Jump to content

manos_ir

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About manos_ir

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

manos_ir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ναι .... στο γερμανο με ρώτησε η κοπέλα ''δεν στο είπανε στο τηλέφωνο'' ? αστα ... ολες οι εταιρείες αν μπλέξεις , την έκατσες ! ειναι σαν να νομοθετούν μόνες τους !
  2. και εγω μια απο τα ιδια επαθα ! 130 (3γραμες) ο πρώτος λογαριασμός ! ούτε η κοπέλα στον γερμανο δεν μπορούσε να μου βρει πως να το εξηγήσει ! χαλαλι που ειναι καλή προσφορά και τα πλήρωσα και έβγαλα το σκασμό !
  3. μιλησα με τεχνικό τμημα . αυτή η συσκευή ενισχύει λέει μόνο το 3g ... όχι το gsm !
  4. ΠΑΙΔΕΣ .... πρόσφατα έκανα νέο συμβόλαιο στην cosmote (μετά από 5 χρόνια επέστρεψα λόγο προσφοράς), 18 μήνες . και ανακάλυψα ότι στον χώρο εργασίας δεν έχω καθόλου καλό σήμα (κλήσεις με διακοπές συνεχώς). 3 γραμμές με 1500αρια προγράμματα , σε χώρο χωρίς σήμα για 18μηνες , δεν βγαίνει ! ξέρω ότι οι εταιρίες δίνουν κεραίες σε αυτές τις περιπτώσεις . πως γίνεται αυτή η διαδικασία ?
  5. η cosmote 5 χρόνια τώρα ... δεν έχει στείλει τπτ ! ούτε καν τηλέφωνο !
  6. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ? ? ? Η WIND ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ .... ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ! http://img707.imageshack.us/img707/6740/0j2x.jpg Uploaded with ImageShack.us ΕΦΥΓΑ ΓΙΑΤΙ: ΜΕ ΧΡΕΩΣΑΝ 30 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ 090 ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ , ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΞ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ (ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΑ , ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ) ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ (ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΑ 30) ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 850€ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ Κ.....ΕΤΑΙΡΙΑ ...... Υ.Γ. ναι γράφω κεφαλαία γιατί ΦΩΝΑΖΩ !
  7. ξεφτίλες είναι (και) στην wind .... ντροπή σαν εταιρεία ... και ας το διαδωσουμε ... ώστε η αρνητική δημοσιότητα που θα πάρει το θέμα , να έχει επιπτώσεις σε αυτή την εταιρεία . εμένα μου είχαν βάλει 30 ευρώ μια κλήση (90.....) η οποία ουδέποτε έγινε ... και δεν δεχόντουσαν και 2 κουβέντα . τι e-mail έστειλα ... τι φαξ .... στα @@@.τους ... έτσι μια ωραία πρωία ...τους τα βρόντηξα και έφυγα .... 70€ υπόλοιπο στην wind ... και βάζει τωρα εταιρίες εισπρακτικές να με παίρνουν τηλ ... όταν μου το κόβανε για 2€ οφειλή (ναι ... δεν κάνω πλάκα) το πάιζαν μάγκες ... τώρα ..... θα μου πάρουν και το σπίτι ! κάνεις λάθος .
  8. ήμουν στο τοπ hotel (ακριβώς πριν την αγ.μαρινα, πριν το ποτάμι, πάνω στο λόφο) και εκεί είχα πρόβλημα . όταν κατέβαινα θέατρο ... όλα καλά !
  9. To λογικό στο σκεπτικό σου δεν βρίσκω ... ασχέτως με τι ήμουν συνδεμένος .... έχω vodafone ? την πληρώνω ? τηλέφωνο γιατί να μην μπορώ να πάρω ?
  10. πιστεύω ότι ήταν πιο πολύ , υπερφόρτωση κεραίας ... πιστεύω πάντα ...
  11. θα πάρω τώρα με επιδότηση ενα απο vodafone ... και απο μια γρήγορη ματιά που έριξα ... έχει 4πυρηνο .. 8 δεν ? επίσης είδα το 4g .. πατάτα δεν είναι ? ή μου φαίνεται ? κάτι να προσέξω ?
  12. Την βδομάδα του 15αυγουστου την πέρασα στα Χανιά (περιοχή Αγ.Μαρίνα) . φρέσκος στην vodafone , από wind .. και γινόταν το εξής κουφό .... στην περιοχή που έμενα το κινητό τέρμα σήμα .... έπαιρνες τηλέφωνο .. και από τα 10 δευτερόλεπτα άιντε να άκουγες (και να σε άκουγαν) τα 2~3 . με έπαιρναν τηλέφωνο και δεν χτυπούσε .... κλπ κουλά ! τραγικό ... ήθελα να μιλήσω με πρακτορείο και δεν μπορούσα, είχα τηλέφωνο και ήταν άχρηστο . αναγκάστηκα και ζήτησα από την reception το σταθερό τους για να καλέσω . θυμίζω ... σήμα καμπάνα ... όταν πήγαινα μετά π.χ. παραλία όλα καλά .... και για να προλάβω υποστηρικτές ... ήμασταν παρέα 3 ατόμων ... όλοι vodafone όλοι το ίδιο πρόβλημα . έλεος vodafone .... πρώτη φορά στο δίκτυο σου ... ούτε μήνα δεν έχω κλείσει και σε ένα τόσο τουριστικό μέρος δεν μπορούσες να με καλύψεις !
  13. μου εξήγησε ότι στο χαρτί (συμβόλαιο) θα λέει χωρίς επιδότηση συσκευής , οπότε δεν είσαι δεσμευμένος για τπτ . τις συσκευές στην ουσία λέει τις κάνουν δώρο για να σε δελεάσουν να κάνεις την δοκιμή στην vodaphone και απλά σου λένε 4μηνο για να κάτσεις ... το άλλο με την επιδότηση την 24 μηνη να φανταστώ ότι είναι μπαρμ******λα ? γιατί κάπου στο φόρουμ διάβασα για πίνακες απόσβεσης επιδότησης κλπ .... ?
  14. όπως έγραψα ... γνωρίζω ότι ήταν απο 3η εταιρία για λογαριασμό της vodaphone ... επίσης μου έδωσε πλήρη στοιχεία για να μιλάω αποκλειστικά μαζί της !
  15. Προχτές είχα ένα ενδιαφέρων τηλεφώνημα από πωλήτρια (προωθητρια ) της vodaphone . Μου πρότεινε ένα νέο πρόγραμμα που υπάρχει λέει για promotion πιο πολύ , στο οποίο χωρίς καμιά δέσμευση μεταφέρεσαι στην vodaphone σου δίνουν και συσκευές δωρεάν (της απλές της vodaphone ) σου δίνουν το πρώτο πάγιο δώρο . μέχρι εδώ τα official .... un-official τώρα , μου είπε ότι αν το κάνω θα μου πούν ότι έχω 4μηνη δέσμευση , αλλά δεν ισχύει λέει .... είμαι εντελώς free και μετά τον 1ο μήνα (τον δωρεάν) μπορώ να μιλήσω με οποιαδήποτε εταιρία . στην συνέχεια σε ερώτηση επιδότησης (γιατί σκέφτομαι να κάνω κανονικό συμβόλαιο ) μου είπε τιμές της 24μηνης δέσμευσης , λέγοντας μου ότι άσχετα αν την λένε 24μηνη η πραγματική δέσμευση είναι μόνο για 8 μήνες (ακόμα και στην ετήσια) και ότι στους 12 μήνες δικαιούμαι πάλι επιδότηση . τονίζω οτι ήταν από promotion της vodaphone (ξέρετε αυτά που χτυπάνε κάθε λίγο και σας ζαλίζουν) . ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ? μην φάω τα μούτρα μου μετά ...
×
×
  • Create New...