Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια!

Θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα περιεργο θεμα που συμβαινει τις τελευταιες 2 μερες στο Galaxy S και το bluetooth της nokia το BH109 (το bluetooth το εχω πανω απο τριμηνο και πριν δεν ειχα κανενα ειδους προβλημα).

Με το που το συνδεω στο Galaxy S ολοι οι ηχοι του κινητου (τα κλικ απο τα κουμπια, ηχοι κλεισιματος/ανοιγματος οθονης κλπ) παυουν να ακουγονται απο το κινητο και ακουγονται απο το ακουστηκο του bluetooth. Αν προσπαθησω να αυξομειωσω τον ηχου απο το πλαινο κουμπι στο κινητο, τοτε δειχνει να ανεβοκατεβαινει ο ηχος του bluetooth και οχι της συσκευης!

Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο; Τι μπορω να κανω για να επαναφερω τα πραγματα οπως ηταν πριν;

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, σήμερα διαπίστωσα ότι στο ασημένιο πλαίσιο του τηλεφώνου έχει φύγει το χρώμα και φαίνεται να ξεφλουδίζει.Δεν μου έχει πέσει καθόλου, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ανταλλακτικό ή περίπου κοστίζει η αλλαγή του;

Καλησπέρα, σήμερα διαπίστωσα ότι στο ασημένιο πλαίσιο του τηλεφώνου έχει φύγει το χρώμα και φαίνεται να ξεφλουδίζει.Δεν μου έχει πέσει καθόλου, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ανταλλακτικό ή περίπου κοστίζει η αλλαγή του;

Πότε αγόρασες την συσκευή αν επιτρέπεται?

Κώστας

Τον Αύγουστο του 11 αλλά παρόλο που δεν μου έχει πέσει δεν νομίζω να μου το περάσουν στην εγγύηση

Ηταν απο αυτά της προσφοράς των 249 ευρώ?

Ο χρήστης nikospot είχε παρόμοιο πρόβλημα και κατάφερε να το επιδιορθώσει στα πλαίσια της εγγύησης.

Edited by mindfield
Κώστας

Ηταν απο αυτά της προσφοράς των 249 ευρώ?

Ο χρήστης nikospot είχε παρόμοιο πρόβλημα και κατάφερε να το επιδιορθώσει στα πλαίσια της εγγύησης.

όχι δεν ήταν της προσφοράς αλλά το πρόβλημα είναι ότι είμαι στη Μυτιλήνη και δεν έχει επίσημο service εδώ και επιπλέον πρέπει να ξαναπεράσω όλα τα προγράμματα αφού το έχω φλασάρει. Βέβαια όλα εξαρτώνται από το πόσο κάνει να φτιάξω εκτός εγγύησης.

όχι δεν ήταν της προσφοράς αλλά το πρόβλημα είναι ότι είμαι στη Μυτιλήνη και δεν έχει επίσημο service εδώ και επιπλέον πρέπει να ξαναπεράσω όλα τα προγράμματα αφού το έχω φλασάρει. Βέβαια όλα εξαρτώνται από το πόσο κάνει να φτιάξω εκτός εγγύησης.

Το θέμα δεν είναι το κόστος. Είναι μηδαμινό (απο ebay).

Το θέμα είναι ότι πρέπει να κάνεις βίδες όλο το κινητό. Ψάξε βιντεάκια "disassembly galaxy s" να δεις και μόνος σου.

Το θέμα δεν είναι το κόστος. Είναι μηδαμινό (απο ebay).

Το θέμα είναι ότι πρέπει να κάνεις βίδες όλο το κινητό. Ψάξε βιντεάκια "disassembly galaxy s" να δεις και μόνος σου.

Θα το ψάξω και θα αποφασίσω απλά ρώτησα εάν ξέρει κάποιος το κόστος στην αντιπροσωπεία δηλαδή να μην ζητήσω να μπει στην εγγύηση

Θα το ψάξω και θα αποφασίσω απλά ρώτησα εάν ξέρει κάποιος το κόστος στην αντιπροσωπεία δηλαδή να μην ζητήσω να μπει στην εγγύηση

Αφού θα το στείλεις που θα το στείλεις στην αντιπροσωπεία, γιατί να ζητήσεις από μόνος σου να στο πληρώσουν.. Με το φλασάρισμα δε νομίζω να ασχοληθούνε, αφού είναι θέμα τελείως άσχετο.. Το πιθανό πιστεύω είναι οτι δε θα το κοιτάξουνε κάν.. Ας πει και κανείς άλλος, αλλά ξέρω από άλλη περίπτωση (δεν έχει συμβεί σε μένα, απλά σε γνωστό μου) που το πήγε με άλλη ρομ και δε του πανε τίποτα.. Και μάλιστα και για software θέμα του κινητού, ούτε καν για το καπάκι που θέλεις εσύ απλά να στο αντικαταστήσουνε..

