tolisfz6 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1843438 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1806471 αυτες οι 2 ειναι οι καλυτερες που κυκλοφορουν για s5830i εγω τις εχω χρησιμοποιησει σε s5839i και δουλευουν μια χαρα . και πολυ καλη αυτονομια μπαταριας Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...Θα τις δοκιμασω και εγω σε ενα s5830i να δω τι λενε.... Edit:Ενδιαφερθηκε και ενας φιλος με με 5839i....Οταν τις ειχες περασει εσυ στο 5839i με ποιο cwm το εκανες? Στα link που μου εδωσες εχει το cwm για 5830i....Αυτο κανει ή θελει αλλο? Edited September 5, 2012 by tolisfz6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 (edited) Διαβασα ποοοολλες σελιδες αλλα δεν εβγαλα συμπερασμα για την σωστη πρωτη φορτιση της μπαταριας... Το αφήνεις μέχρι να σε ειδοποιήσει ότι φουλαρε και το φορτίζεις όταν φτάσει 10/5/0%, κάπου εκεί. 3/4 φορές και έτοιμος Μετά φόρτιση όπου και αν βρίσκεται η.στάθμη της μπαταρίας. 1 πλήρη αποφόρτιση το μήνα είναι αρκετή. ευχαριστω πολυ!!! Edited September 9, 2012 by aurame Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosab39 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) Η δική μου εμπειρία με την GR2 μετά από 5 μήνες χρήση είναι εξαιρετική σταθερότητα και καλή αυτονομία. Όσον αφορά την έλλειψη της GR2 (δεν υποστηρίζονται Ελληνικά στο Samsung Keypad), δείτε στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330784&page=5 Edited September 9, 2012 by kosab39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Διαβασα ποοοολλες σελιδες αλλα δεν εβγαλα συμπερασμα για την σωστη πρωτη φορτιση της μπαταριας... Το αφήνεις μέχρι να σε ειδοποιήσει ότι φουλαρε και το φορτίζεις όταν φτάσει 10/5/0%, κάπου εκεί. 3/4 φορές και έτοιμος Μετά φόρτιση όπου και αν βρίσκεται η.στάθμη της μπαταρίας. 1 πλήρη αποφόρτιση το μήνα είναι αρκετή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrdesp4 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Καλησπέρα παιδιά, συγχαρητίρια και για το site και για ολους εσας που συμμετεχουν και απαντουν:).βασικα εχω πολλές απορίες.:Dαν και εχω το κινητό εδώ και ένα χρονο, τώρα ανακαλυψα καποια πραγματα.εχω καποιες αποριες και πραγματικά θα ηθελα την βοήθεια σας.καταρχην τι ειναι :Root, custom roml,toggles mod, filmware & reboot. :wacko: το ξέρω οτι τα έχετε πει και στις προηγουμενες σελίδες αλλα καταφερα να φτάσω μέχρι την 34 κ εκανα 3 ώρες να την διαβασω.νομιζω οτι έχω ψηλοκαταλάβει τι ειναι το root αλλα λετε όλοι οτι δεν αναλαμβανετε την ευθυνη για οτι γινει.τι θα μπορουσε δηλαδη να γινει?να χαλάσει το κινητό?επίσεις πως θα μπορουσα να κανω σωστη χρήση του root αφου δεν το ξερω?αν κανω root στην συσκευή μου,θεωρείται ότι έχει πειραχτεί το κινητό και χαλαει την εκγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bean Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 εχει κανεις κανει upgrade σε Ice Cream Sandwich και αν εμφανιστηκαν τιποτα προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Εγώ έχω βάλει την rc1 του maclaw.pl και το βασικότερο πρόβλημα (για μένα) είναι η κάμερα όπου υπολειτουργεί και χάνει to deep sleep με αποτέλεσμα η μπαταρία να τελειώνει σε μερικές ώρες. Μπορείς να κάνεις restart μετά αλλά δεν λέει. Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 εχει κανεις κανει upgrade σε Ice Cream Sandwich και αν εμφανιστηκαν τιποτα προβληματα Δεν υπάρχει update για ICS, μόνο κάποιες custom roms Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrdesp4 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Δεν υπάρχει update για ICS, μόνο κάποιες custom roms τι είναι οι custom roms? επίσης σου είναι εύκολο να μου πεις για το root που ρωτάω και πιο πάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 τι είναι οι custom roms? επίσης σου είναι εύκολο να μου πεις για το root που ρωτάω και πιο πάνω? Διάβασε το παρακάτω και θα καταλάβεις : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarinosm Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Έχω αγοράσει από Vodafone το GT S5830 με Android 2.3.3. Διάβασα εδώ ότι για το συγκεκριμένο μοντέλο υπάρχει διαθέσιμη η 2.3.6 (πάντα χωρίς root). Ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί τόσο από KIES όσο και από την συσκευή μέσω του λογ/σμού Samsung που δοκίμασα. φαίνεται ότι η 2.3.3 που έχει, είναι και η πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού. Μπορώ να περάσω την 2.3.6; Έχει διαφορές με την 2.3.3; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) έχει δοκιμάσει κανεις αυτή τι rom? [ROM][CM9][Rc1] S3-EVOLUTION-beta-3.1 [05/09/12][2.6.35.14(nims11)] αν θέλει κάποιος να μου εξήγηση πως βάζω την rom πέρα από τα συνηθισμένα λέει να έχω Ext3 or Ext4 Partition ! τα φτιάχνω, την rom την βάζω μέσα στο Partition που θα φτιάξω ? η στην υπόλοιπη SD? Edited September 13, 2012 by ns11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Έχω αγοράσει από Vodafone το GT S5830 με Android 2.3.3. Διάβασα εδώ ότι για το συγκεκριμένο μοντέλο υπάρχει διαθέσιμη η 2.3.6 (πάντα χωρίς root). Ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί τόσο από KIES όσο και από την συσκευή μέσω του λογ/σμού Samsung που δοκίμασα. φαίνεται ότι η 2.3.3 που έχει, είναι και η πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού. Μπορώ να περάσω την 2.3.6; Έχει διαφορές με την 2.3.3; Ευχαριστώ Η πιο προσφατη ειναι η 2.3.5 για κινητο vodafone, διαφορες υπαρχουν, οχι τιποτα σπουδαιο αλλα κατα την γνωμη μου το κινητο γινεται και πιο αργο. Εγω αναγκαστηκα να το κανω root για να αφαιρεσω τις εφαρμογες που βαζει η vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarinosm Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Η πιο προσφατη ειναι η 2.3.5 για κινητο vodafone, διαφορες υπαρχουν, οχι τιποτα σπουδαιο αλλα κατα την γνωμη μου το κινητο γινεται και πιο αργο. Εγω αναγκαστηκα να το κανω root για να αφαιρεσω τις εφαρμογες που βαζει η vodafone. Το αργό γίνεται ακόμα πιο αργό δηλαδή...; :wacko: Χωρίς root δηλαδή, μάλλον δεν μπορώ να το αναβαθμίσω. Σ ευχαριστώ για την απάντησή σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 (edited) εχω ενα προβλημα παιδια... εχω το κινητο περιπου ενα 6 μηνο... στην αρχη ηταν μια χαρα αλλα εδω και δυο μερες εχει κολλησει ο μετρητης που μου δειχνει την κατασταση της μπαταριας της συσκευης... (ρυθμισεις-πληροφοριες σχετικα με το τηλ.-χρηση μπαταριας) εχει κολλησει αυτο εκει πανω που λεει ποσες ωρες/μερες εχω το κινητο ενεργο! ενω το κλεινω και το ξανα ανοιγω συνεχιζει ο μετρητης απο κει που ειχε μεινει και οχι απο την αρχη που κανονικα θα επρεπε! εχω δοκιμασει πολλες φορες να βγαλω την μπαταρια για λιγο και να την ξανα βαλω μπας και φτιαξει αλλα τιποτα.... ο μετρητης συνεχιζει απο κει που ειχε μεινει... τι να κανω? ξερει κανεις? σκέφτηκα αρχικα να το παω εκει που το πηρα να το δουνε αλλα σιγουρα θα μου το κρατησουν για να το στειλουν στην εταιρεια για... ''σερβις'' και νομιζω οτι αν μπει ''χερι'' μεσα στην συσκευη και πειραχτει, μετα σιγα σιγα 8α μου βγαλει κ αλλα προβληματα! Edited September 14, 2012 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosab39 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Βρέθηκε λύση για την υποστήριξη Ελληνικών και στο Swype της GR2. Έτσι: Για το Swype http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4289077#post4289077 Για το Samsung keypad http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4275156#post4275156 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouboulaki Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ SITE ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Μ SMARTPHONE...ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2...ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 2?Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ???ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ????ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΜΕΣΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ SITE ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Μ SMARTPHONE...ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2...ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 2?Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ???ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ????ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΜΕΣΑ... 1. Για τέτοιες συζητήσεις απευθυνόμαστε αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 2. Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) παιδια επειδη εχω βρεθει αρκετες φορες να θελω να βγαλω φωτογραφια και δεν εχει μπαταρια το κινητο, εχει κατω απο 10% πείτε μου τι πρεπει να κανω να απενεργοποιήσω αυτην την χσζομαρα, για να μπορω να βγαζω οποτε θελω φωτογραφιες και με 2%. και το αλλο να μην κλεινει η φωτεινότητα αυτοματα παλι οταν πεφτει η μπαταρια, και ολη την ωρα παιδεύομαι να την ανεβασω! η βλακεια ειναι οτι το κινητο μπορει να βγαλει μιση μερα και να φτασει στο 10% και την υπολοιπη μερα να μην πεσει μεχρι το 5%:mad:οποτε συνεχεια παθαινω όλα απο τα παραπανω... Edited September 20, 2012 by sakisdani Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 παιδια επειδη εχω βρεθει αρκετες φορες να θελω να βγαλω φωτογραφια και δεν εχει μπαταρια το κινητο, εχει κατω απο 10% πείτε μου τι πρεπει να κανω να απενεργοποιήσω αυτην την χσζομαρα, για να μπορω να βγαζω οποτε θελω φωτογραφιες και με 2%. και το αλλο να μην κλεινει η φωτεινότητα αυτοματα παλι οταν πεφτει η μπαταρια, και ολη την ωρα παιδεύομαι να την ανεβασω! η βλακεια ειναι οτι το κινητο μπορει να βγαλει μιση μερα και να φτασει στο 10% και την υπολοιπη μερα να μην πεσει μεχρι το 5%:mad:οποτε συνεχεια παθαινω όλα απο τα παραπανω... Αυτό το εκνευριστικό με το 10% το κάνει μόνο το πρόγραμμα φωτογραφικής μηχανής της μαμάς του. Τα άλλα προγράμματα για φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο μάρκετ δε το κάνουν. Διάλεξε ένα που να σ αρέσει και βάλτο για 2ο. Εγώ πχ έχω εγκαταστήσει το camera360 που έχει και πολλά φωτογραφικά εφέ. Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Αυτό το εκνευριστικό με το 10% το κάνει μόνο το πρόγραμμα φωτογραφικής μηχανής της μαμάς του. Τα άλλα προγράμματα για φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο μάρκετ δε το κάνουν. Διάλεξε ένα που να σ αρέσει και βάλτο για 2ο. Εγώ πχ έχω εγκαταστήσει το camera360 που έχει και πολλά φωτογραφικά εφέ. ευχαριστω για την φωτογραφικη...για την φωτεινότητα μπορω να κανω κατι να μην πέφτει αυτοματα! Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JasonEV Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Εχω το ace ρουταρισμενο και εγκατεστησα το system clanup (πολυ καλη εφαρμογη) και προσπαθησα να βγαλω μερικες απο τις προεγκατεστημενες εφαρμογες. Εβγαλα το gmail, το προεγκατεστημενο office προγραμμα και μερικες ακομα εφαρμογες. Μετα κατεβασα και εβαλα μεσα στο system καποιες αλλες εφαρμογες οπως τον es explorer. το προβλημα μου ειναι οτι μετα απο τοσες απεγκαταστησεις εχω καταληξει με 16 mb ελευθερα στο system και 58 στο data. ειναι κακο να εχει τοσο λιγο ελευθερο χωρο το system; Γενικα νομιζω οτι δεν ειναι φυσιολογικο να εχω τοσο λιγο ελευθερο χωρο σε system και data για το πληθος των εφαρμογων που εχω. Ποσος ειναι ο default ελευθερος χωρος στο system του ace; Παράθεση http://jasonevphotos.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Καλησπέρα !! Υπαρχει τροπος να βαλω συντομευση π.χ. για το "ρυθμίσεις κλήσεων" ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Υπάρχει δυνατότητα στις επαφές να προσθέσω σημείωση;:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Υπάρχει δυνατότητα στις επαφές να προσθέσω σημείωση;:cry: πατας το αριστερο πληκτρο...επεξεργασια...περισοτερα..σημειωσεις... η επαφη να ειναι αποθηκευμενη στο τηλεφωνο..οταν ειναι στην καρτα δεν εχεις και πολλες επιλογες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts