fandango Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Άκυρο, τελικά ενεργοποίησα το WiFi και άνοιξα το GPS Status και έγραψε ότι κατέβασε κάποια data. Με το που βγήκα στο μπαλκόνι σε 2 sec βρήκε και κλείδωσε 12!!!!! Απενεργοποιώντας τώρα το WiFi βρίσκει μέχρι 8 στο μπαλκόνι πάλι σε ταχύτητα αστραπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Εαν εισαι Root και κανεις hard reset αυτοματα γινεσε unroot;;; Ευχαριστω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Εαν εισαι Root και κανεις hard reset αυτοματα γινεσε unroot;;; Ευχαριστω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk οχι :p δεν εχει σχεση το hard reset με το root... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 ................... Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 ................... Σου απαντησε και ο φιλος πιο πανω οτι δεν εχει σχεση. Δεν εχει λογο να σου λεει ψεματα:) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 δεν είχα αμφιβάλει για την απάντηση του φίλου προς θεού, συγνώμη αν παρερμηνευτικά, έλεγα μήπως υπάρχει και άλλο reset εκτός από το Hard reset, αυτό ενοούσα. και πάλι συγνώμη στο φίλο πιο πάνω Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 δεν είχα αμφιβάλει για την απάντηση του φίλου προς θεού, συγνώμη αν παρερμηνευτικά, έλεγα μήπως υπάρχει και άλλο reset εκτός από το Hard reset, αυτό ενοούσα. και πάλι συγνώμη στο φίλο πιο πάνω Ναι φιλε για πλακα το ειπα κι εγω. Εκτος απο το hard reset υπαρχει και το factory reset και η διαφορα τους αναφερεται στους οδηγους στο κομματι σχετικα με το φλασαρισμα της ολλανδικης μεσω odin. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Ναι φιλε για πλακα το ειπα κι εγω. Εκτος απο το hard reset υπαρχει και το factory reset και η διαφορα τους αναφερεται στους οδηγους στο κομματι σχετικα με το φλασαρισμα της ολλανδικης μεσω odin. μια διευκρινηση αν μου επιτρεπεις για να προλαβω τυχον απορια:p:p:p η διαφορα αναφερεται στο κομματι σχετικα με το "Επίσημο Ελληνικό Froyo firmware για το Galaxy S (ΧWJPΗ)" Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 (edited) παιδια,εχουμε κανενο νεοτερο για το κατεβασμα της js3 απο τους servers?μου φαινεται περιεργο ολο αυτο γιατι την εχω βαλει απο την δευτερη μερα που βγηκε και οχι μονο δουλευει αψογα αλλα οσο την ψαχνω τοσο βρισκω συνεχεια βελτιωσεις που εχουν γινει εναντι της jpy. Edited January 23, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 παιδια,εχουμε κανενο νεοτερο για το κατεβασμα της js3 απο τους servers?μου φαινεται περιεργο ολο αυτο γιατι την εχω βαλει απο την δευτερη μερα που βγηκε και οχι μονο δουλευει αψογα αλλα οσο την ψαχνω τοσο βρισκω συνεχεια βελτιωσειςπου εχουν γινει εναντι της jpy. εκτος απο ορισμενες διαφορες που εχουν παρατηρησει τα παιδια εδω μεσα μπορεις να μας πεις τι επιπλεον βελτιωσεις βλεπεις συνεχως αφου την εχεις μερικες μερες και οποτε θα γνωριζεις πολυ καλα τις διαφορες... :rolleyes: να δω κι εγω με την jpy που εχω τι ακριβως παιζει :worry: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 εκτος απο ορισμενες διαφορες που εχουν παρατηρησει τα παιδια εδω μεσα μπορεις να μας πεις τι επιπλεον βελτιωσεις βλεπεις συνεχως αφου την εχεις μερικες μερες και οποτε θα γνωριζεις πολυ καλα τις διαφορες... :rolleyes: να δω κι εγω με την jpy που εχω τι ακριβως παιζει :worry: πολυ ευχαριστως.. 1.λειτουργει με λιγο μεγαλυτερη ελευθερη μνημη συνεχως απο την jpy 2.ανοιγει στον μισο χρονο καποιες λειτουργιες οπως,την διαχειριση εφαρμογων,στην οποια με την jpy εβλεπα οτι οταν την φορτωνα με ανοικτες εφαρμογες ετρωγε πολυ ωρα να συμπηρωθει η λιστα(εννοω μεχρι να σχηματιστουν πληρως τα εικονιδια).στην js3 ειτε την εχεις φορτωμενη με εφαρμογες ειτε οχι ανοιγει ταχυτατα.Το ιδιο συμβαινει και σε αλλα παρομοια οπως οταν παταμε παραταμενα στην home screen για να ανοιξει το μενου πχ με τις εφαρμογες->συντομευσεις,εδω η js3 κανει το 1/3 του χρονου απο την jpy για να ανοιξει την λιστα.τα ιδια συμβαινουν και αλλου,να μην τα αναφερω τωρα. 3.ανοιγει γρηγοροτερα βαριες εφαρμογες. 4.κατα την εισαγωγη κωδικου σε ζευξη bluetooth το πληκτρολογιο πλεον που ανοιγει αυτοματα ειναι μεγαλο και ευχρηστο σε αντιθεση με το αντιστοιχο της jpy που ηταν για γυναικεια δαχτυλα. 5.παρατηρω καλυτερο σημα κεραιας. 6.H λειτουργια αυτης της ρομ ειναι πιο smooth απο της jpy 7.Σαφη βελτιωση στον browser 8.Συνεβη πολλες φορες με την jpy καποιες png εικονες σε καποιες περιεργες διαστασεις να μου τις δειχνει σαν κατεστραμενα αρχεια στην συλλογη,πραγμα που με την js3 δεν το ξαναειδα. Στα μειον που εχω παρατηρησει εως τωρα ειναι οτι αργει ελαφρως περισσοτερο απο την jpy στο ανοιγμα της συλλογης την πρωτη φορα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 πολυ ευχαριστως.. 1.λειτουργει με λιγο μεγαλυτερη ελευθερη μνημη συνεχως απο την jpy 2.ανοιγει στον μισο χρονο καποιες λειτουργιες οπως,την διαχειριση εφαρμογων,στην οποια με την jpy εβλεπα οτι οταν την φορτωνα με ανοικτες εφαρμογες ετρωγε πολυ ωρα να συμπηρωθει η λιστα(εννοω μεχρι να σχηματιστουν πληρως τα εικονιδια).στην js3 ειτε την εχεις φορτωμενη με εφαρμογες ειτε οχι ανοιγει ταχυτατα.Το ιδιο συμβαινει και σε αλλα παρομοια οπως οταν παταμε παραταμενα στην home screen για να ανοιξει το μενου πχ με τις εφαρμογες->συντομευσεις,εδω η js3 κανει το 1/3 του χρονου απο την jpy για να ανοιξει την λιστα.τα ιδια συμβαινουν και αλλου,να μην τα αναφερω τωρα. 3.ανοιγει γρηγοροτερα βαριες εφαρμογες. 4.κατα την εισαγωγη κωδικου σε ζευξη bluetooth το πληκτρολογιο πλεον που ανοιγει αυτοματα ειναι μεγαλο και ευχρηστο σε αντιθεση με το αντιστοιχο της jpy που ηταν για γυναικεια δαχτυλα. 5.παρατηρω καλυτερο σημα κεραιας. 6.H λειτουργια αυτης της ρομ ειναι πιο smooth απο της jpy 7.Σαφη βελτιωση στον browser 8.Συνεβη πολλες φορες με την jpy καποιες png εικονες σε καποιες περιεργες διαστασεις να μου τις δειχνει σαν κατεστραμενα αρχεια στην συλλογη,πραγμα που με την js3 δεν το ξαναειδα. Στα μειον που εχω παρατηρησει εως τωρα ειναι οτι αργει ελαφρως περισσοτερο απο την jpy στο ανοιγμα της συλλογης την πρωτη φορα. κατατοπιστικος και αναλυτικος θα ελεγα;) απο αυτα που αναφερεις σε σχεση με την jpy που εχω ουσιαστικα το μονο μεγαλο μειον για μενα τουλαχιστον ειναι το σημειο 7, δηλαδη το web browsing (αν και δεν μπαινω συχνα σε βαριες σελιδες) καθως στα υπολοιπα μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος αποτην jpy...παντως μου εδωσες μια συνολικη εικονα της rom thanks :D Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 μια διευκρινηση αν μου επιτρεπεις για να προλαβω τυχον απορια:p:p:p η διαφορα αναφερεται στο κομματι σχετικα με το "Επίσημο Ελληνικό Froyo firmware για το Galaxy S (ΧWJPΗ)" Ωραιος Ηρακλη καλα εκανες και το επισημανες. Thanks. πολυ ευχαριστως.. Αρα μιλαμε για αρκετες βελτιωσεις. Η βελτιωση στον browser ειναι στα μεγαλα + απο αυτα που αναφερεις, οπωε επισης η περισσοτερη διαθεσιμη μνημη αρα και το smoothness. Το θεμα ειναι τι παιζει και με την μπαταρια αφου αλλοι αναφερουν βελτιωμενη αυτονομια και αλλοι παραπονιουνται... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 να σημειωσω για την μεγαλη βελτιωση στον browser οτι οι αρχικες ρυθμισεις του ειναι με το flash να δουλευει κατα απαιτηση...εσυ το αλλαξες??? Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Αρα μιλαμε για αρκετες βελτιωσεις. Η βελτιωση στον browser ειναι στα μεγαλα + απο αυτα που αναφερεις, οπωε επισης η περισσοτερη διαθεσιμη μνημη αρα και το smoothness. Το θεμα ειναι τι παιζει και με την μπαταρια αφου αλλοι αναφερουν βελτιωμενη αυτονομια και αλλοι παραπονιουνται...Παναγιωτη δεν εχω προβλημα με την μπαταρια και για να ειμαι ειλικρινης ουτε με την jpy ειχα και το εχω ξαναπει σε παλιοτερα ποστ μου,τωρα..καταλαβαινεις..δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη γιατι αλλιως εννοει ο ενας την νορμαλ λειτουργια και αλλιως ο αλλος,παντως εγω δεν εχω κανενα παραπονο,μια χαρα ειναι. edit:πηγες βολτα να δοκιμασεις το αλλο..το περιεργο?:p Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Παναγιωτη δεν εχω προβλημα με την μπαταρια και για να ειμαι ειλικρινης ουτε με την jpy ειχα και το εχω ξαναπει σε παλιοτερα ποστ μου,τωρα..καταλαβαινεις..δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη γιατι αλλιως εννοει ο ενας την νορμαλ λειτουργια και αλλιως ο αλλος,παντως εγω δεν εχω κανενα παραπονο,μια χαρα ειναι. edit:πηγες βολτα να δοκιμασεις το αλλο..το περιεργο?:p Καλα εννοειται οτι ο καθενας εχει αλλη αντιληψη για τη μπαταρια. Ειναι ωραια οσα αναφερεις αλλα δυστυχως τωρα δεν προλαβαινω με τιποτα να φλασαρω και να σεταρω ξανα ελεω εξεταστικης. Θα ξαναμπω στο παιχνιδι σε κανενα μηνα ;) Οσο για το αλλο το δοκιμασα ναι, επειδη πρεπει να φυγω ομως θα σου πω απο πμ το βραδυ:) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 να σημειωσω για την μεγαλη βελτιωση στον browser οτι οι αρχικες ρυθμισεις του ειναι με το flash να δουλευει κατα απαιτηση...εσυ το αλλαξες??? Σορυ φιλε Λεωνιδα,τωρα ειδα το ποστ σου,οχι δεν εχω αλλαξει τιποτα στις ρυθμισεις του browser,ολα στο default. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Σορυ φιλε Λεωνιδα,τωρα ειδα το ποστ σου,οχι δεν εχω αλλαξει τιποτα στις ρυθμισεις του browser,ολα στο default. για αυτο βλεπεις αυτη την διαφορα...νομιζω στην jpy εχει ενεργοποιημενο το flash σωστα Παναγιωτη??;) Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 για αυτο βλεπεις αυτη την διαφορα...νομιζω στην jpy εχει ενεργοποιημενο το flash σωστα Παναγιωτη??;) και πως απενεργοποιειται; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 και πως απενεργοποιειται; μπενεις σε μια σελιδα πατας το αριστερο πληκτρο που ειναι για τις επιλογες πατας περισσοτερα-ρυθμισεις-ενεργοποιηση προσθετων-και το βαζεις κατα απαιτηση...:p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 μπενεις σε μια σελιδα πατας το αριστερο πληκτρο που ειναι για τις επιλογες πατας περισσοτερα-ρυθμισεις-ενεργοποιηση προσθετων-και το βαζεις κατα απαιτηση...:p το εχω κανει αυτο...νομιζα πως ηταν καποια αλλα ρυθμιση..αλλα και παλι δεν ειναι τοσο smooth το browsing :mad: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaras_best1 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Γνωριζεισ τον τροπο που γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 για αυτο βλεπεις αυτη την διαφορα...νομιζω στην jpy εχει ενεργοποιημενο το flash σωστα Παναγιωτη??;)τωρα ανοιξα τις ρυθμισεις του browser και βλεπω μαλον τα ιδια default αν θυμαμαι καλα που ειχε και η jpy..javascript enable,ενεργοποιηση προσθετων στο κατ΄απαιτηση..κλπ Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 (edited) Γνωριζεισ τον τροπο που γινεται?? ειπα πιο πανω...Hρακλη παντως ετσι γινεται πιο γρηγορο και ετσι ειναι η επιλογη στην js3 απο μονη της...αν θες δοκιμασε να το απενεργοποιησεις τελειως και δες...παντως γενικα αυτες οι 3 ειναι οι επιλογες :p edit:δεν εχω περασει την jpy αλλα σε οποια αλλη ειχα περασει στην επιλογη για ενεργοπιηση προσθετων ηταν ενεργοποιημενο και οχι κατα απαιτηση... Edited January 23, 2011 by domigr Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaras_best1 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Αυτό που θες να κάνεις δεν γίνεται σωστά με κάποια εφαρμογή αλλά με πείραγμα του λειτουργικού του τηλεφώνου και δεν νομίζω ότι θα το ήθελες αυτό με τις γνώσεις που έχεις. Μπορεις να μου πεις πως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts