Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα παιδιά,

πριν απο λίγο μου εβγαλε αναβάθμιση το Kies σε 2.3.3 (XEN - Ολλανδία , το είχα κάνει ετσι απο τότε με την 2.2.1 και το hack στο Kies) και την έκανα . Εχει κανονικά ελληνικό swype οπως και στο Froyo!

Ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα

1)Γιατι δεν μου βγάζει αναβάθμιση το samsung apps για τον task manager (εκείνον που εχει τα Level 1 , Level 2 Clear) ? Οσοι εχουν Gingerbread μπορουν να μου που την έκδοση του δικου τους task manager της Samsung?

2)Κάποια UI Elements της Gingerbread όπως τα πιο τετράγωνα button και τα διαφορετικά pop-up menus γιατι δεν υπάρχουν?

Γενικα δεν εχω παρατηρήσει τρελές διαφορές απο την 2.2.1 , βέβαια ακόμα δεν εχω ασχοληθεί πολυ.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα

Είμαι και εγώ κάτοχος galaxy s και έχω πρόβλημα στο wifi του. Μίλησα με την vodafone και μου είπαν να πάω στην samsung οπότε και σε σένα το ίδιο θα πούνε. Ρώτα τους βέβαια.

αλλαγή πλακέτας λόγω υγρασίας..δεν καλύπτεται από εγγύηση..166 ευρώ κόστος επισκευής.. σε όλους τα ίδια λένε...μη μπλέξεις.

καλησπέρα παιδιά,

πριν απο λίγο μου εβγαλε αναβάθμιση το Kies σε 2.3.3 (XEN - Ολλανδία , το είχα κάνει ετσι απο τότε με την 2.2.1 και το hack στο Kies) και την έκανα . Εχει κανονικά ελληνικό swype οπως και στο Froyo!

Ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα

1)Γιατι δεν μου βγάζει αναβάθμιση το samsung apps για τον task manager (εκείνον που εχει τα Level 1 , Level 2 Clear) ? Οσοι εχουν Gingerbread μπορουν να μου που την έκδοση του δικου τους task manager της Samsung?

2)Κάποια UI Elements της Gingerbread όπως τα πιο τετράγωνα button και τα διαφορετικά pop-up menus γιατι δεν υπάρχουν?

Γενικα δεν εχω παρατηρήσει τρελές διαφορές απο την 2.2.1 , βέβαια ακόμα δεν εχω ασχοληθεί πολυ.

1) Μάλλον δεν έχει βγει ακόμα για την JVH, ή ίσως τη δικιά σου JVH. Δεν κάνει και τίποτα πάντως για να το χρειάζεσαι... Koίταξες καλά στο Samsung apps? Το καινούριο έχει ένα "New" section, και τα περισσότερα είναι εκεί.

2) Μπερδεύεσαι ίσως με το SGS II ή το Nexus. Αυτά που λες δεν ισχύουν στο Galaxy S. Η μόνη διαφορά είναι στην πάνω μπάρα.

Επίσης, με το Ελληνικό Swype που έχεις, μπορείς να γράψεις λέξεις με τελικό ς;

- Alex

Καλησπερα...Πώς γίνεται να εμποδίσω το κινητό μου να μπαίνει μόνο του στο ιντερνέτ...Έχω καρτοκινητό και κάθε μέρα με χρεώνει αρκετα...Ή τουλάχιστον μπορώ να δω ποιές εφαρμογές μπαίνουν εκείνη την ώρα στο ιντερνετ έτσι ώστε να τις σβήσω??

Καλησπερα...Πώς γίνεται να εμποδίσω το κινητό μου να μπαίνει μόνο του στο ιντερνέτ...Έχω καρτοκινητό και κάθε μέρα με χρεώνει αρκετα...Ή τουλάχιστον μπορώ να δω ποιές εφαρμογές μπαίνουν εκείνη την ώρα στο ιντερνετ έτσι ώστε να τις σβήσω??

Ρυθμίσεις-ασύρματη επικοινωνία-δίκτυα κινητής- και αποεπιλεγεις το «χρήση δεδομένων»

Sent from my Galaxy S using Tapatalk

1) Μάλλον δεν έχει βγει ακόμα για την JVH, ή ίσως τη δικιά σου JVH. Δεν κάνει και τίποτα πάντως για να το χρειάζεσαι... Koίταξες καλά στο Samsung apps? Το καινούριο έχει ένα "New" section, και τα περισσότερα είναι εκεί.

2) Μπερδεύεσαι ίσως με το SGS II ή το Nexus. Αυτά που λες δεν ισχύουν στο Galaxy S. Η μόνη διαφορά είναι στην πάνω μπάρα.

Α οκ , Thanks.

Επίσης, με το Ελληνικό Swype που έχεις, μπορείς να γράψεις λέξεις με τελικό ς;

προς μεγάλη μου έκπληξη δεν γράφει :confused: . Γιατι συμβάινει αυτό? , στην ολλανδική 2.2.1 δούλευε κανονικα

Εδώ και καιρό ζαχαρώνω το εν λόγο κινητό για πείτε μου δυο λογάκια εσείς που το κατέχεται.

Αξιόπιστο ? Προβλήματα? Μπαταρία?

Οι διαφορές του με το S II ποιες είναι ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;)

Εδώ και καιρό ζαχαρώνω το εν λόγο κινητό για πείτε μου δυο λογάκια εσείς που το κατέχεται.

Αξιόπιστο ? Προβλήματα? Μπαταρία?

Οι διαφορές του με το S II ποιες είναι ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;)

Aξιοπιστο 100%. Κανενα προβλημα (τουλαχιστον εγω δεν ειχα εντοπισει κατι), εκτος ισως απο το γεγονος πως δεν προκειται να παρεις ποτε επισημα updates by Samsung Hellas και πρεπει να ασχοληθεις με Odin. Βαθμος δυσκολιας 1/10. Μπαταρια decent για τα δεδομενα (γενικα και του hardware της συσκευης ειδικα).

Διαφορες με το 2: Οι προφανεις, μικροτερη οθονη, ελλειψη flash, μικροτερος επεξεργαστης. Και χαμηλοτερη τιμη.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Α οκ , Thanks.

προς μεγάλη μου έκπληξη δεν γράφει :confused: . Γιατι συμβάινει αυτό? , στην ολλανδική 2.2.1 δούλευε κανονικα

Διαβασε τα επισημασμενα θεματα... Ειναι προβλημα του gingerbread και το εχω διορθωσει αρκει να εισαι ρουτ. Σε καμια gb μεχρι τωρα δε δουλευουν τα ελληνικα σωστα. Βαλε το δικο μου swype απο τους οδηγους.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

- Alex

Διαβασε τα επισημασμενα θεματα... Ειναι προβλημα του gingerbread και το εχω διορθωσει αρκει να εισαι ρουτ. Σε καμια gb μεχρι τωρα δε δουλευουν τα ελληνικα σωστα. Βαλε το δικο μου swype απο τους οδηγους.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Τέλεια , Ευχαριστώ :)

BTW αν και έχω κάνει την αναβάθμιση λίγες ωρες τώρα εχω δει βελτιωση στην απόδοση της μπαταριας :)

Καλημέρα.Μια ερώτηση θέλω να κάνω ελπίζω να είμαι στο σωστό topic!!!Έχει το κινητό κάποιο θέμα με την λήψη δορυφόρων στο GPS?Εχω βάλει 3 το Aura το igo και το ndrive και ενώ σαν εφαρμογές μου λειτουργούν σωστά δεν μου βρίσκει στίγμα ο δορυφόρος σήμα δηλαδή.Πολύ δύσκολα κανα 2 φορές που βρήκε άσχετα ποιο πρόγραμμα εχω διαλέξει λειτουργεί άψογα αλλά της περισσότερες φορές δεν βρίσκει καθόλου και σε ανοιχτό ουρανό η παρά πολύ αργά.Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση άλλη μήπως?Ανοίγω το GPS από της ρυθμίσεις πρέπει να κάνω και κάτι άλλο η π.χ να ανοίγω και το hybrid gps η δεν χρειάζεται?Το κινητό έχει την λειτουργία υποβοηθούμενου A-GPS όπως στα νοκια η οχι?Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά εχω αγανακτήσει εχω gps αλλά είναι σαν να μην εχω...!!!Περιμένω βοήθεια σας!!!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Καλησπέρα σας,

πολύ ωραίο έγινε το site με τις αλλαγές, χρειαζόταν μία ανανέωση.

Στο θέμα μας, ποια είναι η τελευταία επίσημη έκδοση για τον γαλαξία μας από Cosmote;

εχθες με τη βοηθεια του mod περασα την 2.3.3.

παρατηρω ομως οτι δεν αναγνωριζει τη sim καρτα της cosmote!!!

kamia idea????:(

το προβλημα λυθηκε ξαναφλασσαροντας αλλα με τη sim kai micro sd εκτος συσκευης!!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σας,

πολύ ωραίο έγινε το site με τις αλλαγές, χρειαζόταν μία ανανέωση.

Στο θέμα μας, ποια είναι η τελευταία επίσημη έκδοση για τον γαλαξία μας από Cosmote;

H 2.2 JPH.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882

- Alex

Καλησπερα φιλε. Ειναι γνωστο το θεμα του Galaxy S στις 2.1 και στις 2.2 roms. Εσυ ποια rom εχεις? Αν περασεις 2.3.3 ή 2.3.4 rom το GPS θα σου κλειδωνει δορυφορους πολυ γρηγορα. Εγω εχω την XXJVP stock και μου κλειδωνει δορυφορους σε δευτερολεπτα. Η μπαταρια κραταει πολυ και το κινητο γινεται απιστευτα γρηγορο και ομαλο χωρις lags. Στην προτεινω ανεπιφυλακτα. Οσο για προγραμμα GPS εγω εχω το IGO και κανει πολυ καλη δουλεια.

Το Hybrid GPS εγω το ανοιγω γιατι με αυτο εχει καλυτερη καταναλωση μπαταριας.

Λοιπόν το κινητό μου είναι από ουγγαρία και έβαλα επάνω μόλις εχτες την 2.2.1 froyo JPY έκδοση Kernel 2.6.32.9 Μου είπαν ότι υπάρχει και η JS8 για μένα.Όλα αυτα τα έκανα με το kies γιατί για να κάνω flash στο κινητό μέσο odin εχω μεσάνυχτα.Άρα δεν με βλέπω να εχω σωστό πλοηγο θα ήθελα να βάλω την 2.3.3 αλλά χλωμό..Υπάρχει κάποια άλλη λύση?

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Λοιπόν το κινητό μου είναι από ουγγαρία και έβαλα επάνω μόλις εχτες την 2.2.1 froyo JPY έκδοση Kernel 2.6.32.9 Μου είπαν ότι υπάρχει και η JS8 για μένα.Όλα αυτα τα έκανα με το kies γιατί για να κάνω flash στο κινητό μέσο odin εχω μεσάνυχτα.Άρα δεν με βλέπω να εχω σωστό πλοηγο θα ήθελα να βάλω την 2.3.3 αλλά χλωμό..Υπάρχει κάποια άλλη λύση?

Την JS8 έβαλες, όχι την JPY. Το όνομα του firmware είναι στο PDA, όχι στο MODEM. Κάνε *#1234# εκεί που παίρνεις τηλέφωνα και θα δεις ακριβώς το firmware που φοράς.

Τώρα δηλαδή έχεις JS8 2.2.1 Froyo. Η οποία είναι η τελευταία για Ουγγαρία, για την ώρα (και για αρκετές αλλές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος).

Για το GPS πρόβλημά σου, δοκίμασε το πρόγραμμα GPS Aids (πρέπει όμως να είσαι root).

- Alex

Καλώς φίλε μου tyxerakia εχτες που έκανα *#1234# νομίζω μου έβγαλε OXXJS5 αλλά δεν θυμάμαι καλά τώρα είμαι στην δουλειά και γράφω από το n8 μου μόλις παω σπίτι θα το δω και θα σας πω.Ευχαριστώ για την βοήθεια όλων!!!

Παιδιά ψάχνω καποιον από Θεσαλονικη και να κατεχει απο το Galaxy s..για αγορα μεταχειρισμενου ειναι..

αν καποιος μπορει να βοηθησει ας στειλει pm..

θα του ειμαι υποχρεος...ευχαριστω εκ των προτερων..

Τελικα απο την διαδικασια *#1234# εχω οπως γραφει το modem την XWJS8 2.2.1 Froyo!!!Οποτε υπομονη με το μετριο στιγμα στο gps ελπιζοντας μια καλυτερη αναβαθμιση η αλλιως θα προσπαθησω να βαλω το GPS Aids!!! ;)

Καλημέρα,

Απο τη μερα που πέρασα σε JVP (περιπου πριν μία εβδομάδα και με cfroot) μου βγάζει αυτό: " Τhe process com.android.phone stopped unexpectedly. Please try again".

Αυτο γινεται μόλις τερματίσω μία κλήση, μία στις τρεις περίπου φορές (δεν προσεξα αν το κάνει μόνο στις εισερχόμενες).

Μετά το forced close η εφαρμογή επανέρχεται σε 1-2 δευτερόλεπτα (το βλέπω στην ένδειξη σήματος).

Κατα τα άλλα η JVP είναι απροβλημάτιστη και δέν έχω προσθέσει καμία νέα εφαρμογή μετά το flasharisma.

Εχει τύχει και σε κανέναν άλλο;

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Καλημέρα,

Απο τη μερα που πέρασα σε JVP (περιπου πριν μία εβδομάδα και με cfroot) μου βγάζει αυτό: " Τhe process com.android.phone stopped unexpectedly. Please try again".

Αυτο γινεται μόλις τερματίσω μία κλήση, μία στις τρεις περίπου φορές (δεν προσεξα αν το κάνει μόνο στις εισερχόμενες).

Μετά το forced close η εφαρμογή επανέρχεται σε 1-2 δευτερόλεπτα (το βλέπω στην ένδειξη σήματος).

Κατα τα άλλα η JVP είναι απροβλημάτιστη και δέν έχω προσθέσει καμία νέα εφαρμογή μετά το flasharisma.

Εχει τύχει και σε κανέναν άλλο;

Εμένα προσωπικά δεν μου έχει τύχει. Ερώτηση: όταν φλάσαρες την JVP είχες βγάλει την κάρτα sim από το τηλέφωνο;

Μάκης

Εμένα προσωπικά δεν μου έχει τύχει. Ερώτηση: όταν φλάσαρες την JVP είχες βγάλει την κάρτα sim από το τηλέφωνο;

Και τη sim και την sd

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Και τη sim και την sd

Τότε απλά μάλλον δεν σου έκατσε καλά η εγκατάσταση. Θα αναγκαστείς να κάνεις ξανά "καθαρή" εγκατάσταση δυστυχώς.

Μάκης

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)