Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα

το ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν μπορω να βρω την απαντηση

Ποιες εφαρμογες του συστηματος μπορουμε να σβησουμε αφοβα?

Ειδικα το google maps μπορουμε? η το Navigation κλπ

Επισης ειμαι με cosmote sim 2se1 και δουλευει κανονικα (froyo 2.2.1)

Σκεφτομαι πριν τον Αυγουστο να βαλω καποια 2.3.3 ή κατι τετοιο... το εχει δοκιμασει κανεις με σε 2σε1 αν δουλευει?

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τότε απλά μάλλον δεν σου έκατσε καλά η εγκατάσταση. Θα αναγκαστείς να κάνεις ξανά "καθαρή" εγκατάσταση δυστυχώς.

Δεν έχω χρόνο για νέο flasharisma. Πάω έφεδρος παρασκευή με κυριακή. Απο δευτέρας βλέπουμε. Εξαλλου, πιο πολυ ενοχλητικό είναι παρά προβληματικό:mad:

Είμαστε σίγουροι ότι φταίει η εγκατάσταση; μπας και είναι καμιά εφαρμογή που δεν "κάθεται" καλά σε ginger

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Δεν έχω χρόνο για νέο flasharisma. Πάω έφεδρος παρασκευή με κυριακή. Απο δευτέρας βλέπουμε. Εξαλλου, πιο πολυ ενοχλητικό είναι παρά προβληματικό:mad:

Είμαστε σίγουροι ότι φταίει η εγκατάσταση; μπας και είναι καμιά εφαρμογή που δεν "κάθεται" καλά σε ginger

Δυστυχώς δεν νομίζω να είναι κάποια εφαρμογή. Για να το διαπιστώσεις όμως μπορείς να κάνεις πρώτα ένα backup των εφαρμογών σου και να προχωρήσεις σε factory reset. Αν συνεχίσει να στο κάνει με άδειο το τηλέφωνο είναι η εγκατάσταση της rom, αν δεν στο κάνει είναι κάποια εφαρμογή.

Off-topic: Σιδεροκέφαλος στην κατάταξη και καλά κουράγια :).

Μάκης

• Administrators
το ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν μπορω να βρω την απαντηση

Ποιες εφαρμογες του συστηματος μπορουμε να σβησουμε αφοβα?

Ειδικα το google maps μπορουμε? η το Navigation κλπ

Κάνε freeze/disable τις εφαρμογές που δεν σε ενδιαφέρουν και αν δεν έχεις πρόβλημα... τις απεγκαθιστάς πλήρως. Αλλιώς τις ξανακάνεις enable.

Modpic.gif

Κάνε freeze/disable τις εφαρμογές που δεν σε ενδιαφέρουν και αν δεν έχεις πρόβλημα... τις απεγκαθιστάς πλήρως. Αλλιώς τις ξανακάνεις enable.

Σωστος

Λογικα καθε φορα θα πρεπει να απενεργοποιω μια εφαρμογη και να κανω επανεκκινηση?

Ευχαριστώ

• Administrators
Σωστος

Λογικα καθε φορα θα πρεπει να απενεργοποιω μια εφαρμογη και να κανω επανεκκινηση?

Ευχαριστώ

Μία φορά θα την/τις απενεργοποιήσεις και μετά θα είναι σαν να μην υπάρχει/υπάρχουν. Επανεκκίνηση χρειάζεται μετά. Κάνε τις δοκιμές σου. Προσωπικά χρησιμοποιώ το SystemApp Remover για αυτό.

Modpic.gif

Τότε απλά μάλλον δεν σου έκατσε καλά η εγκατάσταση. Θα αναγκαστείς να κάνεις ξανά "καθαρή" εγκατάσταση δυστυχώς.

Προσωπικά δεν έχω βγάλει ποτέ τη sim από το τηλέφωνο όταν φλασάρω και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Edit : Το systemapp remover όσο και αν το έψαξα στο market δεν το είδα!! Μήπως το έχουν μετονομάσει?

Edited by rx8_75

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Προσωπικά δεν έχω βγάλει ποτέ τη sim από το τηλέφωνο όταν φλασάρω και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Edit : Το systemapp remover όσο και αν το έψαξα στο market δεν το είδα!! Μήπως το έχουν μετονομάσει?

Το titanium backup κάνει την ίδια δουλειά, δεν το χρειάζεσαι το άλλο.

- Alex

Ρε παιδια ξερει κανεις αν γυνετε να κανω το κινητο να χτυπαει κατευθειαν στον μεγαλο δυνατο τονο και οχι να αυξανει σταδιακα....

Ρε παιδια ξερει κανεις αν γυνετε να κανω το κινητο να χτυπαει κατευθειαν στον μεγαλο δυνατο τονο και οχι να αυξανει σταδιακα....

Μπορεις να περασεις μια custom rom που να εχει αυτη την επιλογη. Αν εχεις JVB/JVH/JVO μπορεις να δοκιμασεις αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=14730641 αλλα δεν μπορω να εγγυηθω για το ποσο ασφαλες ειναι.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Παιδιά έχει κάποιο πρόβλημα η 2.3.3 με τα mms ή μόνο εγώ έχω πρόβλημα? Δεν μπορώ ούτε να στείλω ούτε να λάβω. Έχω περάσει τις ρυθμίσεις χειροκίνητα αλλά και αυτόματα απο την Cosmote αλλά δεν έχει δουλέψει ακόμα. Γνωρίζει κανείς τίποτα?

Παιδιά έχει κάποιο πρόβλημα η 2.3.3 με τα mms ή μόνο εγώ έχω πρόβλημα? Δεν μπορώ ούτε να στείλω ούτε να λάβω. Έχω περάσει τις ρυθμίσεις χειροκίνητα αλλά και αυτόματα απο την Cosmote αλλά δεν έχει δουλέψει ακόμα. Γνωρίζει κανείς τίποτα?

Έχεις ενεργοποιημένο το packet data στις ρυθμίσεις του δικτύου? (εναλλακτικά, πατώντας συνεχόμενα το on/off button σου βγάζει λίστα επιλογών όπου μπορείς να ενεργοποιήσεις / απενεργοποιήσεις το packet data).

Διαφορετικά προσπάθησε πάλι να περάσεις τις ρυθμίσεις του παρόχου με τις οδηγίες της πρώτης σελίδας (εφαρμογή APN buckup & restore από το Market με το αρχείο xml που αντιστοιχεί στην cosmote)

Τάσος

Έχεις ενεργοποιημένο το packet data στις ρυθμίσεις του δικτύου? (εναλλακτικά, πατώντας συνεχόμενα το on/off button σου βγάζει λίστα επιλογών όπου μπορείς να ενεργοποιήσεις / απενεργοποιήσεις το packet data).

Διαφορετικά προσπάθησε πάλι να περάσεις τις ρυθμίσεις του παρόχου με τις οδηγίες της πρώτης σελίδας (εφαρμογή APN buckup & restore από το Market με το αρχείο xml που αντιστοιχεί στην cosmote)

Τα εχω κανει ολα αυτα.. δηλαδη δεν ειναι γενικο το προβλημα; αν το εχω μονο εγω θα βρω λυση.

Καλημερα σε ολους παιδια. Και ενω πηγαιναν ολα καλα και χαιρομουν το γαλαξια μου με την 2.3 ξαφνικα ξυπνησα σημερα και πηγα να ανοιξω το κινητο αλλα τιποτα. νεκρα. Παταω να ανοιξει ξεκιναει κανονικα αλλα κολαει στην επομενη οθονη μετα το animation. Τι συμβαινει μπορει καποιος να βοηθησει?? Εχω πανικοβληθει. Η αναβαθμιση σε 2.3 εγινε πριν 3 εβδομαδες επισημα. Βρισκομαι αγγλια αυτη την στιγμη. Ευχαριστω.

Καλημερα σε ολους παιδια. Και ενω πηγαιναν ολα καλα και χαιρομουν το γαλαξια μου με την 2.3 ξαφνικα ξυπνησα σημερα και πηγα να ανοιξω το κινητο αλλα τιποτα. νεκρα. Παταω να ανοιξει ξεκιναει κανονικα αλλα κολαει στην επομενη οθονη μετα το animation. Τι συμβαινει μπορει καποιος να βοηθησει?? Εχω πανικοβληθει. Η αναβαθμιση σε 2.3 εγινε πριν 3 εβδομαδες επισημα. Βρισκομαι αγγλια αυτη την στιγμη. Ευχαριστω.

Μετά την αναβάθμιση από kies έκανες factory reset ή το άφησες όπως ήταν;

Μάκης

To κινητο λειτουργουσε αριστα εδω και 3 εβδομαδες. Εχθες το βραδυ ειχε λιγη μπαταρια το εκλεισα και το εβαλα να φορτισει. Σημερα το πρωι που ξυπνησα παταω κλασσικα το κουμπι για να ανοιξει και απλα κολαει στην οθονη που λεει γαλαξυ ς. και αναβοσβηνει. Τι μπορει να ειναι? εχω τρελαθει.

To κινητο λειτουργουσε αριστα εδω και 3 εβδομαδες. Εχθες το βραδυ ειχε λιγη μπαταρια το εκλεισα και το εβαλα να φορτισει. Σημερα το πρωι που ξυπνησα παταω κλασσικα το κουμπι για να ανοιξει και απλα κολαει στην οθονη που λεει γαλαξυ ς. και αναβοσβηνει. Τι μπορει να ειναι? εχω τρελαθει.

Κατ' αρχήν χαλάρωσε. Κάποια εφαρμογή προφανώς σου την έχει κάνει την δουλειά. Έχει μάλλον γίνει corrupt το system και το κινητό δεν μπορεί να bootάρει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις αρχικά είναι να μπεις σε recovery και να επιλέξεις factory reset. Θα χαθούν όλα τα δεδομένα και οι εφαρμογές σου αλλά μπορεί να ανοίξει πάλι.

Μάκης

Και ξαφνικα ως εκ θαυματος το κινητο ανοιξε. Δεν ξερω πως και γιατι. Ενω ειχε πανω απο 2 λεπτα στην αρχικη οθονη μπηκε κανονικα στο μενου. Αφαιρεσα μια εφαρμογη που περασα εχθες και τωρα ολα καλα. Λετε να ηταν το προβλημα της εφαρμογης? Ευχαριστω για ολα.

Και ξαφνικα ως εκ θαυματος το κινητο ανοιξε. Δεν ξερω πως και γιατι. Ενω ειχε πανω απο 2 λεπτα στην αρχικη οθονη μπηκε κανονικα στο μενου. Αφαιρεσα μια εφαρμογη που περασα εχθες και τωρα ολα καλα. Λετε να ηταν το προβλημα της εφαρμογης? Ευχαριστω για ολα.

Ναι, το πιο πιθανό είναι αυτό, να ήταν πρόβλημα της εφαρμογής. Σε κάθε περίπτωση όμως κάνε ένα backup να υπάρχει γιατί μπορεί σε ανάλογη περίπτωση στο μέλλον να χρειαστεί να κάνεις factory reset για να ανοίξει ξανά.

Μάκης

Τα εχω κανει ολα αυτα.. δηλαδη δεν ειναι γενικο το προβλημα; αν το εχω μονο εγω θα βρω λυση.

Ποιό πρόγραμμα sms - mms χρησιμοποιείς? αν όχι το stock, φρόντισε στην stock εφαρμογή (ακόμα και αν δεν τη χρησιμοποιείς) να είναι τσεκαρισμένη στις ρυθμίσεις των mms η επιλογή Auto-retrieve.

Τάσος

Δεν μοιράζεσαι μαζί μας και ποιά εφαρμογή ήταν αυτή που σου έκανε τη ζημιά? ΝΑ ξέρουμε και εμείς να προφυλαχθούμε ενδεχομένως από αντίστοιχο μπελά!

Τάσος

Παιδια Γεια σας. Νομιζω πως ποσταρω στο καταληλο σημειο σχετικα με το προβλημα μου.η κατασταση εχει ως εξης. Στο samsung galaxy s i9000

εχω το εξης προβλημα...

1) ειχαν την 2.2.1 froyo

2) περασα την darky 10.1

3) ειχα προβλημα με την μπαταρια παρολο που εκανα αρκετες φορες callibration τελειωνε πολυ γρηγορα....

4) και υστερα κανω το εξης λεω να βαλω την 2.3.4 ficeto

την βαζω και ολα καλα

5) συνηδειτοποιω ομως ενα διαφορετικο προβλημα οτι το wifi σε αποσταση 3 μετρα απο το modem /thomson ανεβοκατεβαινει η γραμμη σε 1....2...3..4....αλλα συνηθως ειναι στο 2....

4) με την froyo ηταν 3 με 4 η μπαρα....

εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα? δεν ξερω γιατι αλλα το wifi ειναι ποιο αργο τωρα....το ιδιο ιδιο προβλημα ειχα παρατηρησει και οταν ειχα την darky 10.1 ....με λιγα λογια οταν ειχα την froyo Μου φενοτανε ποιο γρηγορο...

Παιδια Γεια σας. Νομιζω πως ποσταρω στο καταληλο σημειο σχετικα με το προβλημα μου.η κατασταση εχει ως εξης. Στο samsung galaxy s i9000

εχω το εξης προβλημα...

1) ειχαν την 2.2.1 froyo

2) περασα την darky 10.1

3) ειχα προβλημα με την μπαταρια παρολο που εκανα αρκετες φορες callibration τελειωνε πολυ γρηγορα....

4) και υστερα κανω το εξης λεω να βαλω την 2.3.4 ficeto

την βαζω και ολα καλα

5) συνηδειτοποιω ομως ενα διαφορετικο προβλημα οτι το wifi σε αποσταση 3 μετρα απο το modem /thomson ανεβοκατεβαινει η γραμμη σε 1....2...3..4....αλλα συνηθως ειναι στο 2....

4) με την froyo ηταν 3 με 4 η μπαρα....

εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα? δεν ξερω γιατι αλλα το wifi ειναι ποιο αργο τωρα....το ιδιο ιδιο προβλημα ειχα παρατηρησει και οταν ειχα την darky 10.1 ....με λιγα λογια οταν ειχα την froyo Μου φενοτανε ποιο γρηγορο...

Και εγώ με την stock JVO έχω παρατηρήσει αντίστοιχα προβληματάκια. Γενικά η αίσθησή μου είναι ότι το σήμα του wifi έχει μειωθεί στις Ginger σε σχέση με τις Froyo.

Τάσος

Εμενα παλι σημερα που εχω τη stock 2.2 μεσα, πηγα να περασω εφαρμογες απο τη μνημη του κινητου στην εσωτερικη καρτα sd και μου βγαζει αποτυχια εξαιτιας ανεπαρκης μνημης. Εννοειται οτι εχει μνημη 4.4gb και 1.56gb rom ενω ram εχω τουλαχιστον 140mb. κανεις καμια ιδεα γιατι το κανει αυτο και πως μπορει να διορθωθει?

Καλημέρα παιδιά. Έχω Vodafone Broadband για το λαπτοπ και φεύγω πάω άσκηση για αρκετές μέρες. Αναρωτιέμαι αν γίνεται να βάλω την SIM της Vodafone στο κινητό και να δουλεύει το ίντερνετ (έχω 5GB το μήνα) δεν με νοιάζει για τηλέφωνα-μηνύματα. Αν γίνεται ξέρει κανείς τις ρυθμίσεις APN που πρέπει να βάλω; Ευχαριστώ. Edited by galaxymagos

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)