ea6gka Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 παιδες ποια rom απο αυτες 2.3.6 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=966537 εχει ελληνικο πληκτρολογιο? δεν με ενδιαφερει να εχει ελληνικο μενου. υποψιαζομαι αυτη 4.5.1-134-DFP-139 - retail blur LINK Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Ελληνικό πληκτρολόγιο μπορείς να βάλεις σε οποιαδήποτε ρομ αρκεί να κατεβάσεις ένα από το μάρκετ Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 σωστα, ουτως η αλλως εχω το swype οποτε...εχει τρεξει κανεις quadrant στα 1200 με τις gingerbread μανισιες ρομ ?αν ναι μπορει να μου πει σκορ? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 ξαναρωτάω :O καποια λύση για να αναγνωρίζει το 100% της μπαταρίας του defy+ στις miui έχουμε; έχω φάει τον τόπο και δοκίμασα και κανα δυο pacthακια απο CM7 αλλά τίποτα :(:cry: είναι πολύ καλή rom (wiui) για να την αλλάξω. Βάλε αυτό δωρεάν από το Market https://market.android.com/details?id=com.nema.batterycalibration Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Να ρωτησω κατι παλι οσον αφορα τις fixed sbf. Απο οτι καταλαβα αυτες ειναι κανονικες 2.3.Χ μανισιες ρομ στις οποιες εχει αφαιρεθει το CG39+31 και περιεχει κανονικα ολα τα αλλα αρχεια. Δηλαδη, φλασαροντας εγω μια fixed sbf η οποια παρολο που ειναι για defy+ θα δουλευει κανονικα στο defy. Η ερωτηση μου ειναι η εξης, βαζοντας το 2ndinit η διαδικασια ειναι, οπως ειναι η 2.2.2 μπαινω στο recovery και χωρις να κανω clear cache+system απλα κανω restore το fixed sbf kai reboot στα καπακια? Κατι χανω μου φαινεται στη διαδικασια φλασαρισματος, αν καταλαβα καλα κραταω απο την 2.2.2 τα cg39+31 και ολα τα αλλα περνιουνται απο το fixedSBF Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Βάλε αυτό δωρεάν από το Market https://market.android.com/details?id=com.nema.batterycalibration δεν ειναι θέμα καλιμπραρίσματος της μπαταρίας. για να δουλεψουν αυτα, πρεπει η φορτίσει πρώτα μεχρι το 100%, ενώ εμένα σταματάει στο 87% Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 @ea6gka μιλωντας παντα για το απλο ντεφι και ξεκινωντας απο 2.2.2 πρωτα βαζεις 2init μετα απο recovery κανεις restore το nandbackup της εκαστοτε ρομ και μετα φλασαρεις με rsd το fixedsbf. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 @ea6gka μιλωντας παντα για το απλο ντεφι και ξεκινωντας απο 2.2.2 πρωτα βαζεις 2init μετα απο recovery κανεις restore το nandbackup της εκαστοτε ρομ και μετα φλασαρεις με rsd το fixedsbf. με εχουνε μπερδεψει, εδω αλλα λεει ο βαλτερ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=22129902&postcount=2840 μπορει καποιο καλο παιδι να μου δωσε 1.nandroid backup μιας 2.3 ρομ 2.το αντιστοιχο fixedsbf 3.με απλα λογια να μου εξηγησει αν για καθε 2.3.Χ ρομ αντιστοιχει και ενα ΜΟΝΑΔΙΚΟ fixedsbf ? πηγα να βαλω το ms2ginger 2.1 green led και πηρα το τριτο...βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο που εχω πανω Cm7,1 ηδη Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) αν θελεις να βαλεις του walter πρωτα ξεκινας με καθαρη εγκατασταση 2.2.2..κανονικα κανεις ροοτ και βαζει 2init.....μετα κανεις restore το backup του walter με τη διαδικασια που αναφερει καθε φορα(δες αν εχει green ή red lens για να κατεβασεις το αντιστοιχο αρχειο)....