Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδη φιλε μου να κατεβασω το go sms και να σβησω τελειως το multiling?Με το go sms μπορω να γραφω ελληνικους χαρακτηρες κανονικα χωρις περιορισμο στους 70???

μαζί με το go sms θα κατεβάσεις απο το μαρκετ και τα Ελληνικά της εφαρμογης (οταν μπεις στις ρυθμισεις για να αλλαξεις γλωσσα θα σε παραπεμψει να το κατεβασεις)

επειτα στις ρυθμισεις αποστολής θα ενεργοποιήσεις την υποστήριξη για τοπικές ρυθμίσεις και ακριβως απο καρω θα δεις υποστηριζομενες γλωσσες , τικαρεις τα Ελληνικά και εισαι ετοιμος

σε ότι αφορά τα πληκτρολογια δες ΕΔΩ (1ο και 4ο ποστ)

ελπίζω να σε βοήθησα:)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γία όσους αναρωτιούνται το κομματι που πηρα απο μεδιαμαρκτ ειχε ελληνική JVI και στην μπαταρία πάνω γράφει 2011.08.20, πιο φρεσκο δεν νομίζω ότι γινόταν. Του πέρασα JVR και semaphore και όλα άψογα.

Γία όσους αναρωτιούνται το κομματι που πηρα απο μεδιαμαρκτ ειχε ελληνική JVI και στην μπαταρία πάνω γράφει 2011.08.20, πιο φρεσκο δεν νομίζω ότι γινόταν. Του πέρασα JVR και semaphore και όλα άψογα.

Και μενα και απο οτι διαβασα καπου αλλου απο το serial number συμπεραινω οτι κατασκευάστηκε Αυγουστο του 2011.... Πολυ φρεσκο πραμα. Απο οτι ειδα δουλευει και το download mode, αλλα δεν πειραξα τιποτα αλλο εγω :p

Και μενα και απο οτι διαβασα καπου αλλου απο το serial number συμπεραινω οτι κατασκευάστηκε Αυγουστο του 2011.... Πολυ φρεσκο πραμα. Απο οτι ειδα δουλευει και το download mode, αλλα δεν πειραξα τιποτα αλλο εγω :p

καλοριζικο σε ολους σας.!!να σας βγει καλο και να το χαρειτε στο μεγιστο!!!

Xiaomi 12 Pro

καλοριζικο σε ολους σας.!!να σας βγει καλο και να το χαρειτε στο μεγιστο!!!

Μακαρι να μου βγει καλο εμενα γιατι ειμαι ολιγον γκαντεμης :lol:

Μια ερωτηση να κανω επειδη παρατηρησα κατι περιεργο... Οπου και αν κοιταξω την RAM (διαχειρηση εργασιων για παραδειγμα) λεει οτι το μεγιστο εινε 329ΜΒ. Δεν ειναι λιγο μεγαλη η διαφορα? Θα πρεπε να λεει κανα 500αρι αντε 490 το λιγοτερο, αλλα οχι 329 :blink:

Μακαρι να μου βγει καλο εμενα γιατι ειμαι ολιγον γκαντεμης :lol:

Μια ερωτηση να κανω επειδη παρατηρησα κατι περιεργο... Οπου και αν κοιταξω την RAM (διαχειρηση εργασιων για παραδειγμα) λεει οτι το μεγιστο εινε 329ΜΒ. Δεν ειναι λιγο μεγαλη η διαφορα? Θα πρεπε να λεει κανα 500αρι αντε 490 το λιγοτερο, αλλα οχι 329 :blink:

τοσο θα βέπεισ συνεχεια δυστυχως...

Xiaomi 12 Pro

Καλησπερα.... Εχω βαλει την την JVR με JVQ CSC και kernel semaphore 1.6.0bm. Το προβλημα μου ειναι πως δεν μπορω να τραβηξω βιντεο σε αναλυση 1280x720. Ενω πριν δουλευει κανονικοτατα, μολις ανεβαζω την αναλυση μαυριζει η εικονα και εαν πατησω το record μου γραφει αποτυχια εγγραφης. Εχει καποιος αλλος εδω μεσα παρομοι προβλημα?

Καλησπερα.... Εχω βαλει την την JVR με JVQ CSC και kernel semaphore 1.6.0bm. Το προβλημα μου ειναι πως δεν μπορω να τραβηξω βιντεο σε αναλυση 1280x720. Ενω πριν δουλευει κανονικοτατα, μολις ανεβαζω την αναλυση μαυριζει η εικονα και εαν πατησω το record μου γραφει αποτυχια εγγραφης. Εχει καποιος αλλος εδω μεσα παρομοι προβλημα?

Εγω παντως οχι.Δοκιμασε να κανεις wipe data,wipe cache και davlik cache μεσα απο το Clockworkmod Recovery.

Η εκδοση bm του κερνελ φταιει.

Σου δίνει περισσότερη μνήμη θυσιαζοντας το βιντεο. Βαλε την 1.6 σκετη

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Καλησπερα.... Εχω βαλει την την JVR με JVQ CSC και kernel semaphore 1.6.0bm. Το προβλημα μου ειναι πως δεν μπορω να τραβηξω βιντεο σε αναλυση 1280x720. Ενω πριν δουλευει κανονικοτατα, μολις ανεβαζω την αναλυση μαυριζει η εικονα και εαν πατησω το record μου γραφει αποτυχια εγγραφηςBm. Εχει καποιος αλλος εδω μεσα παρομοι προβλημα?

bm σημαίνει big mem, δηλαδή δίνει περισσότερη μνήμη αλλά χαλάει κάποια άλλα, στην συγκεκριμένη περίπτωση την λήψη hd video... Οπότε αν θέλεις να μπορείτε να τραβάς hd video περνά την απλή έκδοση του semaphore 1.6 και όχι την bm!

Send from galaxy s with dolphin browser using swype.

Βασίλης!

Πήγα για να το πάρω το απόγευμα μετά τη δουλειά αλλά ειχαν τελειώσει και στα 2 μεδιαμαρκτ και απότι είπαν οι κρατήσεις για άυριο ηταν ήδη πολλές οπότε πάπαλα τοχασα

Δεν ξέρω που μένεις και σε ποια πήγες αλλά τόσο στο κατάστημα Θηβών και Καβάλας όσο και στο Ρέντη είχαν αρκετά διαθέσιμα μέχρι τις 19-00.

Philips Savvy -> Ericsson A2618 -> S.E. T630 -> Nokia 3510 -> S.E. K700 -> S.E. K800 -> S.E. XPERIA X1 -> S.E. C510 -> S.E. XPERIA X8->Samsung Galaxy S

γεια σε ολους. σήμερα πηρα και εγω το κινητο , και επειτα απο μια μικρης διαρκειας επεξεργασια, θελω να ρωτησω μονο ένα πραγμα. σε άλλη συσκευη android που έχω , όταν βρίσκομαι σε διαφορα sides ,και συγκεκριμένα σε αυτο που είμαστε τώρα, εμφανιζετε μόλις αγγιξω την οθόνη κατω δεξια το χειριστηριο ( +) ( -) για το zoom ,ενω στο galaxy οχι. επισης όταν ζουμάρω με τα δάχτυλα και μεγαλώσουν τα γραμματα δεν προσαρμόζετε όλο το κείμενο στην οθόνη . κάποιος καμία ιδέα???? την αυτόματη προσαρμογή την έχω ενεργοποιημένη.

γεια σε ολους. σήμερα πηρα και εγω το κινητο , και επειτα απο μια μικρης διαρκειας επεξεργασια, θελω να ρωτησω μονο ένα πραγμα. σε άλλη συσκευη android που έχω , όταν βρίσκομαι σε διαφορα sides ,και συγκεκριμένα σε αυτο που είμαστε τώρα, εμφανιζετε μόλις αγγιξω την οθόνη κατω δεξια το χειριστηριο ( +) ( -) για το zoom ,ενω στο galaxy οχι. επισης όταν ζουμάρω με τα δάχτυλα και μεγαλώσουν τα γραμματα δεν προσαρμόζετε όλο το κείμενο στην οθόνη . κάποιος καμία ιδέα???? την αυτόματη προσαρμογή την έχω ενεργοποιημένη.

Θα ηθελα να βοηθησω αλλα το δικο μου γεμιζει τις μπαταριες του αυτη τη στιγμη!!! :p

Εγω θα ηθελα να ρωτησω παλι για την RAM, @Chryssostomos και γιατι παντα 329ΜΒ θα βλεπω? Ολα το εχουν αυτο το θεμα? :wacko:

Δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα. Δεν συνδέεται με το μάρκετ ότι και να κάνω. Το έκλεισα και το ξανά άνοιξα, έβγαλα την μπαταρία, τίποτα. Έβαλα και κάρτα μνήμης μέσα μήπως αυτό έφταιγε το ξανάκανα επανεκκίνηση, τίποτα. Δεν ξέρω και πολλά ακόμα. Τώρα το μαθαίνω. Εχθές το πήρα από το Saturn. Συνέχεια μου βγάζει το ίδιο( ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕ ΕΝΑ ΣΦΑΛΜΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΓΌΤΕΡΑ). Καμιά λύση;
Θωμάς

Με διπλό χτύπημα πάνω στην οθόνη γίνεται μεγέθυνση και ταυτόχρονη προσαρμογή. Επίσης όταν μεγεθύνεις το κείμενο με τα δάκτυλα και το φτάσεις σε ένα σημείο που σε βολεύει να διαβάσεις κάνε διπλό χτύπημα στην οθόνη και θα προσαρμοστεί αυτόματα.

Θα ηθελα να βοηθησω αλλα το δικο μου γεμιζει τις μπαταριες του αυτη τη στιγμη!!! :p

Εγω θα ηθελα να ρωτησω παλι για την RAM, @Chryssostomos και γιατι παντα 329ΜΒ θα βλεπω? Ολα το εχουν αυτο το θεμα? :wacko:

Βλέπεις τόση RAM γιατί η υπόλοιπη είναι δεσμευμένη από το λειτουργικό.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Για μισο ρε παιδια.

Οταν το ανοίγεις, ακόμα και οταν είναι φρέσκο με καμία εφαρμογή εγκατεστημένη, έχει ας πούμε 150-160 MB μνήμης ελεύθερα. Αυτό σημαίνει ότι τα υπόλοιπα 180 (απο τα 330) τα πιάνει το λειτουργικό (αφού εκείνη τη στιγμή κυρίως αυτό τρέχει)

Το θέμα είναι τα 180 (μέχρι τα 512) που είναι? Δεσμευμένα απο την gpu?

Κώστας

Δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα. Δεν συνδέεται με το μάρκετ ότι και να κάνω. Το έκλεισα και το ξανά άνοιξα, έβγαλα την μπαταρία, τίποτα. Έβαλα και κάρτα μνήμης μέσα μήπως αυτό έφταιγε το ξανάκανα επανεκκίνηση, τίποτα. Δεν ξέρω και πολλά ακόμα. Τώρα το μαθαίνω. Εχθές το πήρα από το Saturn. Συνέχεια μου βγάζει το ίδιο( ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕ ΕΝΑ ΣΦΑΛΜΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΓΌΤΕΡΑ). Καμιά λύση;

@nikospot:δεν ειναι προβλημα αυτο που βλεπεις με την RAM,και αδικα ψαχνεις για λυση...Ολα ειναι κομπλε...Αν προσπαθησεις να παρεις περισσοτερα mb μνημης μεσω πειραγμενου κερνελ,θα χασεις λειτουργιες οπως πχ.το 720p recording.Οποτε καλυτερα να μην ασχοληθεις με το θεμα

@esertas:μπορεις να κοιταξεις μηπως πια εκδοση MArket εχεις?Σε ρωταω γιατι η τελευταια εκδοση 3.1.3 κανει κατι κουλα σαν το σφαλμα που μας λες ωρες ωρες...

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

πηρα και εγω απο media markt και εχω την xwjvi δωστε κανα λινκ για να κανω update το τελευταιο firmware update και σκεφτομαι να βαλω την darkys rom 10.3 τι προτεινετε?

πηρα και εγω απο media markt και εχω την xwjvi δωστε κανα λινκ για να κανω update το τελευταιο firmware update και σκεφτομαι να βαλω την darkys rom 10.3 τι προτεινετε?

Εδώ θα βρεις ότι χρειάζεσαι για τις αναβαθμίσεις! Οι περισσότεροι εδώ προτείνουν JVR + Semaphore 1.6.0 αλλά το θέμα του τι θα βάλεις στο κινητό σου είναι τελείως υποκειμενικό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Να ρωτήσω και γω κάτι. Έχω την Darky 9.02 η οποία με καλύπτει σε κάποιο βαθμό. Το βασικό πρόβλημα είναι το gps και το wifi που καμιά φορά κολλάει.

Καινούρια έκδοση θα μου τα διορθώσει αυτά;

Επειδή χρησιμοποιώ και έχω ερωτευτεί το htc_ime πληκτρολόγιο, υπάρχει κάτι αντίστοιχο για 2.3.x έκδοση ή να μείνω στην 2.2.1;

Να ρωτήσω και γω κάτι. Έχω την Darky 9.02 η οποία με καλύπτει σε κάποιο βαθμό. Το βασικό πρόβλημα είναι το gps και το wifi που καμιά φορά κολλάει.

Καινούρια έκδοση θα μου τα διορθώσει αυτά;

Επειδή χρησιμοποιώ και έχω ερωτευτεί το htc_ime πληκτρολόγιο, υπάρχει κάτι αντίστοιχο για 2.3.x έκδοση ή να μείνω στην 2.2.1;

Εγώ χρησιμοποιώ το GO Keyboard https://market.android.com/details?id=com.jb.gokeyboard με μαύρο theme https://market.android.com/details?id=com.jb.gokeyboard.theme.black

Μπορείς βέβαια να επιλέξεις, όποιο theme σου αρέσει. Το βρίσκω το καλύτερο που έχω δοκιμάσει εως τώρα. Λειτουργεί και σαν swype, αν σου αρέσει να γράφεις έτσι.

Μα πως είναι πιασμένη η μνήμη απο το android? Αφού όπως λέει και ένας φίλος παραπάνω και χωρίς καμιά εφαρμογή να τρέχει πιάνει καμιά 170αρα ΜΒ. Αλλά τα 512-329 δεν εμφανίζονται καν σαν να μην υπάρχουν... Μήπως εννοείτε ότι απο την στιγμή που bootarei πιάνει ο πυρηνας σχεδόν 200 στάνταρ που δεν μεταβάλλονται καθόλου για αυτό και τα κρύβει εντελώς και από κει και περα με τις υπόλοιπες εφαρμογές τρώει και τα αλλά 170??? Και παλι ετσι μενουν πολυ λιγα για αλλες εφαρμογες εκτος απο τις απαραιτητες..

Μα πως είναι πιασμένη η μνήμη απο το android? Αφού όπως λέει και ένας φίλος παραπάνω και χωρίς καμιά εφαρμογή να τρέχει πιάνει καμιά 170αρα ΜΒ. Αλλά τα 512-329 δεν εμφανίζονται καν σαν να μην υπάρχουν... Μήπως εννοείτε ότι απο την στιγμή που bootarei πιάνει ο πυρηνας σχεδόν 200 στάνταρ που δεν μεταβάλλονται καθόλου για αυτό και τα κρύβει εντελώς και από κει και περα με τις υπόλοιπες εφαρμογές τρώει και τα αλλά 170??? Και παλι ετσι μενουν πολυ λιγα για αλλες εφαρμογες εκτος απο τις απαραιτητες..

οταν ανοιγεις το κινητο εχεις διαθεσιμα γυρω στα 200mb ram και μετα απο καποιες ωρες χρησης πεφτει γυρω στα 150-170

τα υπολοιπα 312 ειναι κατελλειμενα για λειτουργιες του κινητου και δεν μπορεις να τα χρησιμοποιησεις για "κοινες" εφαρμογες

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)