kostas023 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Διαπιστωσα οτι το τηλεφωνο μου δεν ειναι καλιμπραρισμενο σωστα. Το εχει καποιοσ αλλος αυτο το προβλημα? Ξερει κανεις πως διορθωνεται? Πρεπει να το στειλω για επισκευη? Και στο nfs και σε προγραμματα τυπου level, anglemeter ειναι σαν να "γέρνει" προς τα δεξια καποιες μοιρες! Νομίζω πως το έχω και εγώ αυτό γιατί στο nfs το έχω ευθεία το κινητό αλλά γέρνει λίγο στο παιχνίδι προς μία κατεύθυνση και δεν πάει ακριβώς ευθεία... Παιδιά ένα τεράστιο και σπαστικό πρόβλημα που με ενοχλεί αφάνταστα είναι στους χάρτες που τους βάζω εκτός σύνδεσης και μου πετάει κάθε τρεις και λίγο ένα παράθυρο και λέει "Απαιτείται σύνδεση δικτύου. Ορισμός πρόσβασης για σύνδεση;" Και πρέπει κάθε φορά να πατάω όχι γιατί αν πατήσω Ναι μου βγάζει να επιλέξω το Cosmote MMS (γιατί το Cosmote Internet το έχω σβήσει,συνδεόταν μόνο του και μου έτρωγε κάρτα)...τι να κάνω για να μην μου το βγάζει αυτό?Από τις ρυθμίσεις έχω επιλέξει μεθόδους εντοπισμού θέσης τα Υποβοηθούμενο GPS Ενσωματωμένο GPS Τα άλλα 3 τα έχω βγάλει αλλά και πάλι τα ίδια μου κάνει... :/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Νομίζω πως το έχω και εγώ αυτό γιατί στο nfs το έχω ευθεία το κινητό αλλά γέρνει λίγο στο παιχνίδι προς μία κατεύθυνση και δεν πάει ακριβώς ευθεία... Παιδιά ένα τεράστιο και σπαστικό πρόβλημα που με ενοχλεί αφάνταστα είναι στους χάρτες που τους βάζω εκτός σύνδεσης και μου πετάει κάθε τρεις και λίγο ένα παράθυρο και λέει "Απαιτείται σύνδεση δικτύου. Ορισμός πρόσβασης για σύνδεση;" Και πρέπει κάθε φορά να πατάω όχι γιατί αν πατήσω Ναι μου βγάζει να επιλέξω το Cosmote MMS (γιατί το Cosmote Internet το έχω σβήσει,συνδεόταν μόνο του και μου έτρωγε κάρτα)...τι να κάνω για να μην μου το βγάζει αυτό?Από τις ρυθμίσεις έχω επιλέξει μεθόδους εντοπισμού θέσης τα Υποβοηθούμενο GPS Ενσωματωμένο GPS Τα άλλα 3 τα έχω βγάλει αλλά και πάλι τα ίδια μου κάνει... :/ Βγαλε και το υποβοηθουμενο... ;) phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) Aπό σημερα ειναι κάτοχος(το παράγγειλα δηλαδη!:P) ενος ΝΟΚΙΑ Ν8 μπλε χρώματος απο το birdphone στα 334.99. Πλεω σε πελαγη ευτυχίας!Μήπως θα με προσγειώσει στη σκληρή πραγματικότητα όμως;:P Edited June 13, 2011 by teo_l20 ορθογραφικο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Πλεο σε πελαγη ευτυχίας!Μήπως θα με προσγειώση στη σκληρή πραγματικότητα όμως;:P εμενα δεν με προσγειωσε καθολου :) ειδικα μετα την τριτη φορτιση εφυγε η μοναδικη "απογοητευση" μου! Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Μαλλον εννοεις τη μπαταρια.Ελπίζω να κραταει κανα 2ημερο,όπως κραταγε το 5530 το οποιο και γερασε και αρχισε να εμφανιζει κουλα και για αυτο τρωει πόδι.:P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Μαλλον εννοεις τη μπαταρια.Ελπίζω να κραταει κανα 2ημερο,όπως κραταγε το 5530 το οποιο και γερασε και αρχισε να εμφανιζει κουλα και για αυτο τρωει πόδι.:P Να σας διαφωτισω λιγο σχετικα με την μπαταρια,στην προτελευταια κλιμακα αν εχετε την φωτεινοτητα,αρα οχι πολυ σκοτεινη οθονη,η διαφορα ειναι σχεδον θεαματικη. Μου κρατα 2,5 μερες πλεον με κανοκικη χρηση (browsing κτλ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Να σας διαφωτισω λιγο σχετικα με την μπαταρια,στην προτελευταια κλιμακα αν εχετε την φωτεινοτητα,αρα οχι πολυ σκοτεινη οθονη,η διαφορα ειναι σχεδον θεαματικη. Μου κρατα 2,5 μερες πλεον με κανοκικη χρηση (browsing κτλ) εχω σχεδον συνεχεια την εξοικονομηση και βλεπω τεραστια διαφορα... σε 3 μερες με emails καθε 30 λεπτα, λιγο ιντερνετ, λιγο fruit ninja και κατι πιστες στα πουλια 80% εφτασε :D Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrimanolis Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) http://img534.imageshack.us/img534/916/1000748e.jpg Uploaded with ImageShack.us πήγα σήμερα σε nokia care στην Θηβών μου είπε το πάνω καπάκι σαν ανταλλακτικό δεν το πουλάει μου είπε είναι δύσκολο να αλλαχτεί αν το αλλάξω θέλει 35 ευρό και 2 ώρες να το αφήσω τι λέτε να κάνω? στο you tube λινή την πάνω βίδα μόνο και το έβγαζε αυτήν που φαίνεται όταν ανοίγεις το καπάκι Edited June 14, 2011 by makrimanolis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 θα σου συνιστουσα να μην το πειράξεις μονος, αν κάτσει καμιά στραβή και το πας για κάτι πιο σοβαρό σίγουρα θα σε βγάλουν εκτός εγγύησης ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrimanolis Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 θα σου συνιστουσα να μην το πειράξεις μονος, αν κάτσει καμιά στραβή και το πας για κάτι πιο σοβαρό σίγουρα θα σε βγάλουν εκτός εγγύησης σωστά και να βγει η βίδα μετά το καπάκι δεν λέει να ξεκουμπώσει και φοβάμαι μην σπάσει τίποτα μην το αφήσω στην nokia και μου βάλουν καμιά κόκκινη οθόνη φοβάμαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 σωστά και να βγει η βίδα μετά το καπάκι δεν λέει να ξεκουμπώσει και φοβάμαι μην σπάσει τίποτα μην το αφήσω στην nokia και μου βάλουν καμιά κόκκινη οθόνη φοβάμαι Για να αλλάξει το πάνω καπάκι δε χρειάζεται να βγάλεις την οθόνη. Αν θυμάμαι καλά το πάνω καπάκι το κρατάει μια βίδα που βρίσκεται στη θύρα HDMI. Σε ένα service manual πάντως λέγανε για τη συγκεκριμένη βίδα ότι είναι μιας χρήσης. Τώρα τι σημαίνει αυτό δεν ξέρω, αλλά καλύτερα να σου κάνουν τη δουλειά στο service. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) πληροφοριακα το Anna Update για το Ν8 θα υποστηριζει 30fps Video Recording, και οχι 24 που ειχε!!!:p:p και Continuous Auto-Focus Video !! Edited June 14, 2011 by nikosvis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 πληροφοριακα το Anna Update για το Ν8 θα υποστηριζει 30fps Video Recording, και οχι 24 που ειχε!!!:p:p και Continuous Auto-Focus Video !! νταξει, με τα mods τα χεις και τα 2 :) τι ακριβως ειναι το Continuous Auto-Focus Video ? Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SelectivePants Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 νταξει, με τα mods τα χεις και τα 2 :) τι ακριβως ειναι το Continuous Auto-Focus Video ? Αμα δεν ξερεις τι ειναι τοτε πως εισαι σιγουρος οτι το εχεις με mods ?:p Οταν τραβας βιντεο η καμερα εστιαζει στα αντικειμενα αν τα πλησιαζεις...Και το αντιθετο οταν απομακρυνεσαι. Εγω παντως και με mod που ειχα περασει δεν ειδα διαφορα σε αυτο,οποτε παλι καλα που βγαινει επισημα απο την Νοκια στο update.:) Sent from my iPhone 4S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 τι ακριβως ειναι το Continuous Auto-Focus Video ? Και καλά θα εστιάζει συνέχεια κατά τη διάρκεια της βιντεοσκόπησης! Ακούγεται καλό, για να το δούμε και στην πράξη...μας γκάστρωσε η Άννα, όλο υποσχέσεις είναι!!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 ξερω οτι το χω βαλει και οτι το χω πια σαν επιλογη στις ρυθμισεις :p απλα δεν ηξερα τι ακριβως ειναι... thanks :) Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Για να μην ξέρεις τι είναι, πάει να πει ότι δεν έχεις δει διαφορά στην ποιότητα του βίντεο... σωστά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Για να μην ξέρεις τι είναι, πάει να πει ότι δεν έχεις δει διαφορά στην ποιότητα του βίντεο... σωστά; ενα βιντεακι ετυχε μονο να τραβηξω μετα τα mods αλλα δεν προσεξα καμια τρελη διαφορα... αν εκανα σε κατι κοντινο ισως και να εβλεπα... θα το τσεκαρω καποια στιγμη :p Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasktm300 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Τις ταινίες τις μετατρέπεται για να τις δείτε η κατευθείαν όπως είναι σε avi? Nokia 8210,6610,7610,6600,N80,N95,N95 8GB,N97,N8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Τις ταινίες τις μετατρέπεται για να τις δείτε η κατευθείαν όπως είναι σε avi? εξαρταται... αν θελεις να βαλεις μπολικες για το κινητο κανω μετατροπη και μειωνω λιγο την αναλυση... αν ειναι να περασω μια-δυο σε φλασακι η στο κινητο για την τηλεοραση οπως ειναι :) Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 θελω να αλλαξω το κατω πλαστικο ξερουμε ποσο περνουν στη νοκια για αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 το πολυ 15 ευρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 παιδιαεχω μεγαλο προβλημα με το τζι πι ες τωρα το ξκαταλαβα. ανοιγω το τζιπι ες (ειτε το σιτζικ ειτε το γκαρμιν) και η οθονη τρεμοπαιζει μετα απο λιγο καθε 10 δευτερα, και κανει μετα απο λιγο ρισταρτ και ειδα πολλους που εχουν θεμα με το τζι πι ες. παιζει να ειναι θεμα φερμγουεαρ, ή την πατησα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soc07 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Διαπιστωσα οτι το τηλεφωνο μου δεν ειναι καλιμπραρισμενο σωστα. Το εχει καποιοσ αλλος αυτο το προβλημα? Ξερει κανεις πως διορθωνεται? Πρεπει να το στειλω για επισκευη? Και στο nfs και σε προγραμματα τυπου level, anglemeter ειναι σαν να "γέρνει" προς τα δεξια καποιες μοιρες! Νομίζω πως το έχω και εγώ αυτό γιατί στο nfs το έχω ευθεία το κινητό αλλά γέρνει λίγο στο παιχνίδι προς μία κατεύθυνση και δεν πάει ακριβώς ευθεία... / Κανείς άλλος??? Καμμιά λύση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Τον Ιουλιο μαλλον τελικα η ΑΝΝΟΥΛΑ...https://nitishmurthy.wordpress.com/2011/06/15/official-news-symbian-anna-to-arrive-in-the-month-of-july/ http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts