Jump to content

Samsung Galaxy Ace (S5830)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε Left_ace, γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό.

Βέβαια τελευταία νομίζω ότι αργεί πολύ (δηλ. όταν πατάω να μπω στον κατάλογό μου, μπορεί να κάνει και 5-6 δευτερόλεπτα). Η κάρτα SD εχει ακόμα 1,6GB free ενω το τηλ έχει 26,40MB ... Δεν ξέρω τι να πω....Μήπως είναι κανένας ιος???

Εαν μπαινεις σε μαρκετ εκτος της google....ΠΡΟΣΕΧΕ.

Γιατι δε κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων να δεις;

Θα σου λυσει και το προβλημα του 'ραθυμου' καταλογου.

Εαν το κανεις κανε back up γιατι χανονται τα παντα.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω ένα Galaxy Ace με κάρτα μνήμης μεγέθους 2GB αλλά θα ήθελα να πάρω μια μεγαλύτερη ώστε να χωράει περισσότερα δεδομένα. Αυτό που δεν γνωρίζω όμως είναι αν τα τηλέφωνα που έχω ήδη αποθηκευμένα είναι στην μνήμη του τηλεφώνου ή στην κάρτα. Δηλαδή όταν πάρω την καινούργια κάρτα θα πρέπει να μεταφέρω σε αυτήν τα τηλέφωνα μέσω υπολογιστή;

Ευχαριστώ. :)

Έχω ένα Galaxy Ace με κάρτα μνήμης μεγέθους 2GB αλλά θα ήθελα να πάρω μια μεγαλύτερη ώστε να χωράει περισσότερα δεδομένα. Αυτό που δεν γνωρίζω όμως είναι αν τα τηλέφωνα που έχω ήδη αποθηκευμένα είναι στην μνήμη του τηλεφώνου ή στην κάρτα. Δηλαδή όταν πάρω την καινούργια κάρτα θα πρέπει να μεταφέρω σε αυτήν τα τηλέφωνα μέσω υπολογιστή;

Ευχαριστώ. :)

Καμιά σχέση με κάρτα μνήμης. Τα τηλέφωνα αποθηκευονται στη συσκευή και αν έχει συγχρονισμό στο Gmail βρίσκονται και εκεί σε περίπτωση που πάθει κάτι το κινητό.

Παιδιά γιατί σε ένα κινητό gt-s5839i(Με android 2.3.6 από cosmote και όλα μαμά) που έχει αρκετό ελεύθερο χώρο στην εξωτερική κάρτα sd αλλά όχι στην εσωτερική κάρτα βγάζει συνέχεια το μήνυμα ότι δεν έχει αρκετή μνήμη που είναι λογικό.

Επίσης συχνά βγάζει το μήνυμα "Μνήμη ημερολογίου πλήρης"

Δεν υπάρχει επαρκής χωρος αποθήκευσης συστήματος

Με βάση το πρόγραμμα app mgr iii έχουμε τους εξής χώρους και gb:

Δυνατότητα & συσκευή μόνο:

ολική 189.9mb διαθέσιμη: 16.69mb

sd κάρτα:

ολική 7,49gb διαθέσιμη 5.68gb

Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό χωρίς να γίνει ρουτ το κινητό ή να περάσουμε κάποια custom rom και αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης του κινητοί??

Αν όχι αν το κάνουμε απλά ρουτ χωρίς να αλλάξουμε απολύτως τίποτα άλλο θα μπορούμε να μεταφέρουμε αρκετές εφαρμογές στην sd card ακόμα και εφαρμογές του συστήματος ώστε να ελευθερώσουμε χώρο στην εσωτερική μνήμη του κινητού και να μην μας πρήζει συνέχεια με τα παραπάνω μηνύματα?

Edited by fits13

γιατι οπως γραφεις εχεισ 18Mb ελευθερα στο συστημα

με ροοτ θα δεισ διαφορα μονο αν υπαρχουν προγραμματα προεγκατεσημενα που δεν τα χρειαζεσαι οποτε μπορεισ να τα βγαλεις και να ελευθερωσεις χωρο , οπως google maps facebook samsung apps.

αν τα χρησιμοποιεις δεν 8α καταφερεισ τιποτα με ροοτ , ομοιως με custom ρομ δεν θα καταφερεισ πολλα παραπανω απο οτι αν απλα αφαιρεσεισ μερικεσ αχριστεσ εφαρμογες.

προσωπικα ειμαι τις αποψης να κανεισ ροοτ να αφαιρεσεισ μερικεσ αχριστες εφαρμογες εγκατεστησε το system cleanup να μεταφερεις μερικεσ εφαρμογες που δεν κανεισ Update απο το data στο system (μαζι με Odex αν υπαρχει) και εισαι ετοιμος

Τι ακριβως κανει το προγραμμα "system cleanup"?

Μεταφερεις δηλαδη οσες εφαρμογες δεν κανεις update απο το data στον system folder και μετα δεν μπορεις να τα κανεις γενικοτερα update?

κανει freeze απεγκατασταση και μετακινηση εφαρμογων

σου ειπα να μεταφερεισ οσες δεν κανεισ update γιατι αν τους κανεισ θα σου πιανουν διπλο χωρο , για οικονομια χωρου δηλαδη

ξεχασα

ακομα μπορεισ να μεταφερεις εφαρμογες στη sd

Edited by qsd330

Παιδια ενω εχω κανονικα μια sd card στο κινητο των 8gb οταν παω στο recovery menu και παταω την επιλογη update from sd card μου βγαζει το εξης μηνυμα:

E: failed to mound /sdcard (No such file or directory)

E: can't mound /sdcard

Δοκιμασα και αλλη sd card των 512mb με τα ιδια ακριβως αποτελεσματα.

Γιατι συμβαινει αυτο στο gt-s5839i με android 2.3.6?

Επισης η επιλογη που εχουν ολα τα samsung στο recoveru menu wipe cache partition αν την επιλεξουμε σβηνει δεδομενα του χρηστη και ρυθμισεις ή απλα σβηνει προσωρινα αρχεια και τιποτα αλλο?

Δυστυχως αν δεν ειναι ρουτ το κινητο καποιες ΔΕΝ μπορεις να τις μεταφερεις και οπως ειδατε δεν μπορω να το κανω ρουτ γιατι δεν μου ανανγωριζει την καρτα μνημης sd στο recovery menu του ενω οταν ανοιξει το κινητο μια χαρα την αναγνωριζει.

Edited by fits13

Παιδιά σα ευχαριστώ όλους που απαντάγατε σε ότι βλακεία σας ρώταγα και προσπαθούσατε να με βοηθήσετε αλλά επειδή αγανάκτησα πήγα το πούλησα και πήρα το Ace 2 και βρήκα την υγειά μου!! Το μόνο που μένει τώρα είναι να μ κάνουν αναβάθμιση σε 4.2 αλλά μου φαίνεται αργεί ακόμα, παντού διαβάζω ότι ξεκίνησαν αναβαθμίσεις αλλά πουθενά η ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμη...!! Πάντως είναι καλύτερο από το Ace

Παιδιά σα ευχαριστώ όλους που απαντάγατε σε ότι βλακεία σας ρώταγα και προσπαθούσατε να με βοηθήσετε αλλά επειδή αγανάκτησα πήγα το πούλησα και πήρα το Ace 2 και βρήκα την υγειά μου!! Το μόνο που μένει τώρα είναι να μ κάνουν αναβάθμιση σε 4.2 αλλά μου φαίνεται αργεί ακόμα, παντού διαβάζω ότι ξεκίνησαν αναβαθμίσεις αλλά πουθενά η ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμη...!! Πάντως είναι καλύτερο από το Ace

Μα για αυτό υπάρχει το forum...

Καλησπερα Παιδες.

Το κινητο σερνεται..και κλασσικα η μνημη εχοντας 5-10 εφαρμογες μεσα ειναι γεματη. Τις εχω μεταφερει στην καρτα μνημης αλλα και παλι εχει προβληματακια. κολλαει, αργει κτλ κτλ

Μηπως καμια custom rom θα το βοηθουσε να ανασανει λιγο?

Αν ναι, ποια εχετε δοκιμασει και λειτουργει μια χαρα?γιατι μπηκα στο xda και χαθηκα..πολλες επιλογες για ρομ (ειχαν ακομα και android 4.1 )

Ποια θα ηταν η ιδανικη για το κινητο?Αν συνεχισει να κολλαει ετσι, θα το δωσω με ενα 60αρι και θα παω να τσιμπησω κανα zopo Κτλ..

προσωπικα φιλε μου αλλη rom δεν θα εβαζα εκει ξεκινανε καινουρια θεματα......

αλλα πριν απο αυτο .... πιο ace εχεις 5830-5830ι-5839ι????

το εχεις rootαρει??

• 2 weeks later...

Καλησπερα στο φορουμ! Κατοχος του ace gt-s5830 κ γω κ πριν λιγες μερες διαβαζα και πειραματιζομουν.

Ειχα περασει την 2.3.6 καποτε εντελως στην τυχη και δεν θυμαμαι καν πως το ειχα κανει και τις τελευταιες μερες αφου τα διαβασα καλυτερα και κατανοησα καποια πραγματα πειραματιστηκα παλι και εκανα update σε 4.2.2 JB. To εκανα root στην αρχη μετα εγκατεστησα CWM και με ενα update.zip που περασα στην sd ενημερωθηκε κανονικα.

Το προβλημα ειναι οτι μου φαινεται οτι το κινητο κολλαει λιγο παραπανω απ'οτι πριν κ η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα.

Επειδη χαθηκα με ολα αυτα και δεν θελω να το ρισκαρω να πεσω σε bootloop πως μπορω τωρα να περασω μια επισημη rom?

Ενα λινκ για το πως να κατεβασω την εκδοση και να μου προτεινεται μια απλη και καλη ρομ θα ηθελα!

Έχει μια φίλη το εν λόγω κινητό αλλά παρουσίασε το εξής πρόβλημα: Το ανάβεις το κινητό και στην εισαγωγή pin πατάει ΜΟΝΟ του ότι θέλει. Κάαααααααααποια στιγμή αφού (ίσως) καταφέρεις να βάλεις το pin πατιούνται ΜΟΝΑ τους διάφορα από το μενού. Άλλα πατάς άλλα βγαίνουν. Από τα πολλά κατάφερα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Μάλλον έχει κάτι η οθόνη αφής? Κάποιος που έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα (πέρα του να αλλάξεις οθόνη.Επίσης εκτός εγγύησης)?

Έχει μια φίλη το εν λόγω κινητό αλλά παρουσίασε το εξής πρόβλημα: Το ανάβεις το κινητό και στην εισαγωγή pin πατάει ΜΟΝΟ του ότι θέλει. Κάαααααααααποια στιγμή αφού (ίσως) καταφέρεις να βάλεις το pin πατιούνται ΜΟΝΑ τους διάφορα από το μενού. Άλλα πατάς άλλα βγαίνουν. Από τα πολλά κατάφερα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Μάλλον έχει κάτι η οθόνη αφής? Κάποιος που έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα (πέρα του να αλλάξεις οθόνη.Επίσης εκτός εγγύησης)?

Λογικά το έριξε κάτω η το συμπιεσε υπερβολικά μεσα σε καμία τσέπη.

Μαλλον το δεύτερο.

Αλλαγή digitizer μόνος σου/της αν δεν ειναι στην εγγύηση και δε θέλει να πληρώσει πολλά για μια οθόνη (ίσως περισσότερα και απο την πραγματική αξία της συσκευής σήμερα).

Πολύ απλό είναι , βίντεο

Ανταλλακτικά κλασικά ebay στα 10-11€

Ενα στην τύχη εδώ

Ήθελα να ρωτήσω το εξής

Έχω το Samsung galaxy ace gt s5830i . Προσπαθώ να το ανοίξω μέσω recovery mode (πατώντας τα πληκτρα Volume up+home + power και το μονο που κανει είναι να έιναι στην οθόνη που δειχνει την μάρκα του κινητού και να μην μπαίνει πουθενά . Τι μπορω να κάνω ? και κανονικα να το ανοιξω μένει κολλημένο στην συγκεκριμένη οθόνη και δεν προχωραει

Ήθελα να ρωτήσω το εξής

Έχω το Samsung galaxy ace gt s5830i . Προσπαθώ να το ανοίξω μέσω recovery mode (πατώντας τα πληκτρα Volume up+home + power και το μονο που κανει είναι να έιναι στην οθόνη που δειχνει την μάρκα του κινητού και να μην μπαίνει πουθενά . Τι μπορω να κάνω ? και κανονικα να το ανοιξω μένει κολλημένο στην συγκεκριμένη οθόνη και δεν προχωραει

Home+power για recovery

Καλησπερα σε ολους.

Θελω να παρω τα SMS απο το κινητο και να τα εχω στο pc ακομα και οταν δεν συνδεω το κινιτο. Καπως δλδ να μπορω να τα διαβαζω.

Υπαρχει τροπος? (Η μελλοντικα να τα περασω σε αλλο android).

Εβαλα το SMS TO TEXT κανει save αλλα δεν μπορω να βρω που το βαζει το αρχειο

Edited by jvp4ant

Καλησπερα σε ολους.

Θελω να παρω τα SMS απο το κινητο και να τα εχω στο pc ακομα και οταν δεν συνδεω το κινιτο. Καπως δλδ να μπορω να τα διαβαζω.

Υπαρχει τροπος? (Η μελλοντικα να τα περασω σε αλλο android).

Εβαλα το SMS TO TEXT κανει save αλλα δεν μπορω να βρω που το βαζει το αρχειο

Δοκίμασε το "MyPhoneExplorer".

Κάνει ακριβώς αυτό που θες...

Μεταξύ πολλών άλλων πραγμάτων, βλέπεις (και διαχειρίζεσαι) τα SMS από τον υπολογιστή.

Edited by Yoda
May The Force Be With You...

Παιδια ενω μεχρι προτεινως δουλευε κανονικα το κινητο(Gt-s5839i) οταν το συνδεα στον υπολογιστη μεσω καλωδιου πλεον οταν το συνδεω σε εναν οποιοδηποτε υπολογιστη ακους τον ηχο και καλα οτι συνδεθηκε αλλα ο υπολογιστης ΔΕΝ το βλεπει πουθενα.

Και δεν βλεπω και στο μενου ρυθμισεις καπου να ενεργοποιησω να δειχνει την καρτα μνημης sd ο υπολογιστης σαν φλασακι.

Τι στο καλο συμβαινει ξαφνικα ρε παιδια?

Καμια λυση εχετε να προτεινετε?

Edited by fits13

ο υπολογιστης λογικα φταιει. δοκιμασες αλλον?

απεγκατεστησε και ξαναεγκατεστησε το kies και λογικα θα φτιαξει μαλλον οι drivers εχουν θεμα

δεν μου φαινεται να φταιει το τηλ

οταν το συνδεα στον υπολογιστη μεσω καλωδιου πλεον οταν το συνδεω σε εναν οποιοδηποτε υπολογιστη ακους τον ηχο και καλα οτι συνδεθηκε αλλα ο υπολογιστης ΔΕΝ το βλεπει πουθενα.

απεγκατεστησε και ξαναεγκατεστησε το kies και λογικα θα φτιαξει μαλλον οι drivers εχουν θεμα

Κι εγώ αυτό πιστεύω ότι φταίει...

Το έχω πάθει κι εγώ 2-3 φορές.

Ξαναβάλε ΚΙΕΣ

Edited by Yoda

ο υπολογιστης λογικα φταιει. δοκιμασες αλλον?

δεν μου φαινεται να φταιει το τηλ

Εννοειτε οτι δοκιμασα και σε αλλον που το samsung galaxy s2 & pocket plus μια χαρα δουλευαν.

Και ΔΕΝ χρειαζεται το samsung kies ενας υπολογιστης για να δει απλα το κινητο σαν φλασακι και να εχεις προσβαση στους φακελους του κινητου.

Και ΔΕΝ χρειαζεται το samsung kies ενας υπολογιστης για να δει απλα το κινητο σαν φλασακι και να εχεις προσβαση στους φακελους του κινητου.

Oχι αλλά νομίζω ότι χρειάζεται τους drivers του συγκεκριμένου κινητού (για να το δει έστω και σα φλασάκι)

τους οποίους όμως τους βάζει το ΚΙΕΣ.

Ξαναπέρασε μία το ΚΙΕΣ όπως είπε και ο φίλος qsd330 από πάνω δε χάνεις τίποτε...

2-3 φορές το έχω αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα (δε βλέπει το κινητό ούτε σα φλασάκι) και ξαναβάζοντας το ΚΙΕΣ λύθηκε.

Edited by Yoda

• The title was changed to Samsung Galaxy Ace (S5830)