Jump to content

Ghostakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Ghostakis

  1. Hello, I am going to buy 2 tablets from you with a friend of mine (we are between Pipo M9Pro and Ainol Novo Hero II). But i have a question... I heard that China post, HK-POST, singapore post etc don't ship batteries and other products that contain batteries anymore, do you know if i will have a problem with that? I am asking you because we want to avoid the extra shipping cost of Express Shipping.
  2. Αυτή τη φορά δε μπορεί θα γίνει δικό μου!
  3. Νομίζω πως είναι ήδη δικό μου :D Καλές γιορτές πάντα υγεία και όπως είπε και ο από πάνω μου και καλή εξεταστική για τους φοιτητές :p
  4. I feel lucky!!! Νομίζω πως το έχω στο τσεπάκι το κινητό :lol:
  5. Σε ευχαριστώ πολύ! Αρκετά πιο βολικό!
  6. Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας! Κανονικο market εχει το g9 οπως ειπε και ο Dimitris! Οσο για το πληκτρολογιο το go keyboard περασα αλλα δε μου αρεσει καθολου... Εκτος αν δεν καταλαβαινω εγω πως μπορω να το παραμετροποιήσω... Πολυ μικρα πληκτρα και γενικα αβολο! Αργοτερα αν βρω πως να κανω printscreen θα σας δειξω τι εννοω! το default πληκτρολογιο που εχει ειναι πολυ βολικο!.. Κατι που να ειναι κοντα σε αυτο υπαρχει? Βασικα τροπος να περαστουν ελληνικα στο υπαρχον δεν υπαρχει ετσι?
  7. Καλησπέρα παιδιά. Μόλις πήρα το Archos 80 G9 turbo, όλα ωραία όλα καλά, αλλά δεν έχει ελληνικά στο πληκτρολόγιο. Σχετικά πρωτάρης με Android. Καμιά συμβουλή?
  8. Γεια σου φίλε! Αν θα σου ήταν εύκολο θα μπορούσες να γράψεις με ποιον τρόπο το έκανες αυτό? ή που ακριβώς βρήκες τι πρέπει να κάνουμε? Έχω την 2.3.3 oficial. Έψαξα στους xda αλλά δεν βρήκα κάτι!
  9. Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να αποθηκεύω όλες τις εφαρμογές (εννοώ ολόκληρες) στην κάρτα μνήμης? Από ότι θυμάμαι επειδή το είχα κάνει και στο sony ericsson xperia mini χρειάζεται να έχω κάνει root το κινητό μου και να κάνω 2 partition στην sd card σε ext2 και σε fat32. Από εκεί και πέρα γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω? Έψαξα στους xda αλλά δεν βρήκα κάτι... Έχω την επίσημη έκδοση λογισμικού 2.3.3
  10. Ξέρει κάποιος αν το ace μπορεί να γίνει internet hotspot? και αν ναι πως? Έχω δει σε άλλα κινητά με android 2.2 υπάρχει αυτή η δυνατότητα... Είναι θέμα harware ή software για να να υπάρχει αυτή η δυνατότητα?
  11. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, αλλά κάποιος τρόπος να γίνει Επαναφορά Εργοστασιακών Δεδομένων χωρίς να είναι ανοιχτό το κινητό δεν υπάρχει?
  12. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω update λογισμικού από το κινητό? Είχα το se xperia mini και απλά πήγαινα ρυθμίσεις->σχετικά με το τηλέφωνο->ενημ. λογισμικού Έχω το 2.2.1 , δε νομίζω να υπάρχει άλλη διαθέσιμη ενημέρωση αλλά απλά θέλω να ξέρω πως μπορώ να το κάνω. Επίσης για να επαναφέρω το κινητό έτσι ακριβώς όπως το πήρα πως μπορώ να το κάνω? Στο xperia mini το έκανα μέσω του pc companion. Σε αυτό μπορώ να το κάνω μέσω του kies?
  13. Βασικά εγώ την έχω σίγουρα 6-7 χρόνια...:blink:
  14. Αυτό συμβαίνει και σε εμένα ενώ σε έναν φίλο μου του γράφει κανονικά GR Cosmote... Ξέρει κανείς γιατί?.. Και εμένα η Sim είναι παλιά!
  15. Εγώ χρησιμοποίησα το SuperOneClick v1.7 και έγινε πανεύκολα! Το laptop τρέχει σε windows 7 home premium 64bit... Προσπάθησε και με το z4root μήπως τα καταφέρεις, αν και εμένα δεν έγινε!
  16. Ευχαριστώ πολύ! θα δοκιμάσω αυτό τώρα γιατί με το z4root που δοκιμασα 2η φορά πριν λίγο μετά από κανένα 10λεπτο μου έβγαλε σφάλμα...!
×
×
  • Create New...