Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή αν έχουμε εγκατεστημένη την PR1.1, το θέμα με το hard reset δεν υφίσταται πια; Αν κάνω hard reset και μετά εγκαταστήσω τα Qt 4.7.2 + Qt Mobility 1.1.1, δε θα έχω πρόβλημα με τις Qt libraries; Το OVI Store και οι υπόλοιπες εφαρμογές που είχαν πρόβλημα, εγκαθίστανται κανονικά;

Πανο εγώ είχα την 1.1 αλλά το πρόβλημα υπήρχε.

μόλις έκανα εγκατάσταση τις qt τότε επανήλθε το ovi store και όλα δουλεύουν ok!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάνο, πραγματικά είναι μυστήριο! Εγώ που είχα την PR.1 και έκανα hard reset, δεν χάθηκαν τα libraries, παρα μόνο σβήστηκαν τα αρχεία (ταπετσαρίες, βίντεο του tron κλπ.) ενώ σε άλλους χάνονται όλα! Μπορεί την επόμενη που θα κάνω, να μου χαθούνι κι εμένα...:p Αν και πιστεύω ότι στην PR.2 θα έχει λυθεί οριστικά το θέμα!

Δυστυχως σημερα εντελως ξαφνικα το κινητο βγαζει πολυ ασπρες τις φωτο με φλας..Τι μπορω να κανω?Η δεν γλυτωνω το σερβις??:(:(Βρηκα τι εφταιγε παιδια..Λοιπον ακουστε κ καραφλιαστε...Μαλλον διαβαστε κ καραφλιαστε οπως κ εγω οταν το διαπιστωσα..Προχτες αγορασα μια θηκη σιλικονης ασπρη κ μολις πηγαινα να βγαλω φωτο με φλας το φως του ξενον αντανακλουσε κατα καποιο τροπο ή καθρεφτιζε με την θηκη κ εκανε το φαινομενο της πολυ ασπρης ή θολης φωτο με φλας!!Μολις την εβγαλα ολα καλα παλι!!!Φυσικα η θηκη δεν ηταν γνησια Νοκια... Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Δυστυχως σημερα εντελως ξαφνικα το κινητο βγαζει πολυ ασπρες τις φωτο με φλας..Τι μπορω να κανω?Η δεν γλυτωνω το σερβις??:(:(

Μην εχεις τα δαχτυλα κοντα στο φλας οπως αναβει κανει αντανακλαση κι ασπριζει η φωτο δοκιμασε να το πιανεις διακριτικα στις ακρες σα να το σιχαινεσαι:lol: και πες παλι...:) Μαλιστα...:lol:ακου να δεις και εχω σκοπο να παρω μια διαφανη,να το χουμε υποψη μας:lol:

Edited by bikos68
Jason the Greek

1000/100 εφταιγε η θηκη γιατι το εψαξα διεξοδικα γιατι καταστεναχωρηθηκα (εμφανιστηκε ξαφνικα το προβλημα)κ τι ηταν τελικα?? ειχε ψιλοξεχειλωσει κοντα στο φλας το καουτσουκ με αποτελεσμα να κανει μια ελαφρια κουρμπα κ εκει εγκλωβιζε τη δεσμη φωτος οταν εβγαζα τη φωτο!!!Μακρια παιδια απο τετοιου ειδους θηκες.Ημουν ετοιμος να τρεχω σε σερβις αυριο πρωι πρωι..:D Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

1000/100 εφταιγε η θηκη γιατι το εψαξα διεξοδικα γιατι καταστεναχωρηθηκα (εμφανιστηκε ξαφνικα το προβλημα)κ τι ηταν τελικα?? ειχε ψιλοξεχειλωσει κοντα στο φλας το καουτσουκ με αποτελεσμα να κανει μια ελαφρια κουρμπα κ εκει εγκλωβιζε τη δεσμη φωτος οταν εβγαζα τη φωτο!!!Μακρια παιδια απο τετοιου ειδους θηκες.Ημουν ετοιμος να τρεχω σε σερβις αυριο πρωι πρωι..:D

μήπως είχες αυτή φιλε?

http://img.auctiva.com/imgdata/1/3/3/6/4/6/3/webimg/430357346_o.jpg

spacer.png

1000/100 εφταιγε η θηκη γιατι το εψαξα διεξοδικα γιατι καταστεναχωρηθηκα (εμφανιστηκε ξαφνικα το προβλημα)κ τι ηταν τελικα?? ειχε ψιλοξεχειλωσει κοντα στο φλας το καουτσουκ με αποτελεσμα να κανει μια ελαφρια κουρμπα κ εκει εγκλωβιζε τη δεσμη φωτος οταν εβγαζα τη φωτο!!!Μακρια παιδια απο τετοιου ειδους θηκες.Ημουν ετοιμος να τρεχω σε σερβις αυριο πρωι πρωι..:D

εγώ πήρα την CP-500 original της ΝΟΚΙΑ... τέλεια προστασία για το κινητό... δυστυχώς το δικό μου δεν δούλευε το φλας καθόλου, το πήγα για σερβις :( σε 2-3 εβδομάδες πίσω... :cry:

και ο νεος browser σε 14λεπτο βιντεο

ειναι απογοήτευση το βιντεο....:(:(\

ουσιαστικά ειναι το ιδιο πραγμα το περιτύλιγμα αλλαζει.....:X

το περα δοθε συνεχίζεται....και γενικα δεν βλεπω διαφορα...

ελπιζω ολο αυτο να αλλάξει στο τελικο αποτελεσμα..αλλα για την ωρα αυτο το πράγμα δεν εχει καμια σχεση με τον browser του n900(γιατι κατι τετοιο ειχε ακουστει....)

και απο οτι βλεπω δεν ακουγεται τιποτα και απο οπερα μερια(και εδω λεγανε για updates αλλα τιποτα ακομη....)...

δυστυχώς το n8 εξακολουθει σε αυτον τον τομεα να υστερει......

θα δουμε βεβαια αλλα δεν σας κρυβω οτι εδω λιγο εχω απογοητευτεί.....

ειναι απογοήτευση το βιντεο....:(:(\

ουσιαστικά ειναι το ιδιο πραγμα το περιτύλιγμα αλλαζει.....:X

το περα δοθε συνεχίζεται....και γενικα δεν βλεπω διαφορα...

ελπιζω ολο αυτο να αλλάξει στο τελικο αποτελεσμα..αλλα για την ωρα αυτο το πράγμα δεν εχει καμια σχεση με τον browser του n900(γιατι κατι τετοιο ειχε ακουστει....)

και απο οτι βλεπω δεν ακουγεται τιποτα και απο οπερα μερια(και εδω λεγανε για updates αλλα τιποτα ακομη....)...

δυστυχώς το n8 εξακολουθει σε αυτον τον τομεα να υστερει......

θα δουμε βεβαια αλλα δεν σας κρυβω οτι εδω λιγο εχω απογοητευτεί.....

φιλε μου μη βιαζεσαι, ακομα σε δοκιμαστικο σταδιο ειναι. αν μας τον δωδουν ετσι θα τους κραξουμε αλλα ακομα λιγουπομονη. υπαρχουν κι αλλες λυσεις αν δεν σου αρεσει

Έρχεται ένα sms. Πως μπορώ να καλέσω τον αριθμό που μου το έστειλε???

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Έρχεται ένα sms. Πως μπορώ να καλέσω τον αριθμό που μου το έστειλε???

Ανοίγεις το μήνυμα και πατάς πάνω στο υπογραμμισμένο όνομα του αποστολέα (ή το νούμερό του αν δεν είναι καταχωρημένος) και θα βγει ένα pop-up με τις επιλογές "κλήση ομιλίας" και "κλήση βίντεο".

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με φλασάρισμα Ν8. Θέλω στην ουσία να του κάνω ένα Format γιατί του έχω φορτώσει πολλές εφαρμογές και κάποιες που έχω σβήσει άφησαν κατάλοιπα και προκαλούν πρόβλημα στις υπόλοιπες. Αν λοιπόν το φλασάρω με "φοίνικα" θα είναι όλα οκ? Τι χάνω απο μέσα? Αν του κρατήσω back up πριν το φλασάρισμα και το περάσω (το back up) μετά πάλι, θα μεταφερθούν στο τηλ πάλι τα κολλήματα των εφαρμογών? Τι κινδύνους μπορεί να αντιμετωπίσω? Υπάρχει περίπτωση να χάσω κάποιες προεγκατεστημένες εφαρμογές εντελώς? Υπάρχει άλλος τρόπος "φορμάτ"?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Ρε παιδιά το Ν8 δεν έχει πολλαπλή επιλογή αν θες π.χ. να σβήσεις πολλά αλλά επιλεγμένα κ όχι όλα μηνύματατα αλλά και επαφές??

Επίσης όταν εχω μια αναπάντητη ελειψη hard keys πλήκτραων αναγκάζομαι και κάνω περίπου 4-5 ταπ μέχρι να απαντήσω μιας και στα χαμένα συμβάντα π.χ. δεν υπάρχει επιλογή άμεσης απάντησης και πατάω

μια φορά το κουμπί να φωτιστεί η οθόνη να δω αν εχω αναπάντητη

δεύτερη φορά να τη ξεκλειδώσω

τρίτη στους κληθεντες αριθμούς

τεταρτη στη πάνω καρτέλά στις αναπάντητες

και τέλος πέμπτη να καλεσω το νούμερο..

και όλα αυτα αν τα κανεις έξω στο δρόμο ενώ βιάζεσαι η αν οδηγής δεν είναι και το πιο απλό πράγμα στο κόσμο πόσο μάλλον που πρέπει να στοχεύεις και τη τατς έλειψη πλήκτων..

υπάρχει κάνας πιο γρήγορος τρόπος??

Παντα φιλικα Μανος

Ανοίγεις το μήνυμα και πατάς πάνω στο υπογραμμισμένο όνομα του αποστολέα (ή το νούμερό του αν δεν είναι καταχωρημένος) και θα βγει ένα pop-up με τις επιλογές "κλήση ομιλίας" και "κλήση βίντεο".

το δοκίμασες? Εμένα δεν μου βγάζει τέτοια επιλογή.

Ρε παιδιά το Ν8 δεν έχει πολλαπλή επιλογή αν θες π.χ. να σβήσεις πολλά αλλά επιλεγμένα κ όχι όλα μηνύματατα αλλά και επαφές??

Επίσης όταν εχω μια αναπάντητη ελειψη hard keys πλήκτραων αναγκάζομαι και κάνω περίπου 4-5 ταπ μέχρι να απαντήσω μιας και στα χαμένα συμβάντα π.χ. δεν υπάρχει επιλογή άμεσης απάντησης και πατάω

και όλα αυτα αν τα κανεις έξω στο δρόμο ενώ βιάζεσαι η αν οδηγής δεν είναι και το πιο απλό πράγμα στο κόσμο πόσο μάλλον που πρέπει να στοχεύεις και τη τατς έλειψη πλήκτων..

Το NOKIA Bubbles το έχεις; Με αυτό καλείς τις αναπάντητες κλήσεις σου με ένα μόνο κλικ και με κλειδωμένο τηλέφωνο. Και κάνεις και πολλά άλλα άμεσα και γρήγορα με κλειδωμένο τηλέφωνο.:)

http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-bubbles

Καλημέρα Μάνο, γιά τα μηνύματα πίεσε παρατεταμένα στο πρώτο που θες να σβήσεις και ανάμεσα στις επιλογές που έχει είνα μία που λέει <επιλογή> αφού κάνεις επιλογή πας στο επόμενο απλα το αγγίζεις και έχει σου βγάζει μεταξυ άλλων <επιλογή-εξαίρεση> πατάς επιλογή και συνεχίζεις στο επόμενο, οταν επιλέξεις αυτά που θέλεις πατάς κάτω αριστερά στην οθωνη <επιλογές> και εκει μπορεις να κάνεις ότι θέλεις με αυτά τα μηνύματα..

Για το δεύτερο όταν ανοίξεις τα χαμένα συμβάντα και πατήσεις σε ένα απο αυτά έχει διάφορες επιλογές...

Τέλος αν για προφύλαξη οθώνης επιλέξεις <αναπαραγωγή μουσικής> ακόμα και οταν είναι κλειδωμένο σου δείχνει τις αναπάντητες και τα μηνύματα.

Η λυση και για τους δυο σας ειναι εδω

http://www.gsmarena.com/nokia_c7-pictures-3394.php

κατι που η Νοκια δεν εχει βαλει στις τελευταιες ΝΑΥαρχιδες τις τα δυο υπερ-χρησιμα κουμπακια , το πρασινο και το κοκινο.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Δεν ήμουν σίγουρος αν γίνεται, αλλά το τσεκάρισα και μετά σου απάντησα. Στο δικό μου γίνεται. Αυτή τη λύση θα την ακολουθήσεις βλέποντας το μήνυμα κανονικά, όχι από τις Συζητήσεις. Αν πας στις Συζητήσεις, έχεις και πάλι επιλογή για κλήση ομιλίας ή βίντεο. Πατάς Επιλογές και από το μενού που βγαίνει, υπάρχει η επιλογή εκεί.

κατι που η Νοκια δεν εχει βαλει στις τελευταιες ΝΑΥαρχιδες τις τα δυο υπερ-χρησιμα κουμπακια , το πρασινο και το κοκινο.

Σαφώς και είναι χρήσιμα, και κακώς που δεν υπάρχουν, αλλά δεν είναι λύση να πάει κάποιος στο C7. Η λειτουργία του πράσινου ακουστικού ένα επιπλέον κλικ μακριά όταν είσαι στην αρχική οθόνη, και σε δύο επιπλέον κλικ όταν είσαι σε οποιοδήποτε μενού. Δεν είναι και το τέλος του κόσμου.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλημέρα Μάνο, γιά τα μηνύματα πίεσε παρατεταμένα στο πρώτο που θες να σβήσεις και ανάμεσα στις επιλογές που έχει είνα μία που λέει <επιλογή> αφού κάνεις επιλογή πας στο επόμενο απλα το αγγίζεις και έχει σου βγάζει μεταξυ άλλων <επιλογή-εξαίρεση> πατάς επιλογή και συνεχίζεις στο επόμενο, οταν επιλέξεις αυτά που θέλεις πατάς κάτω αριστερά στην οθωνη <επιλογές> και εκει μπορεις να κάνεις ότι θέλεις με αυτά τα μηνύματα..

Για το δεύτερο όταν ανοίξεις τα χαμένα συμβάντα και πατήσεις σε ένα απο αυτά έχει διάφορες επιλογές...

Τέλος αν για προφύλαξη οθώνης επιλέξεις <αναπαραγωγή μουσικής> ακόμα και οταν είναι κλειδωμένο σου δείχνει τις αναπάντητες και τα μηνύματα.

Αυτό το ξέρω φίλε μου απλώς έπρεπε να είχαν βάλει μια επιλογή όπως έχουν όλα τα άλλα λειτουργικα για..πολλαπλή επιλογή αρχείων όπου πατώντας την να σου έβγαζε κουτάκια δίπλα στα αρχεία που θες να επεξεργαστής κ κάνοντας απλώς 1 τικ σε οποία θες θα έκανες τη δουλειά σου απλά κ γρήγορα!

αλλά φαίνεται η Nokia το ξέχασε!!

Όσο για το bubles δε το εχω βάλει ακόμα γιατί διάβασα ότι έχουν.κάποια bugs σαν beta που είναι,θα δω όμως!

@Montoya

φίλε Κώστα δουλεύει έτσι όπως στα λέει ο Πάνος,και εγώ έτσι κάνω όταν θέλω να απαντήσω με κλήση σε sms!

@Stamatis

Μη μου βάζεις ιδέες..μη μου βάζεις ιδέες!!!

αλήθεια έχει κανείς κάνα C7 για ανταλλαγή με..Ν8!!!!:lol::lol::p:D

Παντα φιλικα Μανος

όχι ρε παιδιά. Δεν μου βγάζει καμία επιλογή (με το παρατεταμένο πάτημα). Θα τρελαθώ γιατί το χρειάζομαι πολύ.

montoya κατι δεν κανεις καλα. τη βγαζει και σε εμενα οποτε ψαξου.

για τα κουμπακια πρασινο και κοκκινο διαφωνω γιατι νομιζω οτι ειναι μεγαλο πισωγυρισμα. οταν λεμε πληρης οθονη αφης δεν μιλαμε για κουμπακια

οσοι τωρα δινουν το ν8 για οποιοδηποτε αλλο της νοκια πιστευω απλα οτι κανουν πλακα

όχι ρε παιδιά. Δεν μου βγάζει καμία επιλογή (με το παρατεταμένο πάτημα). Θα τρελαθώ γιατί το χρειάζομαι πολύ.

Όχι παρατεταμένο πάτημα.Ένα πάτημα και εμφανίζονται οι επιλογές.

Edited by impreza_sti

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

ανοίγω το μήνυμα. Επάνω γράφει από .... Πατάω παρατεταμένα επάνω στο όνομα αλλά δεν μου βγάζει τίποτα. Τα νεύρα μου... Καμία ιδέα για το τι φταίει?

πιθανώς να ανοίγεις τις συζητήσεις και οχι τα εισερχόμενα. στα εισερχόμενα πατώντας πάνω στο όνομα σου βγάζει τις επιλογές , ενω δεν το κάνει στις συζητήσεις , από τις συζητήσεις μπορείς να πατήσεις επιλογές και να κάνεις κλήση

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...