Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εδω δεν μας εχει ερθει ακομα η 1.2 και θελεις και την2.0?:lol:

Προφανώς και δε χρειαζόμαστε την 1.2 για την 2.0 αλλά όπως είχαν και πει η 1.2 ήταν προαιρετική και δε θα την έβγαζαν για όλους.

Άμα βέβαια κάποιος καίγεται για την 1.2... τη λύση την ξέρουμε.

την 1.2 την εχω βρε παιδια...

απο μονο του εγινε το update.,.

Για τα CV Greece μοντέλα μιλάω.

Edited by mpapad

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

την 1.2 την εχω βρε παιδια...

απο μονο του εγινε το update.,.

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Γνωρίζει κανεις πως κάνουμε εγγραφη ήχου στο n8 αλλα

η οθόνη του τηλεφώνου να είναι σβηστεί?

αν πατησεις το κουμπι του μενου και μετα κλειδωμα, λογικα θα γινεται... δε το δοκιμασα, λογικα παντα :)

Τα κοινωνικα δυκτια τις nokia δυστυχως ειναι ενα μονιμο προβλημα και μενα μου κολλησαν στα ξαφνικα πριν καιρο βεβαια και αποφασισα να τα απεγκαταστησω τελειως και τα καταφερα. Μετα απο λιγες μερες ομως δε ξερω πως μου την βαρεσε αλλα δοκιμασα να τα ξαναπερασω μεσω της αναβαθμισης λογισμικου του κινητου. Παλι δεν δουλευαν και πηγα να τα ξανααπεγκαταστησω. Ελα ομως που αυτη την φορα καταφερα να διαγραψω μονο το εικονιδιο απο το μενου ενω η εφαρμογη εξακολουθει να εμφανιζεται χωρις βεβαια να λειτουργει στις επαφες. Αυτο εγινε προφανως επειδη δεν βρηκα το αρχειο installer που ειχα βρει και σβησει την πρωη φορα στην διαχειρηση εφαρμογων. Απο τοτε δεν ξαναασχοληθηκα με το θεμα ειναι σκετη απογοητευση αλλωστε υπαρχουνε πολοι δαιφορετοικοι τροποι να συνδεομαι με το facebook που μονο αυτο με ενδιαφερει λιγο. Δε με ενοχλει πια και δεν προκειται να κανω hard reset στην συσκευη γι αυτη την βλακεια.

δηλαδη με hard reset λυνεται ;

χανω ολα τα αρχεια μου με hard reset ?

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
δουλεια δεν είχε ο διάολος....

αν πατησεις το κουμπι του μενου και μετα κλειδωμα, λογικα θα γινεται... δε το δοκιμασα, λογικα παντα :)

έχω δοκιμάσει το κουμπί του μενού,αλλα με το πάτημα σταματα και την εγγραφη

δηλαδη με hard reset λυνεται ;

χανω ολα τα αρχεια μου με hard reset ?

Στα παλιοτερα symbian με hard reset ελυνες τα παντα. Με το symbian^3 υπαρχουνε κατι θεματακια οπως το να χασεις και τους χαρτες ovi πχ και το ovistore, εκτος βεβεια απο ολα τα αρχεια που χανονται αφου η λογικη του hardreset ειναι να επανελθει το κινητο στην κατασταση που το αγορασες. Βεβαια μπορεις να τα επαναφερεις και δεν ξερω και κατα ποσο εχει λυθει το προβλημα αυτο με την αναβαθμιση 1.1 που εχουμε πια ολοι. Με λιγα λογια να προχωρησεις σε hard reset μονο αν ξερεις ακριβως τι κανεις. Πληροφοριες μπορεις να βρεις και στο 'διαβαστε πριν ρωτησετε' εδω στο forum. Εγω δε εχω ασχοληθει να σου πω την αληθεια.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Χαίρετε,

μια βοήθεια παρακαλώ θα ήθελα σχετικά με σύνδεση σε κρυφό δίκτυο.

Έχω στο σπίτι ένα κρυφό δίκτυο χωρίς ασφάλεια

πηγαίνω λοιπόν

1. ρυθμίσεις/συνδεσιμότητα/wlan και βρίσκω Άλλο (κρυφό δίκτυο)

2. ρυθμίσεις/συνδεσιμότητα/ρυθμίσεις/προορισμοί/σημείο πρόσβασης έχω προσθέσει ένα ασύρματο manually με τα χαρακτηριστικά του κρυφού μου δικτύου

3. ρυθμίσεις/συνδεσιμότητα/ρυθμίσεις/προορισμοί/διαδίκτυο φαίνεται (1 σημείο πρόσβασης) με προτεραιότητα 1

4. ρυθμίσεις/συνδεσιμότητα/wlan και βρίσκω πάλι Άλλο (κρυφό δίκτυο)

5. ρυθμίσεις/συνδεσιμότητα/wlan/επιλογές/ανανέωση δε βρίσκω κάτι

6. ρυθμίσεις/συνδεσιμότητα/wlan αν πατήσω στο Άλλο (κρυφό δίκτυο)/ σύνδεση βάζω το όνομα του κρυφού δικτύου/σύνδεση/μόνιμο κρυφό είτε δημόσιο το προσθέτει και προσπαθεί να συνδεθεί

7. αν αμέσως μετά κάνω ανανέωση βρίσκω το δίκτυό μου που έχω προσθέσει στο βήμα 2. και κάνω σύνδεση.

Τα ερωτήματα είναι 2, γιατί πρέπει να κάνω κάθε φορά το βήμα 6 και 7 και γιατί χάνεται η σύνδεση μετά από κάποια δεπτερόλεπτα ;

Έχω κατεφέρει να συνδεθώ , έχω κάνει τις προτεινόμενες αναβαθμίσεις αλλά ούτε το ovi stores, ούτε το maps,ούτε κάποιος φυλλομετρητής βρίσκει το κρυφό δίκτυο σε αναζήτητη.

Με το Ν95-8gb δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Ευχαριστώ

Ευχαριστώ

1) Βεβαιώσου ότι έχεις DHCP Server ενεργό.

2) Στο security του wireless βάλε WPA2, TKIP + AES και όρισε το password.

3) Αν προσπαθείς να συνδεθείς στο κρυφό χωρίς SIM card στο κινητό τζάμπα κόπος.

4) Σβήσε το δίκτυο που έχεις ορίσει και κάνε το βήμα 4 από τη λίστα που έδωσες.

5) Μόλις δώσεις το password πρέπει να καταφέρει να συνδεθεί.

6) Πάτα περιήγηση στον ιστό. Αν καταφέρει και συνδεθεί και δείξει ιστοσελίδα, το σημείο πρόσβασης θα κρατηθεί στη λίστα, οπότε μετά μπορείς να το πας στη θέση που θέλεις.

@mpapad

δεν έχω βάλει ακόμα sim στο κινητό,σήμερα το αγόρασα,

καλά το υποψιαζόμουνα ότι κάτι τέτοιο ίσως παίζει.

Θα το δοκιμάσω αμέσως και θα ενημερώσω.

Να είσαι πάντα καλά .

Ευχαριστώ

Πάνω που είχα χαρεί που είχα κ πάλι το N8 μου, έπαθε κάτι κουλό. Πήγαινα στη δουλειά κ είχα βάλει τον fm transmitter για να ακούω μουσική στο αυτοκίνητο. Σταμάτησα σε κάποια φάση να αγοράσω κάτι, πάτησα pause στη μουσική κ άφησα το κινητό στο αμάξι. Γυρνάω, πάω να πατήσω play κ βλέπω ήταν στο μενού. Κρατάω πατημένο το κουμπί του μενού κ βλέπω κλειστό το music player. Πατάω το shortcut από το home screen. Τίποτα. Πατάω το κουμπί του μενού. Τίποτα. Πατάω διάφορα άλλα κουμπιά. Τίποτα.

Το κλείνω κ το ξανανοίγω. Ανοίγει σα να έχω κάνει hard reset. Ζητάει ρυθμίσεις, λείπει το OVI Store κτλ...Το άλλο κουλό ήταν ότι άνοιξε στο μενού και έμεινε στο μενού. Δεν πάει καθόλου στο home screen. Κάνει ώρα να ανοίξει κάτι που πατάς. Δεν κάνει restore από την κάρτα μνήμης. κ όπως είπα, είναι πάντα μέσα στο μενού. Τώρα τί έγινε, δεν έχω ιδέα.

Αν έχω όρεξη θα κοιτάξω να ξαναπεράσω το firmware, αλλιώς αύριο. Έχει ξανακούσει/ξαναδιαβάσει κανείς σας για τέτοια περίπτωση?

Πάνω που είχα χαρεί που είχα κ πάλι το N8 μου, έπαθε κάτι κουλό. Πήγαινα στη δουλειά κ είχα βάλει τον fm transmitter για να ακούω μουσική στο αυτοκίνητο. Σταμάτησα σε κάποια φάση να αγοράσω κάτι, πάτησα pause στη μουσική κ άφησα το κινητό στο αμάξι. Γυρνάω, πάω να πατήσω play κ βλέπω ήταν στο μενού. Κρατάω πατημένο το κουμπί του μενού κ βλέπω κλειστό το music player. Πατάω το shortcut από το home screen. Τίποτα. Πατάω το κουμπί του μενού. Τίποτα. Πατάω διάφορα άλλα κουμπιά. Τίποτα.

Το κλείνω κ το ξανανοίγω. Ανοίγει σα να έχω κάνει hard reset. Ζητάει ρυθμίσεις, λείπει το OVI Store κτλ...Το άλλο κουλό ήταν ότι άνοιξε στο μενού και έμεινε στο μενού. Δεν πάει καθόλου στο home screen. Κάνει ώρα να ανοίξει κάτι που πατάς. Δεν κάνει restore από την κάρτα μνήμης. κ όπως είπα, είναι πάντα μέσα στο μενού. Τώρα τί έγινε, δεν έχω ιδέα.

Αν έχω όρεξη θα κοιτάξω να ξαναπεράσω το firmware, αλλιώς αύριο. Έχει ξανακούσει/ξαναδιαβάσει κανείς σας για τέτοια περίπτωση?

Εχεις βαλει και καρτα μνημης ή μονο την εσωτερικη?

Αν εχεις καρτα, βγαλε την και δικιμασε παλι.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Παιδες μια διευκρινιση.. αγορασα το κινητο απο Γερμανια αρχες Νοεμβριου.. μου περασαν εκει ελληνικα αλλα επειδη ειχα κανει καποιο δικο μ λαθος για ασχετα θεματα πανω στο κινητο ξανα περασα την εκδοση π υπηρχε τοτε μεσο ovi suite κ τα ελληνικα σβηστικαν.. το πηγα στο γερμανο για να μ ξανα περασουν ελληνικα κ οταν το πηρα πισω ειπα να ρισκαρω να κανω επαναφορα εργοστασιακον ρυθμισεων.. σβηστικαν τα παντα μεσα στο κινητο.. (φωτογραφιες, παιχνιδια, προγραμματα κλπ) αλλα παρολα αυτα μεσα στις εγκαταστημενες εφαρμογες ειχε ακομα τα ελληνικα σαν εγκαταστημενη εφαρμογη.. γιαυτο οσοι εχετε αγορασει το κινητο απο ξενη χωρα που δν ειχε ελληνικα μεσα καλο ειναι να το πατε σε ενα καταστημα γερμανος για να σας περασουν την γλωσσα π θελετε χωρις να φοβαστε πως σε επαναφορα ρυθμισεων δεν θα διαγραφτει..

Γιώργος

Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!!

Εχεις βαλει και καρτα μνημης ή μονο την εσωτερικη?

Αν εχεις καρτα, βγαλε την και δικιμασε παλι.

Είχα βάλει κάρτα μνήμης. Το δοκίμασα κ χωρίς. Τίποτα. Έκανα flash το κινητό και πάλι τα ίδια. Κολλημένο στο μενού, δεν υπάρχει home screen κ γενικά δεν κάνει κ τίποτα. Λογικά αυτά τα post ίσως πάνε στο thread για το phoenix. Τελοςπάντων. Θα ξαναδοκιμάσω το πρωί, αλλίως ΠΑΛΙ στη Nokia.

Να πω για την γνωστή κοκκινίλα στα ασημί Ν8, ότι πήγα της κοπέλας μου (ασημί Ν8) τελικά για άλλαγμα οθόνης και όλα καλά, η καινούργια οθόνη είναι τέλεια και οι τεχνικοί κάνανε και κάνουν σωστή δουλειά, ούτε γρατζουνιές ούτε τίποτα. (στο nokia care Π.Φαλήρου)

Εγώ σκέφτομαι και το άλλο... όσοι δεν λάβουν την 1,2 μπορεί να ενσωματωθεί στην 2,0 για όλους! Δεν ξέρω κατά πόσο στέκει η σκέψη μου, αλλά γιατί όχι; Καλημέρα σε όλους και καλό π/σ/κ!:)

Εγώ σκέφτομαι και το άλλο... όσοι δεν λάβουν την 1,2 μπορεί να ενσωματωθεί στην 2,0 για όλους! Δεν ξέρω κατά πόσο στέκει η σκέψη μου, αλλά γιατί όχι; Καλημέρα σε όλους και καλό π/σ/κ!:)

ε ναι, για αυτο δεν γκρινιαζω πολυ για την 1.2 !!

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

ε ναι, για αυτο δεν γκρινιαζω πολυ για την 1.2 !!

οταν μας λενε για πληρη υποστηριξη θα επρεπε να μας δινουν και το παραμικρο. εδω βαζουν στο ovi πραγματα που δεμ λειτουργουν και οταν τους κανεις αναφορα σε γραφουν και μιλαω για ελληνικη εφαρμογη καιρου που μου ειπαν να κανω φορματ για να λειτουργησει. οσο και να τους υποστηριζω εχουν αρχισει και κανουν πραγματα απαραδεκτα

οταν μας λενε για πληρη υποστηριξη θα επρεπε να μας δινουν και το παραμικρο. εδω βαζουν στο ovi πραγματα που δεμ λειτουργουν και οταν τους κανεις αναφορα σε γραφουν και μιλαω για ελληνικη εφαρμογη καιρου που μου ειπαν να κανω φορματ για να λειτουργησει. οσο και να τους υποστηριζω εχουν αρχισει και κανουν πραγματα απαραδεκτα

καταλαβαινω την φιλοσοφια σου και συμφωνω, απλα θελω να πιστευω πως ειναι κατι που συνεβει μια φορα και ποτε ξανα. Αλλωστε και το update ειναι minor , ειδαλως θα χε γινει πιστευω χαμος . Παντως μετα την ανακοινωση για την νοκροσοφτ, για 3.0 δεν περιμενα ποτε μου και τωρα ερχεται οποτε κατι ειναι και αυτο.. εκτος και αν την βγαλουν για τις αλλες χωρες μονο :p

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

καλησπερα. δωσε μας ολα τα στοιχεια του αρχειου αυτου με το media info μηπως και μπορεσουμε να σε βοηθησουμε :)

ενα απλο αρχειο mkv 720p 1.4gb!!! ποια ακριβως mkv αρχεια παιζει το Ν8??? α μολις μου ηρθε να περασω και την 1.2 014.002 μεσω ota. και φοραω και custom firmware !!!

μολις μου ηρθε να περασω και την 1.2 014.002 μεσω ota. και φοραω και custom firmware !!!

Το τι firmware έχεις πάνω δεν έχει σημασία. Το product code είναι αυτό που καθορίζει τι θα πάρεις.

παιδιά για θυμίστε μου σας παρακαλώ τι ρυθμίσεις πρέπει να έχει για Cosmote internet (νομίζω έχει ειπωθεί κάτι για αλλαγή στο όνομα cosmote;) πέρασα πακέτο με ιντερνετ και δεν συνδέεται.

ευχαριστώ

frastgr

παιδιά για θυμίστε μου σας παρακαλώ τι ρυθμίσεις πρέπει να έχει για Cosmote internet (νομίζω έχει ειπωθεί κάτι για αλλαγή στο όνομα cosmote;) πέρασα πακέτο με ιντερνετ και δεν συνδέεται.

ευχαριστώ

Το αναφέρει στο FAQ, στην παράγραφο για σύνδεση στο Διαδίκτυο.

ευχαριστώ

Θα πας και θα κάνεις edit το σημείο πρόσβασης που δημιουργείται. Στο πεδίο «Όνομα σημ. πρόσβασης» θα βάλεις «internet» αντί για «3g-internet».

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...