CoachAce Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Ελα που δεν ειμαστε rout ολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Ελα που δεν ειμαστε rout ολοι. Κοίτα, το apk του πληκτρολογίου που ανέβασα ΑΦΟΡΑ ΑΥΣΤΗΡΑ την ROM του CyanogenMod και ειδικότερα της έκδοσης KANG. Αν έχεις αυτή, είσαι σίγουρα rooted. Αν έχεις κάποια μαμίσια, δε θα σου κάνει κάτι το apk που ανέβασα (κατά πάσα πιθανότητα, ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει σίγουρα). Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Κοίτα, το apk του πληκτρολογίου που ανέβασα ΑΦΟΡΑ ΑΥΣΤΗΡΑ την ROM του CyanogenMod και ειδικότερα της έκδοσης KANG. Αν έχεις αυτή, είσαι σίγουρα rooted. Αν έχεις κάποια μαμίσια, δε θα σου κάνει κάτι το apk που ανέβασα (κατά πάσα πιθανότητα, ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει σίγουρα). Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Ελα που δεν ειμαστε rout ολοι. Δεν βρίσκω κάποιον λόγο (πραγματικά ούτε έναν) για να μην έχει κάποιος ροοταρισμενο το κινητό. Ο καθένας κάνει κουμάντο σε ότι του ανήκει βέβαια. Φιλικά :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Δεν βρίσκω κάποιον λόγο (πραγματικά ούτε έναν) για να μην έχει κάποιος ροοταρισμενο το κινητό. Ο καθένας κάνει κουμάντο σε ότι του ανήκει βέβαια. Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε Νίκο. Κι εγώ όταν το πρωτοπήρα είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω root. Στην πορεία όμως βρήκα άπειρους λόγους για να μη το αφήσω δίχως root! - Απαλλάσσεσαι από τις διαφημίσεις - Μπορείς να δεις και κόψεις περιττές εφαρμογές από το startup και να κερδίσεις και μνήμη και ταχύτητα. - Να απεγκαταστήσεις "προβληματικές" εφαρμογές του συστήματος όπως πχ το νέο market. κλπ κλπ... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε Νίκο. Κι εγώ όταν το πρωτοπήρα είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω root. Στην πορεία όμως βρήκα άπειρους λόγους για να μη το αφήσω δίχως root! - Απαλλάσσεσαι από τις διαφημίσεις - Μπορείς να δεις και κόψεις περιττές εφαρμογές από το startup και να κερδίσεις και μνήμη και ταχύτητα. - Να απεγκαταστήσεις "προβληματικές" εφαρμογές του συστήματος όπως πχ το νέο market. κλπ κλπ... Ακριβώς! κι εγώ μόλις πήρα το S πριν 8 μήνες, έλεγα δεν κάνω ροοτ δεν κάνω τίποτα..! Στο μήνα έκανα ροοτ,2 μέρες μετά άρχισαν τα φλασαρισματα... Ως τώρα έχω φλασαρει ρομς-κερνελ και ιστορίες ΆΠΕΙΡΕΣ φορές! Αν δεν βάλεις χέρι σε γαλαξια δεν το ευχαριστιέσαι! Και στο ace και στο s1, s2! Το ροοτ πάντως δεν είναι κάτι. Ο μόνος τρόπος να πάθεις ζημιά απο αυτό, είναι να βάλεις ένα ροοτ εξπλορερ και να αρχίσεις να διαγραφείς ότι βρεις μπροστά σου! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Το ροοτ πάντως δεν είναι κάτι. Ο μόνος τρόπος να πάθεις ζημιά απο αυτό, είναι να βάλεις ένα ροοτ εξπλορερ και να αρχίσεις να διαγραφείς ότι βρεις μπροστά σου! Ασε που ανά πάσα στιγμή μπορείς να κάνεις unroot ;) Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Ασε που ανά πάσα στιγμή μπορείς να κάνεις unroot ;) ακριβώς! Όσο εύκολα γίνεσαι ροοτ, τόσο εύκολα γίνεσαι Ξε-ροοτ! :p Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Θα ηταν καλο να ανεβει ενας λεπτομερης οδηγος του πως γινεσαι root.Οκ ευκολο-ευκολο,αλλα καποιοι δεν εχουμε αλλες επαφες με android και τετοιου ειδους κινησεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Θα ηταν καλο να ανεβει ενας λεπτομερης οδηγος του πως γινεσαι root.Οκ ευκολο-ευκολο,αλλα καποιοι δεν εχουμε αλλες επαφες με android και τετοιου ειδους κινησεις. Μερικές σελίδες πίσω κάποιο παιδί επισύναψε λινκ στο xda με οδηγό για ροοτ-ξεροοτ στην 2.3 Σε froyo είναι ακόμα πιο απλό. Ανοίγεις το superoneclick στο pc, συνδέσεις κινητό [με τικαρισμενο τον εντοπισμό σφαλμάτων (ρυθμίσεις-εφαρμογές-ανάπτυξη-εντοπισμός σφαλμάτων)] και πατάς το κουμπι ροοτ (η unroot αντίστοιχα) και τέλος. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Θα ηταν καλο να ανεβει ενας λεπτομερης οδηγος του πως γινεσαι root.Οκ ευκολο-ευκολο,αλλα καποιοι δεν εχουμε αλλες επαφες με android και τετοιου ειδους κινησεις. Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3788374#post3788374 Εχω δώσει αναλυτικές οδηγίες. Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Θα ηταν καλο να ανεβει ενας λεπτομερης οδηγος του πως γινεσαι root.Οκ ευκολο-ευκολο,αλλα καποιοι δεν εχουμε αλλες επαφες με android και τετοιου ειδους κινησεις. Όπως επίσης θα ήταν καλό να φτιαχτεί ένα νέο topic μόνο με το τι μπορεί να γίνει σε ένα Ace (από ROMs, rooting, κλπ). Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Μαλιστα!Δε το ειχα δει, μπραβο οπως και να χει.. mclound thumbs up.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoachAce Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Δοκιμασα το πληκτορογιο που εχει βαλει ο φιλος ποιο πανω και ασχετος που δεν παιζει αυτο το βλεπει σαν πληκτρολογιο android ενω το δικο μου μαμα πληκτρολογιο το βλεπει ως πληκτρολογιο samsung.Ας κανει εναν κοπο καποιος αλλος να το δει παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Παιδιά το πήρα χθες και εχω αρχίσει να διαβάζω το θρεντ εδώ, άλλα είναι μεγάλο :happy: Θέλω να ρωτήσο πως να εξαφανίσω τις επαφές τις σιμ που εμφανίζονται πάνω απ'τις επαφές που έχω αποθηκέυση στο τηλ. Δλδ όταν έκανα μεταφορά των αριθμών μου απ'τη σιμ στο τηλέφωνο μου τις έβγαλε όλες διπλές, πως γίνεται να μην φένονται αυτες που είναι στη σιμ? Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ghostakis Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να αποθηκεύω όλες τις εφαρμογές (εννοώ ολόκληρες) στην κάρτα μνήμης? Από ότι θυμάμαι επειδή το είχα κάνει και στο sony ericsson xperia mini χρειάζεται να έχω κάνει root το κινητό μου και να κάνω 2 partition στην sd card σε ext2 και σε fat32. Από εκεί και πέρα γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω? Έψαξα στους xda αλλά δεν βρήκα κάτι... Έχω την επίσημη έκδοση λογισμικού 2.3.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 (edited) Θα ηταν καλο να ανεβει ενας λεπτομερης οδηγος του πως γινεσαι root.Οκ ευκολο-ευκολο,αλλα καποιοι δεν εχουμε αλλες επαφες με android και τετοιου ειδους κινησεις. Για να συμπληρώσω , πως καλό είναι να αναφερθούν , υπεύθυνα - και υπάρχουν αρκετοί υπεύθυνοι γνώστες που βοηθουν στο forum - εκτός από τα πιθανά θετικά του rooting και ποιό το κέρδος , και τα αρνητικά . Γιά παράδειγμα , εγώ αγόρασα το Ace με 2.3.3 . Εκείνο που παρατηρώ διαβάζοντας τα posts είναι πως τίποτε από αυτά τα προβλήματα τα οποία αναφέρονται δεν μου έχει παρουσιαστεί . Και έδώ που τα λέμε το ψευτοβασανίζω το μηχανάκι . Edited September 29, 2011 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Παιδιά το πήρα χθες και εχω αρχίσει να διαβάζω το θρεντ εδώ, άλλα είναι μεγάλο :happy: Θέλω να ρωτήσο πως να εξαφανίσω τις επαφές τις σιμ που εμφανίζονται πάνω απ'τις επαφές που έχω αποθηκέυση στο τηλ. Δλδ όταν έκανα μεταφορά των αριθμών μου απ'τη σιμ στο τηλέφωνο μου τις έβγαλε όλες διπλές, πως γίνεται να μην φένονται αυτες που είναι στη σιμ? αν θυμαμαι καλα πας επαφες -> επιλογες προβολης -> εκει διαλεγεις αν θελεις να εμφανιζονται οι επαφες της σιμ, του τηλεφωνου κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Παιδιά το πήρα χθες και εχω αρχίσει να διαβάζω το θρεντ εδώ, άλλα είναι μεγάλο :happy: Θέλω να ρωτήσο πως να εξαφανίσω τις επαφές τις σιμ που εμφανίζονται πάνω απ'τις επαφές που έχω αποθηκέυση στο τηλ. Δλδ όταν έκανα μεταφορά των αριθμών μου απ'τη σιμ στο τηλέφωνο μου τις έβγαλε όλες διπλές, πως γίνεται να μην φένονται αυτες που είναι στη σιμ? Ναι... Η αλήθεια είναι ότι είναι χωμένο κάτω από 150 μενού για να το κάνεις. - Ανοίγεις τις επαφές - Πατάς το κουμπί αριστερά του μενού. - Επιλέγεις [περισσότερα] - Επιλέγεις [Επιλογές οθόνης] - Επιλέγεις [sIM] - Ξεεπιλέγεις το [Oλες οι επαφές] Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Για να συμπληρώσω , πως καλό είναι να αναφερθούν , υπεύθυνα - και υπάρχουν αρκετοί υπεύθυνοι γνώστες που βοηθουν στο forum - εκτός από τα πιθανά θετικά του rooting και ποιό το κέρδος , και τα αρνητικά . Γιά παράδειγμα , εγώ αγόρασα το Ace με 2.3.3 . Εκείνο που παρατηρώ διαβάζοντας τα posts είναι πως τίποτε από αυτά τα προβλήματα τα οποία αναφέρονται δεν μου έχει παρουσιαστεί . Και έδώ που τα λέμε το ψευτοβασανίζω το μηχανάκι . Αυτο το ποστ νομιζω οτι ειναι αρκετα περιεκτικο οσον αφορα το ρουτ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021 Κινδυνοι υπαρχουν αναλογα τον χρηστη. Αν πας και σβησεις αρχεια του συστηματος δεν φταιει το ρουτ, σωστα? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Αυτο το ποστ νομιζω οτι ειναι αρκετα περιεκτικο οσον αφορα το ρουτ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021 Κινδυνοι υπαρχουν αναλογα τον χρηστη. Αν πας και σβησεις αρχεια του συστηματος δεν φταιει το ρουτ, σωστα? ;) Ευχαριστώ "θανάσιμο αμάρτημα" , ποιό :lol: . Πραγματικά πρέπει να είναι πολύ ενημερωτικό ποστ . Αξίζει τον κόπο να το διαβάσει κανείς γιατί με όλη αυτή την γενικότητα και άγνωστη ορολογία , εύκολα μπερδεύεται κανείς . Θα το διαβάσω αύριο πρέπει να είναι ενδιαφέρον . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Γεια σας παιδια,μολις μπήκα στο Kies και δεν μου βγαλε καποια ενημέρωση για αναβαθμηση στην gingerbread,για ποτε την περιμένουμε?Και μια αλλη σημαντικη ερώτηση,μερικές φορές που έχω στην κολοτσεπη το κινητο και ξεχνιέμαι και κάθομαι κάνει restart μόνο του και όταν ανοίγει έχει πέσει η μπαταρία!!!και μερικές φορές αρκετά.είναι λογικό αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Γεια σας παιδια,μολις μπήκα στο Kies και δεν μου βγαλε καποια ενημέρωση για αναβαθμηση στην gingerbread,για ποτε την περιμένουμε?Και μια αλλη σημαντικη ερώτηση,μερικές φορές που έχω στην κολοτσεπη το κινητο και ξεχνιέμαι και κάθομαι κάνει restart μόνο του και όταν ανοίγει έχει πέσει η μπαταρία!!!και μερικές φορές αρκετά.είναι λογικό αυτο? Πατιέται το κουμπί power παρατεταμένα για κάποια δευτερόλεπτα, γιαυτό κάνει ρεσταρτ. Κακή τοποθέτηση-σχεδίου-σχήματος του κουμπιού από τη samsung. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Μου φαίνεται λίγο πραξενό οτι πατιέται το πλαινό κουμπι!!!στην αρχη νομιζα οτι επειδη δέχεται πιεση η οθόνη γινεται restart,όσο αφορά το ερώτημα για την μπαταρία???!!δεν ξέρω τι να κάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Μου φαίνεται λίγο πραξενό οτι πατιέται το πλαινό κουμπι!!!στην αρχη νομιζα οτι επειδη δέχεται πιεση η οθόνη γινεται restart,όσο αφορά το ερώτημα για την μπαταρία???!!δεν ξέρω τι να κάνω! Στην επανεκκίνηση πάντα τρώει λίγη μπαταρία παραπάνω. Μπορεί επειδή το έχεις στην κολοτσεπή να μην πιάνει καλό σήμα και να ψάχνει συνέχεια για δίκτυο. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Μου φαίνεται λίγο πραξενό οτι πατιέται το πλαινό κουμπι!!!στην αρχη νομιζα οτι επειδη δέχεται πιεση η οθόνη γινεται restart,όσο αφορά το ερώτημα για την μπαταρία???!!δεν ξέρω τι να κάνω! Δεν ξέρω τι γίνεται με την μπαταρία. Υποθέτω ότι πατιέται αρκετές φορές το κουμπί και κάνει reboot συχνά. Το κοίταξα το θέμα πάντως και είναι πραγματικά το power που πατιέται και κάνει restart. Σε θήκη στην μπροστινή τσέπη βρισκόταν το κινητό. Καλύτερα να μην το βάζεις στην κωλοτσεπη πάντως..! Μην το βρεις σπασμένο καμια μέρα! :p Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts