Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παντως ο τροπος για να το κανεις root στην σελιδα σε εμενα 2 φορες που το εκανα δεν πετυχαινει...

γνωριζει κανεις αλλο τροπο,η link?

Ποια android εχεις?

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Κατά κοινή ομολογία η χρήση task killer στο android καλό δεν κάνει. Κακό μπορεί

Δηλαδη για εξηγησου τι κανει,επειδη δεν εχω προσεξει κατι.:rolleyes:

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση πρός όσους έχουν βάλει το webtop2sd. Σας δούλευε κανονικά; Έβαλα την έκδοση 2.x (της εφαρμογής) και έχω συνέχεια FCs. Είδα στο xda ότι πρέπει να αλλάξουμε κάποια permissions στο busybox, αλλά εμένα ήδη είχαν τις επιθυμητές τιμές, οπότε δεν μπορώ να το τρέξω. Καμιά ιδέα;

2.3.4 με εκδοση 45.31.1

Στο πρώτο post του θέματος αυτού κοίταξες; Είχα ακολουθήσει τον οδηγό αυτό και δεν είχα κανένα πρόβλημα ;)

Τhe end of an era...

Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση πρός όσους έχουν βάλει το webtop2sd. Σας δούλευε κανονικά; Έβαλα την έκδοση 2.x (της εφαρμογής) και έχω συνέχεια FCs. Είδα στο xda ότι πρέπει να αλλάξουμε κάποια permissions στο busybox, αλλά εμένα ήδη είχαν τις επιθυμητές τιμές, οπότε δεν μπορώ να το τρέξω. Καμιά ιδέα;

Στο πρώτο post του θέματος αυτού κοίταξες; Είχα ακολουθήσει τον οδηγό αυτό και δεν είχα κανένα πρόβλημα ;)

εννοεις αυτο:http://atrix4ghacks.com/atrix-4g-hacks/how-to-root-atrix-4g/

εννοεις αυτο:http://atrix4ghacks.com/atrix-4g-hacks/how-to-root-atrix-4g/

Aυτό εννοώ και πιο συγκεκριμένα εκεί που λέει για το πως κάνουμε root :)

Τhe end of an era...

Aυτό εννοώ και πιο συγκεκριμένα εκεί που λέει για το πως κάνουμε root :)

το εκανα,πανευκολο!ευχαριστω

Καλησπερα σε ολους,

προερχομενος απο zte blade οπου ολα (ή εστω τα περισσοτερα) ηταν ευκολα, τωρα με το atrix εχω πελαγωσει! Τι πρεπει να κανω και, κυριως, τι πρεπει να κανω πρωτα; unlock πρεπει να κανω; πως βλεπω αν εχω ηδη unlocked bootloader; Ειναι κι αυτο με τις ΑΤΤ-συσκευες και non-ATT συσκευες που με μπερδευει ακομα περισσοτερο!

Δηλαδη το θεμα μου ειναι να φτασω να εχω το cwm μεσα, μετα ειναι ολα ζαχαρη!

Μιας και η μοτορολα μας γειωσε με την αναβαθμιση του atrix, και μιας και εχουν ηδη βγει αρκετες rom με JB, κριμα ειναι να καθεται στο GB....

Το τηλεφωνο το πηρα απο το Multirama στις αρχες του 2012 που το ειχε σε προσφορα 300€.

Εκδοση συστηματος: 45.0.27.MB860.NonEFIGSRetail.en.EU

Εκδοση Android: 2.3.4

Εκδοση βασικου φασματος: Ν_01.100.00R

Εκδοση Webtop: WT-1.2.0-133_22

Εκδοση kernel: 2.6.32.9 e13392@zch68lnxdroid46 #2Ε

Εκδοση APflex: GAS_EMEA_USAOLYPGBRTCEE_P019

GAS_EMEA_USAOLYPGBRTCEE_A005

GAS_EMEA_USAOLYPRTEU_M001

Αριθμος εκδοσης: 4.5.2A-74_OLE-27

Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια βοηθεια, και εννοειται δεν θα παρεξηγησω αυτον που θα με βρισει γιατι καπου παραπανω τα γραφει ολα αυτα! Δυστυχως (ή μαλλον ευτυχως) η κορουλα μου δε με αφηνει να παρω ανασα, οχι να ψαξω και πως θα βαλω αλλη rom στο τηλεφωνο!

Huawei Honor 4X EU

Blackview Zeta (η χειρότερη κάμερα όλων των εποχών!)

Motorola Atrix 4G (cm-11-20151122-UNOFFICIAL-olympus)

το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να το κανεις root

http://www.androidauthority.com/how-to-root-motorola-atrix-4g-35233/

ο τροπος που γραφει στην σελιδα ειναι πανευκολος.(το λινκ για PetesMotorolaRootTools_v1.07.zip δεν δουλευει αλλα αν το βαλεις στο google στο βγαζει αμεσως απο αλλου)

τωρα για την συνεχεια θα βοηθησουν τα αλλα παιδια μιας και εγω μονο root εχω κανει.

Μονο εγω δεν μπορω να το κανω Root, γμτ γμτ γμτ.

Εχω ΑΤ&Τ, 2.3.6, 4.5.141 MB860.ATT.en.us

Και οτι εχω βρει σχετικο, δε δουλευει. Ενας τροπος ειναι ολος κι ολος δλδ.

http://myplaisio.gr/news/motorola-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-smartphones-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-jelly-bean

Η Motorola αποκάλυψε μια λιστα στην ποια μας δείχνει ποια smartphones δεν θα φορέσουν το updated Android 4,1 Jelly Bean.

Η εταιρεία έχει αναρτήσει μια σελίδα στην οποία ενημερώνει τους σημερινούς ιδιοκτήτες για την διαδικασία αναβάθμισης αφού αυτοί έχουν ήδη δικαίωμα (με gift card 100 δολαρίων) γι αυτή την αναβάθμιση.

Ο κατάλογος των smartphones, περιλαμβάνει συνολικά 13 διαφορετικά μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των Droid 3, Droid X2, Atrix 4G, Atrix 4 και πολλά άλλα.

Οι ιδιοκτήτες που έχουν την gift card 100 δολαρίων και δεν θα μπορέσουν να αναβαθμίσουν σε Android 4,1 Jelly Bean θα μπορούν να επιλέξουν ένα άλλο smatphone από μια λίστα στην οποία περιλαμβάνονται τα: Razr, Atrix HD, Electrify 2 και Photon Q.

Η Motorola έχει ήδη ανακοινώσει ότι τα Droid Razr, Droid 4 Droid Razr Μ, HD και HD Maxx θα παίρνουν το updated Jelly Bean

σχόλιο μου

Η motorola με αυτήν την κίνηση των 100 δολαρίων δείχνει οτι είναι μια εταιρία που σέβεται τον καταναλωτή που την προτιμά

by sakinor

via:

fudzilla

more:

περισσότερα εδώ!

Αν σέβονται το καταναλωτή ας δώσουν 100 € rebate, όχι δώρο επιταγή για να καβαντζωσουν πωλήσεις.

Επίσης οι Ευρωπαίοι δεν είμαστε μουλοι, ηλίθιοι της Μοτο:X:mad:

Α ρε nexus 4 που σας χρειάζεται...

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Καλημερα παιδια,

Ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι ο κομπος εχει φτασει στο χτενι.

Τον Ιουνιο που μας περασε σας ειχα γραψει και τοτε πως το κινητο μου επαψε να συνδεεται με καθε ασυρματη συσκευη, ειτε bluetooth ειτε wifi.

Τελικα η συσκευη πηγε στα public για επισκευη στα τελη του Ιουνιου απο οπου και αγοραστηκε,

πληρως λειτουργικη απλα δεν λειτουργουσε το bluetooth και το wifi.

Αφου περιμενα 3 ΜΗΝΕΣ και αφου επεμενα πως κατι δεν παει καλα παρελαβα την συσκευη

στα τελη του Σεπτεμβριου.

Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΚΑΝ. Κολουσε στο σημα της Μοτορολα.

Ξανα πισω η συσκευη και με πανε απο Δευτερα σε Δευτερα.

Το εχω συνολικα 7 μηνες εκ των οποιων τους 4 ειναι σε αυτους.

Πειτε μου τι μπορω να κανω, και δεν μου λενε καν που ειναι το τηλ. για να τους παρω τηλ.

Το μόνο που ξέρω να σου πω για την περίπτωσή σου, είναι ότι το πρόβλημα αυτό είναι αρκετά γενικό στα atrix ανά τον κόσμο και για κάποιο λόγο "χαλούσε" το bluetooth και το wifi. Οφείλεται φυσικά σε hardware πρόβλημα και λύση (πέραν του service) δε φαίνεται να υπάρχει. Τώρα όσο για το service, γενικά και ανεξαρτήτου εταιρίας, νομίζω ότι ισχύει το "μη μπλέξεις". Καλά ξεμπερδέματα :)
Τhe end of an era...

Καλημερα παιδια,

Τον Ιουνιο που μας περασε σας ειχα γραψει και τοτε πως το κινητο μου επαψε να συνδεεται με καθε ασυρματη συσκευη, ειτε bluetooth ειτε wifi.

Τελικα η συσκευη πηγε στα public για επισκευη στα τελη του Ιουνιου απο οπου και αγοραστηκε,

Αφου περιμενα 3 ΜΗΝΕΣ και αφου επεμενα πως κατι δεν παει καλα παρελαβα την συσκευη

Πειτε μου τι μπορω να κανω, και δεν μου λενε καν που ειναι το τηλ. για να τους παρω τηλ.

Γιατι δεν ζητας αλλαγη συσκευης? λιγο τραβηγμενο αλλα δεν ξερεις καμια φορα, στειλε μια επιστολη με το ιστορικο (αγορα και προβλημα ) και απαιτησε αλλαγη ...

Καλημερα παιδια,

Απο ποτε σταματησε να λειτουργει το wifi?Μηπως περασες κανενα προγρμμα , ρομ κατι?

Καλημερα παιδια,

Πες τους οτι θα τους κανεις αγωγη για παραπλανηση και απατη,οτι θα ενημερωσεις την υπηρεσια καταναλωτων του υπουργειου,επισης θα τους ξεφωνισεις σε ολα τα site και forum ,και φυσικα δεν θα ξανααγορασεις απο αυτους ουτε χαρτοκοπτη,και εννοειται οτι θα αποτρεψεις και αλλους.Παρε και την motorola hellas?Γιατι εφοσον ειναι ελληνικο πρεπει να το εχουν στειλη σε αυτους.ΤΗΛ εξυπηρετησης πελατων ,210- 6800009 Και motorola servise ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 65 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ,τηλεφωνο 210-9902582.:(

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Το τηλ. παιδια ουτε ρουτ ηταν να φανταστειτε και ουτε ειχα περασει καποιο προγραμμα.

Το καταλαβα στο αμαξι οταν δεν συνδεοτανε με αυτο και μετα που το τσεκαρα για μερες

παλι τιποτα.

Και hard reset εκανα και παλι τιποτα.

Μου φαινεται πως ο komias2 εχει δικιο. Δε νομιζω να υπαρχει αλλη λυση.

Πηρα την και στην Motorola και μου ειπαν πως δεν εχουν συσκευη με το imei που τους δινω.

Καλημερα παιδια,

Καταγγελία σε ΙΝΚΑ, Γραμματεία Καταναλωτή ,αγωγή, εκποιζω, όπου μπορεις..

Απαίτησε αντικατάσταση, και πολυ αργησες:blink:

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Οποιος θελει να δωσει το Atrix του ας περασει μια βολτα απο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4367719#post4367719 ΟΥΦ!!

Θα ήθελα να ρωτήσω ένα έχει βγει κάποια αρκετά καλή ICS/JB Rom για το Atrix και αν δουλεύει με το lapdock...

Σκέφτομαι κάποια στιγμή να κάνω αναβάθμιση το κινητό της κοπέλας μου και έχει και το lapdock...

• The title was changed to Motorola ATRIX