FRKR74 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 (edited) ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας.πραγματι αυριο πρωι πρωι θα παω.ξενερωμα πραγματι γιατι ειναι η δευτερη φορα που παθαινω κατιμε αυτο το κινητο.την πρωτη δεν ειχε ελληνικα.απο ελλαδα το πηρα και μου πουλησαν κινητο χωρις ελληνικα.τωρα εχω δωρεαν για οσο χρειαστει να μου τα παιρναναε σε καθα αναβαθμιση αν κανω.ευχαριστω για την ψυχραιμια ,μα δινεις 500 ευρω για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου και οχι να αποκτας προβληματα.ευτυχως ειναι η εγγυησηση και πανω απο ολα παλι καλα που δεν επαθα τιποτα.καληνυχτα. ασχετα με το σερβις,ξερει κανεις τι μπορει να εγινε?τα υλικα φταινε?ευχαριστω. Edited April 1, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας.πραγματι αυριο πρωι πρωι θα παω.ξενερωμα πραγματι γιατι ειναι η δευτερη φορα που παθαινω κατιμε αυτο το κινητο.την πρωτη δεν ειχε ελληνικα.απο ελλαδα το πηρα και μου πουλησαν κινητο χωρις ελληνικα.τωρα εχω δωρεαν για οσο χρειαστει να μου τα παιρναναε σε καθα αναβαθμιση αν κανω.ευχαριστω για την ψυχραιμια ,μα δινεις 500 ευρω για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου και οχι να αποκτας προβληματα.ευτυχως ειναι η εγγυησηση και πανω απο ολα παλι καλα που δεν επαθα τιποτα.καληνυχτα. Τα 500 ευρω δεν τα δινεις για ναχεις το κεφαλι σου ησυχο παντως..παρε ενα με 50-100 ευρω να τοχεις,αυτα δεν παθαινουν τπτ,οσο πιο πολυπλοκο ειναι ενα κινητο τοσο πιο σιγουρα ειναι τα προβληματα,καθε ειδους.οποτε οσο πιο νωρις τα βγαλει τοσο καλυτερα. εμενα μουχει τυχει να καουν 2 κ810 κ το 3ο να βγει σκυλι,απλα ετυχε... αν μιλουσες παρα πολλη ωρα μπορει να παραζεσταθηκε κ να παιχτηκε τπτ αλλο,με κυκλωματα,γτ η οθονη σβηνει οταν μιλας.. Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FRKR74 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 (edited) εμενα εκει που μιλπυσα ζεσταθηκε το αυτι και η οθονη ψιλομαυρισε και τρεμοπαιζει με γραμμες.εχω εγγυηση.θελει αλλαγη η οθονη?ευχαριστω ουτε 2 λεπτα δεν μιλουσα και γενικα δεν μιλω πολυ ουτε το χρησιμοποιω πολυ.εχω το νοκια ν85 πριν απο το νοκια ν8 και δεν μου εχει παθει εδω και 1 χρονο τιποτα.κατι διαβασα για λλαγη οθονης,αλλα ας μην το πολυσκεφτομαι,θα παω αυριο στο σερβις και ολα θα πανε καλα.ευχαριστω και παλι. Edited April 1, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FarmaS Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Παιδες γνωριζει κανεις αν γινεται στα widgets π ειναι στις 3 αρχικες οθονες απο κατω να γραφουν κ το ονομα τους.. δλδ αν εχω εξω το widget του skype να το δειχνει μεν το σημα του αλλα απο κατω να γραφει κ την λεξη skype... Ευχαριστω! Γιώργος Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Παιδες γνωριζει κανεις αν γινεται στα widgets π ειναι στις 3 αρχικες οθονες απο κατω να γραφουν κ το ονομα τους.. δλδ αν εχω εξω το widget του skype να το δειχνει μεν το σημα του αλλα απο κατω να γραφει κ την λεξη skype... Ευχαριστω! δεν νομιζω να γινεται ...τουλάχιστον οχι ακομη.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 (edited) καλησπερα, μηπως ξερει κανεις γιατι δε λειτουργουν τα κοινωνικα δυκτια στο Ν8? μου χει βρει και update αλλα μου βγαζει σφαλμα κατα την εγκατασταση Παιδια θα ηθελα να ρωτησω και γω κτ..!!Ενω εχω περασει την pr1.2 εδω και μια βδομαδα μεσω ΟΤΑ μιας και το product code ειναι ουγγαρικο και ενω παταω *#0000# μου βγαζει οτι την εχω Pr1.2 Aριθμος εκδοσης 014.002 στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ βγαζει αυτο εδω Ν8-00 Λογισμικο συσκευής και απο κατω γραφει Χρήση υπολ.προς ενημ. και αν πατησω πληροφοριες βγαζει Αριθμος εκδοσης 014.002..................Τι ειναι αυτο??το ιδιο πραγμα με αυτο που περασα δν ειναι??τι να κανω?? και σε μενα το ιδιο κανει και το δικο μου ειναι hungary. μεσω ovi ομως δεν βρισκει καμια ενημερωση αλλα μονο στο τηλεφωνο και δε ξερω γιατι Κάνε απεγκατάσταση την εφαρμογή και μετά πέρνα την ξανά.. Θα δουλέψει πιστεύω.. δεν τη βρισκω πουθενα την εφαρμογη, δεν υπαρχει στα εγκαταστημενα αρχεια ουτε στο menu ειναι σε καποιο σημειο Δεν υπάρχει στον φάκελο Εφαρμογές? οχι και αυτο ειναι το περιεργο, εχω περασει το socially εγω απο μονος μου μηπως φταιει αυτο? τη βλεπω μονο στις επαφες μου που γραφει κοινωνικα δικτυα, δεν υπαρχει πουθενα αλλου και δε την εχω δει ποτε να δουλευει δεν βρεθηκαν αποτελεσματα λεει αυτο προσπαθω να κανω τωρα αλλα δε το βλεπω να υπαρχει, σ'ευχαριστω παντως οχι δε την εγκατεστησα 1ον για να μη χασω τα ελληνικα και 2ον γιατι μου λεει μεσο υπολογιστη που στον υπολογιστη δε τη βρισκει ως αναβαθμιση Είναι προτιμότερο να την κάνεις μέσω wifi, δεν χάνεις τα ελληνικά.. ναι οντως το εμαθα οταν εκανα τη βλακεια τη πρωτη φορα και τα εχασα, απλα αυτη η ενημερωση τρεχει μονο με το pc λεει Edited April 3, 2011 by mirrorofsorrow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Παιδια θα ηθελα να ρωτησω και γω κτ..!!Ενω εχω περασει την pr1.2 εδω και μια βδομαδα μεσω ΟΤΑ μιας και το product code ειναι ουγγαρικο και ενω παταω *#0000# μου βγαζει οτι την εχω Pr1.2 Aριθμος εκδοσης 014.002 στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ βγαζει αυτο εδω Ν8-00 Λογισμικο συσκευής και απο κατω γραφει Χρήση υπολ.προς ενημ. και αν πατησω πληροφοριες βγαζει Αριθμος εκδοσης 014.002..................Τι ειναι αυτο??το ιδιο πραγμα με αυτο που περασα δν ειναι??τι να κανω?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 (edited) καλησπερα, μηπως ξερει κανεις γιατι δε λειτουργουν τα κοινωνικα δυκτια στο Ν8? μου χει βρει και update αλλα μου βγαζει σφαλμα κατα την εγκατασταση Κάνε απεγκατάσταση την εφαρμογή και μετά πέρνα την ξανά.. Θα δουλέψει πιστεύω.. δεν τη βρισκω πουθενα την εφαρμογη, δεν υπαρχει στα εγκαταστημενα αρχεια Όπως είσαι στο μενού, πάτα επιλογές>οργάνωση. Μετά βρες πού είναι το εικονίδιο, και πάτα το συνεχόμενα και μετά κάνε διαγραφή! Δεν