Jump to content

akis6

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About akis6

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 18

akis6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λοιπον επειδη και γω δεν ξερω πολλα πολλα κ ολα τα βρηκα βημα βημα..Εφοσον εχεις κανει επαναφορα προσφατα θα σου προτεινα να ξανακανεις αλλη μια και να το πας απο την αρχη. Κατεβασε το mobileuncle και αστο οπως εχει.(Επειδη κατεβαζα apps αβερτα και εκανα πολλες δοκιμες δεν ειμαι σιγουρος αν εχω πειραξει κατι αλλο.Θα σου πω τι πιστευω εγω πως δουλεψε σε μενα.) Κατεβαζεις απο εδω το zip του rosmodelo στην 3-4 σελιδα αυτου του ποστ πρεπει να ειναι.Κανεις unzip και το αρχειο "my gps.conf" το μετονομαζεις σε "gps.conf" και αποθηκευσε το καπου αλλου γτ μεσα στο zip εχει κι αλλο "gps.conf". Μετα κατεβασε απο εδω https://www.dropbox.com/sh/obj2tl9lc95rkc1/AslZ-XLKAF και τα 3 αρχεια που εχει. Περασε τα και 4 στην sd card και μπες μετα στον root explorer(εγω χρησιμοποιησα τον root broswer) Αλλαξε πρωτα τα permission στους φακελους σου. (Κανε δοκιμες και θα τους καταλαβεις τους κωδικους.) Ο φακελος system ο δικος μου εχει αυτα τα permission rwxr-xr-x και ο φακελος etc παλι τα ιδια permission rwxr-xr-x. Αν μεσα στο φακελο misc εχεις καποιο παλιο gps.conf σβηστο. Πας πισω στην sd και παιρνεις το gps.conf και το αντιγραφεις στην παραπανω διαδρομη system/etc. To gps.conf εχει αυτα τα permission rw-r--r--. Τελος με αυτο. Μετα πηγαινε στο data/misc και αν εχει αρχεια epo.dat ή κατι αλλο παρομοια σβηστα. Τα δικα μου permissions για τον φακελο data ειναι rwxrwx--x και για τον φακελο Misc rwxrwx--t(πατας το sticky και τσεκαρεις το execute στο other για το t στο τελος). Αντεγραψε τα υπολοιπα 3 αρχεια που εχεις στην sd εκει μεσα. Και τα 3 αρχεια εχουν rw-r--r--. Βγαινεις εντελως ανοιγεις gps και κανεις reboot. Οταν ανοιξει αν πας παλι στο φακελο data/misc λογικα το epomd5 θα εχει εξαφανιστει. Και αν πας στις ρυθμισεις/προσβαση τοποθεσιας/δορ. gps/ρυθμισεις epo πλεον στις πληροφοριες του αρχειου epo θα σου εχει ημερομηνιες. Τικαρε τα ολα εδω μεσα.Οτι εχει. Τελος ανοιξε το mobileuncle πατα τα hot/full/agps restart και αν εισαι εξω περιμενε στην οθονη με τα satellites.Ενα πενταλεπτο και παραπανω περιμενα εγω..Στο μπαλκονι εκανα τη δοκιμη. Πιστευω να τα εγραψα αναλυτικα και να σε βοηθησω..κ γω στην τυχη τα δοκιμαζα ολα!
  2. Μετα απο αμετρητες προσπαθειες και πολυ διαβασμα τελικα τα καταφερα κ εγω! Κατεβασα τα τελευταια epo files χειροκινητα απο εδω και τα περασα εκει που γραφει μεσα στο post και μετα περασα και το gps.conf που παλι χειροκινητα χωρις το faster gps. Το βασικο ειναι το root και τα σωστα permissions στα αρχεια.Την πρωτη φορα αργησε να κλειδωσει και απογοητευτικα για αλλη μια φορα αλλα το αφησα και τελικα κλειδωσε δορυφορους. Στην δευτερη προσπαθεια κλειδωσει σε λιγοτερο απο 20 sec.Και μετα απο reboot παλι τον ιδιο χρονο εκανε. Προς το παρον δλδ ειναι οκ δεν ξερω βεβαια αν θα χρειαζεται να κατεβαζω καθε λιγο τα epo files.
  3. Ρε παιδια δωστε λιγη βοηθεια γτ εχω παλαβωσει κ γω με τα τοσα που εχω διαβασει... Καταρχην εχω το neken n6. Εχει γινει root κανονικα και μετα απο πολλες προσπαθειες για να το πετυχω τελικα εγινε επαναφορα ρυθμισεων για να το παρω απο την αρχη.. Ξεκιναω απο το πιο απλο.. Με το mobileuncle δεν κανει download το epo και συνεχεια μου βγαζει μηνυμα epo update failure.Μεχρι το 25 παει μερικες φορες και μετα τπτ.. Επισης οταν πηγαινω στην επιλογη ygps στην καρτελα satellite δεν μου εμφανιζει ουτε εναν δορυφορο.ουτε κοκκινο ουτε πρασινο δλδ..
  4. Καλησπερα στο φορουμ! Κατοχος του ace gt-s5830 κ γω κ πριν λιγες μερες διαβαζα και πειραματιζομουν. Ειχα περασει την 2.3.6 καποτε εντελως στην τυχη και δεν θυμαμαι καν πως το ειχα κανει και τις τελευταιες μερες αφου τα διαβασα καλυτερα και κατανοησα καποια πραγματα πειραματιστηκα παλι και εκανα update σε 4.2.2 JB. To εκανα root στην αρχη μετα εγκατεστησα CWM και με ενα update.zip που περασα στην sd ενημερωθηκε κανονικα. Το προβλημα ειναι οτι μου φαινεται οτι το κινητο κολλαει λιγο παραπανω απ'οτι πριν κ η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα. Επειδη χαθηκα με ολα αυτα και δεν θελω να το ρισκαρω να πεσω σε bootloop πως μπορω τωρα να περασω μια επισημη rom? Ενα λινκ για το πως να κατεβασω την εκδοση και να μου προτεινεται μια απλη και καλη ρομ θα ηθελα!
  5. Ναι σωστα τωρα ειδα οτι τον εχεις γραψει εσυ τον οδηγο! Μηπως θα επρεπε να κατεβασω την εκδοση 4.0? Δεν ξερω αν παιζει αυτο ρολο.. Ο bootlader οταν ανοιγε στην αρχη ηταν λευκη οθονη με μαυρα γραμματα κ δεν μπορουσα να κανω τπτ.. Εκανα update και περασα την 00.29 εκδοση μετα εκανα root και μετα ακολουθησα τον παραπανω οδηγο. Απλα τα αναφερω για να δω μηπως εκανα εγω καπου λαθος και που εγινε αυτο για να μαθαινω..? Και για να το ξερει ο επομενος που θα προσπαθησει... Οπως κ να'χει το κακο εγινε.. Βρηκα στο e-bay καποιοι που προσφερουν jtag service. Δεν θα βγαλω ακρη ουτε κ εκει? Να το στειλω πισω μου φαινεται πιο πολυπλοκο γτ το κιν το βρηκα μεσω e-bay και επικοινωνησα με τον πωλητη και τελικα το πηρα μονο μεσω paypal και οχι e-bay γτ μου εκανε καλυτερη τιμη αν δεν το επαιρνα μεσω e-bay κ τωρα αντε να βρω αποδειξεις κλπ κ γενικα δεν γνωριζω τη διαδικασια να το στειλω πισω και δεν ξερω αν συμφερει τελικα. Παρεπιπτοντως παρα πολυ καλος οδηγος αναλυτικοτατος και ολοκληρομενος οδηγος!! Ασχετα αν δεν δουλεψε σε μενα..
  6. Αυτον εδω τον οδηγο ακολουθησα..Κανει install κλεινει και περιμενω με χαρα να ανοιξει.....Αλλα dead.....Δεν ξερω αν ειναι λαθος αυτος ο οδηγος που ακολουθησα. Το λαθος νομιζω ειναι οτι κατεβασα την 4.1 ενω ισως θα επρεπε να κατεβασω την 4.0. 2.1. How to flash locked (stock) bootloader.​ READ THE WARNING AT TOP THIS IS MAY HARD-BRICK YOUR PHONE​ NOTE: Do not Flash 4.0 Bootloader over 4.1​ 1. Download 4.0 or 4.1 and extract it.​ 2. Put your phone into bootloader mode and connect it to your PC.​ 3. Double-Click on FLASH_efused (locked bootloader).bat.​ 4. Your phone will auto restart.​ 5. Disconect it from PC and boot it up.​
  7. Με usb jig υπαρχει περιπτωση να ανοιξει σε dl mode?
  8. Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Εχω το κινεζικο Newman N2 και μετα απο καποιες προσπαθειες αναβαθμισης το κινητο πλεον ειναι νεκρο... :( Δεν ανταποκρινεται σε τπτ και σε κανενα συνδιασμο κουμπιων(και με μπαταρια μεσα-εξω και γενικα προσπαθησα πολλα). Ουτε το διαβαζει πλεον το λαπτοπ μου.. Μονο οταν το βαζω στο ρευμα αναβει το led του. Το κινητο το ειχα κανει root και πηγα να εγκαταστησω CWM και εκει εγινε η πατατα και εκλεισε το κιν κ δεν ξανανοιξε... Τι αλλο να κανω??Εχει κανεις καμια ιδεα πως να το επαναφερω?? Η εστω καποιο ελληνικο καταστημα που να μπορει να το επαναφερει?
×
×
  • Create New...