Jump to content

Nokia Series 40, Games, Applications, Wallpapers

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

gia sas paidia, na kano mia erotisi epidi eimai ligo asxetos apo auta, kserete to nokia 3200 ti eidous leitourgiko einai kai ti eidous paixnidia pernei; auta ta paixnidia pou lete edo kanoun gia auto; thanks.

Αρχικό Μήνυμα από τον bunisios

μηπως υπαρχει το today gia nokia series40 η εφαρμογη για το ποιος γιορταζει καθε μερα?

ευχαριστω :o

Ελπιζω να ειναι αυτο που ζητας :)

χμ... στο 6100 μου το today ενώ εγκαθίσταται κανονικά, δεν τρέχει :!:

γιατί?

Σπύρος

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον lemanis

χμ... στο 6100 μου το today ενώ εγκαθίσταται κανονικά, δεν τρέχει :!:

γιατί?

Σπύρος

Μα το πρόγραμμα το χει γράψει κάποιος φίλος ειδικά για siemens αν θυμάμαι καλά από την εποχή του sl45i οπότε δε παίζει σε nokia.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Παιδια σορι εχετε δικαιο δεν τρεχει στο τηλεφωνο. Το περιεργο ειναι οτι τρεχει κανονικα στον elulator του 7210 που εχω και το ειχα δοκιμασει εκει πριν το ανεβασω. Ποιος ξερει αβυσσος η ψυχη των κινητων :'( :wacko:

Παιδιά, πρόβλημα. Οταν εγκατέστησα το PC Suite, έκανα μετέπειτα τιs ρυθμίσειs με το 6100. Τωτα με το ΝΟΚΙΑ Αpplication Installer τα παιχνίδια τα εγκαθιστώ άνετα με τιs υπέρυθρεs. Oμωs, όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω games στο 7210, ενώ το βλέπει (αφου στο nokia appl.inst. γράφει... Συσκευή προορισμού...Νοkia 7210) αυτά λίγο πρίν η μπάρα ολοκλήρωσηs τηs μεταφοράs φτάσει στο 100% και ενώ βρήσκεται στο 85% περίπου, κολλάει και δεν ολοκληρώνει. Στο κινητό μέσα, δείχνει το εικονίδιο του game και πατώνταs, άνοιγμα μου λέει η ενέργεια απέτυχε. Τι φταίει; (memory free...400kb) games,,, 17 εωs και 60kb.

Αρχικό Μήνυμα από τον VIDEOMIX

Μπορώ να εγκαταστήσω και το PC SUITE 5.6 ενώ έχω εγκατεστημένο ήδη το 5.1; Μήπωs δουλεύει καλύτερα με αυτό τo 7210;

Nομίζω πως δε γίνεται αυτό, αυτόματα κάνει unistall τη προηγούμενη έκδοση για να περάσει τη καινούργια. Να σε ρωτήσω μήπως το παιχνίδι υπάρχει ήδη στο κινητό γιάτί τότε φτάνει στο 80% και μετά βγάζει Χ. Επίσης αν έχεις ήδη την έκδοση 5.1 βγάλε τη καινούργια και ξαναπέρασε τη παλιά μπας και φταίει αυτό.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από τον pan82

Να σε ρωτήσω μήπως το παιχνίδι υπάρχει ήδη στο κινητό γιάτί τότε φτάνει στο 80% και μετά βγάζει Χ

Οποια παιχνίδια και να προσπαθώ να βάλω, κάνει το ίδιο πράγμα. Ηρθε και εναs φίλοs μου πριν απο λίγο με 6610 και του έδωσα και αυτουνού, games. Μόνο το δικό μου δεν το δέχεται. :(

Επίσης αν έχεις ήδη την έκδοση 5.1 βγάλε τη καινούργια και ξαναπέρασε τη παλιά μπας και φταίει αυτό.

Την παλιά έχω εγκατεστημένη και όχι την καινούργια.

Αρχικό Μήνυμα από τον tonikar

Παιδια σορι εχετε δικαιο δεν τρεχει στο τηλεφωνο. Το περιεργο ειναι οτι τρεχει κανονικα στον elulator του 7210 που εχω και το ειχα δοκιμασει εκει πριν το ανεβασω. Ποιος ξερει αβυσσος η ψυχη των κινητων :'( :wacko:

τι εννοεις alulator μαλλον emulator λες τι εχει βγει emulator 7210 αν

ναι αν μπορεις πες μοθ ενα link για να το κατεβασω

το κινητο ειναι μερος της ζωης μας

Αρχικό Μήνυμα από τον giannispatra

τι εννοεις alulator μαλλον emulator λες τι εχει βγει emulator 7210 αν

ναι αν μπορεις πες μοθ ενα link για να το κατεβασω

Υπάρχει emulator 7210 εδώ και πολύ καιρό. Τον κατεβάζεις από το forum Nokia και συγκεκριμένα στο ακόλουθο link:

http://www.forum.nokia.com/main/1,6566,034-31,00.html

(χρειάζεται δωρεάν εγγραφή).

Για να τρέξουν οι εφαρμογές χρειάζεσαι επίσης (αν δεν το έχεις ήδη) το Java Runtime Environment (JRE) από το site της Sun:

http://java.sun.com/

this signature is under heavy construction

Αρχικό Μήνυμα από τον themis_17

Sto nokia 5100 pws ginete i egatastasi? ginete?

Φιλε μου δεν ξερω για το 5100. Αν καποιος αλλος φιλος ξερει ας πει.

ΔΕΝ ΥΠΑΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ

ΚΙΝΗΤΟ 7250ι τωρα αμα εχεις διαφορετικη εκδοση δεν το γνωριζω.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΟΗΤΟ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΝΑ APPL. ΠΟΥΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΜΕΣΩ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ??

το κινητο ειναι μερος της ζωης μας

Αρχικό Μήνυμα από τον giannispatra

ΔΕΝ ΥΠΑΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ

ΚΙΝΗΤΟ 7250ι τωρα αμα εχεις διαφορετικη εκδοση δεν το γνωριζω.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΟΗΤΟ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΝΑ APPL. ΠΟΥΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΜΕΣΩ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ??

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΟΚΙΑ SERIES 60 AΠΟ ΟΣΩ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...