Στείλε ένα mail στη Samsung να ρωτήσεις.

Πιστεύω ότι θα τσούζει πάντως..

Οθόνη+γορίλας για παράδειγμα= 160-180. Απο ebay=70-80!

Στείλε ένα mail στη Samsung να ρωτήσεις.

Πιστεύω ότι θα τσούζει πάντως..

Οθόνη+γορίλας για παράδειγμα= 160-180. Απο ebay=70-80!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας

Αν τσουζει λεει? 140 ευρω μου βγαλανε κοστος εμενα στην smartec. Αλλαζουν και οθονη και τζαμι και ολο το μπροστινο μερος της συσκευης... Μετα απο email στη samsung με φωτογραφιες εστειλαν εντολη στο σερβις να το καλυψουν στην εγγυηση και την επομενη μερα το ειχα ετοιμο τσαμπε. Φιλε μου καλυτερα να το στειλεις με κουριερ στην Αθηνα αφου πρωτα εχεις μιλησει με samsung και smartec. Τουλαχιστον θα πληρωσεις μονο τα μεταφορικα αν σου το καλυψουν στην εγγυηση.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Καλησπερα παιδια!

Θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα περιεργο θεμα που συμβαινει τις τελευταιες 2 μερες στο Galaxy S και το bluetooth της nokia το BH109 (το bluetooth το εχω πανω απο τριμηνο και πριν δεν ειχα κανενα ειδους προβλημα).

Με το που το συνδεω στο Galaxy S ολοι οι ηχοι του κινητου (τα κλικ απο τα κουμπια, ηχοι κλεισιματος/ανοιγματος οθονης κλπ) παυουν να ακουγονται απο το κινητο και ακουγονται απο το ακουστηκο του bluetooth. Αν προσπαθησω να αυξομειωσω τον ηχου απο το πλαινο κουμπι στο κινητο, τοτε δειχνει να ανεβοκατεβαινει ο ηχος του bluetooth και οχι της συσκευης!

Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο; Τι μπορω να κανω για να επαναφερω τα πραγματα οπως ηταν πριν;

Να προσθεσω πως οσο αυτο συμβαινει (μεχρι να δεχτω ή να κανω την πρωτη κληση απο τη στιγμη που κανει pair το bluetooth με το κινητο) η μπαταρια του κινητου ξοδευεται με τρελους ρυθμους! 10% σε μια ωρα!

Καμια ιδεα για το παραπανω προβληματακι; :worry:

Να προσθεσω πως οσο αυτο συμβαινει (μεχρι να δεχτω ή να κανω την πρωτη κληση απο τη στιγμη που κανει pair το bluetooth με το κινητο) η μπαταρια του κινητου ξοδευεται με τρελους ρυθμους! 10% σε μια ωρα!

Καμια ιδεα για το παραπανω προβληματακι; :worry:

Λοιπον το προβλημα μου λυθηκε. Το αναφερω μηπως καποιος αλλος εχει παρομοιο προβλημα.

Ειχα εγκαταστησει προσφατα το Viber το οποιο ποτε ομως δεν χρησιμοποιησα. Προφανως εκανε καποιο conflict. Το απεγκατεστησα (μαζι με το skype) και το προβλημα λυθηκε! Εγκατεστησα την προυγουμενη εκδοση του Skype καθως η τελευταια ειναι απαισια για τα δικα μου δεδομενα. Ξεσκιζει τα ηχεια του GTab και του SGS μου. Γυρισα στην αμεσως προηγουμενη.

παιδες εδω και καιρο για ενα περιεργο λογο που ερχεται μυνημα απο ενα 54300 και που λεει συνεχεια βλακειες για ενα yamtalk και κατι τετοια...απο οτι ειδα στην αναλυση λογαριασμου εχει χρεωμενα 5-6 τετοια μυνηματα με κοστος 9 ευρω στο συνολο!!επαθα φρικη!τι μπορω να κανω??

Στείλε πίσω την λέξη stop

Καλησπερα κ παλι....εδω κ 1 εβδομαδα (τουλαχιστον) εχω θεμα με την εφαρμογη facabook for android με την συνομιλια....μου βγαζει ωσες φορες κ να προσπαθησω οτι ωρα κ να μπω οτι αυτη την στιγμη δεν ειναι διαθεσημη η λιστα των φιλων.....το προβλημα ισως ξεκινησε με την αλλαγη ρομ απο 2.3.3 σε jw1...με semaphone 2.0.5sc.εχω δοκιμαση κ διαγραφη δεδομενων κ απεγκατασταση αλλα τιποτα....παντως πριν κανα μηνα με την 2.3.3 λειτουργουσε κανονικατατα.....

Αν καποιος εχει υποψη του κατι ας βοηθηση...ευχαριστω....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Καλησπερα κ παλι....εδω κ 1 εβδομαδα (τουλαχιστον) εχω θεμα με την εφαρμογη facabook for android με την συνομιλια....μου βγαζει ωσες φορες κ να προσπαθησω οτι ωρα κ να μπω οτι αυτη την στιγμη δεν ειναι διαθεσημη η λιστα των φιλων.....το προβλημα ισως ξεκινησε με την αλλαγη ρομ απο 2.3.3 σε jw1...με semaphone 2.0.5sc.εχω δοκιμαση κ διαγραφη δεδομενων κ απεγκατασταση αλλα τιποτα....παντως πριν κανα μηνα με την 2.3.3 λειτουργουσε κανονικατατα.....

FriendCaster for facebook

Και για chat το go chat.

Η εφαρμογή Facebook είναι αηδία.

Νομίζω πως είναι πρόβλημα της εφαρμογής μετά τα τελευταία updates και όχι του κινητού.

Υπαρχει καποιος συμφορητης που εχει περασμενη jw1 με semaphone κ του δουλευη σωστα η συνομιλια με την εφαρμογη facebook for android ?????μολις το δοκιμασα στου αδελφου μου που ειναι σε 2.3.4 με semaphone κ δουλευη σουπερ....αντε να δουμε....ενα φτιαχνει πεντε χαλανε.....
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Παιδια χιλια συγγνωμη που δεν το ψαχνωμ αλλα καιγομαι αυτη τη στιγμη : η ερωτηση μου ειναι : root στην ολλανδικη 2.3.6 (jw1) πως κανουμε ?

Κοιταζω εδω και εχει μονο εως και την JVZ.

Ti να διαλεξω?

Αυτή η ερώτηση θα πήγαινε καλύτερα στο θέμα Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις αλλά δεν πειράζει.

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι αυτός που περιγράφεται σε αυτόν τον οδηγό. Διάβασε τον με προσοχή (μαζί με τις συχνές ερωτήσεις) και το κινητό σου θα είναι root σε λίγα δευτερόλεπτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Περνας με odin 1.3 τον semaphone kernel 2.0.5 χωρισ κανενα προβλημα με αναλυτικες οδηγιες στο επισημοποιημενο θεμα χωρις να χανεις τιποτα ουτε ρυθμησεις ουτε εφαρμογες...τιποτα....υπαρχει αναλυτικο θεμα....πολυ ευκολο...

Οσο για το facebook for android την ερωτηση που εκανα ο ιδιος ενα θεμα πριν βρηκα την λυση.....θα πρεπει να εχω αφηση ανοιχτη την συνομιλια στο pc (κ βεβαια θα κανω αποσυνδεση στο pc αλλα μονο απ το facebook οχι απτην συνομιλια) κ μετα απο την εφαρμογη στο galaxy λειτουργει τελεια...την πρωτη φορα (σχεδον παντα) βγαζει οτι δεν ειναι κανενας φιλος συνδεμενος αλλα μετα απο 5 δευτερολεπτα λειτουργει κανονικα...μετα μπορεις να κανεις αποσυνδεση κανονικα απο το κινητο (αποσυνδεεται η συνομιλια δηλ.σε βλεπουν offline) κ οταν θελησεις να την ξανα ανοιξεις λειτουργει κανονικα αρκει να εχεις μονιμα την συνομιλια ανοιχτη απτο pc σου....τωρα αν δεν εχεις pc θα πρεπει να μπεις στο facebook (οχι mobile version) με opera η skyfire (σε μορφη desctop που τα δειχνει σαν πραγματικο pc) να την ενεργοποιησης απο εκει, κανεις αποσυνδεση κ μετα λειτουργει κανονικοτατα απο την εφαρμογη....

Aυτα για οσους παιδευοντε σαν και εμενα>>>>>

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα ε52 το οποίο με το πρόγραμμα juikospot μπορεί να γίνει wi fi hot spot της σύνδεσης 3g και το πρόβλημα είναι ότι στο φορητό υπολογιστή βλέπει το ασύρματο δίκτυο το galaxy s και το galaxy mini δεν μπορούν να το δουν με τίποτε. Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Παιδιά μια ερώτηση. Ο κολλητός μου έχει samsung galaxy s απείραχτο. Από ότι μου λέει το τηλέφωνό του δεν έχει ημερολόγιο. Το εικονίδιο υπάρχει, αλλά όταν το επιλέγει του βγάζει επιλογή για σύνδεση με λογαριασμό facebook και κάτι ακόμη από το hotmail αν θυμάμαι καλά. Λογικά κάτι έγινε και χάθηκε το ημερολόγιο, έτσι δεν είναι; Δεν μπορεί να μην υπάρχει ημερολόγιο σε κινητό. Ποια είναι η λύση επανάκτησης του ημερολογίου πέρα από wipe;
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)