Tyxerakias Δημ. April 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 (edited) Αυτό "Παντως καποιοι υποστηριζουν οτι αν αλλαξεις το gps.conf απο north-america σε europe.pool θα εχεις καλύτερο σημα..." Όχι δεν είμαι, έλεγα να μην το πειράξω καθόλου το κινητό αλλά απ ότι βλέπω θ αναγκαστώ. Aν θες όλες τις δυνατότητες του κινητού δυστυχώς πρέπει να "παίξεις" λίγο μαζί του. Τώρα για το GPS μπορεί να έχει δίκιο ο tailer35, αλλιώς μπορεί απλά να είναι ελαττωματικό στη συσκευή σου, συμβαίνει σε όλα τα τηλέφωνα καμιά φορά (θυμάμαι το φιάσκο της Nokia με το N97)... Αυτό με το hidden menu είναι διαφορετικός ο κωδικός σε φρόγιο (βαριέμαι να τον ψάξω τώρα), αλλά δεν κάνει τίποτα, είναι απλά ένα testing mode, δε θα σου διορθώσει κάτι. Το gps.conf έχει να κάνει με το a-gps. Αν έχεις τελείως κλειστά τα δεδομένα σου, ούτε αυτό θα κάνει κάτι. Οπότε 2 οι περιπτώσεις, ή έχεις χαλασμένο gps και θέλει service, ή θα φτιάξει με καινούριο firmware. Δεν ξέρω τί εννοείς με το 'μη επαρκές' σήμα, οπότε δε θέλω να κάνω το μάντη... Βασικά αν το πατήσω καμιά 10αριά φορές, κάποια στιγμή πιάνει. Λέτε να έχει μαζέψει τίποτα άλατα ή να είναι απο υγρασία; Υπάρχει κανένα ειδικό σπρέι για τέτοιες δουλειές; Σπρέι για την υγρασία; :p Εγώ πάντως θα το γυρνούσα να το κοιτάξουν.. Μπορεί να είναι κάτι σαν αυτό που φαντάζεσαι, αλλά μπορεί και να έχει κάποιο πρόβλημα στα ηλεκτρονικά. Btw, είσαι σίγουρος ότι δε σου δουλεύει σε recovery? Απ'όσο ξέρω στη Darky έχει CWM recovery, και δε δουλεύει εκεί το home button ούτως ή άλλως, οι επιλογές γίνονται με το power. Edited April 4, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Καλησπερα παδια.παρατηρησα ενα προβλημα με το γαλαξια.σημερα,και δυο φορες μαλιστα,το κινητο μου ενω ηταν ανοιχτο,οταν προσπαθησα να το ξεκλειδωσω δεν εκανε τιποτα.σαν να ηταν σβηστο.παρατηρησα επισης οτι στο πανω μερος και απο την πισω και απο την μπροστινη πλευρα ηταν αρκετα ζεστο.την πρωτη εβγαλα και ξαναεβαλα την μπαταρια και ανοιξε κανονικα μετα.ξερετε τι παιζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Για τα άλατα πήγαινε περισσότερο αυτό με το σπρέι :P Ποιός περιμένει πάλι 1 μήνα ρε... πωωωωω! Τουλάχιστον θα τους πω να μου φτιάξουν και το GPS αυτή τη φορά. :P Την προηγούμενη με έγραψαν στα παλιά τους. Πάω να βρώ οδηγό για να γυρίσω στο original firmware. κλαψ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreno Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Aν θες όλες τις δυνατότητες του κινητού δυστυχώς πρέπει να "παίξεις" λίγο μαζί του. Τώρα για το GPS μπορεί να έχει δίκιο ο tailer35, αλλιώς μπορεί απλά να είναι ελαττωματικό στη συσκευή σου, συμβαίνει σε όλα τα τηλέφωνα καμιά φορά (θυμάμαι το φιάσκο της Nokia με το N97)... Αυτό με το hidden menu είναι διαφορετικός ο κωδικός σε φρόγιο (βαριέμαι να τον ψάξω τώρα), αλλά δεν κάνει τίποτα, είναι απλά ένα testing mode, δε θα σου διορθώσει κάτι. Το gps.conf έχει να κάνει με το a-gps. Αν έχεις τελείως κλειστά τα δεδομένα σου, ούτε αυτό θα κάνει κάτι. Οπότε 2 οι περιπτώσεις, ή έχεις χαλασμένο gps και θέλει service, ή θα φτιάξει με καινούριο firmware. Δεν ξέρω τί εννοείς με το 'μη επαρκές' σήμα, οπότε δε θέλω να κάνω το μάντη... Σχεδόν ποτέ δεν μπορεί να βρει δορυφόρο κ αν βρει έχει ελάχιστο σήμα.Έχω βάλει το gps test απ το market κ εντός του σπιτιού μου δεν πιάνω καθόλου σήμα κ έξω αν πιάσει θα είνα στο 20-30% maximum.Όποιο πρόγραμμα (τον ενσωματωμένο πλοηγό ή για τρέξιμο κτλ) και να βάλω δεν βρίσκει δορυφόρο ή αν βρει θα είναι για δευτερόλεπτα. Γι αυτό λέω μήπως είναι καλύτερα να το στείλω με την εγγύηση μήπως είναι ελαττωματικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Σχεδόν ποτέ δεν μπορεί να βρει δορυφόρο κ αν βρει έχει ελάχιστο σήμα.Έχω βάλει το gps test απ το market κ εντός του σπιτιού μου δεν πιάνω καθόλου σήμα κ έξω αν πιάσει θα είνα στο 20-30% maximum.Όποιο πρόγραμμα (τον ενσωματωμένο πλοηγό ή για τρέξιμο κτλ) και να βάλω δεν βρίσκει δορυφόρο ή αν βρει θα είναι για δευτερόλεπτα. Γι αυτό λέω μήπως είναι καλύτερα να το στείλω με την εγγύηση μήπως είναι ελαττωματικό. Eντός του σπιτιού μην κάνεις GPS test. Μπορεί να δουλεύει τέλεια το GPS και να έχει τέτοια υλικά το σπίτι σου που να κόβουν το σήμα. Το GPS θέλει ουρανό. Επίσης test κάνε μ'ένα κανονικό πρόγραμμα πλοήγησης, όχι το Google maps... αλλά αν καταλήξεις ότι δε δουλεύει, πήγαινέ το εκεί που το πήρες να το δούνε, ή να το στείλουν στη Samsung. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Σχεδόν ποτέ δεν μπορεί να βρει δορυφόρο κ αν βρει έχει ελάχιστο σήμα.Έχω βάλει το gps test απ το market κ εντός του σπιτιού μου δεν πιάνω καθόλου σήμα κ έξω αν πιάσει θα είνα στο 20-30% maximum.Όποιο πρόγραμμα (τον ενσωματωμένο πλοηγό ή για τρέξιμο κτλ) και να βάλω δεν βρίσκει δορυφόρο ή αν βρει θα είναι για δευτερόλεπτα. Γι αυτό λέω μήπως είναι καλύτερα να το στείλω με την εγγύηση μήπως είναι ελαττωματικό. Εγω απλα την αποψη μου σου ειπα λεγοντας οτι θα λυθει φλασαροντας γιατι και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και το ελυσα ετσι.Μπορει να ημουν και "τυχερακιας"...Απο εκει και περα δικο σου το κινητο δικη σου και η αποφαση... Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Καλησπερα παδια.παρατηρησα ενα προβλημα με το γαλαξια.σημερα,και δυο φορες μαλιστα,το κινητο μου ενω ηταν ανοιχτο,οταν προσπαθησα να το ξεκλειδωσω δεν εκανε τιποτα.σαν να ηταν σβηστο.παρατηρησα επισης οτι στο πανω μερος και απο την πισω και απο την μπροστινη πλευρα ηταν αρκετα ζεστο.την πρωτη εβγαλα και ξαναεβαλα την μπαταρια και ανοιξε κανονικα μετα.ξερετε τι παιζει??? Έχεις βάλει κάποιο πρόγραμμα σαν το setcpu? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreno Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Εγω απλα την αποψη μου σου ειπα λεγοντας οτι θα λυθει φλασαροντας γιατι και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και το ελυσα ετσι.Μπορει να ημουν και "τυχερακιας"...Απο εκει και περα δικο σου το κινητο δικη σου και η αποφαση... Δλδ αν το φλασάρω μάλλον θα δουλεύει κανονικά όπως το δικό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Δλδ αν το φλασάρω μάλλον θα δουλεύει κανονικά όπως το δικό σου; 100% μονο για το οτι καποια μερα θα πεθανω ειμαι...Δεν μπορω να παρω ευθυνη για μια τοσο ακριβη συσκευη που δεν ειναι και δικια μου!Αλλα η αποψη μου ειναι αυτη αν θες περιμενε μηπως ερθει και καποιος πιο εμπειρος απο εμενα και σου πει καποια αλλη ιδεα μου δεν την γνωριζω εγω! Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Έχεις βάλει κάποιο πρόγραμμα σαν το setcpu? οχι φιλε.μου το εκανε και τις δυο φορες αφου πριν ειχα χρησιμοποιησει το team viewer.ειχα και ανοιχτο το 3G.να επισημανω οτι η μπαταρια ηταν σε σχετικα χαμηλα επιπεδα τη δευτερη φοραα.περιπου 15%.στην πρωτη ειχα σχεδον τη μιση.υπαρχει περιπτωση να εκλεισε μονο του λογο χαμηλης μπαταριας ετσι ωστε να μην χαθει καμια διεργασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreno Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Ευχαριστώ παιδιά Θα βάλω κ κάποιον πλοηγό απ το market να το δοκιμάσω κ αν είναι τελείως χάλια τότε θα το γυρίσω με την εγγύηση, αλλιώς θα το φλασάρω μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 οχι φιλε.μου το εκανε και τις δυο φορες αφου πριν ειχα χρησιμοποιησει το team viewer.ειχα και ανοιχτο το 3G.να επισημανω οτι η μπαταρια ηταν σε σχετικα χαμηλα επιπεδα τη δευτερη φοραα.περιπου 15%.στην πρωτη ειχα σχεδον τη μιση.υπαρχει περιπτωση να εκλεισε μονο του λογο χαμηλης μπαταριας ετσι ωστε να μην χαθει καμια διεργασια? Δεν έχει αναφέρει κάποιος πρόβλημα με το teamviewer... αλλά δεν ξέρω πόσοι το χρησιμοποιούν (εγώ έχω το logmein). Mπορεί να φταίει αυτό όμως. Ε, γέμισε τη μπαταρία σου την επόμενη φορά που θα το χρησιμοποιήσεις, κι αν κάνει τα ίδια θα ξέρεις σίγουρα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Ευχαριστώ παιδιά Θα βάλω κ κάποιον πλοηγό απ το market να το δοκιμάσω κ αν είναι τελείως χάλια τότε θα το γυρίσω με την εγγύηση, αλλιώς θα το φλασάρω μάλλον. may god be with you.. Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Δεν έχει αναφέρει κάποιος πρόβλημα με το teamviewer... αλλά δεν ξέρω πόσοι το χρησιμοποιούν (εγώ έχω το logmein). Mπορεί να φταίει αυτό όμως. Ε, γέμισε τη μπαταρία σου την επόμενη φορά που θα το χρησιμοποιήσεις, κι αν κάνει τα ίδια θα ξέρεις σίγουρα. απλα αγχωθηκα αρκετα γιατι λεω μη γυρισω καμια ωρα και μυρισω τιποτα καμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 απλα αγχωθηκα αρκετα γιατι λεω μη γυρισω καμια ωρα και μυρισω τιποτα καμενο Κοίτα κι εδώ, φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετοί. Αν πάντως σου εκραγεί το καλύπτει η εγγύηση σίγουρα. :lol: Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakma Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. θα ήθελα να ρωτήσω έχω κάνει αναβάθμιση μέσω keys και έβαλα την XXJPP FROYO.XWJPH αλλά μου πάει αργά, έχω γίνει superusers,με την προηγούμενη room το είχα βάλει το oneclik lagfix και πετούσε, τώρα τη μπορώ να βάλω για να πάει κάπως καλύτερα.quadran standard ήμουν στα 2200 και είμαι your device: 997.ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. θα ήθελα να ρωτήσω έχω κάνει αναβάθμιση μέσω keys και έβαλα την XXJPP FROYO.XWJPH αλλά μου πάει αργά, έχω γίνει superusers,με την προηγούμενη room το είχα βάλει το oneclik lagfix και πετούσε, τώρα τη μπορώ να βάλω για να πάει κάπως καλύτερα.quadran standard ήμουν στα 2200 και είμαι your device: 997.ευχαριστώ. Κοίτα το πρώτο μήνυμα του θέματος και βάλε την 2.2.1 ΧWJS8. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 μετα που κλεινεται την εφαρμογη "επαφες" απο την διαχειριση εργασιων σας κανει reloading ο touch wiz launcher...;:confused: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 μετα που κλεινεται την εφαρμογη "επαφες" απο την διαχειριση εργασιων σας κανει reloading ο touch wiz launcher...;:confused: Ναι παντα !!!! (jpy 2.2.1) Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Ναι παντα !!!! (jpy 2.2.1) κριμα γιατι παραειναι σπαστικο :mad: σε ευχαριστω :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 κριμα γιατι παραειναι σπαστικο :mad: σε ευχαριστω :) Μια απο τα ιδια και εδω... Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 οκ... έχω 2 ερωτήσεις 1ον γιατί κλείνετε την εφαρμογή επαφές ; 2ον γιατί χρησιμοποιείτε τον ποιο άθλιο launcher ; 3ον ... Tonyk γιατί έχεις ακόμα jpy ; :lol::lol::lol: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 οκ... έχω 2 ερωτήσεις 1ον γιατί κλείνετε την εφαρμογή επαφές ; 2ον γιατί χρησιμοποιείτε τον ποιο άθλιο launcher ; 3ον ... Tonyk γιατί έχεις ακόμα jpy ; :lol::lol::lol: 1) Αλεκο μερικες φορες οταν το εχεις αφησει ανοιχτο, στο δικο μου εχω παρτατηρησει να μου αργοπορει λιγακι το κινητο οταν παω να ανοιξω/κλεισω καποια αλλη εφαρμογη. και μαλιστα ειναι εμφανη αυτη η αργοπορια, γι'αυτο μπαινω και το κλεινω. 2) εμενα δεν με χαλαει ο μαμα launcher. σε καποια πραγματα με βολευει κιολας. το ξερω οτι υπαρχουν και καλυτεροι αλλα δεν ειμαι πολυ απαιτητικος σε αυτο το θεμα. 3) βασικα να αλλαξω την Jpy και να παω παλι σε 2.2.1 js8 εγω προσωπικα δεν βρισκω κανενα λογο, και βαριεμαι απιστευτα να στηνω παλι. μολις βγει η πρωτη επισημη 2.3 θα παω προς τα εκει 100% !!!! Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 αντώνη όσο ζεις μαθαίνεις τελικά, με αυτό που είπες νιώθω λες και διάβασα την βίβλο... τώρα κατάλαβα πολλά για το 1-2 sec delay που αναφέρεσαι... πραγματικά είχα να κλείσω εφαρμογή κάτι μήνες και το είχα συνηθίσει το 1-2 sec delay. στα άλλα 2 περί ορέξεως φυσικά :p Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 οκ... έχω 2 ερωτήσεις 1ον γιατί κλείνετε την εφαρμογή επαφές ; 2ον γιατί χρησιμοποιείτε τον ποιο άθλιο launcher ; 3ον ... Tonyk γιατί έχεις ακόμα jpy ; :lol::lol::lol: 1.ο ακριβως για τον ιδιο λογο που ειπε ο Tonyk ;) 2.ο προσωπικα μαρεσει και με βολευει αρκετα ο stock launcher...τους εχω αλλαξει ολους αλλα καταληγω στο τελος στον stock...:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts