jbako Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Γειά σας, προσπαθώ να κατεβάσω το Odin 1.3 από το link που υπάρχει στον οδηγό για τα επίσημα firmware αλλά δεν ανοίγει το site. Υπάρχει κάποιο εναλλακτικό; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventic Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) Καλησπέρα,έχει ενα μήνα που έφαγε τούμπα το κινητό μου και εδώ και 2 μέρες όταν πατάω στα μηνύματα ή στις κλήσεις μου κλίνει αυτομάτως και με πηγαίνει στην αρχική οθόνη και εν το μεταξύ αυτό πριν πέσει μου το είχε κάνει 2-3 φορές.Τι να κάνω? επείσης αυτό συμβαίνει μόνο σε αυτά τα δύο. Edited February 21, 2012 by ventic διόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Odin3 v1.3. Σύντομα θα ανανεωθούν όσα περισσότερα link γίνεται στους οδηγούς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Παιδιά άλλαξα πάροχο και από το pc συνδέομαι κανονικά στο internet αλλά στο κινητό δεν το εντοπίζει καν! τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Παιδιά άλλαξα πάροχο και από το pc συνδέομαι κανονικά στο internet αλλά στο κινητό δεν το εντοπίζει καν! τι μπορεί να φταίει? Τα APN settings σου είναι σωστά; Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) Τα APN settings σου είναι σωστά; Δεν ξέρω..πως το βλέπω αυτό? και μια διευκρίνηση μιλάω για το wifi όχι για 3g. Και μόλις τώρα πήγα να μπω από το notebook και ούτε εκεί το βλέπει.. Πρόσφατα άλλαξα το ssid και τον κωδικό λέτε να φταίει αυτό? Edit: Οκ συνδέθηκα άλλαξα πάλι το ssid, έκανα restart το modem και έσβησα τα παλιά αποθηκευμένα δίκτυα στο κινητό! Μάλλον θα είχε φάει σκάλωμα.. Edited February 21, 2012 by tsilakostheone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) Το ποιο βασικό είναι να δεις αν έχεις ενεργοποιημένο το Wi-Fi στο router σου. Από την στιγμή που άλλαξες πάροχο φαντάζομαι ότι σου δώσανε και άλλο router και μερικές φορές το Wi-Fi δεν είναι ενεργοποιημένο από default. Δεν νομίζω να ευθύνεται το SSID και ο κωδικός. Αφού δεν το βρίσκει ούτε το notebook δεν είναι πρόβλημα του κινητού οπότε αν δεν είναι αυτό που σου είπα τότε δυστυχώς πρέπει να κοιτάξεις σε κάποιο άλλο θέμα για την λύση. Edited February 22, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Η συζήτηση αυτή δεν ανήκει εδώ... συνέχεια στο Computing: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=30 .. thanks :happy: Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Παιδια ευτυχος εβαλα την jw1 με επιτυχεια και τωρα θα ηθελα καποιος που γνωριζει να μου πει αν ο semaphone 2.0.5sc (δεν εχει voodoo αλλα ολα τα υπολοιπα) ειναι ο καλυτερος για jw1 η να περασω καποιον αλλο κ αν ειναι κ μπορει να μου δωση οσο το δυνατον καλυτερες ρυθμησεις γιαυτον (overclockin κτλ).....ξερω οτι γενικος εχουν απαντηθει αλλα αν ειναι ευκολο???? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) Παιδια ευτυχος εβαλα την jw1 με επιτυχεια και τωρα θα ηθελα καποιος που γνωριζει να μου πει αν ο semaphone 2.0.5sc (δεν εχει voodoo αλλα ολα τα υπολοιπα) ειναι ο καλυτερος για jw1 η να περασω καποιον αλλο κ αν ειναι κ μπορει να μου δωση οσο το δυνατον καλυτερες ρυθμησεις γιαυτον (overclockin κτλ).....ξερω οτι γενικος εχουν απαντηθει αλλα αν ειναι ευκολο???? Οι περισσότεροι (όσοι έχου μείνει με GB:p) εδω μεσα εχουν semaphore, αυτό τα λέει όλα! H εκδοση 2.5.0sc εχει voodoo sound και stock color, δεν έχει voodoo color και speedmod color. OC δεν εκανα ποτέ, αλλα αντιλαμβάνομαι οτι η σταθερότητα και η συχνότητα εξαρτόνται μεν απο τον κερνελ αλλα και απο το τσιπ σου! Οταν βάλεις semaphore πρέπει να κατεβάσεις το superuse απο το μαρκετ και για το overclocking εχει τεστ μεσα απο την εφαρμογη semaphore με το οποίο επιστρέφει σε default ρυθμίσεις μετα απο reboot http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=328579 Edited February 22, 2012 by mico Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ji_ma_kos Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) Παρακαλώ αν δεν κάνει κόπο θα μπορούσε κάποιος συμφορουμιτης να κοιτάξει τι γράφει το μικρό,λευκό, στρόγγυλο αυτοκόλλητο στον original φορτιστή του i9000 και να το κάνει ένα ποστ; Έχω μπερδέψει τους φορτιστές μου από διάφορες συσκευές Samsung και παρατηρώ διάφορα κουλά στη φόρτιση του γαλαξία μου. Ευχαριστώ. Edited February 23, 2012 by ji_ma_kos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Ένα λευκό στρογγυλό αυτοκόλλητο σε μένα λέει JK. Ο φορτιστής είναι: model ETA0U10EBE Output 5V 0,7A Δε νομίζω να έχεις προβλήματα πάντως με άλλους φορτιστές ειδικά samsung. Το πολύ πολύ να φορτίζει πιο αργά σε περίπτωση που το Ouput είναι λιγότερα Ampere Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Παίδες πριν λίγο άλλαξα sim στο galaxy γιατί το έδωσα στον αδερφό μου για 1-2 μέρες αλλά με το που άνοιξε με την δικιά του sim έβγαλε πρόβλημα οτι δεν μπορεί να συγχρονίσει με το gmail μου!:worry: Δεν ειναι άσχετη η sim με το gmail account;;; Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Έτσι νομίζω αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Είναι το κινητό σου συνδεδεμένο στο Internet με Wi-Fi ή με πακέτο δεδομένων από τον πάροχο σου; Αν είναι και δεν σου συγχρονίζει κάνε ένα reboot και ξαναπροσπάθησε. Αν δεν πετύχει και αυτό ξαναβάλε την κάρτα σου για να δούμε αν όντως φταίει η κάρτα για αυτό το πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Έτσι νομίζω αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Είναι το κινητό σου συνδεδεμένο στο Internet με Wi-Fi ή με πακέτο δεδομένων από τον πάροχο σου; Αν είναι και δεν σου συγχρονίζει κάνε ένα reboot και ξαναπροσπάθησε. Αν δεν πετύχει και αυτό ξαναβάλε την κάρτα σου για να δούμε αν όντως φταίει η κάρτα για αυτό το πρόβλημα. To χα συνδέσει με wifi και πήγα χειροκίνητα να κάνω συγχρονισμό αλλά έφαγα επιτόπου error "Sync is currently experiencing problems. It will be back shortly":( Το googlαρισα και είδα οτι είναι συχνό σχετικά πρόβλημα αλλά δεν έβγαλα άκρη για το αν ευθύνεται η αλλαγή της sim ή οχι... Τεσπα θα το δοκιμάσω αύριο γιατί τώρα έχει φύγει ο bro μαζί με το galaxy:p Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ji_ma_kos Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Ένα λευκό στρογγυλό αυτοκόλλητο σε μένα λέει JK. Ο φορτιστής είναι: model ETA0U10EBE Output 5V 0,7A Δε νομίζω να έχεις προβλήματα πάντως με άλλους φορτιστές ειδικά samsung. Το πολύ πολύ να φορτίζει πιο αργά σε περίπτωση που το Ouput είναι λιγότερα Ampere Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.:thanks: Τελικά φορτίζω από λάθος το i9000 με φορτιστή από Galazy Mini ( LU ) Η έξοδος και στους δύο φορτιστές είναι ίδια (5V 0,7A) και αναγράφεται και στου δύο ο ίδιος κωδικός μοντέλου (ETA0U10EBE). Το παράξενο είναι ότι με τον JK φορτιστή ολοκληρώνεται πιο γρήγορα η φόρτιση σε σχέση με τον LU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 παιδες εδω και καιρο για ενα περιεργο λογο που ερχεται μυνημα απο ενα 54300 και που λεει συνεχεια βλακειες για ενα yamtalk και κατι τετοια...απο οτι ειδα στην αναλυση λογαριασμου εχει χρεωμενα 5-6 τετοια μυνηματα με κοστος 9 ευρω στο συνολο!!επαθα φρικη!τι μπορω να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Τεσπα θα το δοκιμάσω αύριο γιατί τώρα έχει φύγει ο bro μαζί με το galaxy:p Λοιπόν το δοκίμασα σήμερα πατώντας πάνω στο error της notification bar και ήθελε να βάλω τον κωδικό του gmail ξανά. Όλα δουλεύουν οκ πάλι :) Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 παιδιά χαιρεται! οταν κάνουμε αναβάθμιση απο 2.2.χ σε 2.3.χ τι πρεπει να κανουμε απο το titanium για να επαναφέρουμε όλες τις καταχωρήσεις στο ημερολόγιο (σημαντικό) και όλα τα τηλέφωνα κι αν είναι δυνατόν να είναι συνδεδεμένα με facebook. βασικά αν έχω διαβάσει σωστά τις οδηγίες κάνω restore missing apps with data, και χειροκείνητα το calendar storage και contact storage. ξεχνάω κάτι? όσον αφορά το contact storage που το δοκίμασα επαναφέρει μόνο επαφές, όχι όμως και τις συνδέσεις τους με fb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 παιδες εδω και καιρο για ενα περιεργο λογο που ερχεται μυνημα απο ενα 54300 και που λεει συνεχεια βλακειες για ενα yamtalk και κατι τετοια...απο οτι ειδα στην αναλυση λογαριασμου εχει χρεωμενα 5-6 τετοια μυνηματα με κοστος 9 ευρω στο συνολο!!επαθα φρικη!τι μπορω να κανω?? μηπως πηρες μερος σε κανα διαγωνισμο του hondos center? Διαβασε εδω στο σχολιο 69 Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Εχω το εξης προβλημα,φορτιζω το κινητο μου δειχνει 100 βγαζω φορτιστει μου λεει 98,το ξαναβαζω φορτιζει για 3-4 λεπτα μου δειχνει φορτισει 100 το αφαιρω και μου δειχνει παλι 98:( Τι φταιει ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Εχω το εξης προβλημα,φορτιζω το κινητο μου δειχνει 100 βγαζω φορτιστει μου λεει 98,το ξαναβαζω φορτιζει για 3-4 λεπτα μου δειχνει φορτισει 100 το αφαιρω και μου δειχνει παλι 98:( Τι φταιει ρε παιδια? φυσιολογικο ειναι... Κανε σαν να μην υπαρχει :) Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Εχω το εξης προβλημα,φορτιζω το κινητο μου δειχνει 100 βγαζω φορτιστει μου λεει 98,το ξαναβαζω φορτιζει για 3-4 λεπτα μου δειχνει φορτισει 100 το αφαιρω και μου δειχνει παλι 98:( Τι φταιει ρε παιδια? φυσιολογικο ειναι... Κανε σαν να μην υπαρχει :) Ότι σου είπε και ο what. Απλά για να σου λυθεί η απορία να σου πω ότι είναι ένα "δίχτυ ασφαλείας" για να μην φορτίζεται η μπαταρία στο 100% επειδή δεν είναι καλό για την διάρκεια ζωής της. Βέβαια θα μπορούσαν να έχουν κάνει μία ρύθμιση από την Samsung ώστε να φαίνεται 100% και ας μην είναι για να μην προβληματίζεται ο κόσμος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) Δεν μου το εκανε ομως απο την αρχη,τωρα τελευταια αρχισε. Edited February 24, 2012 by desmoman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Δεν μου το εκανε ομως απο την αρχη,τωρα τελευταια αρχισε. Αυτο ειναι το κακο. Πως δεν το εχουν φτιαξει καλα και κανει οτι θελει. Αλλες φορες μπορει να σου φορτισει μεχρι το 93%...... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts