Jump to content

ZTE V9 (Light) 7"

petran66
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι στο πορτ το βγαζει , εβαλα και τους οδηγους και παλι τιποτα.....δε κανει αναβαθμιση το ατιμο με τιποτα!!!! με τα βιας κανει εγκαταση το προγραμμα στο πισι μου....τι να πω δε ξερω ...εσυ απο αυτο εκανες αναβαθμιση? απο γουιντ το πηρα το μηχανημα αν σε βοηθα αυτο..

• Απαντήσεις 187
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω τι παίζεται. Εγώ το έχω κάνει κανονικά όπως τα γράφω. Εχω βέβαια την έκδοση της Cosmote, αλλά δεν νομίζω να έχει διαφορά.

Μια μικρή ανακεφαλαίωση.

Λοιπόν

1. Εχεις σίγουρα κάνει τα βήματα 4 και 6;

2. Το κινητό στο βήμα 9 μπαίνει σε FTM mode;

3. Μετά τα βήματα 10 και 11 γράφει READY (επιβεβαίωσε το μια ακόμη φορά)

4. Το Backup NV στο βήμα 12 το κάνει;

Στο Fail τι μήνυμα βγάζει;

τα εχω κανει ολα αυτα..και γι αυτο προτεινα πριν μηπως χρειαζεται να το κανω κοσμοτε πρωτα...γραφει σε ελυθερη μεταφραση πως δε γινεται η εισαγωγη του λογισμικου λογο ασυμβατοτητας...εσυ απο που εισαι εισαι απο Αθηνα? ρωταω αν ηθελεσ κι εσυ να συναντηθουμε να μου δειξεις αλλα και να το δεις κι εσυ πως παει μηπως ναι μεν ειναι ολα σωστα αλλα κατι να διαφερεισ στη δικη μου εκδοση...παλια εγω ημουν ο πρωτοσ Ελληνας που ειχα χακαρει το πσπ και μαλιστα ταπωσα πολλα περιοδικα Ελληνικα και ξενα για καποιεσ παραμετροποιησεισ που ελεγαν πως γινοταν ενω δε γινοταν κι ειχα αποδειξει πως εν τελει δεν ειναι και τοσο ανοιχτοι οι κωσικες των παιχνιδιων..ημουν με το ψευδωνυμο πιξελμαν και πιξελμαν1985 (ειχε μπλοκαρει το πρςτο επειδη καποιοσ πηγε να μπει μεσω εμου πολλες φορες) αλλα εβγαλα θεωριες που εστεκαν στη πραξη επειδη υπεθετα απο τη μια αλλα και δοκιμαζα απο την αλλη.,.ισως σε βοηθησει το δικο μου ταμπλετ να επεκτεινεισ τη θεωρια αλλα και παραμετροποιιησει σου

Θεσσαλονίκη είμαι. Τι να σου πω πάντως, μου κάνει εντύπωση. Αν μπορείς γράψε στα αγγλικά ακριβώς το μήνυμα όπως στο γράφει, για να δούμε μήπως είχαν και άλλοι το πρόβλημα αυτό.

Βρηκα τροπο και εβαλα στο 2.3 λογισμικο μου τους χαρτες της google 5.8.0 με επιπλεον προγραμμα καθοδηγησης παλιαπο τη google και 100% συμβατο με το 2.3 android!!! μιλαω για την εφαρμογη car mode ;) οριστε το βασικο λινκ http://www.freewarelovers.com/android/download/temp/1311938772_Google_Maps_v5.8.0.apk (αν εχετε qrcode reader απλα σκαναρετε αν οχι κατεβαστε το, κανοντασ ενα βημα πισω,χειροκινητα στον υπολογιστη και μετα εγκαταστυαση με καλωδιο) ....για το επιπλεον βοηθητικο προγραμμα καθοδηγησης ψψαξτε στo market γραφοντας mydirections κι εχει για συμβολο το android πανω στο χαρτη της google latitudes ;)

Ο οδηγός που πρέπει να ακολουθήσεις είναι αυτός:

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=4226580&postcount=61

χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα αρχεία στο βήμα 1.1 από εδώ

Είναι ο τελευταίος και ο πιο επίκαιρος.

Δεν στέλνεις κανένα email στην zte. Το γράφω και στον παλιό οδηγό τι πρέπει να κάνεις.

Αναλυτικοτατος ο οδηγος .Σε Windows 7 σε εικοσι λεπτα πλεον ολα ηταν περασμενα και παει σφαιρα.Υπαρχει καποιο αλλο πληκτρολογιο που να ειναι μεγαλυτερο και οχι με αυτη την διαταξη?Επισης δεν εχω βρει οσο και αν προσπαθησα πως προσθετω νεες λεξεις οταν πληκτρολογω πχ ενα μηνυμα

Μπορεί κάποιος κάτοχος του V9 να μας πει πώς τα πηγαίνει η συσκευή με την αναπαραγωγή video? Φαντάζομαι ότι τουλάχιστον με τα HD θα έχει πρόβλημα λόγω του επεξεργαστή...

Με το flash (π.χ. YouTube)? Παίζουν τα videos χωρίς κολλήματα?

Edited by geoponer
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

HD εννοείς ματρόσκες φαντάζομαι;

Με το Moboplayer σε soft-decoding (αφού δεν υποστηρίζονται από την συσκευή) και υπερχρονισμό του επεξεργαστή παίζει με αργή κίνηση τα 720p.

Τα 1080 πολύ χειρότερα.

AVΙ SD ανάλυσης παίζει χωρίς πρόβλημα (με την 2.1 σε στοκ συχνότητα κάνει κολλήματα)

Πάντως δεδομένου ότι η οθόνη του είναι 480p, δεν χρειάζεται να παίζει HD ανάλυση.

HD εννοείς ματρόσκες φαντάζομαι;

Με το Moboplayer σε soft-decoding (αφού δεν υποστηρίζονται από την συσκευή) και υπερχρονισμό του επεξεργαστή παίζει με αργή κίνηση τα 720p.

Τα 1080 πολύ χειρότερα.

AVΙ SD ανάλυσης παίζει χωρίς πρόβλημα (με την 2.1 σε στοκ συχνότητα κάνει κολλήματα)

Πάντως δεδομένου ότι η οθόνη του είναι 480p, δεν χρειάζεται να παίζει HD ανάλυση.

Σε ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση. Δεν ξέρω ακριβώς τι ειναι τα Matroska κλπ γιατί δεν ασχολούμαι πολύ.

Απλά αναρωτιόμουν αν μια τέτοια συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βλέπω ταινίες που ήδη έχω στη συλλογή μου και τις έχω ήδη ριπάρει σε SD (το πολύ - 700ΜΒ AVI files), να βλέπω βίντεο από το YouTube κλπ. Τώρα να ζορίσω τη συσκευή με overclocking (= αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας) για να μπορέσω να δω μια ταινία σε SD, ομολογώ πως δεν θα το έκανα.

Αυτά τα βλέπω ήδη στο κινητό (ZTE Blade) αλλά εκεί η ανάλυση και η οθόνη είναι χαμηλότερες, οπότε θεώρησα ότι ο επεξεργαστής του V9 μπορεί και να ζορίζεται με τα video. Γενικά πάντως τα περιγράφεις καλά. Δεν ξέρω αν σε ταμπλέτα με διπύρηνο επεξεργαστή θα μπορούσε να δει κανείς HD video (αλλά στην τελική δε με απασχολεί και ιδιαίτερα...).

Να είσαι καλά, βοήθησες αρκετά!

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Σε ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση. Δεν ξέρω ακριβώς τι ειναι τα Matroska κλπ γιατί δεν ασχολούμαι πολύ.

Απλά αναρωτιόμουν αν μια τέτοια συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βλέπω ταινίες που ήδη έχω στη συλλογή μου και τις έχω ήδη ριπάρει σε SD (το πολύ - 700ΜΒ AVI files), να βλέπω βίντεο από το YouTube κλπ. Τώρα να ζορίσω τη συσκευή με overclocking (= αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας) για να μπορέσω να δω μια ταινία σε SD, ομολογώ πως δεν θα το έκανα.

Αυτά τα βλέπω ήδη στο κινητό (ZTE Blade) αλλά εκεί η ανάλυση και η οθόνη είναι χαμηλότερες, οπότε θεώρησα ότι ο επεξεργαστής του V9 μπορεί και να ζορίζεται με τα video. Γενικά πάντως τα περιγράφεις καλά. Δεν ξέρω αν σε ταμπλέτα με διπύρηνο επεξεργαστή θα μπορούσε να δει κανείς HD video (αλλά στην τελική δε με απασχολεί και ιδιαίτερα...).

Να είσαι καλά, βοήθησες αρκετά!

To blade σου έχει την ίδια ανάλυση και τον ίδιο επεξεργαστή, οπότε αν παίζουν τα avi σε εσένα θα παίζουν και στο V9.

Τα 700ΜΒ avi που λες πάντως δεν είναι υψηλής ανάλυσης και παίζουν κανονικά στο V9 μου σε στοκ συχνότητα.

Youtube παίζει χωρίς πρόβλημα.

Πάντως και με τον υπερχρονισμό (που χρειάζεται περισσότερο σε παιχνίδια-στο blade δεν έχεις πρόβλημα; -) δεν το βλέπω να ζορίζεται και ιδιαίτερα. Άλλωστε δεν το πάμε και στα άκρα.

Να είσαι καλά και εσύ.

Καλησπερα σε ολους. Περασα την update-cm-7.1.0-RC1-V9-KANG-signed-20110703 στο zte v9 ενος φιλου.Η συσκευη απογειωνεται πραγματικα πολυ καλη . Το θεμα μου ειναι το εξης :επειδη οι περισσοτερες ρυθμισεις του κινητου οπως και των επαφων ειναι αγγλικα δεν του αρεσει.Εκεινο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαρχει η δυνατοτητα επαναφορας σε 2.1 μιας και κατα το περασμα της ρομ κρατησα το αντιγραφο που αναφερετε στον οδηγο. Επισης αν μπορω να βαλω καποια αλλη ρομ 2.2 η 2.3 και αν ναι πως γινεται αυτο και που βρισκω της εν λογω ρομ αν τελικα υπαρχουν.Τις περναω πανω στην 2.3.4 που εχω η πρεπει να κανω κατι αλλο πρωτα?Τελευταια ερωτηση ειναι αν υπαρχει καποιο αλλο πληκτρολογιο σε αλλη διαταξη που να εξυπηρετει καλυτερα δηλαδη σε ενα πληκτρο 3 γραμματα.Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον απαντησει

Καλά που το ρώτησες για να το ξανατονίσω.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ 2.1 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ.

Στην 2.2 μπορείς να πας με αυτήν την διαδικασία http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=4108157&postcount=48

Για πληκτρολογιο τσεκαρε και το MultiLing Keyboard που έχει πολύ καλές κριτικές και κάνει και αυτό που θες αν δεν κάνω λάθος.

Καλά που το ρώτησες για να το ξανατονίσω.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ 2.1 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ.

Στην 2.2 μπορείς να πας με αυτήν την διαδικασία http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=4108157&postcount=48

Για πληκτρολογιο τσεκαρε και το MultiLing Keyboard που έχει πολύ καλές κριτικές και κάνει και αυτό που θες αν δεν κάνω λάθος.

Ολα καλα την περασα μια χαρα απλα μερικες παρατηρησεις.Σερνοντας με το δαχτυλο μου απο το πανω μερος της οθονης προς το κατω δεν θα πρεπε να μου ανοιγαν οι ειδοποιησεις μου?Επισης βαζοντας το MultiLing Keyboard οταν πληκτρολογω κειμενο μου εχει σαν πρωτη επιλογη αριθμους και μετα πιθανες λεξεις αυτου που πληκτρολογησα.Διορθωνεται καπως αυτο δηλαδη πληκτρολογωντας να μου εμφανιζει μονο πιθανες λεξεις και οχι και αριθμους?

Edited by astronaytis

Ναι ισχύει ότι γράφω.

Η μοναδική αλλαγή είναι ότι στο βήμα 9 ΔΕΝ θα σου γράφει το FTM.

Θα πατήσεις το Vol- Και το Power, τότε ξεκινάει σε FTM mode χωρίς να δείχνει το αντίστοιχο σήμα, αλλά είναι κολλημένο στο boot logo. Ετσι συμβαίνει από την 2.2 και επάνω.

Μπορείς όμως να το συνδέσεις κανονικά με το πρόγραμμα και να το ξαναφλασάρεις.

Γεια σας και απαλι φιλοι μου!

Εχω λογισμικο 2.3.5 (ετσι ενημερωτικα το λεω) κι εκει που χα το ταμπλετακι ξαφνικα εσβησε κανοντας πριν ενα ηχο...Ειναι η πρωτη φορα που το κανε ,εψαξα στο δικτυο και βρηκα παρα πολλους ιδιοκτητες andtoid (αλλα παλαιότερης ΚΥΡΙΩΣ έκδοσης) να χουν το ιδιο προβλημα (σε μεγαλυτερη συχνοτητα ομως) σε διαφορετικες συσκευες... Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει συμβει σε καποιον απο σας το ιδιο πραγμα..γιατι θεμα συσκευης δε πιστευω να ναι μιας κι εγινε μια φορα ειδαλλως θα γινοταν σχεδον συνεχεια ..Περιμενω τις αποψεις σας ακομη και στο θεμα μηπως ειναι προβλημα της συσκευης.

• Administrators
Εχω λογισμικο 2.3.5 (ετσι ενημερωτικα το λεω) κι εκει που χα το ταμπλετακι ξαφνικα εσβησε κανοντας πριν ενα ηχο...

Την 2.3.5 που τη βρήκες; Παρακολούθησε το και θα έλεγα να αρχίσει να σε απασχολεί αν το ξανακάνει.

Modpic.gif

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΨΑΞΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΩς ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟΥς ΤΟ ΚΑΝΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝςΕ ΠΟΥ ΧΕΙ HTC ΤΗΛΕΦΩΝΟ , ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩς ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΣΥΣΚΕΥΗς ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ (ΛΟΓΙΚΑ), ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ANDROID ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕς ΕΚΔΟΣΕΙΣ..ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΣΚΕΥΗς ΑΝ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΩς ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΛΛΑΤΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ TURN OFF BY ITSELF Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ...ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=4226580&postcount=61 ΑΠΛΑ ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΒΗΜΑ 1.1 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ (ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟς ΤΗς ΕΠΙΛΟΓΗς 1 ΒΑΖΕΙς ΑΥΤΟ)

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone.

Edited by navi55

• Administrators

@pixelman_hacks:

Ένα τέτοιο post προσωπικά δεν μπορώ να το παρακολουθήσω / διαβάσω και πίστεψε με δεν είμαι ο μόνος. Αν θέλεις να γίνεσαι κατανοητός γράψε κανονικά πεζά ελληνικά με όλα τα σημεία στίξης όπως όλοι μας.

Modpic.gif

Εχω μια επιδοτηση 400 ευρω...

και αφου δεν φτάνει να παρω το galaxy s2 που θα ήθελα , λέω να πάω κάτι φτηνό και εναλλακτικό.

ενα tablet ας πούμε....

δυστυχώς σε αυτα τα χρήματα η wind έχει μόνο αυτό...

και ειπα να το ψαξω λίγο πρώτα.

αλλά βλέπω ολα προβλήματα εδώ ...

και ρωτάω κάποιον που το πήρε.

α) αξίζει τα λεφτά του ?

β) αντικαθιστά επάξια ενα smartphone ?

• Administrators
Μιας και αυτό που ήθελες να πάρεις σε σχέση με αυτό που κατέληξες δεν έχουν καμία σχέση, θα συνιστούσα να ζητήσεις περισσότερες γνώμες απευθυνόμενος εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Modpic.gif

Kαλησπέρα,

οι ερωτήσεις που θα απευθύνω ίσως να φανούν ανόητες αλλά τις έχω πραγματικά απορία!

Κυρίως απευθύνονται στον panosaoua περί του οδηγού που έχει γράψει στο adsl.gr και τον ευχαριστώ θερμά που τον μοιράζεται με όλους μας.

Ερωτήσεις:

1.Το V9 κατά εκτέλεση των πρώτων 7 βημάτων είναι συνδεδεμένο με τον Η/Υ?

2.Στο βήμα 2,ξεζιπάρω σε έναν φάκελο σε οποιοδήποτε σημείο του Η/Υ?

3.Έχω ακολουθήσει αρκετές φορές την διαδικασία αναβάθμισης αλλά όταν εκτελώ το βήμα 6 κατά την εγκατάσταση του προγράμματος Sales_MultiDL_MSM7227_V1.00.01 μου βγάζει το εξής μήνυμα:

Αυτή η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει ,επειδή το στοιχείο xcp_eclib.dll δεν εντοπίστηκε.Η επανάληψη εγκατάστασης της εφαρμογής ίσως διορθώσει το πρόβλημα.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Kαλησπέρα,

οι ερωτήσεις που θα απευθύνω ίσως να φανούν ανόητες αλλά τις έχω πραγματικά απορία!

Κυρίως απευθύνονται στον panosaoua περί του οδηγού που έχει γράψει στο adsl.gr και τον ευχαριστώ θερμά που τον μοιράζεται με όλους μας.

Ερωτήσεις:

1.Το V9 κατά εκτέλεση των πρώτων 7 βημάτων είναι συνδεδεμένο με τον Η/Υ?

2.Στο βήμα 2,ξεζιπάρω σε έναν φάκελο σε οποιοδήποτε σημείο του Η/Υ?

3.Έχω ακολουθήσει αρκετές φορές την διαδικασία αναβάθμισης αλλά όταν εκτελώ το βήμα 6 κατά την εγκατάσταση του προγράμματος Sales_MultiDL_MSM7227_V1.00.01 μου βγάζει το εξής μήνυμα:

Αυτή η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει ,επειδή το στοιχείο xcp_eclib.dll δεν εντοπίστηκε.Η επανάληψη εγκατάστασης της εφαρμογής ίσως διορθώσει το πρόβλημα.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

1. Όχι δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο στον Η/Υ.

2. Ναι ξεζιπαρεις όπου θέλεις, αρκεί να θυμάσαι που το έκανες. :p

3. Από το βήμα 4 κατέβασες το patched αρχείο; Πρέπει να αντιγραφεί στον φάκελο που εγκαταστάθηκε το Sales_MultiDL_MSM7227_V1.00.01.

Μετά ΔΕΝ τρέχεις το πρόγραμμα από την συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας αλλά τρέχεις το Sales_MultiDL_MSM7227_patched.exe από τον φάκελο που το έβαλες.

Ξεζιπάρω κανονικά το αρχείο του 1ου βήματος,εγκαθιστώ το πρόγραμμα Sales_MultiDL_MSM7227_V1.00.01 χωρίς να το τρέξω,κατεβάζω το αρχείο του βήματος 4 και το αντιγράφω όπως είναι (ζιπαρισμένο) στο φάκελο που έχω δημιουργήσει στο βήμα 2.Εν συνεχεία τρέχω το αρχείο Sales_MultiDL_MSM7227_patched.exe του βήματος 6 αλλά συνεχίζει να βγαίνει το μήνυμα που έγραψα παραπάνω.

Το συγκεκριμένο αρχείο (xcp_eclib.dll) βρίσκεται στον φάκελο του βήματος 2.

Τι να κάνω..?Το έχω δοκιμάσει άπειρες φορές την τρέχουσα εβδομάδα και συμβαίνει το ίδιο κάθε φορά!

Παρεμπιπτόντως διαβάστε το παρακάτω:

http://www.digitallife.gr/dokimazoume-protoi-sthn-ellada-to-zte-v9-plus/

Κάτσε να τα ξαναδούμε γιατί κάπου τα μπερδέψαμε.

Τα αρχεία που κατεβάζεις στο βήμα 4, δεν το βάζεις στο φάκελο που ξεζίπαρες αλλά στον φάκελο εγκατάστασης του προγράμματος Sales_MultiDL_MSM7227_V1.00.01.

Πχ. αν έχεις Windows XP θα είναι στο C:\Program Files\ZTE\Sales_MultiDL_MSM7227_V1.00.01

• The title was changed to ZTE V9 (Light) 7"