Tyxerakias Δημ. May 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Κατέβασα αυτή http://prntscr.com/9rlrh και έκανα ότι έλεγε το tutorial μετά το δεύτερο βήμα και την έκδοση 1.3 του Odin... Μου έβγαλε αυτό : http://prntscr.com/9rlxx Μήπως παίζει κάτι με αυτό το lagfix? Παρεπιπτόντως γιατί η έκδοση του value pack δεν μπήκε εξ' αρχης; Κατ'αρχάς το value pack που πας να βάλεις (JVU) δεν είναι καλό, βάλε το JW5. Όσο για το fail, φταίει ο υπολογιστής σου, δεν έχει τους σωστούς drivers μάλλον. Βάλε το Κies για να περαστούν (ή κάνε επανεγκατάσταση των drivers από τις ρυθμίσεις του)... (με reboot στο pc μετά). Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yozG Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Ευχαριστώ παιδιά για τις άμεσες και σωστές απαντήσεις! τελικά έφταιγε το update του kies! έβαλα την jw5 τελικά! Και πάλι ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Παιδια σημερα ξαφνικα εχασα το 3G σημα μου στο κινητο. Εχω την εκδοση 2.3.6 jvt . Τσεκαρα παντου μηπως εχει σβηστει το APN,μηπως εχει κλεισει η προσβαση στα δεδομενα κλπ. Τι μπορει να συμβαινει? Ειμαι για σερβις? Το κινητο δεν εχει φαει καμια περιεργη πτωση ποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Παιδια σημερα ξαφνικα εχασα το 3G σημα μου στο κινητο. Εχω την εκδοση 2.3.6 jvt . Τσεκαρα παντου μηπως εχει σβηστει το APN,μηπως εχει κλεισει η προσβαση στα δεδομενα κλπ. Τι μπορει να συμβαινει? Ειμαι για σερβις? Το κινητο δεν εχει φαει καμια περιεργη πτωση ποτε! Στις ρυθμίσεις δικτύου είναι στο αυτόματο ο τύπος δικτύου, ή μήπως έχεις επιλέξει κατα λάθος μόνο 2G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Παιδια σημερα ξαφνικα εχασα το 3G σημα μου στο κινητο. Εχω την εκδοση 2.3.6 jvt . Τσεκαρα παντου μηπως εχει σβηστει το APN,μηπως εχει κλεισει η προσβαση στα δεδομενα κλπ. Τι μπορει να συμβαινει? Ειμαι για σερβις? Το κινητο δεν εχει φαει καμια περιεργη πτωση ποτε! Μήπως έχεις Cosmote γιατί και ένας φίλους μου με Galaxy Y δεν έχει σήμερα internet στο κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Μήπως έχεις Cosmote γιατί και ένας φίλους μου με Galaxy Y δεν έχει σήμερα internet στο κινητό. δεν νομιζω, σημερα απο το πρωι μεχρι τις 4 το μεσημερι ανα διστηματα που ηθελα Internet μια χαρα ειχα με το 3G Cosmote. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Για τα ΜΜΣ πρεπει να ειναι τσεκαρισμενη και η περιαγωγη δεδομενων μαζι με τη χρηση δεδομενων πακετου; Το ιντερνετ πλην wifi δεν με ενδιαφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Μήπως έχεις Cosmote γιατί και ένας φίλους μου με Galaxy Y δεν έχει σήμερα internet στο κινητό. Με Cosmote την περασμένη Κυριακή δεν είχα data επίσης. Αυτό κράτησε σχεδόν όλο το πρωί. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Η καλύτερη λύση είναι να απαλαγειτε από την άθλια cosmote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) Η καλύτερη λύση είναι να απαλαγειτε από την άθλια cosmote... Κι ομως Νικο με την cosmote εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα, 2-3 ωρες καθημερινα ειμαι με data απροβληματιστα ;) Edited May 30, 2012 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ας μην βγούμε Off Topic. Στο πρόβλημα που είχε ο φίλος τον ρώτησα για την Cosmote επειδή είχε παρατηρηθεί τις τελευταίες μέρες κάποιο πρόβλημα ώστε να μη νομίζει ότι είναι απαραίτητα κάποιο σφάλμα του κινητού του. Από 'κει και πέρα ο καθένας επιλέγει και έχει όποιον φορέα κινητής τηλεφωνίας επιθυμεί!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakoylhs Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 καλησπερα σας!!!!εχω ενα προβλημα με την συνδεση στο internet!!!δεν μπορω να κανω περιαγωγη δεδομενων/χρηση δεδομενων πακετων....δλδ δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο οτι μπορω να μπω στο internet!!!ξερει κανεις τι μπορω να κανω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Έλεγξε αν είναι ενεργοποιημένα τα Πακέτα δεδομένων στο Ρυθμίσεις> Ασύρματη επικοινωνία> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Αν δες είναι αυτό το πρόβλημα πήγαινε Ρυθμίσεις> Ασύρματη επικοινωνία> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας> Ονόματα σημείων πρόσβασης και δες αν υπάρχουν τα APN του πάροχου κινητής τηλεφωνίας που έχεις. Αν δεν υπάρχουν τότε ακολουθείς αυτόν τον οδηγό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Καλησπέρα, χθές ένας φίλος μου χάρισε ένα samsung galaxy s (να ναι καλά) έχει Vodafone menu, firmware 2.3.3. και θα ήθελα όπως είναι φυσικό να το αλλάξω. Επειδή και ψιλοάσχετος είμαι αλλά και από ότι βλέπω για το συγκεκριμμένο μοντέλο υπάρχουν 3 μέρη μστο παρόν θέμα με πολλές πολλές σελίδες τις οποίες αδυνατώ να διαβάσω, (λόγω εργασίας)μήπως κάποιος θα μπορούσε να μου δώσει κάποια χρήσιμα links απο τα οποία θα μπορούσα να ξεκινήσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Καλησπέρα, χθές ένας φίλος μου χάρισε ένα samsung galaxy s (να ναι καλά) έχει Vodafone menu, firmware 2.3.3. και θα ήθελα όπως είναι φυσικό να το αλλάξω. Επειδή και ψιλοάσχετος είμαι αλλά και από ότι βλέπω για το συγκεκριμμένο μοντέλο υπάρχουν 3 μέρη μστο παρόν θέμα με πολλές πολλές σελίδες τις οποίες αδυνατώ να διαβάσω, (λόγω εργασίας)μήπως κάποιος θα μπορούσε να μου δώσει κάποια χρήσιμα links απο τα οποία θα μπορούσα να ξεκινήσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει! Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης Galaxy S : Οδηγοί για νέους χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 2, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Να σαι καλα nikos, ευχαριστω πολυ και ξεκινάω αμέσως διάβασμα !!! Τα thank you post διαγράφονται στα πλαίσια καθαρισμού του forum από ανούσια μηνύματα. Παρακαλώ προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Παιδια οσοι εχουν q-telecom, εχει καταφερει κανεις να ρυθμισει τα ΜΜΣ; Στο εικονιδιο gprs εμφανιζονται βελακια πρασινο κοκκινο, αλλα δεν φευγει το μηνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Έχεις ενεργοποιήσει την περιαγωγή στα δεδομένα? Η q βρίσκεται στο δίκτυο της wind και το κινητό νομίζει ότι βρίσκεσαι σε άλλο δίκτυο με roaming Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakoylhs Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 και παλι τπτ!!!εκανα αυτο που μου ειπες αλλα και παλι δεν μου εμφανιζει το σηματακι πανω αριστερα στην οθονη!!!τι μπορει να εχει???εχω φαει ολο τον κοσμο να βρω λυση και τπτ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Έχεις ενεργοποιήσει την περιαγωγή στα δεδομένα? Η q βρίσκεται στο δίκτυο της wind και το κινητό νομίζει ότι βρίσκεσαι σε άλλο δίκτυο με roaming Ναι ειναι τσεκαρισμενη η περιαγωγη, το περιεργο ειναι οτι μου ηρθε το εξης μηνυμα σημερα "Εχετε χρεωθει με 1 mobile internet αξιας 1 ευρω για χρηση μεχρι 20mb....." Και αναρωτιεμαι πως συνδεθηκε το κινητο στο ιντερνετ εφοσον το apn υποτιθεται ειναι λαθος! Θα απενεργοποιησω δεδομενα πακετων και περιαγωγη δεν εχω καμια διαθεση να πληρωνω για ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakoylhs Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Έλεγξε αν είναι ενεργοποιημένα τα Πακέτα δεδομένων στο Ρυθμίσεις> Ασύρματη επικοινωνία> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Αν δες είναι αυτό το πρόβλημα πήγαινε Ρυθμίσεις> Ασύρματη επικοινωνία> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας> Ονόματα σημείων πρόσβασης και δες αν υπάρχουν τα APN του πάροχου κινητής τηλεφωνίας που έχεις. Αν δεν υπάρχουν τότε ακολουθείς αυτόν τον οδηγό. και παλι τπτ!!!εχω κανει ολα αυτα που μου ειπες μα παλι δεν μπορω να μπω στο internet!!!!ειναι τσεκαρισμενη η περιαγωγη δεδομενων και δεν μου εμφανιζει το σηματακι με τα 2 βελακια στην οθονη μου!!!τι μπορει να εχει παθει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ναι ειναι τσεκαρισμενη η περιαγωγη, το περιεργο ειναι οτι μου ηρθε το εξης μηνυμα σημερα "Εχετε χρεωθει με 1 mobile internet αξιας 1 ευρω για χρηση μεχρι 20mb....." Και αναρωτιεμαι πως συνδεθηκε το κινητο στο ιντερνετ εφοσον το apn υποτιθεται ειναι λαθος! Θα απενεργοποιησω δεδομενα πακετων και περιαγωγη δεν εχω καμια διαθεση να πληρωνω για ιντερνετ. Τα δεδομένα πακέτων ενεργοποιούν το internet 3g. Αν τα ενεργοποίησες έστω και για λίγο χρεώθηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Τα δεδομένα πακέτων ενεργοποιούν το internet 3g. Αν τα ενεργοποίησες έστω και για λίγο χρεώθηκες. Ναι αλλά αφού δε μπορεί να μπει στο ιντερνετ σημαίνει ότι δε λειτουργεί για κάποιο λόγο (λανθασμένα APN για παράδειγμα) οπότε δε δικαιολογείται χρέωση. Και βασικά δεν ενεργοποιούν μόνο το 3G, αλλά και ιντερνετ με 2G αναλόγως τι ρύθμιση έχεις στον τύπο δικτύου. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ναι αλλά αφού δε μπορεί να μπει στο ιντερνετ σημαίνει ότι δε λειτουργεί για κάποιο λόγο (λανθασμένα APN για παράδειγμα) οπότε δε δικαιολογείται χρέωση. Και βασικά δεν ενεργοποιούν μόνο το 3G, αλλά και ιντερνετ με 2G αναλόγως τι ρύθμιση έχεις στον τύπο δικτύου. :p Νομίζω άλλο παιδί δεν μπορούσε. Αυτός ο φίλος είχε πρόβλημα με τα mms. Mε το 3g εννοούσα το internet της κινητής τηλεφωνίας για να γίνω πιο κατανοητός. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Ναι αλλά αφού δε μπορεί να μπει στο ιντερνετ σημαίνει ότι δε λειτουργεί για κάποιο λόγο (λανθασμένα APN για παράδειγμα) οπότε δε δικαιολογείται χρέωση. Και βασικά δεν ενεργοποιούν μόνο το 3G, αλλά και ιντερνετ με 2G αναλόγως τι ρύθμιση έχεις στον τύπο δικτύου. :p Η ρυθμιση ειναι μονο για GSM. Αν καταλαβα καλα δεν μπορω να εχω μονο ΜΜΣ, τσεκαρωντας τα πακετα δεδομενων και την περιαγωγη υποχρεωτικα θα εχω και ιντερνετ, σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts