azaaza Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Καλησπέρα θα ηθελα να κανω γνωστο στο φορουμ αυτο που μου συνεβει με την αγορα ενος neo . Αγορασα ενα neo απο ενα ελληνικο ιντερνετικο μαγαζι . Η συσκευασια ηταν κλειστη ( σφραγισμενη ) ανοιγοντας τη ελειπε απο μεσα η καρτα μνημης και τα καλυματα οθονης . Επικοινωνισα με το μαγαζι αλλα εκαναν τον κινεζο δεν ξερουμε τιποτα και τα γνωστα .Λιγες μερες μετα το τηλεφωνο αρχησε να χανει το σημα του , επικοινωνησα με την εξυπηρετηση πελατων της SE οι οποιοι μου ειπαν οτι δεν εισαγετε το συγκεκριμενο τηλεφωνο στην Ελλαδα απο την SE οποτε δεν το υποστηριζουν .Ξανα επικοινωνησα με το μαγαζι που το αγορασα και τους ειπα αυτα που μου ειπε η SE και ακουσα το θεικο ασε ρε φιλε η SE σε δουλευει παει για κλεισιμο και δεν ξερουν τι τους γινετε , φερε το τηλεφωνο εδω να το φτιαξουμε εμεις . Ψαχνοντας η αδερφη στην Αγγλια με το imei της συσκευης απο την εκει SE μας ειπαν αυτο ο imei αφορα συσκευη προπαραγωγης . καλημερα εμενα ειχε μεσα (ηταν ανοιχτο ) μονο καρτα μνημης 8gb και μου κανει οχι πολυ συχνα restart Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Δηλαδη για να καταλάβω,σου ρθε με την ταινία ασφαλείας ανοιγμενη?και δεν τους πηρες τηλέφωνο? Και το ότι κανει restarts σου φαίνεται λογικό? sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 (edited) Δηλαδη για να καταλάβω,σου ρθε με την ταινία ασφαλείας ανοιγμενη?και δεν τους πηρες τηλέφωνο? Και το ότι κανει restarts σου φαίνεται λογικό? sent from Xperia mini proooooo! :) υπέθεσα οτι το άνοιξαν για να βάλουν μέσα την κάρτα ....... (:fool::fool::fool:) θα τους πάρω αύριο το restart το κανει με 2.3.4 ροοτ υ.γ. το έχω πάρει απ το "ανοιχτό όλο το χρόνο " (στα αγγλικά ) και δεν είχε ούτε ζελατίνες ούτε τπτ άλλο μέσα , σε εσάς τι είχε ρε παιδιά ? Edited November 13, 2011 by azaaza Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Παρατηρώ κάποια προβλήματα με την απόκριση της αφής όταν ανοίγω καποια καρτέλα,αφού έβαλα την 2.3.4 . Πρέπει να περιμένω 2-3 δεύτερα μέχρι να λειτουργήσει σωστά. Όταν π.χ ανοίγω ένα site,δεν μπορώ να κάνω αμέσως κύλιση.Μου κάνει zoom in ή out λες και υπάρχει και άλλο δάχτυλο πάνω.....μετά όλα κομπλε..... Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Παρατηρώ κάποια προβλήματα με την απόκριση της αφής όταν ανοίγω καποια καρτέλα,αφού έβαλα την 2.3.4 . Πρέπει να περιμένω 2-3 δεύτερα μέχρι να λειτουργήσει σωστά. Όταν π.χ ανοίγω ένα site,δεν μπορώ να κάνω αμέσως κύλιση.Μου κάνει zoom in ή out λες και υπάρχει και άλλο δάχτυλο πάνω.....μετά όλα κομπλε..... εσενα τι ειχε η συσκευασία μεσα και απο που το αγορασες ? Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 από open365 το πήρα,πριν 3 νομίζω μηνες,είχε μέσα κάρτα 8giga και ήταν σφραγισμένο. Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 από open365 το πήρα,πριν 3 νομίζω μηνες,είχε μέσα κάρτα 8giga και ήταν σφραγισμένο. κι εγώ απο εκεί ήταν κλειστό με ζελατίνα αλλα μέσα η ταινία ασφαλείας ηταν κομμένη εσενα τι ειχε μεσα ? αν μπορεί ο καθένας μας να γράψει για να ξέρουμε τι τελικά πρέπει να έχει Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Τι περιέχει μέσα η συσκευασία ποικίλει ανάλογα με την αγορά που προορίζεται. Μπορεί στην Γερμανία να έχει μέσα και θήκη, ενώ στην Βρετανία οχι. Όπως και με τις κάρτες μνήμης... Πάντος σε όλες τις "εκδόσεις" θα πρέπει να έχει σίγουρα : Τηλέφωνο, USB, φορτιστής, ακουστικά και κάρτα μνήμης (4 ή 8gb)... Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Τελικά δεν το βλέπω να έρχετε καθόλου. από Media Markt έχετε κανένα νέο? Θα το φέρουν τελικά ή όχι? Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 μπα ολο εκπληξουλες ήμαστε ...... http://blogs.sonyericsson.com/products/tag/ice-cream-sandwich/ Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Καλησπερα παιδια! Εχει δει/βρει κανενας θηκη για το neo που να πιανει στον καρπο ή μπρατσο του χεριου? Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Το είχα ψάξει κάποτε γιατί το χρειάζομαι για την προπόνηση. Δες αυτό μήπως σου κάνει κάποιο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Μια χαρα φαινετε! Το πηρες τελικα, εχεις δοκιμασει πως ειναι η ληψη του GPS ενω το κινητο βρισκετε μεσα στη θηκη? Ευχαριστω! Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Όχι δεν αγόρασα κάποια τελικά. Το έχω αφήσει για να κάνω μια μαζική παραγγελία με διάφορα πράγματα που θέλω να αγοράσω ώστε να μου έρθουν όλα μαζί. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Τελικα αγορασα την παρακατω θηκη απο τα Intersport, στα 15€. Το κινητο χωραει ισα-ισα μεσα στην θηκη (ειναι ελαστικη) και "δενει" πολυ καλα γυρω απο το χερι! Το μονο αρνητικο οτι δεν εχει καποια τρυπα για να περναω το βυσμα των ακουστικων... http://img510.imageshack.us/img510/6478/nikearmbandkr5.th.jpg Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 καλήμερα έχει κάνει κανείς videoκληση με το veo ? αν ναι πως γιατί εμένα δεν μου δίνει την επιλογή !!!! Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Μόνο αν έχεις βάλει και το skype δίνει επιλογή. Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 μέσο 3g οχι ? πολύ περίεργο μου φαίνεται !!!! Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 μέσω internet. Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Υπάρχει android κινητό που να κάνει κανονική βίντεοκλήση μέσω 3g; Sent from my E10i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Υπάρχει android κινητό που να κάνει κανονική βίντεοκλήση μέσω 3g; Sent from my E10i using Tapatalk μερικα samsung αποσο ξερω.(σιγουρα το SGS2) νομιζω και το lg 2x αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossss Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Παιδια αξιζει στα 200Ε? http://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-xperia-neo-v-6222/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Παιδια αξιζει στα 200Ε? http://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-xperia-neo-v-6222/ το κινητο που λεει εκει ειναι αυτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossss Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 το κινητο που λεει εκει ειναι αυτο Ουπς λαθος! Συγνωμη!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 πάντως και στο εξωτερικό τρώνε κράξιμο που δεν μπορούν να κάνουν videoκληση μέσο gsm ......... Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts