zirobabis Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Πατησα σημερα στο εικονιδιο για αναβαθμιση και ως δια μαγειας μου εβγαλε διαθεσιμη update 4.0.1.Α.0.283!!!! διορθωνει λεει το google talk, facebook για android και το 16x zoom στην καμερα...ειδωμεν..:D Προφανώς έχεις Generic Trade Baltic η' Generic Trade Nordic . Έμενα που πιθανόν είναι Generic Trade Germany , δεν είναι ακομη διαθέσιμη αναβάθμιση απο ΟΤΑ η' SE update service. Ξέρει κάνεις με ποιον τρόπο θα δω αν είναι Generic Trade Germany? Βάζοντας το neo στο usb του pc όταν έχω ανοιχτό το WotanClient 3.2 το μόνο που μου δείχνει είναι phone info : MT15i Language : 1247-0852_R3D FIRMWARE CID και EROM δεν δείχνει. http://www.slotgames.gr/phone%20info.JPG Υπάρχει άλλος τρόπος να δω διάφορα στοιχεία για την συσκευή μου , πέρα από το μενού ρυθμίσεων που έχει που έχει? Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Όσοι έχετε το κινητό μπορείτε να μας πείτε με λίγα λόγια τις εντυπώσεις σας; Η τιμή του έχει πέσει αρκετά και είναι αρκετά δελεαστική. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 MikeRibo5 και zirobabis απο που τα πηρατε τα κινητα σας ? Για να ξερουμε οι πιθανοι αγοραστες ποια ιντερνετικα καταστηματα να προτιμησουμε για τη συγκεκριμενη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 MikeRibo5 και zirobabis απο που τα πηρατε τα κινητα σας ? Για να ξερουμε οι πιθανοι αγοραστες ποια ιντερνετικα καταστηματα να προτιμησουμε για τη συγκεκριμενη συσκευη. Από open365.gr πριν από 2 μήνες περίπου. Οτι μαγαζί είχα ρωτήσει τότε , μου είπαν ότι ήταν Γερμανικό. Ο MikeRibo5 πρέπει να το πήρε πολύ πριν από μένα. Από ότι διάβασα σε ένα Γερμανικό forum , η αναβάθμιση για τα Generic Trade Germany θα είναι διαθέσιμη τον άλλο μήνα. Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Το εχει συνδεσει κανεις με την τηλεοραση με HDMI;Μεσα στο κινητο δεν εχει κατι που να λεει να το συνδεσεις με την τηλεοραση:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Όταν το συνδέεις στην τηλεοραση με HDMI , δείχνει κατευθείαν εικόνα. Ότι βλέπεις στην οθόνη του Neo , το βλέπεις και στην tv. Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Καλησπερα! Σημερα αποκτησα ενα Xperia neo, το συνδεσα με το pc και το PC Companion και μου εμφανισε μια αναβαθμιση (λογικα την 2.3.4). Κατα την διαρκεια που κατεβαζε το update και ενω ηταν κανονικα συνδεμενο το τηλ. μου εμφανισε ενα μηνυμα σφαλματος οτι δεν ειναι συνδεδεμενο το τηλ και παγωσαν τα παντα, ταυτοχρονα ειδα οτι οντως το κινητο ειχε σβησει (μπαταρια ειχε)!!!:wacko: Για να μην τα πολυ-λογω....οταν παω να το αναψω μου εμφανιζει ενα θαυμαστικο σαν αυτο :!: και ενα κινητο (εικονιδιο)! Τι γινετε σε αυτη την περιπτωση? Υπαρχει καποια διαδικασια, καποιο προγραμμα? Ευχαριστω! Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Σύνδεση με SEUS και πάμε πάλι από την αρχή! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Το SEUS δεν υποστηριζει το neo! Με λιγο ψαξιμο στο νετ ειδα οτι εχει λειτουργια repair το pc companion και την ξεκινησα. Ευχαριστω για την ταχιστη ανταποκριση!:) Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Το SEUS υποστηρίζει κανονικά το neo.... http://www.slotgames.gr/files/seus%20xperia%20neo.JPG Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Συμφωνα με εδω δεν το υποστηριζει. Δεν εχω ομως κανενα λογο να μην σε πιστεψω!:) Σημασια εχει οτι το κινητο ηρθε στα ισια του!:D Τελικα η 2.3.4 κυκλοφορησε για το neo? Εχει πανω την 2.3.3 και οταν κανω τσεκ για αναβαθμιση μου βγαζει οτι δεν υπαρχει κατι καινουργιο... Το κινητο απ' οτι εχω καταλαβει ειναι απο Vodafone Γερμανιας. Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Όπως βλέπεις από την φώτο της οθόνης μου,το υποστηρίζει. Έτσι έβαλα την 2.3.3. Δοκίμασε και εσύ να μας πεις , για να τσεκάρεις ποτέ υπάρχει διαθέσιμη η 2.3.4. Μάλλον αυτόν τον μήνα..... Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Ok με το SEUS, "βλεπει" κανονικα το neo! :) Βεβαια εκδοση 2.3.4 ακομα τιποτα, οποτε εν αναμονη... Κατι αλλο.....στο manual του κινητου οπως και στην υποστηριξη μεσα στο κινητο, στα εικονιδια καταστασης εμφανιζει για ληψη και αποστολη δεδομενων τα γραμματα E, G και 3G. Ενω εγω συχνα πυκνα βλεπω το γραμμα H!!! :wacko: Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Να είσαι ευτυχισμένος που βλέπεις το H (HSDPA). Υψηλής ταχύτητας mobile, internet. Όταν βλέπεις 3G θα είσαι λίγο λιγότερο ευτυχισμένος ενώ όταν βλέπεις E, G μπορείς να βάζεις τα κλάματα (ή τα γέλια). Επεξήγηση κλίμακας: Όσο πιο μεγάλη η ταχύτητα, τόσο περισσότερη η χαρά! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) Το υπεθεσα οτι θα ειναι HSDPA. αλλα μου κανει εντυπωση που δεν υπαρχει καποια αναφορα στο manual! Επισης, εχω προγραμμα στην Vodafone με δωρεαν MB, οταν μπαινει με απλο GSM/3G χρεωνομαι ή καταναλωνει τα δωρεαν MB? Edited October 11, 2011 by Snoop Dogg Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Καταναλώνει τα δωρεάν. Όταν όμως αυτά καταναλωθούν θα ξεκινήσει η χρέωση οπότε φρόντισε να το ελέγχεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Εκτός από την κάμερα που είναι 8M στο Neo και 5M στο NeoV υπάρχει καμιά άλλη διαφορά στα δυο αυτά τηλέφωνα; Μήπως το NeoV σαν πιο φρέσκο έχει νεότερη έκδοση Android? Κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Η ουσιαστική τους διαφορά είναι αυτή που επισήμανες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Καταναλώνει τα δωρεάν. Όταν όμως αυτά καταναλωθούν θα ξεκινήσει η χρέωση οπότε φρόντισε να το ελέγχεις. Ναι το γνωριζω, εχω βαλει το data monitor να μετραει και να με ενημερωνει. Απο τα δωρεαν MB που εχω, μετρανε αυτα που κατεβαζω ή τα συνολικα (δηλαδη και αυτα που στελνει)? Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Μετράει η συνολική κίνηση, το traffic γενικότερα, δηλαδή τα συνολικά όπως γράφεις κι εσύ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Ok φιλος, ευχαριστω! Μεγαλωσαμε και το ξεχασαμε το "αθλημα"... :D Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Snoop Dogg το Neo σου ειναι branded απο γερμανικο παροχο ? Δηλαδη εχει μεσα στο μενου τιποτα στοιχεια απο t-mobile ή vodafone Γερμανιας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Η ουσιαστική τους διαφορά είναι αυτή που επισήμανες. Ειναι και 3d το NeoV ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Ειναι και 3d το NeoV ... 3d panorama εννοεις..; Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Ειναι και 3d το NeoV ... ε, φαντάζομαι ότι αυτο δεν είναι και κατι το ειδικό... λογικά θα εμφανιστεί σύντομα ως εξτρα προγραμματάκι για το xperia Neo από τους xda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts