Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωπ δεν είδα ότι είσαι κοπέλα! Με συγχωρείς. Εγώ το άφησα κι έκλεισε από μπαταρία μια φορά αλλά και πάλι τα ίδια. Το calibration γίνεται ακόμη κι αν δεν είναι ρουτ το κινητό έτσι;;

καλά πωσ σου ήλθε αυτό το ότι είμαι κοπέλα!!!:lol::lol::lol::lol: Μάλλον από αυτο ( μαμά ρομ και εγώ);;;;; Εννοώ ότι και εγώ έχω ακόμη τη μαμήσια ρομ,δεν έχω αλλάξει ρομ. Απο ότι ξέρω πρέπει να ειναι ρουτ το κινητό για να κάνεις calibration

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλά πωσ σου ήλθε αυτό το ότι είμαι κοπέλα!!!:lol::lol::lol::lol: Μάλλον από αυτο ( μαμά ρομ και εγώ);;;;; Εννοώ ότι και εγώ έχω ακόμη τη μαμήσια ρομ,δεν έχω αλλάξει ρομ. Απο ότι ξέρω πρέπει να ειναι ρουτ το κινητό για να κάνεις calibration

mmm τότε κλάφτα Χαράλαμπε. Βαριέμαι να το κάνω ρουτ. Πήγα σε ένα μέντιουμ και μου είπε ότι είσαι κοπέλα. Εκτός του ότι μου έφαγε μια 50αρα γιατί ήθελε να της κάνω αέρα σε κάτι σύννεφα που έβλεπε μπροστά της κουνώντας τα χαρτονομίσματα τελικά μάλλον έπεσε μέσα αχαχαχαχα:lol::lol:

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

όταν ανοίγεις την εφαρμογή battery fix, πατάς menu και μετά settings. εκεί πως συνισταται να τα εχω επιλεγμένα??

Δεν έχω ιδέα, αν ξέρει κανείς ας μας πει.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Ξερει κανεις καποιο μαγαζι που να πουλαει ΓΝΗΣΙΕΣ μπαταριες για το Ατριξ; Εχω βρε μερικα στο Σκρουτζ, αλλα εχω επιφυλαξεις.

Το δικο μου Ατριξ, "τρωει" μπαταριες.

Το αγορασα μεταχειρω απο ΗΠΑ. Σε 6 μηνες περιπου αρχισε να κανει διαφορα κουλα, τα οποια σταματησαν οταν χρησιμοποιησα μια δευτερη, ημιτασιον, μπαταρια που μου ειχε στειλει με το κινητο. Αυτη αντεξε 3-4 μηνες. Τωρα χρησιμοποιω κατι αθλιες απομιμησεις, απο πλευρας διαρκειας.

Ξερει κανεις καποιο μαγαζι που να πουλαει ΓΝΗΣΙΕΣ μπαταριες για το Ατριξ; Εχω βρε μερικα στο Σκρουτζ, αλλα εχω επιφυλαξεις.

Το δικο μου Ατριξ, "τρωει" μπαταριες.

Το αγορασα μεταχειρω απο ΗΠΑ. Σε 6 μηνες περιπου αρχισε να κανει διαφορα κουλα, τα οποια σταματησαν οταν χρησιμοποιησα μια δευτερη, ημιτασιον, μπαταρια που μου ειχε στειλει με το κινητο. Αυτη αντεξε 3-4 μηνες. Τωρα χρησιμοποιω κατι αθλιες απομιμησεις, απο πλευρας διαρκειας.

Αν δεν βιάζεσαι πολυ στο ebay υπάρχουν.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Αγορασα μια απο αη μπεη και μαλιστα απο Γερμανια. Την επεστρεψα γιατι ηταν εξισου μαϊμου με τις αλλες δυο ειχα και ηταν δωρο μαζι με εναν εξωτερικο φορτιστη για τις μπαταριες αυτες.

Απο ολους αυτους που γραφουν οτι πουλανε "γνησια", ειναι ζητημα το 10% να εχει γνησια μπαταρια.

Αγορασα μια απο αη μπεη και μαλιστα απο Γερμανια. Την επεστρεψα γιατι ηταν εξισου μαϊμου με τις αλλες δυο ειχα και ηταν δωρο μαζι με εναν εξωτερικο φορτιστη για τις μπαταριες αυτες.

Απο ολους αυτους που γραφουν οτι πουλανε "γνησια", ειναι ζητημα το 10% να εχει γνησια μπαταρια.

