estefan_ Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Γεια σας παιδια και χαρα σας, ειμαι φρεσκος εως κουταβι με το κινητο και προσπαθω εδω και τρεις μερες να κανω προσθηκη επαφων(μελων) στις ομαδες οπου εχω δημιουργησει πχ(οικογενεια, φιλοι, δουλεια κλπ). ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΟ ΡΕΜΑ. Ευχαριστω και συγχαριτηρια γι αυτο το παραθυρο επικοινωνιας...στην κοινωνια μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Καλησπέρα. Πριν από λίγες μέρες πήρα με την επιδότηση μου το LG Optimus Me P350. Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι και θα ήθελα την βοήθεια σας. Ενώ βρίσκω ασύρματα δίκτυα και το τηλέφωνο συνδέεται κανονικά, δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα, ουτε να μπώ στο market και γενικά καθόλου internet. Τι μπορεί να φταίει ; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Καλησπέρα. Πριν από λίγες μέρες πήρα με την επιδότηση μου το LG Optimus Me P350. Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι και θα ήθελα την βοήθεια σας. Ενώ βρίσκω ασύρματα δίκτυα και το τηλέφωνο συνδέεται κανονικά, δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα, ουτε να μπώ στο market και γενικά καθόλου internet. Τι μπορεί να φταίει ; Ευχαριστώ πολύ Κάνε data factory reset και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Αν το κάνω αυτό, δεν θα σβηστούν απο την συσκευή τα τηλέφωνα και τα μηνύματα ; Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Αν το κάνω αυτό, δεν θα σβηστούν απο την συσκευή τα τηλέφωνα και τα μηνύματα ;Nαι τα πάντα....πάρε backup και συγχρόνισε τις επαφές με το gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Μάλιστα, ευχαριστώ πολύ :) Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Για το Iphone έχουμε το Itunes. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το LG ? Που να συνδέουμε το κινητό στο PC και να κάνουμε backup και να περνάμε μέσα υλικό ; Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTza89 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Καλησπέρα, ξερει καποιος αν αυτο (http://androidforums.com/lg-optimus-me-p350/426838-rom-gingerbread-2-3-5-now-available-lg-p350.html) δουλευει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TZORILOS Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Μάλιστα, ευχαριστώ πολύ :) Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Για το Iphone έχουμε το Itunes. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το LG ? Που να συνδέουμε το κινητό στο PC και να κάνουμε backup και να περνάμε μέσα υλικό ; LG PC SUITE Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TZORILOS Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να στείλω κάτι π.χ ένα ringtone σε άλλο κινητό μέσω bluetooth? Προσπαθώ αλλά δε βρίσκω κάτι σχετικό μέσα στο κινητό ή κάποια παρόμοια εντολή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggnik20 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Έχω το LG Optimus Me (P350) και θέλω να το αναβαθμισω σε 2.3... Απ'όσο είδα στο internet έχει βγει για το Optimus One. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω (αν βέβαια γίνεται)? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 καταρχάς θα χρειαστεί να κρατήσεις κάποιο αντίγραφο ασφαλείας, οπότε χρειάζεσαι usb-drivers και PcSuite. τα βρήσκεις στη σελίδα της LG: http://www.lg.com/gr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp έχουν και οδηγίες εκεί. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsantzal Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Καλησπερα σε ολους ! Αποκτησα το κινητακι αυτο απο αναβαθμιση ! Ικανοποιημενος μεχρι στιγμης αν και ειναι το πρωτο μου android κινητο ! Το θεμα μου ειναι πως δεν μπορω να οργανωσω τις επαφες μου ενω κατι τετοιο το κανω στο LG PC SUITE ! Οταν φτιαχνω γρουπ στο κινητο δε βρισκει τις επαφες !!!! Αληθεια δεν ξερω τι να κανω !!! Καποιος να βοηθησει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Groovy Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 καλησπερα.τελικα υπαρχει official 2.3 για το Ρ350?μονο πειραγμενη ρομ εχω βρει στο νετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Παιδιά τι γίνεται με την 2.3 για το P350 ; Έχει βγει γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι. Μιλάω για την επίσημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Υπάρχει μια (beta) έκδοση της cm7. Για επίσημη rom διαβάζω στο xda ότι πολλοί ήρθαν σε επικοινωνία με την lg, η οποία είπε ότι δε θα βγει επίσημη 2.3 για το me ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman13 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Γεια και από μένα ................Δεν βρήκα πουθενά στο φόρουμ τίποτα για unlock .Το έχω πάρει από Γερμανία για δεύτερο κινητό αλλά είναι κλειδωμένο σε κάποια εταιρία...Υπάρχει τίποτα?Και κάτι ακόμα, δεν μπορώ να το βάλω σε recovery, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να εγκαταστήσω κάποια άλλη rom.:(:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyarvanitis Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 (edited) Καλησπερα παιδες και απο εμενα...η8ελα να κανω μια ερωτηση για το κινητο μας...πως μπορει να γινει hard reset δηλαδη να το παρουμε εργοστασιακο..χωρις κανενα προγραμα πανω ή settings πανω?γιατι με την επιλογη αποτο κιν μου κραταει μεσα google account και γενικα τα account's που ειχα αποθηκευμενα...απλος προκειτε να το παρει αλλο μελος της οικογενια και εχει δικα του για να ενημερωνετε γενικα..! Edited December 3, 2011 by tonyarvanitis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Καλησπερα παιδες και απο εμενα...η8ελα να κανω μια ερωτηση για το κινητο μας...πως μπορει να γινει hard reset δηλαδη να το παρουμε εργοστασιακο..χωρις κανενα προγραμα πανω ή settings πανω?γιατι με την επιλογη αποτο κιν μου κραταει μεσα google account και γενικα τα account's που ειχα αποθηκευμενα...απλος προκειτε να το παρει αλλο μελος της οικογενια και εχει δικα του για να ενημερωνετε γενικα..! Ρυθμίσεις / Απόρρητο / Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyarvanitis Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Οκ...παει αυτο...ευχαριστω για την βοηθεια...τωρα ομως θελω να κανω και sd φορματ.?γινετε μεσα απο το κινητο?και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Οκ...παει αυτο...ευχαριστω για την βοηθεια...τωρα ομως θελω να κανω και sd φορματ.?γινετε μεσα απο το κινητο?και αν ναι πως? Εκεί υπάρχει και αυτό που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyarvanitis Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Ααα...δηλαδη με την διαδικασια Ρυθμίσεις / Απόρρητο / Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κανει και format την sd..?αμα ισχυει αυτο ειναι πολυ καλο..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Για να κάνεις format την κάρτα... Ρυθμίσεις / Αποθήκευση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Groovy Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 καποιος που να μπορει να μου στηλη το ελληνικο firmware που εχει το Ρ350 απο την LG γτ δεν το βρησκο πουθενα.και τα 3 αρχεια που εχει ποιο πισω στο ποστ δεν την εχουν μεσα.plzzzzzzzzzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggnik20 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Υπάρχει μια (beta) έκδοση της cm7. Για επίσημη rom διαβάζω στο xda ότι πολλοί ήρθαν σε επικοινωνία με την lg, η οποία είπε ότι δε θα βγει επίσημη 2.3 για το me ;) Κ πως θα κατεβάσουμε αυτή τη beta έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Κοίταξε εδώ! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts