mindfield Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Γεια χαρα, επειδή 420 σελίδες είναι μάλλον πολλές για ρεαδινγ... έπεσε στα χέρια μου το ι9000. Τι μπορώ να κάνω τελικά με αυτό? Μπορώ να βάλω ανδροιδ 4 πχ? Δωρεαν εφαρμογές που μπορω να κατεβάσω? Ξεκίνα να διαβάζεις τον οδηγό για νέους χρήστες. Αυτός είναι μικρός. 2 σελίδες όλες κι όλες. Εφαρμογές απο το market που έχει εγκατεστημένο το κινητό σου. Για android 4 δεν το νήμα ice cream sandwich. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Καλημέρα σε όλους, Από χτές το βράδυ στα καλά του καθουμένου το κινητό μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα : Ανά τακτά χρονικά διαστήματα αρχίζει και αναβοσβήνει μόνη της η οθόνη, το κάνει για κάποια δευτερόλεπτα, σταματάει και μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Αρχικά νόμιζα ότι έφταιγε η εφαρμογή NoLED την οποία αναβάθμισα χτές...την απεγκατέστησα εντελώς αλλά το πρόβλημα παραμένει... Μετά είπα μήπως φταίνε κάποια wallpaper που έβαλα...τα έβγαλα εντελώς και αυτά αλλά πάλι τζίφος... Και συνέπεια του παραπάνω φαινομένου (μάλλον) το κινητό "ρουφάει" και την μπαταρία...μέσα σε 13 ώρες έχει πέσει ήδη στο 52% με ελάχιστη χρήση και κοιτάζοντας τη χρήση βλέπω "Προβολή" σε ποσοστό 45%..... Έχετε καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Ξεκίνα να διαβάζεις τον οδηγό για νέους χρήστες. Αυτός είναι μικρός. 2 σελίδες όλες κι όλες. Εφαρμογές απο το market που έχει εγκατεστημένο το κινητό σου. Για android 4 δεν το νήμα ice cream sandwich. Ευχαριστώ πολύ, ξεκινώ...:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
age Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Καλημέρα σε όλους, Από χτές το βράδυ στα καλά του καθουμένου το κινητό μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα : Ανά τακτά χρονικά διαστήματα αρχίζει και αναβοσβήνει μόνη της η οθόνη, το κάνει για κάποια δευτερόλεπτα, σταματάει και μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Αρχικά νόμιζα ότι έφταιγε η εφαρμογή NoLED την οποία αναβάθμισα χτές...την απεγκατέστησα εντελώς αλλά το πρόβλημα παραμένει... Μετά είπα μήπως φταίνε κάποια wallpaper που έβαλα...τα έβγαλα εντελώς και αυτά αλλά πάλι τζίφος... Και συνέπεια του παραπάνω φαινομένου (μάλλον) το κινητό "ρουφάει" και την μπαταρία...μέσα σε 13 ώρες έχει πέσει ήδη στο 52% με ελάχιστη χρήση και κοιτάζοντας τη χρήση βλέπω "Προβολή" σε ποσοστό 45%..... Έχετε καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει ; τετοια κολληματα τα κανουν τα περισσοτερα κινητα δοκιμασε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μπορει να διορθωθει αλλα δεν σου υποσχομαι κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 τετοια κολληματα τα κανουν τα περισσοτερα κινητα δοκιμασε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μπορει να διορθωθει αλλα δεν σου υποσχομαι κιολας Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αυτά που λες τα βασίζεις σε κάποιο συγκεκριμένο γεγονός, γιατί το να προχωρήσω έτσι απλά σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι μια πονεμένη ιστορία και μάλιστα τέτοια εποχή που ο διαθέσιμος ελεύθερος χρόνος (για στήσιμο του κινητού από την αρχή) είναι ελάχιστος. Μήπως υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος να διαπιστώσω τί ή ποιό πρόγραμμα είναι αυτό που προκαλεί το wake up; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αυτά που λες τα βασίζεις σε κάποιο συγκεκριμένο γεγονός, γιατί το να προχωρήσω έτσι απλά σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι μια πονεμένη ιστορία και μάλιστα τέτοια εποχή που ο διαθέσιμος ελεύθερος χρόνος (για στήσιμο του κινητού από την αρχή) είναι ελάχιστος. Μήπως υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος να διαπιστώσω τί ή ποιό πρόγραμμα είναι αυτό που προκαλεί το wake up; παρε ενα backup με το titanioum back up, και περασε το στο κομπιουτερ. Κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων , και μετα απο το titanioum επανεφερε τις εφαρμογες που εχεις. Το ειχα κι εγω αυτο το προβλημα σε JVZ, αλλα επειδη εβαλα την ics για λιγο, και επεστρεψα σε JVZ, δεν μου το εχει ξανακανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αυτά που λες τα βασίζεις σε κάποιο συγκεκριμένο γεγονός, γιατί το να προχωρήσω έτσι απλά σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι μια πονεμένη ιστορία και μάλιστα τέτοια εποχή που ο διαθέσιμος ελεύθερος χρόνος (για στήσιμο του κινητού από την αρχή) είναι ελάχιστος. Μήπως υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος να διαπιστώσω τί ή ποιό πρόγραμμα είναι αυτό που προκαλεί το wake up; Αν μπορείς να θυμηθείς τι προγράμματα έβαλες τώρα τελευταία, αρχίσε να βγάζεις ένα ένα να δεις πιο φταίει. Μπορεί κιόλας να φαίνεται τι τρέχει μέσα από κάποιο πρόγραμμα όπως αυτό Edited December 28, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 παρε ενα backup με το titanioum back up, και περασε το στο κομπιουτερ. Κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων , και μετα απο το titanioum επανεφερε τις εφαρμογες που εχεις. Το ειχα κι εγω αυτο το προβλημα σε JVZ, αλλα επειδη εβαλα την ics για λιγο, και επεστρεψα σε JVZ, δεν μου το εχει ξανακανει. Σε ευχαριστώ φίλε μου, το Titanium Backup υπάρχει και για unroot συσκευές ; Αν μπορείς να θυμηθείς τι προγράμματα έβαλες τώρα τελευταία, αρχίσε να βγάζεις ένα ένα να δεις πιο φταίει. Μπορεί κιόλας να φαίνεται τι τρέχει μέσα από κάποιο πρόγραμμα όπως αυτό Όλα όσα έβαλα χτες ειδικά που ξεκίνησε το πρόβλημα τα έβγαλα ήδη αλλά το πρόβλημα παραμένει..... Δοκιμάζω τώρα το πρόγραμμα που μου έδωσες και το μόνο "ύποπτο" μου φαίνεται το com.sec.android.app.samsungapps.una τί είναι αυτό άραγε ; Υ.Γ. Θυμήθηκα τώρα, ότι χτες πήγα και έκανα αναζήτηση για διαθέσιμο update της Samsung όχι μέσω Kies αλλά από την online εφαρμογή της και μου έβγαλε ότι δεν υπάρχει κάποια. Λέτε αυτό να έχει κολλήσει και να ψάχνει συνεχώς για update ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Σε ευχαριστώ φίλε μου, το Titanium Backup υπάρχει και για unroot συσκευές ; Όλα όσα έβαλα χτες ειδικά που ξεκίνησε το πρόβλημα τα έβγαλα ήδη αλλά το πρόβλημα παραμένει..... Δοκιμάζω τώρα το πρόγραμμα που μου έδωσες και το μόνο "ύποπτο" μου φαίνεται το com.sec.android.app.samsungapps.una τί είναι αυτό άραγε ; Υ.Γ. Θυμήθηκα τώρα, ότι χτες πήγα και έκανα αναζήτηση για διαθέσιμο update της Samsung όχι μέσω Kies αλλά από την online εφαρμογή της και μου έβγαλε ότι δεν υπάρχει κάποια. Λέτε αυτό να έχει κολλήσει και να ψάχνει συνεχώς για update ; Το titanium μόνο με root δουλεύει. Το ύποπτο που βλέπεις είναι το μάρκετ της samsung δεν είναι τίποτα. Δες αν έχει επιλογή εκεί στην ενημέρωση για να μην τσεκάρει αυτόματα για αναβαθμίσεις, εξάλλου στην Ελλάδα από την samsung δε δουλεύει αυτό ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Το titanium μόνο με root δουλεύει. Το ύποπτο που βλέπεις είναι το μάρκετ της samsung δεν είναι τίποτα. Δες αν έχει επιλογή εκεί στην ενημέρωση για να μην τσεκάρει αυτόματα για αναβαθμίσεις, εξάλλου στην Ελλάδα από την samsung δε δουλεύει αυτό ποτέ. Έβαλα το MyBackup Pro και περιμένω, γιατί όπως ξαφνικά ήρθε το πρόβλημα, έτσι ξαφνικά έχει εξαφανιστεί την τελευταία ώρα.....λέτε να φοβήθηκε...;:lol: Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Ήμουν έτοιμος να βάλω την JVW αλλά μόλις είδα ότι προστέθηκα και η JVZ. Να βάλω αυτήν που είναι και πιό πρόσφατη; Την έχει περάσει κανένας να μου πει αν έχει κάποιο bug; Επειδή το ότι είναι πιό καινούρια δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Όλες καλές είναι! Δεν έχουνε και καμία μεγάλη διαφορά η μία από την άλλη (αν έχουν και καμία δηλαδή)! Πάντως υπάρχει και η JW1 που είναι η πιο καινούργια απ' όλες αλλά είναι ανεπίσημη. Στην θέση σου θα έβαζα αυτή για την οποία θα έβρισκα περισσότερα mods από την στιγμή που δεν έχουν καμία ουσιαστική διαφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Μπα, θα μείνω στις επίσημες :p Ευχαριστώ πολύ. Είμαι με 2.2.1 και τώρα που έχω χρόνο είπα να το φρεσκάρω λίγο, μετά μάλλον θα πάω κατευθείαν σε 4.0 όταν βγει (custon ήγ επίσημη), και επειδή όπως κατάλαβες δεν φλασάρω γενικά, χρειάζομαι κάτι σταθερό και μακροπρόθεσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Επομένως περίμενε να σου πει κάποιος σίγουρα για τις άλλες δύο (αν και νομίζω ότι οι περισσότεροι είχαν βάλει JVW). Πάντως εγώ πήγα από JVT σε JW1 η οποία μου φαίνεται ταχύτατη και με πολύ καλή μπαταρία. Κάποιο πρόβλημα δεν μου έχει δημιουργήσει. Βέβαια την έχω σε συνδυασμό με Semaphore. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Θα βάλω και semaphore γιατί χρειάζομαι το root. ΟΚ έτσι κιαλλιώς δεν είναι για σήμερα, θα περιμένω και άλλες γνώμες. Σε ευχαριστώ πολύ για τις info. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Μπα, θα μείνω στις επίσημες :p Ευχαριστώ πολύ. Είμαι με 2.2.1 και τώρα που έχω χρόνο είπα να το φρεσκάρω λίγο, μετά μάλλον θα πάω κατευθείαν σε 4.0 όταν βγει (custon ήγ επίσημη), και επειδή όπως κατάλαβες δεν φλασάρω γενικά, χρειάζομαι κάτι σταθερό και μακροπρόθεσμο. Η 2.2.1 ειναι επισημη, αλλα οχι στην Ελλαδα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Εννοούσα ότι θα μείνω στις επίσημες γενικά, όχι ότι θα φάω στη μάπα τις φανταστικές ελληνικές επίσημες :happy::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Utrion Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Να και κάποια καλά-κακά νέα..... http://www.xda-developers.com/android/galaxy-s-and-tab-getting-value-pack-instead-of-ice-cream-sandwich/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+xda-developers%2FShsH+%28xda-developers%29 Σήμερα βέβαια είδα το Nexus S να τρέχει 4.03 άψογα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Πάντως εγώ πήγα από JVT σε JW1 η οποία μου φαίνεται ταχύτατη και με πολύ καλή μπαταρία. Κάποιο πρόβλημα δεν μου έχει δημιουργήσει. Βέβαια την έχω σε συνδυασμό με Semaphore. επιβεβαιώνω ακριβώς τα λεγόμενά σου φίλε μου .... :happy: Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Να και κάποια καλά-κακά νέα..... http://www.xda-developers.com/android/galaxy-s-and-tab-getting-value-pack-instead-of-ice-cream-sandwich/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+xda-developers%2FShsH+%28xda-developers%29 Σήμερα βέβαια είδα το Nexus S να τρέχει 4.03 άψογα....... Μετά τον αρνητικό αντίκτυπο έπρεπε να βρει κάτι να πει για δικαιολογία...βρήκε αυτό. Νομίζω τα νέα τελικά θα είναι ευχάριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Το Mediamarkt το διαφημίζει, για αύριο μόνον, στα 199 ευρώ!!! Καλή τιμή ... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Το Mediamarkt το διαφημίζει, για αύριο μόνον, στα 199 ευρώ!!! Και εγώ είδα πριν λίγο την διαφήμιση και έπαθα πλάκα... αν δεν είχα οικονομικές δυσκολιες αυτήν την εποχή θα "τσίμπαγα" ενα για τη σύζυγο!!! Σούπερ τιμή. ΥΓ: Αφού ακόμη πωλείται το κινητό (και μάλιστα έχει πέραση) δεν οφείλει και η samsung να το υποστηρίξει με ICS;:) Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Δουλεύει σωστά με Cosmote 2in1; Το έχει κανείς έτσι; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Δουλεύει σωστά με Cosmote 2in1; Το έχει κανείς έτσι; Δουλεύει κανονικά με οfficial firmware. Απλά κάθε φορά όταν αλλάζεις γραμμή, ενώ η αλλαγή ολοκληρώνεται κανονικά, δεν γράφει πια γραμμή γίνεται πρώτη εκτός αν κλείσεις κ ανοίξεις το κινητο. Πρακτικά όμως είναι το ίδιο. Στο sii δουλεύει κ αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 παιδια μολις πηρα τον γαλαξια για την γυναικα μου με την σουπερ προσφορα των 199€. φοραει την 2.3.3 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εγω εχω το Note και δε μπορω με τιποτα να δημιουργησω φακελους μεσα στις εφαρμογες. Δεν γινεται οπως στο Note. Πως γινεται? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts