Jump to content

[ΠΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ] Samsung Galaxy S II

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε μου στελνει κανονικα.μην ανησυχεις για αυτο.εαν τωρα ειναι συνεργατης αυτος που πουλαει,γενικα μιλαω,μπορει να εχει δηλωσει οτι δεν στελνει εξωτερικο.

Στέλνουν κανονικά.

Και εγώ έτσι θυμόμουν και τους έστειλα email και μου είπαν ότι στέλνουν.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ενδιαφέρον... οπότε με βλέπω να το παραγγέλνω από amazon. Για καλό και για κακό τους έστειλα και εγώ ένα mail.

Πάντως, παρόλο που εδώ όντως λέει ότι στέλνουν Ελλάδα

http://amzn.to/iVMkkq

εδώ λέει ότι Mobile Phones στέλνουν μόνο UK...

http://amzn.to/kFN1GK

edit: argh, τα amazon links δεν παίζουν για κάποιο λόγο... τα έκανα bit.ly ;P

Edited by PropheT

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα δεν με πήραν ακόμα τηλέφωνο από το expansys και αρχίζω να ανυσηχώ... Τι σας λέει στην κατάσταση παραγγελίας στο internet?:worry:

Βέβαια να σημειώσω ότι τους έστειλα e-mail χθες και μου απάντησαν ότι οι αποστολές θα γίνουν μέχρι την Τρίτη...

Edited by kostas_pav

Βλέπω αρκετοί το έχετε ήδη παραγγείλει! Με το καλό να παραλάβετε και να το χαρείτε! :D

Μια απορία που έχω σχετικά με τις παραγγελίες από εξωτερικό είναι το θέμα του τελωνίου.. Δεν πληρώνετε κάτι?

Αν έρχεται από την Ε.Ε δεν υπάρχει πρόβλημα εισαγωγής στη χώρα? Μόνο από αυτά που έρχονται από Ασία ή Αμερική?

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

Βλέπω αρκετοί το έχετε ήδη παραγγείλει! Με το καλό να παραλάβετε και να το χαρείτε! :D

Μια απορία που έχω σχετικά με τις παραγγελίες από εξωτερικό είναι το θέμα του τελωνίου.. Δεν πληρώνετε κάτι?

Αν έρχεται από την Ε.Ε δεν υπάρχει πρόβλημα εισαγωγής στη χώρα? Μόνο από αυτά που έρχονται από Ασία ή Αμερική?

Από χώρες της Ε.Ε. δεν υπάρχουν τέλη εκτελονισμού ούτε διαδικασίες που πρέπει να γίνουν από τον αποστολέα/παραλήπτη.

Οι διαδικασίες εκτελονισμού αφορούν αποστολές από χώρες εκτός Ε.Ε..

Σημερσ με τηλεφωνωσαν απο expansys πεμπτη παρασκευη θα το εχω στα χερια μου

μεγιες:)..σε τι τιμη το πηρες?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Από χώρες της Ε.Ε. δεν υπάρχουν τέλη εκτελονισμού ούτε διαδικασίες που πρέπει να γίνουν από τον αποστολέα/παραλήπτη.

OK, ευχαριστώ!

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

Παιδιά μόλις διάβασα σε ένα blog ότι επίσημα η Samsung το λανσάρει την Δευτέρα 2 Μαΐου σε 120 χώρες με 140 παρόχους και ότι Ελλάδα θα το φέρει η Cosmote πρώτη μέσα στο Μάιο
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Αν ειναι να αγορασω με τιμολογιο σε ονομα εταιριας, τι γινεται με τα ηλεκτρονικα καταστηματα του εξωτερικου και τι με τα ελληνικα? σου επιστρεφεται ο ΦΠΑ? υπαρχουν χωρες οπως η Γερμανια και η Αγγλια, που αν δεν κανω λαθος δεν εχουν καν ΦΠΑ αλλα ενα αλλου ειδους φορο...φανταζομαι θα ναι αρκετοι αυτοι που θα το παρουν με εταιρικο ΑΦΜ οποτε εχει ενδιαφερον η απαντηση!

link please!!

http://allostyle.blogspot.com/2011/04/samsung-galaxy-s-ii-120.html

Λέει τιμή 530 € έξω αλλά εδώ την κόβω για μια ¨μικρη¨ στρογγυλοποιηση προς τα πάνω, δηλ 599 € στο χαλαρο

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Ενδιαφέρον... οπότε με βλέπω να το παραγγέλνω από amazon. Για καλό και για κακό τους έστειλα και εγώ ένα mail.

Πάντως, παρόλο που εδώ όντως λέει ότι στέλνουν Ελλάδα

http://amzn.to/iVMkkq

εδώ λέει ότι Mobile Phones στέλνουν μόνο UK...

http://amzn.to/kFN1GK

edit: argh, τα amazon links δεν παίζουν για κάποιο λόγο... τα έκανα bit.ly ;P

Και εγώ έτσι νόμιζα και τους είχα στειλει email και να τι μου απάντησαν:

I have checked your order #.... for "Samsung I9100 Smartphone" this item comes under 'Electronic & Photo' category of items and the items which come under this category are shipped to Greece addresses.

Ίσως πουλάνε και κινητά με συμβόλαιο και αυτά είναι στα Mobile phones.

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

Ο georgios29 σας απαντησε για τα περι amazon...

Για expansys το νουμερο που εμαθα για αρχικη παραλαβη ειναι αρκουντως εντυπωσιακο, πραγματικα.

Με το καλο σε οσους παραλαβουν πρωτοι.

Υ.Γ. Επισης, απο οσο μαθαινω εχει κανονικα ελληνικα, αλλα αυτο το μεταφερω με καθε επιφυλαξη πριν το δω κι εγω γιατι δεν ξερω ποια ακριβως ROM εχει αυτη η παρτιδα... Και στο μοντελο προπαραγωγης, παντως, υπηρχαν κανονικα ελληνικα (το λεω για οσους ενδιαφερονται).

Η οθόνη του παιδιά ΔΕΝ υπάρχει!!

Από εδώ και πέρα τίποτε λιγότερο από Super Amoled Plus!!!

Δείτε πόσο φτωχή μοιάζει η οθόνη του iphone 4 στο review του μηλοβαμμένου engadget!!

Are you with Us?

Η οθόνη του παιδιά ΔΕΝ υπάρχει!!

Από εδώ και πέρα τίποτε λιγότερο από Super Amoled Plus!!!

Δείτε πόσο φτωχή μοιάζει η οθόνη του iphone 4 στο review του μηλοβαμμένου engadget!!

Ενταξει, μην υπερβαλλουμε. ΔΕΝ ειναι καλυτερη απο αυτη του 4αριου. Ειναι στα ιδια επιπεδα και μπορεις να την κανεις πιο "φαντεζι" με τη ρυθμιση για oversaturation στα χρωματα, με λιγοτερη καθαροτητα στο κειμενο, αλλα φυσικα πιο εντυπωσιακη και χορταστικη λογω μεγεθους.

Κατα τα αλλα τα ειπαμε. Το best seller android για το ετος που διανυουμε...

Πόσα θα παραλάβει το expansys?:X

Μπορεί κάποιος που το έχει ήδη να επιβεβαιώσει ότι μπαίνει στο service mode (που υπάρχει και το netmonitor)? Ο κωδικός για το Samsung Galaxy S είναι *#*#197328640#*#* .

Ενταξει, μην υπερβαλλουμε. ΔΕΝ ειναι καλυτερη απο αυτη του 4αριου. Ειναι στα ιδια επιπεδα και μπορεις να την κανεις πιο "φαντεζι" με τη ρυθμιση για oversaturation στα χρωματα, με λιγοτερη καθαροτητα στο κειμενο, αλλα φυσικα πιο εντυπωσιακη και χορταστικη λογω μεγεθους.

Κατα τα αλλα τα ειπαμε. Το best seller android για το ετος που διανυουμε...

Ξεχνάς τις γωνίες θέασης και πόσο επηρεάζονται τα χρώματα όταν βλέπεις την οθόνη υπό γωνία (καθόλου σπάνιο φαινόμενο).

Και εκεί η Super Amoled Plus δεν έχει αντίπαλο...

Το overall score είναι πολύ μεγαλύτερο κατά γενική ομολογία φίλε μου!!!

Και εγώ iphone 4 έχω αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται...

Are you with Us?

Ξεχνάς τις γωνίες θέασης και πόσο επηρεάζονται τα χρώματα όταν βλέπεις την οθόνη υπό γωνία (καθόλου σπάνιο φαινόμενο).

Και εκεί η Super Amoled Plus δεν έχει αντίπαλο...

Το overall score είναι πολύ μεγαλύτερο κατά γενική ομολογία φίλε μου!!!

Και εγώ iphone 4 έχω αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται...

Την αλήθεια λέω κι εγω, απλά φοβάμαι ότι ο καθένας έχει τη... Δικιά του ;)

Οι γωνίες θέασης σε μια ips οθόνη είναι ήδη άψογες, οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία για τέτοιου μεγέθους οθόνες. Όπως είπα χρωματικά είναι στο ίδιο επίπεδο, το 4αρι έχει καλύτερο λευκό και καθαροτητα στο κείμενο χωρίς ζουμ, η δε του s2 είναι σαφώς εντυπωσιακοτερη σε μέγεθος και μπορεί να καταστεί και πολυ "λαμπερή" με την κατάλληλη ρύθμιση. Στα ματιά μου σε καμία περίπτωση δεν ήταν ανώτερη συνολικά, αφού τα είχα για πολυ ωρ δίπλα δίπλα, αλλα είναι τόσο εντυπωσιακή και λόγω μεγέθους που καθίσταται και πιο χρήσιμη τελικά...

Περί ορέξεως είναι αυτά παιδιά, εγώ μπορώ να πω οτι βρίσκω ποιο καλή την οθόνη του SE T10 επειδή έχει μεγάλη γραμματοσειρά :lol:

Ο κάθε κατασκευαστής κάνει την δικιά του προσέγγιση και χωρίς να θέλω να προτρέξω νομίζω η Samsung έχει κάνει εξαιρετική δουλειά.

Το μόνο που μένει να δει ο καθένας μας είναι πως του κάθεται στο χέρι και στην τσέπη. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

παιδιά ομολογώ δεν το περίμενα τόσο γρήγορα το gs2!!!:blink:

δεν το παρακολουθούσα συχνά το thread κ βλέποντας το αναμένεται σύντομα στο πλαίσιο τα έχασα λίγο..

ίσως η αγορά του 2x προ 2,5 εβδομάδων να ήταν λίγο βιαστική..

αλλά λόγω των 100 ευρώ δεν θα την κλάψω.

edit το ελπίζω δηλαδή :lol:

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Μόλις το παρήγγειλα από ΠΛΑΙΣΙΟ και whenever.....το φέρουν θα χαρώ επιτέλους για κάτι που πιστεύω θα αξίζει....όσο τσουχτερή και αν είναι η τιμή του......

Μόλις το παρήγγειλα από ΠΛΑΙΣΙΟ και whenever.....το φέρουν θα χαρώ επιτέλους για κάτι που πιστεύω θα αξίζει....όσο τσουχτερή και αν είναι η τιμή του......

To ερώτημα ειναι , ΠΟΤΕ θα το φερνουν ομως ...

Ξέρετε παιδιά αν τα αυτά που πουλάει το amazon.co.uk και το αγγλικό expansys έχουν καμία διαφορά από του ελληνικού expansys;

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι το ελληνικό έχει αντάπτορα για το ρεύμα. Τίποτα άλλο;

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

To ερώτημα ειναι , ΠΟΤΕ θα το φερνουν ομως ...

Κανα δυο εβδομάδες το κόβω εγώ αλλά και πιο πολύ να είναι δεν πειράζει...μέχρι τότε θα έχει διαμορφωθεί και η τελική τιμή αφού και άλλες αλυσίδες θα το αναρτήσουν στα eshops τους οπότε θα πάει 569,579,589 ή κάτι τέτοιο τεσπα...;);)

Αποφάσισα αυτή τη φορά να μην πάρω παραεισαγωγή γιατί αν είναι να γλυτώσω 50-70 € σε ένα ήδη υψηλό ποσό πάνω από 500 και να αναρωτιέμαι αν θα καλυφθώ από πλευράς εγγύησης και ποια rom θα φοράει και....κλπ.,δεν έχει και πολύ νόημα-θα άξιζε για μένα κάτι τέτοιο μόνο αν γλύτωνα 150 €(πες το παίρνεις από Γερμανία χωρίς ΦΠΑ-κάτι σαν dutyfree ας πούμε..)για 50-70 δεν μου αρκεί ως κίνητρο γιατί πάλι με τα μεταφορικά βγαίνει στα 550-570 από τα διάφορα eshops.

Αλλωστε δεν βιάζομαι πλέον να το πάρω.....στο παρελθόν όσες (πολλές) φορές βιαζόμουν να έρθει/να πάρω το πιο καλό τελευταίο μοντέλο τάδε σχεδόν πάντα μου έβγαινε ξινό στο τέλος.......το καλό ας αργήσει αυτή τη φορά και ας αξίζει κιόλας........;):)

Κανα δυο εβδομάδες το κόβω εγώ αλλά και πιο πολύ να είναι δεν πειράζει...μέχρι τότε θα έχει διαμορφωθεί και η τελική τιμή αφού και άλλες αλυσίδες θα το αναρτήσουν στα eshops τους οπότε θα πάει 569,579,589 ή κάτι τέτοιο τεσπα...;);)

Αποφάσισα αυτή τη φορά να μην πάρω παραεισαγωγή γιατί αν είναι να γλυτώσω 50-70 € σε ένα ήδη υψηλό ποσό πάνω από 500 και να αναρωτιέμαι αν θα καλυφθώ από πλευράς εγγύησης και ποια rom θα φοράει και....κλπ.,δεν έχει και πολύ νόημα-θα άξιζε για μένα κάτι τέτοιο μόνο αν γλύτωνα 150 €(πες το παίρνεις από Γερμανία χωρίς ΦΠΑ-κάτι σαν dutyfree ας πούμε..)για 50-70 δεν μου αρκεί ως κίνητρο γιατί πάλι με τα μεταφορικά βγαίνει στα 550-570 από τα διάφορα eshops.

Αλλωστε δεν βιάζομαι πλέον να το πάρω.....στο παρελθόν όσες (πολλές) φορές βιαζόμουν να έρθει/να πάρω το πιο καλό τελευταίο μοντέλο τάδε σχεδόν πάντα μου έβγαινε ξινό στο τέλος.......το καλό ας αργήσει αυτή τη φορά και ας αξίζει κιόλας........;):)

καλησπερα

παρατηρησες ομως οτι και σε αυτο το ελληνικο eshop τα χαρακτηριστικα του κινητου παραμενουν στο 1ghz

πραγματικα ελπιζω η Samsung hellas να δινει τοσο χαλια ενημερωση σε αυτα και μη ειναι κατι αλλο:wacko::wacko::wacko:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...