υπάρχει στον φάκελο Εφαρμογές? οχι και αυτο ειναι το περιεργο, εχω περασει το socially εγω απο μονος μου μηπως φταιει αυτο? Περίμενε.. Όταν θέλεις να ανοίξεις την εφαρμογή, πού πας ? τη βλεπω μονο στις επαφες μου που γραφει κοινωνικα δικτυα, δεν υπαρχει πουθενα αλλου και δε την εχω δει ποτε να δουλευει Πάνε στις Εφαρμογές>Αναζήτηση και γράψε στο πλαίσιο "Κοινωνικά Δίκτυα" και δες αν το βρίσκει εκεί.. δεν βρεθηκαν αποτελεσματα λεει Μπορείς να το κατεβάσεις από το Ovi νομίζω.. Για δοκίμασε.. αυτο προσπαθω να κανω τωρα αλλα δε το βλεπω να υπαρχει, σ'ευχαριστω παντως Τίποτα φίλε.. Εγώ σαν τελευταία λύση πάντως θα έκανα hard reset.. οχι δε την εγκατεστησα 1ον για να μη χασω τα ελληνικα και 2ον γιατι μου λεει μεσο υπολογιστη που στον υπολογιστη δε τη βρισκει ως αναβαθμιση Είναι προτιμότερο να την κάνεις μέσω wifi, δεν χάνεις τα ελληνικά.. ναι οντως το εμαθα οταν εκανα τη βλακεια τη πρωτη φορα και τα εχασα, απλα αυτη η ενημερωση τρεχει μονο με το pc λεει Α δεν ξέρω.. Εγώ όλες OTA τις κάνω.. Edited April 3, 2011 by mirrorofsorrow My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 και σε μενα το ιδιο κανει και το δικο μου ειναι hungary. μεσω ovi ομως δεν βρισκει καμια ενημερωση αλλα μονο στο τηλεφωνο και δε ξερω γιατι δεν τη βρισκω πουθενα την εφαρμογη, δεν υπαρχει στα εγκαταστημενα αρχεια και την εγκατεστησες αυτη που σου βγαζει??εγω δν ξερω τι ειναι και γτ το εμφανιζει οποτε δεν την εγκατεστησα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masstitan Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Χρειάστηκε να βγάλω την κάρτα SIM της Wind που είχα και να περάσω μια της Vodafone..αλλά ένα φακελάκι μηνύματος αναβοσβήνει συνέχεια..τι να είναι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Η κάρτα sim είναι γεμάτη μηνύματα.Πήγαινε στην διαδρομή μηνύματα-επιλογές-μηνύματα sim. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 καλησπερα παιδια.ξερει κανεις αν το μπλε ν8 κυκλοφορει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 (edited) καλησπερα παιδια.ξερει κανεις αν το μπλε ν8 κυκλοφορει? κυκλοφορει....το ειδα στο νοκια club στο αιγαλεω.....και κατι ακουσα και για ενα ταξιδι δωρο με την αγορα αυτου του χρωματος.... Edited April 2, 2011 by cryptonakias13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuskam Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 καλησπερα παιδια.ξερει κανεις αν το μπλε ν8 κυκλοφορει? αν μπεις στο nokia.gr θα δεις οτι κυκλοφορεί αποκλειστικά από nokia care κι όπως λέει ο φίλος, έχει ταξίδι δώρο... πάντως το κινητό είναι ότι καλύτερο... σήμερα βγήκα για ποδήλατο... είχα το mp3 running, το gps μέσω του sportstracker, όταν έφτασα στον προορισμό έβγαλα φωτός... και φυσικά μίλησα και στο τηλέφωνο... μετρήστε πόσες διαφορετικές συσκευές θα χρειαζόμουν αν δεν ήταν τόσο πλήρες τηλέφωνο... περιττό να πω και για ποσό... 12ΜΡ φωτογραφική και μόνο... επί 3 ώρες φουλ λειτουργία x3 κι η μπαταρία