μετα αν κανεις επανεκινηση το κινητο φυσιολογικα θα κολησει το κινητο....οποτε βγαζεις μπαταρια και ξεκινας το κινητο με vol+ και power button.το συνδεεις με τον υπολογιστη και φλασαρεις με rsd το fixedsbf. edit:ασε τι λεει ο walter οτι σου λεω εγω κανε...χαχαχ edit:φυσικα για καθε sbf υπαρχει το δικο της fixedsbf Edited February 3, 2012 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos82 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 :cry::cry:Έχω κολλήσει! Παιδιά βοηθάτε :blink: να περάσω κάποια ελληνική επίσημη έκδοση γιατί δεν μπορώ να βάλω τπτ! Εχω το defy mb525 και έχω περάσει την rom που είναι για το defy+ . Δεν έχει ελληνικά όμως γιατί είναι UK και δεν δουλεύει και η κάμερα. Δεν έκανα κανένα backup nandroid 2init και τα λοιπά απλώς φλάσαρα το ρομ στο κινητό με το rds lite. Βοηθάτε! Θέλω να περάσω την επίσημη ελληνική και να το αφήσω εκεί! αν μπορείτε απαντήστε μου με Pm για να έχω συγκεντρωμένες τις λύσεις μπας και βγάλω άκρη! Ευχαριστώ πολύ!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) θα πρεπει να φλασαρεις εκεινη που λεει CEE , central european εγω παντως ms2ginger οτι και να εκανα δεν καταφερα να περασω, εχω φλασαρει και φλασαρει κινητα αλλα αυτο το πραμα...εχω χαθει αναμεσα σε sbf,fixedsbs,νουμερα εκδοσεων, backups...της ποπης αν εχει χρονο καποιος ας μου δωσει τα λινκ με το τι πρεπει να βαλω γαι να εχω 2.3.Χ ρομ στο απλο ντεφυ μου. ευχαριστω Edited February 3, 2012 by ea6gka Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) @angelos32 αν φλασαρες fullsbf 2.3 τότε τελείωσε το παιχνίδι δεν μπορείς να επιστρέψεις σε official 2.2 @ea6gka ρωτάς όλη την ώρα..κάτσε και διάβασε λίγο αυτά που έγραψα και αυτά που λέει o walter...διάβασε τα 10 φορές πριν κανείς κάτι και ακολούθησε τα κατά γράμμα..έλεος δηλαδή..στη προηγούμενη σελίδα σου είπα τι να κανείς..αφιέρωσε λίγο χρόνο στο θρεντ του xda Sent from my MB525 using Tapatalk Edited February 4, 2012 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 φιλε μου αφιερωσα χρονο, εχω χασει ηδη πολυ χρονο. Το κακο με το να ρωταω που ειναι, δεν εχω υποχρεωσει κανεναν προσωπικα να μου απανταει, οποιος θελει οποτε θελει. BTW τελικα το εβαλα και ο βαλτερ εχει δικιο, μονο που ξεχασει να πει οτι πρεπει να εχεις μεσα την μανισια 2.2.2 για να παιξει ετσι οπως γραφει. Και τελικα τα καταφερα πανευκολα μιας και ολα εγιναν οπως περιγραφει αφου εβαλα πρωτα τη μανισια 2.2.2 . Δεν φταιω εγω αν ο αλλος εχει ξεχασει να γραψει καποιες σημαντικες λεπτομερειες Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prologue Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Λοιπον είμαι σε froyo cee 2.2.2 και θελω να περασω την ms2ginger-3.0 Αυτό που δεν καταλαβαίνω στο πρώτο βήμα του tutorial εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1140839 είναι ποιό ακριβως αρχείο είναι το nandroid backup folder απο όλα αυτά http://www.4shared.com/folder/yOj8N0Zh/MS2Ginger-ROMs.html Επίσης δεν χρειάζεται στη συνέχεια να flashαρω καποια fixed-sbf? Δεν αναφέρει κάτι τέτοιο........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 καλο ειναι να περιμενεις λιγακι να διορθωσει ενα προβλημα στην 3 και μετα να τη βαλεις. επισης δεν χρειαζεται να περασεις καποιο fixed sbf μονο αν ερχεσαι απο 2.2.2 ομως, που στη περιπτωση σου ισχυει. Οποτε περιμενεις λιγες ωριτσες ακομη Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prologue Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 καλο ειναι να περιμενεις λιγακι να διορθωσει ενα προβλημα στην 3 και μετα να τη βαλεις. επισης δεν χρειαζεται να περασεις καποιο fixed sbf μονο αν ερχεσαι απο 2.2.2 ομως, που στη περιπτωση σου ισχυει. Οποτε περιμενεις λιγες ωριτσες ακομη οκ, δεν χρειάζεται fixed sbf. αλλα από το κατεβατό με τα αρχεία στο 4shared ποιό να κατεβάσω για να μπεί στην sd? ή μήπως δεν το έχει ανεβάσει ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 το ανεβασε και το κατεβασε παλι γιατι βρηκε ενα προβληματακι, υπομονη σε λιγο θα το ανεβασει λεει Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 εξαιρετική rom η wajkiui αλλά η μπαταρία κρατούσε με το ζόρι 1 μέρα. σε κατασταση αναμονής δεν μπορώ να πω, ηταν στο 1%/ωρα αλλά στις κλισεις ρουφούσε την μπαταρία με το καλαμάκι :( τελικά ξαναγύρισα στην ms2ginger γιατι είναι απο τις ελάχιστες που αναγνορίζουν το 100% της μπαταρίας σε Defy+ και με λίγο overclocking στο 1.1Ghz πάει σφέρα και κρατάει άνετα 2 μέρες :D Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakalex Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 (edited) Γεια σας παιδια. Αν και το τοπικ ειναι για σχετικους,αποφασισα να γραψω εδω παροτι ασχετος. Εχω ενα ντεφι ενος φιλου που του αδειαζει η μπαταρια πολυ γρηγορα για τα φυσιολογικα δεδομενα ενος σμαρτφοουν. Προσπαθω να τον βοηθησω ψαχνοντας στο μαρκετ και εδω,να βρω καποιον τροπο να το πετυχω. Αρχικα εβαλα μια ραμ μανατζερ εφαρμογη αντι για τασκ κιλερ και το powemax για εξοικονομηση. Μετα αποφασισα να το κανω ρουτ με το Ζ4ρουτ και να εγκαταστησω το setvsel με τιμες 300 MHz, 28 vsel 600 MHz, 38 vsel 800 MHz, 46 vsel Ειναι αυτες οι τιμες σταθερες για αυξηση του χρονου μπαταριας; Υπαρχουν καλυτερες που εχετε δοκιμασει; Μπορω να κανω κατι αλλο που δεν το γνωριζω; Το ντεφι εχει εκδοση λειτουργικου 2.1 Μηπως με αναβαθμιση σε 2.3 αυξανει η διαρκεια της μπαταριας; Αν καποιος μπορει ας βοηθησει... Edited February 11, 2012 by bakalex Παράθεση http://www.aeknews.gr/resources/aeklogo.gif Short man_make my dreams come true.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 βγάλε τον task killer (αν θες βαλε μονο το juice defender) και κάνε αναβάθμιση τουλάχιστον σε 2.2 (2.3 ακόμη καλύτερα) εγώ το έχω σε: 33/300 48/600 58/800 68/1100 (ισως αλλάξω το vsel) για περισσότερα δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898036 Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakalex Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Ton Task killer τον εχω βγαλει. Το auto memory manager εχω για μνημη,και τωρα κατεβασα το juice defender για να το δω λιγακι.. Μηπως βγαλω το powermax που ως τωρα που το ειχα στα αλλα σμαρτ μου(Χπερια Χ10 μινι προ/σαμσουνγκ γκαλαξυ μινι) ημουν πολυ ικανοποιημενος. Την 4η τιμη στα 1100 πως την εβαλες; Παράθεση http://www.aeknews.gr/resources/aeklogo.gif Short man_make my dreams come true.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 4 σειρές έχει εμένα στο setvsel... :confused: defy+ ms2ginger 3.0 Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakalex Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 (edited) 4 σειρές έχει εμένα στο setvsel... :confused: defy+ ms2ginger 3.0 Mαλιστα.. Εμενα εχει 3.. Σε ευχαριστω για την απαντηση . Το φορτισα τωρα και θα περιμενω να δω αποτελεσματα με τις συγκεκριμενες ενεργειες..ας ελπισω να ανεβει η αυτονομια Παρεπιπτοντως,χρειαζομαι κανα σοφτ για να κανω αναβαθμιση; Edited February 11, 2012 by bakalex Παράθεση http://www.aeknews.gr/resources/aeklogo.gif Short man_make my dreams come true.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebos Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Γεια σας παιδια. Αν και το τοπικ ειναι για σχετικους,αποφασισα να γραψω εδω παροτι ασχετος. Εχω ενα ντεφι ενος φιλου που του αδειαζει η μπαταρια πολυ γρηγορα για τα φυσιολογικα δεδομενα ενος σμαρτφοουν. Προσπαθω να τον βοηθησω ψαχνοντας στο μαρκετ και εδω,να βρω καποιον τροπο να το πετυχω. Αρχικα εβαλα μια ραμ μανατζερ εφαρμογη αντι για τασκ κιλερ και το powemax για εξοικονομηση. Μετα αποφασισα να το κανω ρουτ με το Ζ4ρουτ και να εγκαταστησω το setvsel με τιμες 300 MHz, 28 vsel 600 MHz, 38 vsel 800 MHz, 46 vsel Ειναι αυτες οι τιμες σταθερες για αυξηση του χρονου μπαταριας; Υπαρχουν καλυτερες που εχετε δοκιμασει; Με αυτά τα vsel θα κολλάει σίγουρα αν ανοίξει πχ Google Maps. 32-46-52 τουλάχιστον θέλει. Μπορω να κανω κατι αλλο που δεν το γνωριζω; Το ντεφι εχει εκδοση λειτουργικου 2.1 Μηπως με αναβαθμιση σε 2.3 αυξανει η διαρκεια της μπαταριας; Και με την 2.2 θα δει μεγάλη διαφορά στην αυτονομία. Με την 2.3 θα έχει και περαιτέρω βελτίωση, απλά όχι τόσο μεγάλη διαφορά όσο 2.1->2.2. Παρεπιπτοντως,χρειαζομαι κανα σοφτ για να κανω αναβαθμιση; Menu -> Settings -> About phone -> System Updates -> Download -> Περιμένεις (~120MB) -> Install -> Περιμένεις -> Το κινητό θα κάνει επανεκκίνηση μόνο του -> Έτοιμος (δεν χάνεις επαφές/εφαρμογές/ρυθμίσεις) 4 σειρές έχει εμένα στο setvsel... :confused: defy+ ms2ginger 3.0 To 4o step το έχεις λόγω Motorola Gingerbread rom γιατί έτσι τρέχει από μαμά το Defy+. Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakalex Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 (edited) Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες Erebos. Θα τις αλλαξω τις τιμες αμα υπαρχουν κολληματα.. Αφου ειναι η αναβαθμιση απο το μενου του τηλεφωνου θα την κανω τωρα μια να δω τι θα παιξει. Αφου δεν μου σβηνει ρυθμισεις εφαρμογες κ.τ.λ. ειναι μια χαρα. Το μονο που δεν ξερω ειναι αν πρεπει να επαναφερω τις ρυθμισεις cpu στις αρχικες τιμες του και αν πρεπει να κανω reroot με το Ζ4. Αλλα θα τα κανω αφου τωρα δεν προλαβαινω να παρω απαντηση ετσι και αλλιως. Τhanx again :) επειδη πριν λιγο εκανα αναβαθμιση σε 2.3.5 στο galaxy mini μου και το βλεπω να κολλαει λιγο,υποπτευομαι οτι μαλλον πρεπει να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων για να στρωσει..πανε ολα απ την αρχη :wacko: Ελπιζω να μην χρειαστει να κανω επαναφορα και στο DEFY μολις ολοκληρωθει η εγκατασταση του νεου λογισμικου.:worry: Edited February 11, 2012 by bakalex Παράθεση http://www.aeknews.gr/resources/aeklogo.gif Short man_make my dreams come true.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts