SIM.

Και το αποκορύφωμα... μέχρι τώρα όταν χτυπούσε το ξυπνητήρι απλά αναποδογύριζα την συσκευή και έπιανε μόνο του την αναβολή. Από προχθές μπαίνει απλά σε αθόρυβο και μετά απο 2 φορές απενεργοποιεί τελείως το ξυπνητήρι.

Ά ρε Άννα, έχεις ακούσει πολλά επίθετα....@#!#@@%

Edited by madcorny
:ninja:

αυτο με το gps ειναι πιθανοτατα λογω υπερθερμανσης. Ειναι που ειναι ζεστο λογω δορυφορου, θα το ειχες ,φανταζομαι να το χτυπαει και το λιοπυρι... Ελιωσε το καημενο

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

αυτο με το gps ειναι πιθανοτατα λογω υπερθερμανσης. Ειναι που ειναι ζεστο λογω δορυφορου, θα το ειχες ,φανταζομαι να το χτυπαει και το λιοπυρι... Ελιωσε το καημενο

Εδώ είναι το θέμα, το βάζω πάντα μπροστά από τα όργανα, πίσω απο το τιμόνι και έτσι δεν το χτυπάει ο ήλιος!!!

:ninja:

Εγω εδω και καιρό έχω το Ν8 μου σε debranded έκδοση της PR 1.2 (είχα Cosmote branded) πράγμα που έγινε προσφατα σε κάποιο ΝΟΚΙΑ care,μετά απο κάτι κολλήματα και restart που με ταλαιπώρησαν πολύ.Εκτοτε το λειτουργώ χωρίς το παραμικρό πρόβλημα χωρις να βαζω-βγάζω προγράμματα κλπ.

Αν περάσω την Anna απο Ovi Suite θα αρχίσουν τα προβλήματα;Πρέπει να κάνω format στη συσκευή να βάλω την Anna και να βάλω πάλι τα προγράμματα απο την αρχή;

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...