Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω παραγγείλει το Samsung Galaxy S θα ήθελα να ακούσω τι εντυπώσεις έχετε.

Ευχαριστώ :)

Not a fanboy. Just a minimal fan.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με τοσα θεματα που υπαρχουν για αυτο το κινητο εσυ ρωτας εντυπωσεις;Και αφου το παραγγειλες κιολας;

Εγω τις χειροτερες εχω παντως και κακως το παραγγειλες.τωρα παει ομως...Αν θες να το δωσεις εχω εναν γνωστο που ενδιαφερεται. :lol:

Εγώ τώρα το άφησα σε αναμονή με σβηστή οθόνη και χωρίς να τρέχει τίποτα και μετά από λίγη ώρα έλεγε στην χρήση μπαταρίας: 20% Σε αναμονή και μέσα έλεγε με μικρά γραμματάκια: Χρήση ραδιοφώνου. Ότι να 'ναι. Το σύστημα Android έλεγε κάνα 10%

Η μετάφραση στα Ελληνικά ειναι οτι να ναι!! Ραδιόφωνο εννοεί την κεραία του κινητού!!!! Αν βάλεις Αγγλικά θα δεις οτι γράφει "battery used by cell radio" ;)

Αν δεν σου τρώει μπαταρία με το κιλό τότε δεν έχεις battery drain! Εγω οταν είχα (με το που πήρα δλδ) έτρωγε 10-15% μπαταρία κάθε ώρα χωρίς να κάνει τίποτα...

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Η μετάφραση στα Ελληνικά ειναι οτι να ναι!! Ραδιόφωνο εννοεί την κεραία του κινητού!!!! Αν βάλεις Αγγλικά θα δεις οτι γράφει "battery used by cell radio" ;)

Αν δεν σου τρώει μπαταρία με το κιλό τότε δεν έχεις battery drain! Εγω οταν είχα (με το που πήρα δλδ) έτρωγε 10-15% μπαταρία κάθε ώρα χωρίς να κάνει τίποτα...

Α μάλιστα, αλλά όταν το αφήνω με σβηστή οθόνη μετά στην χρήση μπαταρίας πιάνει το σύστημα Android 20% τώρα. Βασικά ψάχνω να δω γιατί μου έφαγε 55% απο χτες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί, ενώ τόσες μέρες πριν δεν είχα πρόβλημα.... :)

Α μάλιστα, αλλά όταν το αφήνω με σβηστή οθόνη μετά στην χρήση μπαταρίας πιάνει το σύστημα Android 20% τώρα. Βασικά ψάχνω να δω γιατί μου έφαγε 55% απο χτες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί, ενώ τόσες μέρες πριν δεν είχα πρόβλημα.... :)

Drain μου κάνει αυτό που λες! Κανονικά εμένα τώρα που έστρωσε η μπαταρία, μου τρώει βία 2-3% το βράδυ αν δεν το βάλω flight mode...

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Τι σε απογοήτευσε ?

Προφανως ο panosfx αστειευεται. Αυτο που θελει να σου πει ειναι οτι δεν εχει νοημα να ρωτας εδω για εντυπωσεις απο τη στιγμη που ειμαστε ολοι κατοχοι και για να εχει τοση κινηση προφανως ασχολουμαστε ενεργα με το αντικειμενο. Εχει κι αυτο τα προβληματακια του φυσικα (και ποιο δεν εχει) αλλα θα τα δεις με τον καιρο. Διαβασε τα επισημασμενα θεματα στην κεντρικη σελιδα.

Sent from my Samsung Galaxy S using Tapatalk

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Φίλε εγώ το εχω από την Παρασκευή και εχω να πω ότι είναι απίστευτο. Το μόνο πρόβλημα μου είναι μάλλον το battery drain το οποίο βέβαια είναι software bug άρα no problem :-D Από θέμα αντοχής δε μπορώ να ξέρω γιατί δεν έχει πέσει κάτω ακόμα αλλά ποιοτικά η οθόνη του ειδικά φαίνεται πολύ ανθεκτική σε γρατζουνιες.

Κατά την άποψη μου αξίζει και πιστεύω πως είναι από τις συσκευές με αρκετό μελλον.

Πείτε μου σας παρακαλώ αυτό το "Sent using Tapatalk" που έχετε μερικοί που ποστάρετε απο το κινητό τί ακριβώς είναι? Ευχαριστώ

Edited by nikospot

Πείτε μου σας παρακαλώ αυτό το "Sent using Tapatalk" που έχετε μερικοί που ποστάρετε απο το κινητό τί ακριβώς είναι? Ευχαριστώ

Google is your friend:google::lol::lol::lol:

MyFlickr

Google is your friend:google::lol::lol::lol:

H αλήθεια είναι ότι το έψαξα στο Market αλλά είδα ότι είναι επί πληρωμή και λέω δε μπορεί να το έχει τόσος κόσμος :p

H αλήθεια είναι ότι το έψαξα στο Market αλλά είδα ότι είναι επί πληρωμή και λέω δε μπορεί να το έχει τόσος κόσμος :p

Κι όμως!:p

btw μόλις επέστρεψε το drain στο τηλέφωνο μου. μεσα σε 15 λεπτά εχει πέσει 3% χωρίς να κάνει τπτ και το λειτουργικό σύστημα android πήγε 2ο στην κατανάλωση μπαταρίας μετά την οθόνη:X

Aρχίζει και μου τη δίνει αυτο το bug:mad::mad::mad:

MyFlickr

Καλησπερα,

κατεβασα κανονικα το Kies και πηγα να συνδεσω για πρωτη φορα το GalaxyS μεσω usb και πηρα το μηνυμα "Παρουσιαστηκε ενα προβλημα στην εγκατασταση του υλικου MTP device"

Και πιο κατω "Η απαιτουμενη ενοτητα δεν εντοπιστηκε στο αρχειο INF"

Tο δοκιμασα και σε αλλη θυρα USB κι εκει τα ιδια.

< εννοειται οτι ΔΕΝ μπορεσε να συνδεθει το τηλεφωνο με το PC (εχω Windows XP pro sp3)

Βοηθεια? Ευχαριστω

Edited by playloud

Κι όμως!:p

btw μόλις επέστρεψε το drain στο τηλέφωνο μου. μεσα σε 15 λεπτά εχει πέσει 3% χωρίς να κάνει τπτ και το λειτουργικό σύστημα android πήγε 2ο στην κατανάλωση μπαταρίας μετά την οθόνη:X

Aρχίζει και μου τη δίνει αυτο το bug:mad::mad::mad:

Εμένα δεν φαίνεται να κάνει κάτι περίεργο τώρα :wacko: Πιστεύω πως δεν είναι πρόβλημα του Android, αλλά κάποια βλακεία της Samsung από την σαβούρα που βάζουν....

Καλησπερα,

κατεβασα κανονικα το Kies και πηγα να συνδεσω για πρωτη φορα το GalaxyS μεσω usb και πηρα το μηνυμα "Παρουσιαστηκε ενα προβλημα στην εγκατασταση του υλικου MTP device"

Βοηθεια? Ευχαριστω

Αυτό με το ΜΤΡ device Και μενα μου το έκανε αλλά το ξανασύνδεσα και μου δούλεψε μετα κανονικά. Δοκίμασε πρώτα να κάνεις μία επανεκκίνηση στον υπολογιστή.

Εμένα δεν φαίνεται να κάνει κάτι περίεργο τώρα :wacko: Πιστεύω πως δεν είναι πρόβλημα του Android, αλλά κάποια βλακεία της Samsung από την σαβούρα που βάζουν....

To δικό σου ή το δικό μου;

Θέμα γενικό του android είναι γιατί απ'οσο εχω δει το χουν κι άλλες συσκευές...

MyFlickr

Αυτό με το ΜΤΡ device Και μενα μου το έκανε αλλά το ξανασύνδεσα και μου δούλεψε μετα κανονικά. Δοκίμασε πρώτα να κάνεις μία επανεκκίνηση στον υπολογιστή.

Το εκανα αλλα τζιφος. Καποιος αλλος?

To δικό σου ή το δικό μου;

Θέμα γενικό του android είναι γιατί απ'οσο εχω δει το χουν κι άλλες συσκευές...

Το δικό μου εννοώ το παρακολουθώ αλλά παρόλο που βλέπω ότι το Σύστημα Android λέει 15%, εδώ και μία ώρα η μπαταρία είναι στο 76%...

Καλά άμα είναι του android θα έπρεπε να είχε βγει κάνα fix..... Έλεος δεν το βλέπουν? Αλλά βέβαια τι τους νοιάζει αφού μόνο η Samsung έχει μείνει στην 2.3.3 :lol:

Το εκανα αλλα τζιφος. Καποιος αλλος?

Τι λειτουργικό τρέχει το pc που προσπαθείς να συνδέσεις το galaxy με το kies;

Το δικό μου εννοώ το παρακολουθώ αλλά παρόλο που βλέπω ότι το Σύστημα Android λέει 15%, εδώ και μία ώρα η μπαταρία είναι στο 76%...

Καλά άμα είναι του android θα έπρεπε να είχε βγει κάνα fix..... Έλεος δεν το βλέπουν? Αλλά βέβαια τι τους νοιάζει αφού μόνο η Samsung έχει μείνει στην 2.3.3 :lol:

Εμένα ήταν στο 5 ή 6% και ξαφνικά πήγε στο 13%!! Με βλέπω για 2.3.4 εντός των ημερών:cool:

MyFlickr

Τι λειτουργικό τρέχει το pc που προσπαθείς να συνδέσεις το galaxy με το kies;

Windows XP Service pack 3

Windows XP Service pack 3

Μαλιστα. Σε ρώτησα γιατι στα δικά μου pc είχα θέμα με τα 64bitα 7αρια στο dekstop στο οποίο το kies αδυνατεί να δει το τηλέφωνο οσα unistall και reinstall να κάνω ενώ στο laptop που έχω 32bitα 7αρια συνδέθηκε με τη μία!!!

MyFlickr

Καλησπερα,

< εννοειται οτι ΔΕΝ μπορεσε να συνδεθει το τηλεφωνο με το PC (εχω Windows XP pro sp3)

Βοηθεια? Ευχαριστω

Πήγαινε στο tools (στο Kies), και πάτα install drivers (ή το αντίστοιχο στα Ελληνικά). Μετά κάνε restart και το PC και το τηλέφωνο, και βάλε το τηλέφωνο σε λειτουργία mass storage αντί για Kies πριν το συνδέσεις. Περίμενε να εγκατασταθούν οι drivers. Μετά αποσύνδεσέ το ως usb δίσκο, και κάνε tick στο usb debugging mode, που είναι στο settings, applications, development (ρυθμίσεις, εφαρμογές, ανάπτυξη, εντοπισμός σφαλμάτων usb). Περίμενε να εγκατασταθούν οι drivers. Αποσύνδεσέ το, βγάλε το usb debugging, διάλεξε Kies mode και ξαναδοκίμασε να συνδεθείς, αφού εγκατασταθούν και οι MTP drivers.

Αν δεν πετύχει ούτε έτσι, κατέβασε τους drivers από τους οδηγούς για νέους χρήστες, και κάντους install από πάνω. Restart και ξαναδοκίμασε.

- Alex

Πήγαινε στο tools (στο Kies), και πάτα install drivers (ή το αντίστοιχο στα Ελληνικά). Μετά κάνε restart και το PC και το τηλέφωνο, και βάλε το τηλέφωνο σε λειτουργία mass storage αντί για Kies πριν το συνδέσεις. Περίμενε να εγκατασταθούν οι drivers. Μετά αποσύνδεσέ το ως usb δίσκο, και κάνε tick στο usb debugging mode, που είναι στο settings, applications, development (ρυθμίσεις, εφαρμογές, ανάπτυξη, εντοπισμός σφαλμάτων usb). Περίμενε να εγκατασταθούν οι drivers. Αποσύνδεσέ το, βγάλε το usb debugging, διάλεξε Kies mode και ξαναδοκίμασε να συνδεθείς, αφού εγκατασταθούν και οι MTP drivers.

Αν δεν πετύχει ούτε έτσι, κατέβασε τους drivers από τους οδηγούς για νέους χρήστες, και κάντους install από πάνω. Restart και ξαναδοκίμασε.

Πότε γινονται αυτες οι κινησεις φιλε μου και ποσοι drivers περιμενω να εγκατασταθουν, γιατι στο kies ΜΙΑ φορα γινεται το κατεβασμα και η εγκατασταση των drivers.

Μηπως μπορεις να μου το κανεις πιο ψιλα? Ακομα δεν καταφερα τιποτε και (προσπαθησα να) τα κανω οπως ειπες. Σε ευχαριστω παντως

Καλησπερα παιδια, μολις παρατηρησα κατι στην οθονη του γαλαξια μου που με απογοητευσε αρκετα. Εγω γενικα το προσεχα τρομερα, τσεπη ειδικα γι'αυτο, να μην ερθει η οθονη ποτε σε επαφη με καποιο αντικειμενο, σαν φυλαχτο το ειχα. Παρολα αυτα, μολις παρατηρησα οτι στο πανω μερος της οθονης υπηρχε μια παραμορφωση του χρωματος σε λεπτες γραμμες, σαν RGB γραμμες, οι οποιες φαινονται κυριως σε ανοιχτα backround. Λεω καμια περιεργη δαχτυλια θα ειναι, παω να το καθαρισω, αλλα δεν καθαριζει και συνειδητοποιω οτι ειναι εκατονταδες μικρες γρατζουνιες, σα να εξυσε καποιος την οθονη με ενα αιχμηρο αντικειμενο σα μανιακος, το οποια φυσικα ποτε δεν συνεβει.

Εχετε ξανακουσει τιποτα παρομοιο? Υπαρχει κατι που μπορω να κανω? Οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη. Και με τις γρατζουνιες παει στο διαολο, θα το αντεχα με βαρια καρδια(αφου ετσι και αλλιως μονο με σβηστη οθονη και κατω απο φως φαινονται), αλλα η παραμορφωση του χρωματος που προκαλειται απο αυτες ειναι που μου τι δινει και δεν καταλαβαινω γιατι συμβαινει.

Διαβάζω διάφορα για τα firmwares και όλα τα σχετικά αλλά δεν καταλαβαίνω πως αντιστοιχούν οι ημερομηνίες (JVI, JVO κλπ) στην έκδοση πχ: 2,3,3. Πως γίνεται το κινητό μου να έχει PDA: JVI, Phone: JVO και CSC: JV9 και παρόλαυτα να λέει ότι έχει την 2.3.3 αφού όλα είναι διαφορετικα? Επίσης θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος κάποια έκδοση της 2.3.4 γιατί έχω μπερδευτεί με όλες αυτές τις ονομασίες που έχουν βγάλει. Και κανονικά kernel δε θα έπρεπε να βγάζει update η ίδια η Google συνέχεια όπως κάνει και στα Linux? Ευχαριστώ και πάλι και σορρυ για το πρήξιμο :)

Διαβάζω διάφορα για τα firmwares και όλα τα σχετικά αλλά δεν καταλαβαίνω πως αντιστοιχούν οι ημερομηνίες (JVI, JVO κλπ) στην έκδοση πχ: 2,3,3. Πως γίνεται το κινητό μου να έχει PDA: JVI, Phone: JVO και CSC: JV9 και παρόλαυτα να λέει ότι έχει την 2.3.3 αφού όλα είναι διαφορετικα? Επίσης θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος κάποια έκδοση της 2.3.4 γιατί έχω μπερδευτεί με όλες αυτές τις ονομασίες που έχουν βγάλει. Και κανονικά kernel δε θα έπρεπε να βγάζει update η ίδια η Google συνέχεια όπως κάνει και στα Linux? Ευχαριστώ και πάλι και σορρυ για το πρήξιμο :)

1) το pda ειναι η ρομ(και ο κερνελ bootloaders κλπ). οτι modem και csc και να βαλεις, παλι εχεις την ιδια ρομ.

2) η καθε ρομ που περνας, σαφως και εχει κερνελ (οπως και ολα τα λειτουργικα συστηματα). οταν λεμε "¨περνα τον ταδε κερνελ", δεν εννοουμε οτι ειναι καινουριος η κατι τετοιο, εννοουμε οτι ειναι custom (φτιαχτος) κερνελ απο καποιο παλικαρι, που εχει root,busybox,υποστηριζει overclock,undervolt,bln και πολλα αλλα και διαφορα tweeks.

3)μπορεις να περασεις 2.3.4 jvr

το εχουν δει μηνες τωρα. το fix ειναι οι εκδοσεις 2.3.4 (jvp,jvq,jvr) καθως και η φρεσκια 2.3.5 jvs. η Samsung Hellas εμεινε στην 2.2 παλαιοτερα και στην 2.3.3 θα μεινει λογικα τωρα. οχι η Samsung..

το οτι δεν σου δινει το Kies αναβαθμιση για τη χωρα προελευσης του κινητου, δεν σημαινει πως η samsung δεν βγαζει αναβαθμισεις.

φιλικα :)

Παιδάκια καλημέρα.

Από σήμερα μπήκα στην κοινότητα του galaxy s2..

Θα παρακολουθώ από κοντά το forum μας γιατί σας έχω συνηθίσει όλους guys και θα μου λείψετε!! :lol::D

Ν είστε όλοι καλά και ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους με βοήθησαν να "ανδρωθώ" :D:D στον κόσμο του Android!!

Take care my friends..

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)