στο 40% κι ακόμα έχω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 οχι δε την εγκατεστησα 1ον για να μη χασω τα ελληνικα και 2ον γιατι μου λεει μεσο υπολογιστη που στον υπολογιστη δε τη βρισκει ως αναβαθμιση Ποιος σου είπε ότι χάνεις τα ελληνικά όταν εγκαθιστάς εφαρμογές; Μόνο με firmware updates μέσω του Ovi Suite χάνεις τα ελληνικά (όταν έχεις μη ελληνικό product code), με τις εφαρμογές δεν υπάρχει τέτοιος φόβος. Εν πάσι περιπτώσει, καλύτερα να βάλεις το Social 1.3 από το Beta Labs. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 (edited) Ποιος σου είπε ότι χάνεις τα ελληνικά όταν εγκαθιστάς εφαρμογές; Μόνο με firmware updates μέσω του Ovi Suite χάνεις τα ελληνικά (όταν έχεις μη ελληνικό product code), με τις εφαρμογές δεν υπάρχει τέτοιος φόβος. Εν πάσι περιπτώσει, καλύτερα να βάλεις το Social 1.3 από το Beta Labs. μα για firmware updates μιλουσα και γω, εφαρμογες περναω κανονικα και με το pc ουτε Social 1.3 μπορω να βαλω η εγκατασταση ειναι αδυνατη λεει βρεθηκε η λυση τελικα, το βρηκα απο τα παιδια του νοκια beta labs στο topic 6 και 7 λεει τι πρεπει να κανουμε. http://betalabs.nokia.com/apps/social-1-3/bugreport/26310/can-t-install-any-social-version-on-n8-pr1-2-unable-to-install Edited April 3, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 ουτε Social 1.3 μπορω να βαλω η εγκατασταση ειναι αδυνατη λεει Λοιπόν επειδή δεν νομίζω να βγάλεις τελικά άκρη, εγώ προσωπικά σου προτείνω να κάνεις hard reset.. Πας στο μενού των κλήσεων και πατάς *#7370# και επαναφέρονται όλες οι εργοστασιακές ρυθμίσεις του κινητού.. Αν δεν γίνει και μ' αυτό δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο τρόπο.. My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 μα για firmware updates μιλουσα και γω, εφαρμογες περναω κανονικα και με το pc Είχα την εντύπωση ότι μιλούσες για τα Κοινωνικά Δίκτυα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Nα σας πω την αληθεια μετα το 5530ΧΜ που ως τωρα με εβγαλε ασπροπροσωπο αλλα τα χει παξει σκεφτομαι να το αγορασω ειτε σε μαυρο είτε σε πράσινο. Παρολα αυτα ποιο απο τα χρωματα πιστευετε πως ειναι πιο ανθεκτικο γενικοτερα σε γρατσουνιες και ξεθωριασμα.Γιατι 470 ευρα τα λες αυτα.Μην πανε και χαμενα.(Aν και οι απαραιτητες θηκουλες και προστατευτικα θα αγοραστουν βεβαιως βεβαιως) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Nα σας πω την αληθεια μετα το 5530ΧΜ που ως τωρα με εβγαλε ασπροπροσωπο αλλα τα χει παξει σκεφτομαι να το αγορασω ειτε σε μαυρο είτε σε πράσινο. Παρολα αυτα ποιο απο τα χρωματα πιστευετε πως ειναι πιο ανθεκτικο γενικοτερα σε γρατσουνιες και ξεθωριασμα.Γιατι 470 ευρα τα λες αυτα.Μην πανε και χαμενα.(Aν και οι απαραιτητες θηκουλες και προστατευτικα θα αγοραστουν βεβαιως βεβαιως) Αν βγάλεις έξω τον πρώτο (γιατί είναι μεταχειρισμένα) και ψάξεις λίγο στους άλλους, θα πετύχεις χρώμα και ελληνικής παραγωγής σε καλύτερη τιμή από αυτή που λες. Το μάυρο είναι αρκετά ανθεκτικό, το έχω από αρχές δεκεμβρίου χωρίς θήκη και με ελάχιστη προσοχή είναι ακριβώς όπως όταν του έβγαλα ζελατίνες. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Αν βγάλεις έξω τον πρώτο (γιατί είναι μεταχειρισμένα) και ψάξεις λίγο στους άλλους, θα πετύχεις χρώμα και ελληνικής παραγωγής σε καλύτερη τιμή από αυτή που λες. Το μάυρο είναι αρκετά ανθεκτικό, το έχω από αρχές δεκεμβρίου χωρίς θήκη και με ελάχιστη προσοχή είναι ακριβώς όπως όταν του έβγαλα ζελατίνες. Αντιθέτως το ασημι που εχω εγω δεν με εχει εντυπωσιασει απο πλευρας φινιρισματος αν και σαν κατασκευη ειναι ιδιαιτερα στιβαρη. Εχει κανει λιγα σημαδακια που μοιαζουνε σαν ξεβαψιματα και μικροχτυπηματακια στον πρωτο κιολας μηνα μου το ειχα ενω δεν το κακομεταχειριζομουν. Βεβαια με μια θηκουλα που αφηνει ομως ακαλυπτο το εξογκωμα της καμερας εχω ησυχασει πλεον. Αν και το εκτεθημενο κομματι ακομα παρουσιαζει μερικα ''μαυρακια''. Μην φανταστειτε κατι φοβερο βεβαια αλλα το περιμενα ποιοτικοτερο. Ισως ειναι θεμα χρωματος. Παντως αντοχη στο χρονο φαινεται να εχει περαν του οτι κανει τα παντα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος γενικα απο αυτο. Τα λεφτα του τα αξιζει αναμφιβολα αν σκεφτει κανεις οτι πληρωνεις πλαστικουρες για πιο ακριβες συσκευες. Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Παιδια θελω οπωσδηποτε την βοηθεια σας γιατι κοντευω να τρελαθω..Κατεβασα δυο θεματα και συνδεσα το κινητο στο pc...πατησα δεξι κλικ στα δυο θεματα,τα ανοιξε με το ovi suite και οταν τα περασε στο κινητο με εβαλε να επιλεξω που θα τα εγκαταστησω και πατησα την καρτα μνημης F: ετσι την βγαζει...αμα παω ρυθμισεις θεματα τα βρισκω και τα βαζω...ΔΕΝ μπορω ομως να τα βρω στην καρτα μνημης αμα θελω να τα απεγκαταστησω...Μενου>Εφαρμογες>διαχειρηση αρχειων>καρτα μνημης αλλα τα θεματα ΠΟΥΘΕΝΑ...τι γινεται??που θα τα βρω?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Επιτέλους το πήρα κι εγώ. Από πλαίσιο (όποιος ενδιαφέρεται για αγορά σκούρο γκρι ελληνικό, χωρίς το πρόβλημα στην οθόνη, με firmware PR 1.1 περασμένο). Πρώτη εντύπωση απλά καταπληκτικό. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolo2196 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Καλησπέρα για μένα το τηλέφωνο είναι τέλειο !!! Ένα πράγμα του λείπει μόνο,δεν έχει φλάς σταθερού φωτισμού για την λείψη βίντεο μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα ώστε να ενεργοποιείτε το φλάς στο βίντεο.. Ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Καλησπέρα για μένα το τηλέφωνο είναι τέλειο !!! Ένα πράγμα του λείπει μόνο,δεν έχει φλάς σταθερού φωτισμού για την λείψη βίντεο μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα ώστε να ενεργοποιείτε το φλάς στο βίντεο.. Ευχαριστώ ! αυτό δεν μπορεί να γίνει διότι το xenon φλας ειναι για μια στιγμή και θα έτρωγε την μπαταρία πολυ γρήγορα αν ηλταν αναμενένο συνέχεια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts