Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια αν μπορει ας με βοηθησει καποιος γιατι θα το σπασω.

Ενω εχω αρκετο χωρο στην καρτα μνημης,δεν μου καταβαζει

καποιες εφαρμογες και μου γραφει οτι πρεπει να σβησω

αρχεια για να αδειασει.

Επισης ακομη και στις ενημερωσεις εφαρμογων εχω

το ιδιο προβλημα.

Για ξανά δοκίμασε, το μεσημέρι μου έκανε κι εμένα κάτι τέτοια κουλά τo market

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειριση-ολα-μαρκετ-διαγραφη δεδομενων και cache

Ευχαριστω φιλε το εκανα και μου εκανε τις ενημερωσεις,τωρα σε ενα παιχνιδι το Gt free μου γραφει

οτι πρεπει να βγαλω 105mb ενω εχω πολυ παραπανω ελευθερα.

Παιδια, προχθες περασα την 2.3.6, απο την 2.3.3, και ολα φαινονται μια χαρα.. Ηθελα να κανω και ενα wipe battery stats απο recovery mode, αλλα παρατηρησα οτι μου εμφανιζει το Advance menu.. Μονο τα wipe/factory reset και wipe cache.. :confused:

Καμια γνωμη...?

Παιδια, προχθες περασα την 2.3.6, απο την 2.3.3, και ολα φαινονται μια χαρα.. Ηθελα να κανω και ενα wipe battery stats απο recovery mode, αλλα παρατηρησα οτι μου εμφανιζει το Advance menu.. Μονο τα wipe/factory reset και wipe cache.. :confused:

Καμια γνωμη...?

Πέρνα semaphore και θα λύσεις το πρόβλημα σου.

Πέρνα semaphore και θα λύσεις το πρόβλημα σου.

Λιγες περισσοτερες πληροφοριες για το semaphore ...? Τι ειναι ακριβως..? :O

Kernel (πυρήνας)

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Εχω περασει την Gingerbread 2.3.6 I9000XWJVW απο το δω.. "Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης"

Εκδοση βασικου φασματος: Ι9000XXJVT

Εκδοση Kernel: 2.6.35.7- I9000XWJVW-CL695261 root@DELL 126#2

Μου το έδωσε μια φίλη να κοιταξω τι εκδοση εχει και βλέπω 2.2. απο kies θα της κανω αναβαθμιση ,πιο ειναι το τελευταιο firm ? δεν θελω να κανω ρουτ μονο official.

παιδια γεια σας..εχει η κοπελα μου το samsung galaxy s και μετα απο πεσιμο ραγισε η οθονη κατω δεξια γωνια στο κουμπακι αφης..δεν δημιουργει προβλημα και δουλευει αψογα η αφη!γνωριζει κανενας κανενα μαγαζι στην θεσσαλονικη που να επισκευαζει το συγκεκριμενο προβλημα σε σχετικα φθηνη τιμη?γιατι ρωτησα στην αντιπροσωπεια και θελουν το λιγοτερο 100 ευρω..!ευχαριστω εκ των προταιρων..
Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

Λιγες περισσοτερες πληροφοριες για το semaphore ...? Τι ειναι ακριβως..? :O

Πυρήνας με επιπλέον δυνατότητες είναι. Ορίστε πως το βάζεις:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3863624#post3863624

Μου το έδωσε μια φίλη να κοιταξω τι εκδοση εχει και βλέπω 2.2. απο kies θα της κανω αναβαθμιση ,πιο ειναι το τελευταιο firm ? δεν θελω να κανω ρουτ μονο official.

Από KIES θα πάρεις την 2.3.3 η οποία έχει σημαντικό πρόβλημα με την μπαταρία. Όποτε του καπνίσει σου την τρώει όλη μέσα σε λίγες ώρες. Μπορείς να περάσεις επίσημο firmware αλλά νεότερο όχι μέσω KIES (και αν θέλει να το πάει σε εγγύηση το γυρνάς σε 2.3.3 πριν το πας). Δες τον οδηγό εδώ θα σου πρότεινα ή 2.3.5 JVU ή 2.3.6 JVW τα οποία έχουν ελληνικά πληκτρολόγια και έτσι δε θα χρειαστεί να πειράξεις τίποτα.

@edangel8

Νομίζω πως μαζί με το τζάμι έρχεται και η οθόνη μαζί με το digitizer από το εργοστάσιο, οπότε και μόνο σαν ανταλλακτικό δε νομίζω πως θα βρεις φθηνότερο από 100 ευρώ!

Edited by nikospot

Εχω περασει την Gingerbread 2.3.6 I9000XWJVW απο το δω.. "Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης"

Εκδοση βασικου φασματος: Ι9000XXJVT

Εκδοση Kernel: 2.6.35.7- I9000XWJVW-CL695261 root@DELL 126#2

Πυρήνας με επιπλέον δυνατότητες είναι. Ορίστε πως το βάζεις:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3863624#post3863624

Μπορείς να περάσεις τον 2.1.1 για jvz που κάνει και για την jvw. Η διαφορά στην έκδοση bm είναι ότι δίνει παραπάνω μνήμη αλλά χαλάει το 720p στην εγγραφή βίντεο.

Μετά από αυτό είσαι και root.

Παιδιά λίγο εκτος θέματος,αλλα ζηλεύω τους κατόχους του nexus s:(

Θα έρθει και η σειρά μας με cyanogen τουλάχιστον...

Μπορείς να περάσεις τον 2.1.1 για jvz που κάνει και για την jvw. Η διαφορά στην έκδοση bm είναι ότι δίνει παραπάνω μνήμη αλλά χαλάει το 720p στην εγγραφή βίντεο.

Μετά από αυτό είσαι και root.

Ευχαριστω για την απαντηση, αλλα μαλλον δεν θα το πειραξω αν ειναι ετσι..

Επισης θα ηθελα να ρωτησω για κατι που παρατηρω... Μερικες φορες πεταγεται ενα popup οτι "can't find your location". Εχω απενεργοποιησει αυτοματους συγχρονισμους, Gps, χρηση ασυρματων δικτυων, γενικα εντοπισμου θεσης μεσω GPS.. Σαν κατι να προσπαθει να βρει τη θεση.. Και μ κανει εντυπωση γιατι χρησιμοποιω τα ιδια ακριβως προγραμματα και με τον ιδιο τροπο οπως και με την 2.3.3 που ειχα πριν... Καμια ιδεα???:worry:

Επισης παρατηρω στην "Χρηση μπαταριας" το "Συστημα Android" αυξανεται σιγα σιγα μεσα σε δυο μερες... Τωρα εχει φτασει στο 20%... Δεν θελω να ειναι παλι κατι με battery drain...........

Edited by jimking

Παιδιά σήγμερα έγινε κάτι περίεργο με το SGS. Στη λίστα με τις κλήσεις εμφανίστηκε μια κλήση σε μια επαφή μου την οποία δεν έκανα. Αυτό είναι σίγουρο για τους εξής λόγους:

- Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο δισεκατομμύριο να έπαιρνα αυτό το τηλέφωνο. Για τηνα κρίβεια θυμήθηκα ότι υπάρχει στις επαφές μου ακριβώς επειδή εμφανίστηεκ στις κλήσεις.

- Έγινε πριν 20 λεπτά, και όσο να πεις θυμάμαι ακριβώς τί έκανα και ποιούς πήρα, και επίσης θα θυμόμουν αν πατούσα κάποια επαφή κατα λάθος. Επίσης είναι σπίτι, που σημαίνει ότι δεν έκανα κάτι βιαστικά με ένα χέρι κλπ.

- Και το κυριότερο, η ώρα κλήσης είναι ακριβώς η ίδια με μια άλλη κλήση που έκανα. Όμως με το Call's είδα ότι δεν καταγράφηκε ίδια διάρκεια, η "σωστή" κλήση ήταν 20" ε΄νώ ή "λάθος" πάνω από 1'.

Τί λέτε να συνέβη;

Δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό..

Έχεις καμία περίεργη πειρατική εφαρμογή;

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Κάποιες εφαρμογές μου τις έστειλε ο θείος, αλλά όχι κάτι ύποπτο. Πάντως νομίζω ότι κατάλαβα πού είναι το πρόβλημα: αήμερα μιλούσα με το bluetooth (MW600) και όταν τελείωσε η κλήση φυσιολογικά πάτησα το κουμπάκι για να κλείσει. Πάω στο κινητό και το βρίσκω να καλεί μια επαφή, ευτυχώς και πάλι εντελώς άσχετη! Οπότε την ψυλλιάζομαι, και χωρίς να πατήσω τίποτε άλλο πατάω το κουμπί του bt και λέω μια βλακεία, κάτι σε στυλ "θα σε πάρω μετά", και βλέπω το κινητό να καλεί πάλι μια τυχαία επαφή...

Φυσικά έτρεξα στο google και βρήκα απειρα άτομα να ζητάνε τρόπο να απενεργοποιηθεί το voice dial, γιατί φαίνεται ότι αυτό ευθύνεται, και με bt και με απλό hf, παίρνει μόνο του όπου να'ναι (αλλα πάντα κάποια από τις επαφές όπως φαίνεται). Σε εμένα δεν είχε συμβεί παλιότερα πιθανότατα επειδή εδώ και 3-4 μέρες χρησιμοποιώ το bt για κλήσεις από το SGS. Και στην πρώτη περίπτωση στο quote παραπάνω, πάλι με το bt μιλούσα. Απλά δεν έχω καταλάβει ακόμη πως καταγράφηκε η ίδια ώρα εξερχόμενης κλησης. Παρεμπιπτόντως, με την ευκαιρία ανακάλυψα και το Call Log Manager το οποίο έχει τη δυνατότητα να καταγράψεο ΟΛΕΣ τις κλήσεις σαν events στο ημερολόγιο, οπότε ξέρεις με μια ματιά πού πήρες κάθε μέρα.

Και τώρα στο παρασύνθημα: υπάρχει εύκολος και ασφαλής τρόπος να πάρει μπ@@λο το voice dial; Έτσι κι αλλιώς άχρηστο είναι.

Edited by drlacan

Και τώρα στο παρασύνθημα: υπάρχει εύκολος και ασφαλής τρόπος να πάρει μπ@@λο το vopice dial; Έτσι κι αλλιώς άχρηστο είναι.

εαν ειναι το voicedialer.apk (δεν θυμαμαι ακριβως το ονομα) το ζητουμενο, τοτε το σουταρεις απο το /system/app με εναν root explorer και τελος.

εαν ειναι το voicedialer.apk (δεν θυμαμαι ακριβως το ονομα) το ζητουμενο, τοτε το σουταρεις απο το /system/app με εναν root explorer και τελος.

δοκιμασμένο; φοβάμαι μην τυχόν και δεν μπουτάρη μετά ξερωγω

:p:lol:

http://4.bp.blogspot.com/_SzdYC3VxF1E/TNsvoNFWJ6I/AAAAAAAAQyg/k6lV_4sovDU/s1600/MPOYTARIS.jpg

Παιδιά λίγο εκτος θέματος,αλλα ζηλεύω τους κατόχους του nexus s:(

Με δεδομένο το ίδιο hardware θα βρεθεί port στην ics του nexus η οποία θα κάτσει καλά στο galaxy. Το μόνο θέμα που πιστεύω ότι δε θα έχουμε είναι το 720p video

δοκιμασμένο; φοβάμαι μην τυχόν και δεν μπουτάρη μετά ξερωγω

:p:lol:

δεν εχω ποτε τετοιες εφαρμογες στο κινητο

παντα τις διαγραφω μετα το φλασαρισμα :)

Καλημερα παιδια,

θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση και ζητω την βοηθεια σας αν γνωριζετε. Εχω εγκαταστησει μια εφαρμογη: SPB Shell 3D, η οποια ωρες-ωρες ειναι σαν να απενεργοποιειται με αποτελεσμα να επανερχεται η αρχικη οθονη.

Πως μπορω να ενεργοποιησω και παλι αυτην την εφαρμογη??

Πηγα στις ρυθμισεις αλλα δεν βλεπω κατι σχετικο στο tab της Διαχειρισης Εφαρμογων. Εκτος απο το να κανω απεγκατασταση και μετα παλι εγκατασταση υπαρχει αλλος τροπος να "ξυπνησω" την εφαρμογη??

Ευχαριστω

Samsumg Galaxy S GT-I9000

Running cm 10.11-SNAPSHOT M5

Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB

Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:)

Καλημερα παιδια,

θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση και ζητω την βοηθεια σας αν γνωριζετε. Εχω εγκαταστησει μια εφαρμογη: SPB Shell 3D, η οποια ωρες-ωρες ειναι σαν να απενεργοποιειται με αποτελεσμα να επανερχεται η αρχικη οθονη.

Πως μπορω να ενεργοποιησω και παλι αυτην την εφαρμογη??

Πηγα στις ρυθμισεις αλλα δεν βλεπω κατι σχετικο στο tab της Διαχειρισης Εφαρμογων. Εκτος απο το να κανω απεγκατασταση και μετα παλι εγκατασταση υπαρχει αλλος τροπος να "ξυπνησω" την εφαρμογη??

Ευχαριστω

Καλημέρα, αυτός ο launcher μόνο προβλήματα ακούω ότι δημιουργεί φίλε μου, αλλά κανονικά αν το έχεις βάλει ως προεπιλεγμένο, μόλις πατήσεις το κεντρικό πλήκτρο home πρέπει να σε πηγαίνει στην αρχική σελίδα οπότε θα φορτώνει ξανά το πρόγραμμα αν είχε κολλήσει και έκλεισε. Αν πάλι δεν το έχεις βάλει σαν προεπιλογή, με το πάτημα του home θα σε ρωτάει ποιον launcher θες να σου φορτώσει άρα επιλέγοντας τον θα ξεκινάει και πάλι.

Ευχαριστω

Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Διαχείριση Εφαρμογων->Ολα->Αρχική οθόνη-> διαγραφή προεπιλογών.

Μετά, κεντρικό κουμπί και επιλέγεις launcher τικάρεις και το "προεπιλογή"

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Καλημέρα, αυτός ο launcher μόνο προβλήματα ακούω ότι δημιουργεί φίλε μου, αλλά κανονικά αν το έχεις βάλει ως προεπιλεγμένο, μόλις πατήσεις το κεντρικό πλήκτρο home πρέπει να σε πηγαίνει στην αρχική σελίδα οπότε θα φορτώνει ξανά το πρόγραμμα αν είχε κολλήσει και έκλεισε. Αν πάλι δεν το έχεις βάλει σαν προεπιλογή, με το πάτημα του home θα σε ρωτάει ποιον launcher θες να σου φορτώσει άρα επιλέγοντας τον θα ξεκινάει και πάλι.

Ωραια, καπως ετσι λιτουργει. Δεν το ειχα βαλει ως προεπιλογη(βλακεια εκανα) και οντως καποιες φορες μου εμφανιζε αυτην την δυνατοτητα επιλογης αναμεσα σε 3D και στην κανονικη αρχικη οθονη. Απλα τωρα δεν το κανει. Δεν μου εμφανιζει την δυνατοτητα επιλογης launcher.

Btw, σε Eclair που ημουν μεχρι προσφατα δημιουργουσε πολλα προβληματα αυτη η εφαρμογη. Τωρα μετα την αναβαθμιση(απο τα χρυσα χερια του tyxerakias που με βοηθησε, να'ναι καλα!!) δεν εχω κανενα προβλημα.

Samsumg Galaxy S GT-I9000

Running cm 10.11-SNAPSHOT M5

Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB

Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:)

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)