manolitos123 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 ναι αλλά δεν βοηθάτε! το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει (τουλάχιστον μέσω του imdb app)τα 480p και 720p... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 ναι αλλά δεν βοηθάτε! το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει (τουλάχιστον μέσω του imdb app)τα 480p και 720p... :P η rom που έχεις και αυτή φοράω και εγώ είναι σε beta φάση ακόμη.εχει κάποια bugs που σιγά σιγά με τις αναβάθμισης εξαλείφονται. κανε υπομονή κάθε 4-5 μέρες βγάζει καινούργια έκδοση λογικά σε κάποια απο αυτές θα λυθεί το πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Καλησπέρα, έχω αγοράσει το τηλέφωνο εδώ και 2,5 μήνες περίπου και από την δεύτερη ημέρα είμαι με την gingermod και εδώ και 4 ημέρες με την epsilon (του evogp και οι 2). Για κάποιον που θέλει μια σταθερότατη custom gingerbread τις προτείνω. Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Έχω αναπτύξει σχέσεις λατρείας και μίσους με τη συσκευή :p Κατέληξα και εγώ ότι οι καλύτερες ρομ είναι καταρχάς οι light που βασίζονται στη μαμά ρομ,χωρίς overclock χωρίς τίποτα. Αλλα...οι ρομ που θα το απογειωναν δεν έχουν webtop και αποτύπωμά... και να εχεις αυτή τη συσκευή και να μην χρησιμοποιείς αυτά; Αλλα...εγώ ήθελα ένα κινητό με cyanogen :p Το ξέρω είμαι παραφρων... δεν ξέρω αν αυτή είναι η καλύτερη συσκευή που είχα,η αν πρέπει να την αλλαξω πάραυτα να πάρω κανα nexus...(που δεν έχω λεφτά :p) Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Μολις σημερα μου εφτασε το κιτ ''WORK AND PLAY''....απλα τρομερο! η συσκευασια για τους τυχον ενδιαφερομενους εχει :ποντικι/πληκτρολογιο(bluetooth),mini τηλεκοντρολ και την βαση που καρφωνεται το τηλ. ολα ειναι πολυ καλης ποιοτητα(προσωπικα ενθουσιαστηκα γιατι τα περιμενα χαλια πλαστικουρες) Η βαση εχει 3 usb και εξοδο jack(σαν των ακουστικων-μπορεις ανετα με ενα καλωδιο να το συνδεσεις στο ηχοσυστημα σου) οποιος το κανει παραγγελια απο εξ. ας παρει και ενα ανταπτορα για το ρευμα. Ελλαδα τωρα που εκανα μια αναζητηση γρηγορη στο e-shop το εχει 140ε......Εγω το πηρα καινουργιο 30ε-ψαξτε δημοπρασιες στο ebay.co.uk(oxi com για να μην σας ερθει απο αμερικη και εχετε και τελωνια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) Καλησπέρα Παιδιά, αγόρασε ένας φίλος μου το Atrix και ζυγώνει η μέρα που θα έρθει να το φλασάρουμε. Ποια Custom Rom προτείνετε ? Αν γίνεται, να είναι αρκετά σταθερή γιατί δεν θα έχει τη δυνατότητα να το φλασάρει συνέχεια. Και επίσης ποιον kernel ? Edited April 9, 2012 by Darth_kospo Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) Καλησπέρα Παιδιά, αγόρασε ένας φίλος μου το Atrix και ζυγώνει η μέρα που θα έρθει να το φλασάρουμε. Ποια Custom Rom προτείνετε ? Αν γίνεται, να είναι αρκετά σταθερή γιατί δεν θα έχει τη δυνατότητα να το φλασάρει συνέχεια. Και επίσης ποιον kernel ? Η εργοστασιακή είναι μια χαρά, επίσης σε λίγο (σχετικά) καιρό θα πάρει και την επίσημη αναβάθμιση. Αφού δεν θα έχει δυνατότητα να το φλασάρει συνέχεια καλύτερα να μείνει έτσι. Ερώτηση. Φόρτωσα μέσω windows media 2 φακέλους με mp3 files. (φάκελος και άλμπουμ δηλαδή) ΠΟΥ αποθηκεύονται έτσι ώστε να κάνω αλλαγές με το χέρι στα αρχεία ;;;; Με το astro δεν μπορώ να τους βρώ πουθενά. :mad: Eίπα να απαντήσω μόνος μου τελικά... Με τη βοήθεια του ASTRO file manager και κάποιου αμερικάνου με παρόμοιο θέμα βρήκα ότι τα mp3 και τα video που κατεβάζουμε από την εφαρμογή της motorola αποθηκέυονται στο mnt/sdcard/mobile/music και mnt/sdcard/mobile/video Aπό τους 2 φακέλους με mp3 που ανέβασα ο ένας ανακάλυψα ότι υπάρχει και στο: mnt/sdcard/mobile/mml/wmp όπου wmp σημαίνει μάλλον windows media player. Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί υπάρχει και εκεί. Το ψάχνω. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited April 9, 2012 by athanaso77 Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Εγώ έχω ρομ του topogigi,αν μπεις στο ανάλογο θεμα στο xda θα τη δεις. Γενικά αν και είμαι μέγιστος cyanogen fan,σε αυτή τη συσκευή αν δεν βάλεις blur-based rom κουτσουρευεις τα μοναδικά χαρακτηριστικά της . Η συγκεκριμένη ρομ που σου είπα είναι από τις λίγες,η η μονή που είναι βασισμένη σε ευρωπαϊκή ρομ και τρέχει λίγο πιο καλά νομίζω στο Ατριξ,και έχει στο status bar και power controls. Kernel έχει η ρομ μέσα,αν και δεν παίζουν και πολλοί,ο εξής ένας :p του faux,απλα διαλέγεις αν θες overclock η όχι. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 '' τα μοναδικά χαρακτηριστικά της '' Ποια είναι αυτά ? Κι αξίζει να τα κρατήσεις, ωστε να μην βάλεις cyanogen ? Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Μα το webtop και το fingerprint unlock... Για μένα οι δυο λόγοι που ο περισσότερος κόσμος προτίμησε τι atrix ακόμα και όταν είχε τρελή τιμή. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Μιας που το λέτε βρε παιδιά εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να εντοπίσω το fingerprint unlock.. πού είναι και πώς το ξεκλειδώνω? :) Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstavros1981 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Μιας που το λέτε βρε παιδιά εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να εντοπίσω το fingerprint unlock.. πού είναι και πώς το ξεκλειδώνω? :) Φανταζομαι θα αστιευεται ο φιλος μας.:) Το κουμπι power ειναι και ο αισθητηρας αποτυπωματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Μιας που το λέτε βρε παιδιά εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να εντοπίσω το fingerprint unlock.. πού είναι και πώς το ξεκλειδώνω? :) απλα σερνεις το δαχτυλο να σου διαβασει το αποτυπωμα rx8. ουσιαστικα πηγαινε πρωτα στις ρυθμισεις για να βαλεις κλειδωμα με fingerprint, οποτε και θα σου ζητησει να αναγνωσει:) το δαχτυλο σου 6 φορες,να το μαθει και τελος.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 απλα σερνεις το δαχτυλο να σου διαβασει το αποτυπωμα rx8. ουσιαστικα πηγαινε πρωτα στις ρυθμισεις για να βαλεις κλειδωμα με fingerprint, οποτε και θα σου ζητησει να αναγνωσει:) το δαχτυλο σου 6 φορες,να το μαθει και τελος.. Φίλε έχω την εντύπωση ότι δεν είναι 6 φορές αλλά 2 δάκτυλα από 3 σκαναρίσματα. Εγώ π.χ. έχω σετάρει να το ξεκλειδώνω και με τους 2 δείκτες ανάλογα ποιό χέρι με βολεύει. Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 και αν χτυπήσεις τα δάχτυλά σου, τί γίνεται; (ηλίθια ερώτηση αλλά το χω απορία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 και αν χτυπήσεις τα δάχτυλά σου, τί γίνεται; (ηλίθια ερώτηση αλλά το χω απορία) μπορείς να το ξεκλειδώσεις και με κωδικό που ορίζεις!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 με κάλυψες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Φίλε έχω την εντύπωση ότι δεν είναι 6 φορές αλλά 2 δάκτυλα από 3 σκαναρίσματα. Εγώ π.χ. έχω σετάρει να το ξεκλειδώνω και με τους 2 δείκτες ανάλογα ποιό χέρι με βολεύει. σωστος dpolal.:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Φόρτωσα με το χέρι μερικούς φακέλους με ελληνικά mp3 τα οποία έχουν ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες όπως και οι φάκελοι. Το πρόβλημα είναι ότι η εργοστασιακός Player και το winamp δεν δείχνουν τους ελληνικούς χαρακτήρες. (τα γνωστά κινέζικα δηλαδή) Αντίθετα ο BS player και ο Dice τα εμφανίζουν κανονικά. Τί κάνουμε εδώ ;;; Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) Παιδιά, υπάρχουν κ΄που οδηγίες για το πως φλασάρουμε ? Με Odin γίνεται η όχι ? Παιδιά κοιτάω την Neutrino ROM V2.6. Την έχει φλασάρει κανένας για να μου πεί τι λέει ? Edited April 12, 2012 by Darth_kospo Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Το Odin δε νομίζω να έχει την παραμικρή σχέση με τα motorola,tutorials έχει στο xda. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Καλημέρα και καλή Ανάσταση! Να κάνω μια ερώτηση; Το lapdock που δινόταν πακέτο με το atrix είναι συμβατό και με άλλες συσκευές ή μόνο με το συγκεκριμένο; Κι αν παρεπιπτόντως ναι γνωρίζουμε με ποιές; Σας ευχαριστώ :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Καλημέρα και καλή Ανάσταση! Να κάνω μια ερώτηση; Το lapdock που δινόταν πακέτο με το atrix είναι συμβατό και με άλλες συσκευές ή μόνο με το συγκεκριμένο; Κι αν παρεπιπτόντως ναι γνωρίζουμε με ποιές; Σας ευχαριστώ :) Μόνο με το Atrix μιας και η συσκευή κουμπώνει σε συγκεκριμένη υποδοχή του lapdock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 (edited) Για να το χρησιμοποιήσεις σαν οθόνη για mirroring με καλώδιο μπαίνει ότι θες,έχω δει να του συνδέουν σχετικά εύκολα ps3. Για κάτι παραπάνω δε νομίζω να έχει άλλο κινητό τη δυνατότητα να συνεργαστεί με το πληκτρολόγιο του lapdock,μην ξεχνάς ότι στην περίπτωσή μας την εξτρά λειτουργία την προσφέρει η συσκευή και όχι το lapdock καθαυτό. Edited April 13, 2012 by vagelisda Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά. To 4g MB860 και το MB680 γιατί έχουν ,πληροφοριακά και μόνο, τόσο μεγάλη διαφορά στον δείκτη sar; Το πρώτο είναι το αμερικάνικο βέβαια οπότε δεν μας ενδιαφέρει. Να πω τον πόνο (?) μου και γω... Να το χτυπήσω ρε παιδιά ή να περιμένω κάποιο από τα xperia u ή sole; Το atrix και μεγαλύτερη μπαταρία και μεγαλύτερη ram όμως που παρόλο δεν θα το σκίζω το κινητό νομίζω θα εκτιμηθούν αν μπει και καμιά ics. Ευχαριστώ προκαταβολικά... :) Επίσης, αν υπάρχει κανα θέμα με τον συγχρονισμό επαφών μέσω outlook απλά και μόνο επειδή χρησιμοποιεί το motoblur ή αν ισχύει ο οδηγός του φόρουμ γι αυτό το ''πρόβλημα''.Δεν είμαι καθόλου διατεθειμένος να κάνω συγχρονισμό μέσω google. Καλή Ανάσταση παιδιά και υγεία στις οικογένειές σας εύχομαι,πάνω απ'όλα. Edited April 13, 2012 by alex1987car2150 Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts