Tyxerakias Δημ. October 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Ναι βασικά το έθεσα λάθος το ξέρω ότι το δημιουργεί. αλλά Λέο μήπως έβγαλαν κάτι καινούριο που το λύνει. Από την 2.3.4 και μετά εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ειδικά στην 2.3.5 η μπαταρία είναι μια χαρά. Τώρα αν εννοείς για επίσημη ελληνική έκδοση... ζήσε Μάη μου. :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Παιδια το κινητο με την 2.3.3 που εχει καθως το πηρα, η μπαταρια κρατα το πολυ 20ωρες με χαλαρη χρηση. Τι μπορω να κανω για να αυξησω την αντοχη της??? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Παιδια το κινητο με την 2.3.3 που εχει καθως το πηρα, η μπαταρια κρατα το πολυ 20ωρες με χαλαρη χρηση. Τι μπορω να κανω για να αυξησω την αντοχη της??? Ευχαριστω. Κάνε 3-4 πλήρης κύκλους φόρτισης/αποφόρτισης ώστε να στρώσει η μπαταρία. Επίσης διάβασε τον Οδηγό για νέους χρήστες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Θα ηθελα μια βοηθεια. Εχω λογαριασμο στο yahoo.gr (xxxxxx@yahoo.gr),και θα ηθελα να τον προσθεσω στο κινητο μου ετσι ωστε να μου ερχονται τα μυνηματα που περνω στο κινητο. Πως γινεται αυτο?? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkal Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 μια ερώτηση για το ηλίθιο hands-free που δίνει η Samsung μαζί με το galaxy S... Εάν πατηθεί το κουμπί, εκτός ομιλίας, τότε ανοίγει το player και παίζει μουσική. Έτσι εάν βάλω το τηλέφωνο μαζί με το hands-free σε καμιά τσάντα ή τσέπη σίγουρα ανοίγει η μουσική. Υπάρχει τρόπος να ελένξουμε τη λειτουργία αυτού του κουμπιού? Δεν έχω βρει κάτι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Εγω αγορασα ενα bluetooth handsfree το Sonyericsson MW600 και σωθηκα. Εχει και ραδιο,συντονιζεται και με το music player του SG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 μια ερώτηση για το ηλίθιο hands-free που δίνει η Samsung μαζί με το galaxy S... Εάν πατηθεί το κουμπί, εκτός ομιλίας, τότε ανοίγει το player και παίζει μουσική. Έτσι εάν βάλω το τηλέφωνο μαζί με το hands-free σε καμιά τσάντα ή τσέπη σίγουρα ανοίγει η μουσική. Υπάρχει τρόπος να ελένξουμε τη λειτουργία αυτού του κουμπιού? Δεν έχω βρει κάτι ... Δεν υπάρχει (νομίζω) τρόπος να το αλλάξεις αυτο. Παρεμπιπτόντως, τα handsfree του κινητού μας πραγματικά τα σπάνε και έχουν τρομερά καλή ποιότητα (αν ακους μουσική και έχεις voodoo sound για να έχεις και ένταση +5dm, τότε το γνωρίζεις αυτό. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Θα ηθελα μια βοηθεια. Εχω λογαριασμο στο yahoo.gr (xxxxxx@yahoo.gr),και θα ηθελα να τον προσθεσω στο κινητο μου ετσι ωστε να μου ερχονται τα μυνηματα που περνω στο κινητο. Πως γινεται αυτο?? Ευχαριστω. Δε νομίζω ότι γίνεται με τον απλό λογαριασμό του yahoo, πρέπει να έχεις το yahoo plus για POP3 mail (επί πληρωμή), αλλιώς μόνο από το website, ή το απαράδεκτο app τους. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Δε νομίζω ότι γίνεται με τον απλό λογαριασμό του yahoo, πρέπει να έχεις το yahoo plus για POP3 mail (επί πληρωμή), αλλιώς μόνο από το website, ή το απαράδεκτο app τους. Δεν γίνεται ΣΙΓΟΥΡΑ με απλό λογαριασμό yahoo. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Χαιρετώ ολη την παρέα.. … θέλω να ρωτήσω μετά το φλασαρισμα που εχω την 2,3,4 και ειμαι και root και θέλω να δοκιμάσω και την Gingerbread 2.3.5 μπορείς να μου πεις το κάθε αρχείο που το βάζουμε…. Γιατί από τον φάκελο με τα αρχεία μπερδεύομαι λυγώ… Κατέβασα το αρχείο I9000XΧJVT (XEU) (έκδοση 29 Σεπτεμβρίου - leaked). Και τα αρχεία που έχει είναι αυτά .. CODE_I9000XXJVT_CL617736_REV03_user_low_ship.tar GT-I9000-CSC-HOME-MULTI-OXAJVT.tar GT-I9000-CSC-MULTI-OXAJVT.tar MODEM_I9000XXJVT_REV_00_CL1064602.tar s1_odin_20100512 αυτό το βάζουμε στο PIT ΤΟ REPARTITION πρέπει να είναι τσεκαρισμένο η όχι Ανοίγουμε το obin Εκεί που λέει PIT….. πιο από τα πάνω αρχεία βάζουμε Στο pda…… πιο από τα πάνω αρχεία βάζουμε Στο phone ………… πιο από τα πάνω αρχεία βάζουμε Στο Csc ………… πιο από τα πάνω αρχεία βάζουμε ευχαριστώ Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Χαιρετώ ολη την παρέα.. … θέλω να ρωτήσω μετά το φλασαρισμα που εχω την 2,3,4 και ειμαι και root και θέλω να δοκιμάσω και την Gingerbread 2.3.5 μπορείς να μου πεις το κάθε αρχείο που το βάζουμε…. Γιατί από τον φάκελο με τα αρχεία μπερδεύομαι λυγώ… Κατέβασα το αρχείο I9000XΧJVT (XEU) (έκδοση 29 Σεπτεμβρίου - leaked). Και τα αρχεία που έχει είναι αυτά .. CODE_I9000XXJVT_CL617736_REV03_user_low_ship.tar GT-I9000-CSC-HOME-MULTI-OXAJVT.tar GT-I9000-CSC-MULTI-OXAJVT.tar MODEM_I9000XXJVT_REV_00_CL1064602.tar s1_odin_20100512 αυτό το βάζουμε στο PIT ΤΟ REPARTITION πρέπει να είναι τσεκαρισμένο η όχι Ανοίγουμε το obin Εκεί που λέει PIT….. πιο από τα πάνω αρχεία βάζουμε Στο pda…… πιο από τα πάνω αρχεία βάζουμε Στο phone ………… πιο από τα πάνω αρχεία βάζουμε Στο Csc ………… πιο από τα πάνω αρχεία βάζουμε ευχαριστώ Το repartition δε χρειάζεται να είναι τικαρισμένο, και ούτε το pit χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις. Στο PDA βάζεις το CODE_I9000XXJVT_CL617736_REV03_user_low_ship.tar Στο PHONE το MODEM_I9000XXJVT_REV_00_CL1064602.tar Στο CSC το GT-I9000-CSC-HOME-MULTI-OXAJVT.tar Αυτό εδώ το διάβασες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Δε νομίζω ότι γίνεται με τον απλό λογαριασμό του yahoo, πρέπει να έχεις το yahoo plus για POP3 mail (επί πληρωμή), αλλιώς μόνο από το website, ή το απαράδεκτο app τους. Πάντως η επίσημη Yahoo εφαρμογή, πλέον δεν είναι τόσο απαράδεκτη όσο ήταν παλιά. Την είχα δοκιμάσει για λίγο και δούλευε πολύ καλά με υποστήριξη push μάλιστα, τουλάχιστον στο SGSII. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Το repartition δε χρειάζεται να είναι τικαρισμένο, και ούτε το pit χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις. Στο PDA βάζεις το CODE_I9000XXJVT_CL617736_REV03_user_low_ship.tar Στο PHONE το MODEM_I9000XXJVT_REV_00_CL1064602.tar Στο CSC το GT-I9000-CSC-HOME-MULTI-OXAJVT.tar Αυτό εδώ το διάβασες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 Οκ φίλε Tyxerakia το έκανα. Και για άλλη μια φόρα σε ευχαριστώ … από τον Μάιο που με είχες βοηθήσει πάλι είχα να ασχοληθώ με το κινητό… Και πλέων έχω τη 2,3,5...... τώρα μια ερωτήσει ..προσπάθησα να το Κάνο rood με το αρχείο που έχεις εδώ …………….. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306732 και κατέβασα το αρχείο ΧΧJVΤ Kernel: Λήψη (5.6 MB) (Διπλό κλικ για αποσυμπίεσα σε φάκελο της επιλογής μας) Έτρεξα πάλι το odin_1.3 και στο PDA Φόρτωσα το αρχείο που κατέβασα, αλλά δεν κατέθερα τίποτα με αποτέλεσμα να βγάλω την μπαταρία γιατί μου έβγαλε λάθος και δεν ανήγε το κινητό και ξανά πέρασα την 2,3,5 πάλι από τη αρχή …για να ξανά δουλέψει…. Η ερωτήσει είναι τη Κάνο λάθος ώστε να καταφέρω να είμαι rood ….. για άλλη μια φόρα σε ευχαριστώ…… Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Οκ φίλε Tyxerakia το έκανα. Και για άλλη μια φόρα σε ευχαριστώ … από τον Μάιο που με είχες βοηθήσει πάλι είχα να ασχοληθώ με το κινητό… Και πλέων έχω τη 2,3,5...... τώρα μια ερωτήσει ..προσπάθησα να το Κάνο rood με το αρχείο που έχεις εδώ …………….. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306732 και κατέβασα το αρχείο ΧΧJVΤ Kernel: Λήψη (5.6 MB) (Διπλό κλικ για αποσυμπίεσα σε φάκελο της επιλογής μας) Έτρεξα πάλι το odin_1.3 και στο PDA Φόρτωσα το αρχείο που κατέβασα, αλλά δεν κατέθερα τίποτα με αποτέλεσμα να βγάλω την μπαταρία γιατί μου έβγαλε λάθος και δεν ανήγε το κινητό και ξανά πέρασα την 2,3,5 πάλι από τη αρχή …για να ξανά δουλέψει…. Η ερωτήσει είναι τη Κάνο λάθος ώστε να καταφέρω να είμαι rood ….. για άλλη μια φόρα σε ευχαριστώ…… Θα σου έλεγα καλύτερα να γίνεις root με τον semaphore (δεν έχω δοκιμάσει το cf-root, αλλά από ότι βλέπω εδώ μέσα τόσο καιρό, ο semaphore σου δίνει και επιπλέον δυνατότητες και καλύτερες επιδόσεις). Πήγαινε εδώ και κατέβασε το Semaphore_kernel_JVT_1.8.0.tar ή το Semaphore_kernel_JVT_1.8.0bm.tar. Η μόνη διαφορά τους είναι ότι στο bm σου δίνει περισσότερη ram αλλά δεν μπορείς να τραβήξεις 720p video, οπότε εσύ αποφασίζεις τι θες. Και απλά το φλασάρεις σαν PDA χωρίς τσεκαρισμένο το repartition. Είναι 11 δευτερόλεπτα υπόθεση ακριβώς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Οκ φίλε Tyxerakia το έκανα. Και για άλλη μια φόρα σε ευχαριστώ … από τον Μάιο που με είχες βοηθήσει πάλι είχα να ασχοληθώ με το κινητό… Και πλέων έχω τη 2,3,5...... τώρα μια ερωτήσει ..προσπάθησα να το Κάνο rood με το αρχείο που έχεις εδώ …………….. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306732 και κατέβασα το αρχείο ΧΧJVΤ Kernel: Λήψη (5.6 MB) (Διπλό κλικ για αποσυμπίεσα σε φάκελο της επιλογής μας) Έτρεξα πάλι το odin_1.3 και στο PDA Φόρτωσα το αρχείο που κατέβασα, αλλά δεν κατέθερα τίποτα με αποτέλεσμα να βγάλω την μπαταρία γιατί μου έβγαλε λάθος και δεν ανήγε το κινητό και ξανά πέρασα την 2,3,5 πάλι από τη αρχή …για να ξανά δουλέψει…. Η ερωτήσει είναι τη Κάνο λάθος ώστε να καταφέρω να είμαι rood ….. για άλλη μια φόρα σε ευχαριστώ…… Kι εγώ θα προτείνω για δικιά σου ευκολία να κάνεις αυτό που είπε ο Νίκος από πάνω. Αν διάβαζες πιο προσεκτικά το κομμάτι για root γράφω ότι δε δουλεύει το αρχείο στις 2.3.5... θέλεις μια παλιότερη έκδοση από το site του. Αnyway, o Στράτος ως συνήθως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με το semaphore, και το ότι ο πηγαίος κώδικας είναι παλιότερος έχει αποδειχτεί μικρής σημασίας. Βάλε λοιπόν το semaphore 1.8.0 και θα είσαι ok. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 (edited) Θα σου έλεγα καλύτερα να γίνεις root με τον semaphore (δεν έχω δοκιμάσει το cf-root, αλλά από ότι βλέπω εδώ μέσα τόσο καιρό, ο semaphore σου δίνει και επιπλέον δυνατότητες και καλύτερες επιδόσεις). Πήγαινε εδώ και κατέβασε το Semaphore_kernel_JVT_1.8.0.tar ή το Semaphore_kernel_JVT_1.8.0bm.tar. Η μόνη διαφορά τους είναι ότι στο bm σου δίνει περισσότερη ram αλλά δεν μπορείς να τραβήξεις 720p video, οπότε εσύ αποφασίζεις τι θες. Και απλά το φλασάρεις σαν PDA χωρίς τσεκαρισμένο το repartition. Είναι 11 δευτερόλεπτα υπόθεση ακριβώς :p Οκ. Φίλε όλα οκ.. σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου .. :):):) Kι εγώ θα προτείνω για δικιά σου ευκολία να κάνεις αυτό που είπε ο Νίκος από πάνω. Αν διάβαζες πιο προσεκτικά το κομμάτι για root γράφω ότι δε δουλεύει το αρχείο στις 2.3.5... θέλεις μια παλιότερη έκδοση από το site του. Αnyway, o Στράτος ως συνήθως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με το semaphore, και το ότι ο πηγαίος κώδικας είναι παλιότερος έχει αποδειχτεί μικρής σημασίας. Βάλε λοιπόν το semaphore 1.8.0 και θα είσαι ok. φίλε το έκανα… και είναι όλα οκ… για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ … :):):) Edited October 22, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Πως μπορω να ελενξω αν δουλευει το gps του SGS??? Εχω κατεβασει μια πυξιδα και δεν δουλευει. Τι θα πρεπει να ενεργοποιεισω?? Ευχαρστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 παιδιά πως μπορώ να αλλάξω το εικονίδιο της μπαταρίας έτσι ώστε να γράφει αριθμητικά την ενέργεια ???κάπου το είχα δει στο xda τυχαία αλλά δεν ξέρω πως το ψαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Κατεβασε απο το market,δωρεαν το "Battery solo widget" πολυ καλο και αξιοπιστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Εχω το εξεις θεμα. Παιζω ενα παιχνιδι και μετα απο λιγο κατα την διαρκεια του παιχνιδιου η οθονη χανει την φωτηνοτητα της και μετα σβηνει,με αποτελεσμα να πρεπει να πατησω το κεντρικο πληκτρο για να συνεχισω το παιχνιδι. Πως διορθωνεται αυτο??Να παραμενει η οθονη μου ανοιχτει??? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Εχω το εξεις θεμα. Παιζω ενα παιχνιδι και μετα απο λιγο κατα την διαρκεια του παιχνιδιου η οθονη χανει την φωτηνοτητα της και μετα σβηνει,με αποτελεσμα να πρεπει να πατησω το κεντρικο πληκτρο για να συνεχισω το παιχνιδι. Πως διορθωνεται αυτο??Να παραμενει η οθονη μου ανοιχτει??? Ευχαριστω. Ρυθμισεις->Οθονη->Χρονικο οριο ληξης(κατι τετοιο) Ουσιαστικα μεγαλωσε το χρονο που θα μενει η οθονη σου αναμενη πριν σβησει απο μονη της Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Πως μπορω να ελενξω αν δουλευει το gps του SGS??? Εχω κατεβασει μια πυξιδα και δεν δουλευει. Τι θα πρεπει να ενεργοποιεισω?? Ευχαρστω. Η πυξίδα δεν δουλεύει με το GPS. Έχει ενσωματωμένη Ηλεκτρονική το κινητό. Μάλλον το έχεις κοντά σε μέταλλα όταν την δοκιμάζεις. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Η πυξίδα δεν δουλεύει με το GPS. Έχει ενσωματωμένη Ηλεκτρονική το κινητό. Μάλλον το έχεις κοντά σε μέταλλα όταν την δοκιμάζεις. Εμένα πάντως το Super Compass μου κόλλαγε τον σένσορα της πυξίδας και κανένα άλλο πρόγραμμα δεν μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει. Πάντως το GPS μπορείς να το δοκιμάσεις με διάφορα προγράμματα όπως το GPS Test το οποίο είναι δωρεάν στο μάρκετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falkon Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Παιδια εχω το εξης προβλημα....καταρχας εχω το galaxy s κ το προβλημα παρουσιαζεται ακρυβως το ιδιο κ με 2.3.3 κ 2.3.4 ειτε root ειτε unroot..... Εχω φταξει τους φακελους "media - notification - ringtones" στην sd καρτα λειτουργουν, τους βλεπει κανονικα κ απο εκει εχω βαλει 1 κεντρικο ηχο κλησης κ καποιους ηχους που χρησιμοποιο για τα περισσοτερα ονοματο των επαφων....π.χ. για ολους τους φιλους μου εναν κοινο ηχο για την εργασια μου εναν κοινο ηχο για την συζηγο αλλο κ.τ.λ. Οταν με καλουν 5 φορες στις 10 χτυπαει με οτι ναναι (απτους ηχους που χρησημοποιο)....μπερδευεται....κ αυτο συμβαινει ειτε εχω βαλει ηχο σε μια ομαδα ειτε (την εχω σβηση την ομαδα) εχω βαλει σε μια μια επαφη τους ηχους....εχω δοκιμαση να διαλεξω απτις επαφες τον ηχο η απτους ηχους τις επαφες παλι το ιδιο..... Φανταστητε σε 40 επαφες εχω βαλει τον "α" ηχο σε αλλες 20 τον "β" σε αλλες 5 τον "γ" κ αυτο να χτυπαει με οτι θελει..... Κατα τα αλλα το κινητο δεν εχει διξει κανενα προβλημα σε οτιδηποτε.... Εαν γνωριζει κατι καποιος ας βοηθηση.....Ευχαριστω. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω & εγώ με τους αντιστοιχισμένους ήχους κλήσης, έχω κάνει ό,τι μου έχουν υποδείξει εδώ μέσα, αλλά αυτό χτυπάει όποτε θέλει με όποιον ήχο θέλει. Λύση δεν έχω βρει ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση?Εχω βαλει στο GALAXY σταθερη ιρ λογω δικτυου στο σπιτι και ενω απο το σπιτι σερφαρω κανονικα με wifi αδυνατω να μπω σε ελευθερα δικτυα(ή τουλαχιστον ετσι νομιζω αφου σε δυο που δοκιμασα δεν καταφερα να μπω).Υπαρχει καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts