Jump to content

tsantzal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsantzal

  1. tsantzal

    LG Optimus Me (P350)

    Καλησπερα σε ολους ! Αποκτησα το κινητακι αυτο απο αναβαθμιση ! Ικανοποιημενος μεχρι στιγμης αν και ειναι το πρωτο μου android κινητο ! Το θεμα μου ειναι πως δεν μπορω να οργανωσω τις επαφες μου ενω κατι τετοιο το κανω στο LG PC SUITE ! Οταν φτιαχνω γρουπ στο κινητο δε βρισκει τις επαφες !!!! Αληθεια δεν ξερω τι να κανω !!! Καποιος να βοηθησει ?
  2. Για σας παιδια ειμαι και εγω κατοχος του ΜΟΝΤΕ εδω και ενα μηνα . Πολυ καλο κινητο για τ λεφτα του και πολυ ικανοποημενος πο την καθημερινη του λειτουργια . Δυστυχως η samsung μας δυσκολεψε με την java , αλλα χαρη στην προσπαθεια σας βγαλαμε ακρη τελικα !!! Απο το Wetravel εχω προβλημα με της οδηγιες πλοηγησης δεν ακουγονται καθαρα η ακουγονται μισες , ξερει κανεις κατι ? Μηπως υπαρχει καπου το αρχειο να τις κατεβασουμε και παλι ? Οι χαρτες επισις φενετε να εχουν ελλειψεις γνωριζετε αν υπαρχουν αλλοι η αν θα υπαρξρι καποια νανανεωση αυτων που εχουμε ? Ευχαριστω και παλι ολη την ομαδα που ασχολειται και μας βοηθα ολους !!!
  3. Καλισπερα σε ολους! Ειμαι κατοχος sgh i560 εδς και 8 μηνες. 1. οι χαρτες γαρμιν που πιρα μαζι με το κινιτο ειχαν λαθος κωδικο αναγνωριστικου για το gps ηταν γαι NOKIA και οχι για SAMSUNG αφου ταλαιπωριθηκα για 2 μερες μονος τι λυση την εδωσε ενας υπαληλος καταστηματος γερμανος που εσπασε το προγραμμα και εβαλε αλλο κωδικο, ετσι επαψε να ψαχνει για το bluetooth και το gps!!! 2. φυσικα και η μπαταρια μετα δυσκολιας κρατουσε πανω απο 16 ωρεσ με ελαχιστη χρηση, αλλαζοντας το ονομα του cardrunner.dll σε cardrunner2.dll το προβλημα ξεπεραστηκε και τωρα φτανουμε οριακα τα 3 24ωρα !!! 3. ξαφνικα κανει απο μονο του επανεγκατασταση του garmin (μια φορα καθε 2 μηνο) ΠΡΟΣΟΧΗ παλι αλλαξτε το ονομα του αρχειου μια και αυτο ξαναδιμιουργειται καθε φορα που το κανουμε εγκατασταση. 4. εκδοση λογισμικου i560XXHB3 . Ευχαριστω ολους γιατι χωρις τη βοηθεια σας θα το χα σπασει εδω και καιρο!!! Θα θελα να μαθω πως να αναβαθμισω το firmware και αν θα κερδισω κατι απο αυτο!!! Θα πρεπει να αποθηκευσω επαφες και λοιπα ??? Υπαρχει περιπτωση να χαθουν? Περιμενω την απαντηση σας !!! Ευχαριστω πολυ και παλι!!!
×
×
  • Create New...