Αυτές δηλαδή δεν θα είναι αυθεντικές?

Δες τι λένε εδώ.

Edited by stelios_85_07

Ρε παλικάρια, έχω την cm10 του epinter και το δικο του kernel και θέλω να βάλω αυτήν εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1694390

πρέπει να φλασάρω και κέρνελ?

και ποια wipe πρέπει να κάνω? δεν βρίσκω κάπου οδηγίες

Αυτές δηλαδή δεν θα είναι αυθεντικές?

Δες τι λένε εδώ.

Στην τιμη που τις πουλανε, δυσκολο να ειναι αυθεντικες, οπως γραφουν και στο xda.

Εγω αγορασα αυτη και την επεστρεψα την επομενη μερα. Ηταν ζητημα να κρατουσε το 1/3 της κανονικης.

Ρε παλικάρια, έχω την cm10 του epinter και το δικο του kernel και θέλω να βάλω αυτήν εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1694390

πρέπει να φλασάρω και κέρνελ?

και ποια wipe πρέπει να κάνω? δεν βρίσκω κάπου οδηγίες

όταν αλλάζεις rom καλό είναι να κάνεις full wipe.(factory wipe,dalvik chase wipe chase)

γιατι τον κερνελ δεν υπαρχει λογος να φλασαρεις εκτός εάν θέλεις καποιον overclocked

Παιδιά μιαν ερώτηση:ξέρετε κάποιο λινκ για να το ρουταρω γιατί σε αυτό που δίνει το φόρουμ εδώ στην αρχή δεν υπάρχει πλέον το αρχείο που πρέπει να κατεβάσω

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Παιδιά μιαν ερώτηση:ξέρετε κάποιο λινκ για να το ρουταρω γιατί σε αυτό που δίνει το φόρουμ εδώ στην αρχή δεν υπάρχει πλέον το αρχείο που πρέπει να κατεβάσω

http://www.sendspace.com/file/lfktkv

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

Ευχαριστώ πολύ. Καλημέρα!

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Ευχαριστώ πολύ. Καλημέρα!

Προσπαθησα να το ρουταρω κι εκει που ελεγε root my phone μου εβγαλε το μηνυμα SEARCHING FOR THE PHONE (connect it now if you haven't yet)... ενω το κινητο ειναι κανονικα συνδεδεμενο στον υπολογιστη και μου αναγνωριζει και την εσωτερικη μνημη και την καρτα μνημης . Τι φταιει; Περιμενα κανα 10λεπτο μηπως το βγαλει αλλα τιποτα

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

όταν αλλάζεις rom καλό είναι να κάνεις full wipe.(factory wipe,dalvik chase wipe chase)

γιατι τον κερνελ δεν υπαρχει λογος να φλασαρεις εκτός εάν θέλεις καποιον overclocked

τώρα έχω εναν στο 1,3 αλλά θέλω να πάω πίσω στον στοκ. πρέπει να τον φλασάρω ή πάει πακέτο με τη ρομ??

Προσπαθησα να το ρουταρω κι εκει που ελεγε root my phone μου εβγαλε το μηνυμα SEARCHING FOR THE PHONE (connect it now if you haven't yet)... ενω το κινητο ειναι κανονικα συνδεδεμενο στον υπολογιστη και μου αναγνωριζει και την εσωτερικη μνημη και την καρτα μνημης . Τι φταιει; Περιμενα κανα 10λεπτο μηπως το βγαλει αλλα τιποτα

το έχει βάλει σε debugging mode? επίσης είναι καλύτερα να το έχεις συνδεδεμένο σε μία από τις πίσω θύρες usb και όχι στις μπροστινές

τώρα έχω εναν στο 1,3 αλλά θέλω να πάω πίσω στον στοκ. πρέπει να τον φλασάρω ή πάει πακέτο με τη ρομ??

το έχει βάλει σε debugging mode? επίσης είναι καλύτερα να το έχεις συνδεδεμένο σε μία από τις πίσω θύρες usb και όχι στις μπροστινές

Ναι το debuging ειναι το πρωτο Που εκανα. Μετα συνδεσα το κινητο κ μετα κατεβασα το προγραμμα και το ετρεξα αλλα τιποτα. Οι θυρες τι σχέση εχουν? Εχω λαπτοπ και εχει δυα στα δεξια κι αλλες δυο στα αριστερα. Μου αναγνωρίζει κανονικα το κινητο κ την καρτα μνημης κ μου βγαζει να πατήσω καπου για εγκατάσταση λογισμικού. Αν πατησω εκεί μου βγαζει εικονιδιο να βαλω το σιντι για εγκατασταση του motorola adp (?)αλλα η συσκευασια δεν ειχε καποιο σιντι μεσα. Μήπως γινεται να κατεβασω κατι σαν drivers απο καπου ξερω γω?

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Ναι το debuging ειναι το πρωτο Που εκανα. Μετα συνδεσα το κινητο κ μετα κατεβασα το προγραμμα και το ετρεξα αλλα τιποτα. Οι θυρες τι σχέση εχουν? Εχω λαπτοπ και εχει δυα στα δεξια κι αλλες δυο στα αριστερα. Μου αναγνωρίζει κανονικα το κινητο κ την καρτα μνημης κ μου βγαζει να πατήσω καπου για εγκατάσταση λογισμικού. Αν πατησω εκεί μου βγαζει εικονιδιο να βαλω το σιντι για εγκατασταση του motorola adp (?)αλλα η συσκευασια δεν ειχε καποιο σιντι μεσα. Μήπως γινεται να κατεβασω κατι σαν drivers απο καπου ξερω γω?

Σε λαπτοπ δεν νομίζω ότι έχουν σημασία οι θύρες, σε σταθερό καλύτερα οι πίσω γιατί είναι πιο σταθερές. πχ οι μπροστινές μπορεί να μην δίνουν πάντα όσο ρεύμα χρειάζεται και σε μια τέτοια διαδικασία καλύτερα να πηγαίνεις στα σίγουρα.

Ψάξε στο google για drivers, και εγώ κάτι έχω βάλει αλλά δεν θυμάμαι πως και από που.

Κάποια τα βρίσκουν και από μόνα τους τα Windows.

από ότι είδα στο thread της rom φοράει τον faux123's στο 1ghz οπότε είσαι οκ.

To κινητό έχει τέσσερις επιλογές όταν το συνδέεις στον υπολογιστή

1. Πύλη τηλεφώνου μοτορολα

2. συγχρονισμός windows media

3. μαζική αποθήκευση usb

4. καμία (...απο τις παραπάνω εννοεί).

Εάν επιλέξεις το πρώτο θα εγκαταστήσει απο την εσωτερική του μνήμη τους ντράιβερς για τον υπολογιστή.

Χωρίς αυτό το λογισμικό δεν πας πουθενά μια και το χρειάζεσαι για την όλη διαδικασία.

Σε αυτό το κινητό όλο το software συνοδεύει την συσκευή είναι μέσα του. ούτε cd ούτε downloads.

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

από ότι είδα στο thread της rom φοράει τον faux123's στο 1ghz οπότε είσαι οκ.

ωραία! ευχαριστώ. μάλλον αύριο θα τη φλασάρω τη ρομ :)

3. μαζική αποθήκευση usb

Εάν επιλέξεις το πρώτο θα εγκαταστήσει απο την εσωτερική του μνήμη τους ντράιβερς για τον υπολογιστή.

Χωρίς αυτό το λογισμικό δεν πας πουθενά μια και το χρειάζεσαι για την όλη διαδικασία.

Σε αυτό το κινητό όλο το software συνοδεύει την συσκευή είναι μέσα του. ούτε cd ούτε downloads.

Υπερευχαριστω :-)

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Έχω το εξής πρόβλημα:

Θα το περιγράψω από την αρχή για να γίνει κατανοητό:

Έχω βάλει την CM7 MRom. Η Rom είναι γαμάτη και λειτουργικότατη. Έκανα λοιπόν και ένα restore όλων των εφαρμογών μου (400 περίπου) απ το παλιό μου τηλέφωνο και όλα φαινόταν ΟΚ.

Μια μέρα όμως μετά από ένα reboot η συσκευή κατά την εκκίνηση εμφάνιζε για 4-5 λεπτά συνεχόμενο cpu στο 100% και βλέποντας τις διεργασίες η διεργασία system είχε 1000% (πλασματικό νούμερο αλλά δείχνει το πρόβλημα). Ακολούθησε αυτόματο restart και γινόταν συνεχώς το ίδιο.

Ως πιθανές πηγές του προβλήματος θεώρησα τα παρακάτω:

1) Η μεταφορά εφαρμογών στην εσωτερική SD

2) Η μεταβολή των δικαιωμάτων των εφαρμογών με το LBE Security app

3) Η μεταβολή των startup διαφόρων εφαρμογών με το startups app

4) Η εγκατάσταση κάποιων εφαρμογών που θεώρησα ύποπτες

Έτσι για να πειραματιστώ έκανα μια καθαρή επαναγκατάση της rom και ξαναέκανα restore τις εφαρμογές μου χωρίς να κάνω τίποτα από τα 4 παραπάνω. Και πράγματι για 3 μέρες όλα πήγαιναν ρολόι.

Έτσι σήμερα αφού έκανα ένα nandroid backup ξεκίνησα τους πειραματισμούς από το 1) και τελικά αποδείχθηκε πως αυτό προκαλούσε το πρόβλημα.

Ενημέρωσα για το bug τον developer της Rom μου και έκανα restore του Nandroid Backup που είχα πάρει ακριβώς πριν το test. Το ερώτημα ήταν όμως αν με το Nandroid Restore θα σβήνονταν και οι εφαρμογές που είχαν μετακινηθεί στην internal SD μιας και αυτές θα ξαναεγκαθίστανταν στο χώρο αποθήκευσης εφαρμογών.

Οι εφαρμογές φαίνόταν αρχικά πως δεν υπήρχαν στην internal SD. Όμως ο ελεύθερος χώρος δεν απελευθερώθηκε. Για να δω τι πραγματικά συνέβαινε χρησιμοποίησα το DiskUsage που μου έδωσε την παρακάτω εικόνα. Απ ότι φαίνεται η σαβούρα των πρώην μετακινημένων εφαρμογών πήγε στον χώρο "system data" που πριν το πείραμα είχε πολύ μικρότερο όγκο (γύρω στα 200mb).

http://s2.postimage.org/d85czclop/screenshot_20130127_190123.png

Το πρόβλημά μου τώρα είναι πως να σβήσω αυτή την σαβούρα.

Δεν έχω πρόσβαση με κανέναν file explorer ακόμα και με root δυνατότες σε αυτό το περιεχόμενο ώστε να επιβεβαιώσω πως είναι η εν λόγο σαβούρα και να την διαγράψω αν είναι εφικτό. Έτσι έχει μειωθεί η εσωτερική μου μνήμη και δεν ξέρω πως να το διορθώσω.

Εσείς έχετε αυτό τον φάκελο στην internal sd και πόσο χώρο πιάνει?

Καμιά ιδέα για να διορθώσω την κατάσταση?

Edited by stelios_85_07

3. μαζική αποθήκευση usb

Δε με θελει τελικα το ρουτ. Πατησα το 1. και ενω αρχικα εκανε εγκατασταση μετα εβγαλε σφλμα γραφοντας:''motorola ADR interface η συσκευη αποσυνδεθηκε'' ενω το κινητο ειναι κανονικα συνδεδεμενο. >Το εκανα 3 φορες και μετα το παρατησα γιατι δεν εβγαλα ακρη. Οποιος ειπε οτι αυτο το κινητο ρουταρεται με ενα κλικ (καπου το διαβασα) ευχομαι να του τραγουδησει live η Στυκουδη! ΑΧΑΧαχαχα :p:lol::p:lol:

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Παιδιά νομίζω πως έχει χαλάσει το mini usb καλώδιο. Δεν φορτίζει με τίποτα.

Θα δουλέψει οποιοδήποτε mini usb cable? Ρωτάω γιατί έχω ένα άλλο παλιό που το φορτίζει με εκνευριστηκά αργό ρυθμό.

Το καλώδιο είναι με 4 ή 5 pin?

Edited by stelios_85_07

Ναι θα φορτισει με οποιοδηποτε καλωδιο MICRO usb.

Αν δεν κανω λαθος στο μετρημα :p εχει 5 pinακια.

Αν φορτιζει αργα η γρηγορα δν εχει να κανει με το καλωδιο αλλα με το κομματι του φορτιστη που μπαινει στο ρευμα. Ο μαμα φορτιστης ειναι στα 0.85A αν δεν καν λαθος, με 1A (απο το S3 του αδερφου μου) υπαρχει αισθητη διαφορα , αλλα ωστσοσο νομιζω οτι δεν ειναι καλο για την ζωη της μπαταριας

Edited by johnannis

• The title was changed to Motorola ATRIX